2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben bazen çok kuruyum bazende geliyor akıntım. rahatsız etmiyor, doktora sorma gereği bile duymadım.

hemencik ne çok yazmışsınız kızlar :) benim oğlumun bebek arabası battaniyesi falan var zıbınlarındanda var turuncu yeşil sarı mavi erkek olursa hepsini giyer kız olursa uygun olanları :)) sizin kadar çok eşya almam sanırım o yüzden... Allah o günleri sağlıkla mutlulukla nasip etsinde herşey yapılır

Allah korusun canım öyle akıntım oluyor kki kan geldi sanıyorum kontrole gidiyorum ha bire tuvalete

ay sorma geçen gün bir geldi otururken sanki adet olmuşum gibi nasıl koştum wc e telaşla ayy Allah korusun çok şükür sadece beyaz akıntıı

her hamileliğin bir sıkıntısı olur canım
büyük kızım da gögüslerim kararmıştı küçük kızm da felaket akıntım ve kaşıntım vardı bunda ise acayip sivilcelendim normalde hiç sivilcem olmazdı oysa

aynen benımde oğlumda göğüslerim kararmıstı akıntı ve kasıntı cok fazlaydı bunda hıcbırı yok ama bulantı tiksinme ve uyku halı acayıp fazla yasadım yenı yenı gecıyor hala evde yemek pişiremiyorum yaa

mrb kızlar gunler gecmıo 3 hafta oldu bebısımı gormedım su hafta bı gecseydıde kontrole gıdebılseydım hayırlısıyla ozledım ayol

canım sende çatlak oldu mu :44:birde kaç kilo almııştın

ayyy ben bugün çok yoruldum yaa, yorgunluktan başım ağırdı. akşamda hediye bakayım diyorum bana çıkan arkadaşa :))). inşallah içime sinen güzel birşeyler bulurum. çok eğlenceli yahuu.

o bulantı ,kusma halsizlik kızlardada vardı bunda daha fazla uyuyorum durmadan :26:
göğüsü kararn erkek olur derler benimde kızım ultrasonda hep erkek gözükünce eşim aa senin gögüslerin kararmış erkek mi olacak deyip gülüyordu ama kızım oldu
teyzem küçük kızm da doktordan gelmiştim akıntı ve kaşıntıyı duyunca kızın olacak demişti ki ben 7 haftalık hamileydim teyzem bana bunu dediğinde tuttu da valla
bunda ne olacak acep

ben istiyorum ki o bebeğin kucağımıza veriliş anını birlikte yaşayalımm beniimkidee fenalaşır herhalde gider gider gelir koridorlardaaa ay Allahım o güzel günleride yaşatsın aminnn

Büyük ihtimalle kardeşlerim olur yanında, Kameraya çektiricem halini sonra döndürüp döndürüp seyredicem..

ayyy ben bugün çok yoruldum yaa, yorgunluktan başım ağırdı. akşamda hediye bakayım diyorum bana çıkan arkadaşa :))). inşallah içime sinen güzel birşeyler bulurum. çok eğlenceli yahuu.
sen bugun çok çalıştın canım hem benim başım ağrıyor senin başın ağrımasa olmazdı nede olsa bebekler aynı zamn da doğacaklar
eve gidince dinlen bol bol geçen ben doktora sordum ağrıyı ve ne yapmam gerektiğini bana çok zorda kalırsan parol kullan dedi
parol ve minoset hamileler ve süt veren anneler için en ideal ilaç dedi
hediye işine gelince ne alacan ipucu verirmisin bize

ya benim popom büyüüdü kızlar yaa gerçi eşim memnunda ben pek değilimm

annem kız mı olucak ne popon büyüdü baya dedi dün bende hayırlısı dedim kızlar popo mu büyür kız oldugundaaa

bende ilçede oturuyorum yarın merkeze giddeceğim gitmişken bana çıkan arkadaşa hediye bakacağım dediğiniz gibi heryerde olan bir mağazadan alıp isterse değiştirebilmesi için burda öyle yerler yok çünkü...

kızımı okula almaya gidiyorum ondan sonra pazara gideceğim ben gelene kadar gidersiniz
o yüzdenhepinize iyi akşamlar bol bol dinlenin ve allaha emanet olun canlarım benim

bu gece eve iş götüreceğim maalesef, akşam çalışacam . eşimde iş getiriyormuş, akşam kütüphane gibi olacak evimiz. hem bu akşam kuzey güney var. onu izlemem lazım. ilaç konusunda çok katıyım. gecen öldüm baş ağrısından yinede içmedim. ne kadar ağırsada içmem canım.

hediye konusuna gelince kıyafet almayı düşünmüyorum. süslü şirin bişiler almak istiyorum. makyaj malzemeside almam. bakalım kayınvalidem ara beni dedi o da yardımcı olmak istermiş hediye konusunda. zevkli kadındır valla, bana çıkan yaşadı :)))))))

ya benim popom büyüüdü kızlar yaa gerçi eşim memnunda ben pek değilimm

annem kız mı olucak ne popon büyüdü baya dedi dün bende hayırlısı dedim kızlar popo mu büyür kız oldugundaaa

canım belli olmaz bu işler, ona bakarsan foto gönderen herkesin göbeği aynı hepimizin oğlu mu olacak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…