Allah korusun canım öyle akıntım oluyor kki kan geldi sanıyorum kontrole gidiyorum ha bire tuvalete
ay sorma geçen gün bir geldi otururken sanki adet olmuşum gibi nasıl koştum wc e telaşla ayy Allah korusun çok şükür sadece beyaz akıntıı
her hamileliğin bir sıkıntısı olur canım
büyük kızım da gögüslerim kararmıştı küçük kızm da felaket akıntım ve kaşıntım vardı bunda ise acayip sivilcelendim normalde hiç sivilcem olmazdı oysa
aynen benımde oğlumda göğüslerim kararmıstı akıntı ve kasıntı cok fazlaydı bunda hıcbırı yok ama bulantı tiksinme ve uyku halı acayıp fazla yasadım yenı yenı gecıyor hala evde yemek pişiremiyorum yaa
ayyy ben bugün çok yoruldum yaa, yorgunluktan başım ağırdı. akşamda hediye bakayım diyorum bana çıkan arkadaşa :))). inşallah içime sinen güzel birşeyler bulurum. çok eğlenceli yahuu.
o bulantı ,kusma halsizlik kızlardada vardı bunda daha fazla uyuyorum durmadan :26:aynen benımde oğlumda göğüslerim kararmıstı akıntı ve kasıntı cok fazlaydı bunda hıcbırı yok ama bulantı tiksinme ve uyku halı acayıp fazla yasadım yenı yenı gecıyor hala evde yemek pişiremiyorum yaa
ben istiyorum ki o bebeğin kucağımıza veriliş anını birlikte yaşayalımmbeniimkidee fenalaşır herhalde gider gider gelir koridorlardaaa ay Allahım o güzel günleride yaşatsın aminnn
sen bugun çok çalıştın canım hem benim başım ağrıyor senin başın ağrımasa olmazdı nede olsa bebekler aynı zamn da doğacaklarayyy ben bugün çok yoruldum yaa, yorgunluktan başım ağırdı. akşamda hediye bakayım diyorum bana çıkan arkadaşa :))). inşallah içime sinen güzel birşeyler bulurum. çok eğlenceli yahuu.
Büyük ihtimalle kardeşlerim olur yanında, Kameraya çektiricem halini sonra döndürüp döndürüp seyredicem..
sen bugun çok çalıştın canım hem benim başım ağrıyor senin başın ağrımasa olmazdı nede olsa bebekler aynı zamn da doğacaklar
eve gidince dinlen bol bol geçen ben doktora sordum ağrıyı ve ne yapmam gerektiğini bana çok zorda kalırsan parol kullan dedi
parol ve minoset hamileler ve süt veren anneler için en ideal ilaç dedi
hediye işine gelince ne alacan ipucu verirmisin bize
ya benim popom büyüüdü kızlar yaagerçi eşim memnunda ben pek değilimm
annem kız mı olucak ne popon büyüdü baya dedi dün bende hayırlısı dedim kızlar popo mu büyür kız oldugundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?