ayy birden mideme ağrı girdiiiii..... dr a gitsem acep cinsiyetini bende öğrenebilir miyim yawww:44::44::44:
lavinyacım gözün aydınnnn.. hayırlısı inş..
esracım ne mutlu, gelişimi güzelmişşşş, ee o kadar baklavaları götürürsen olacağı buşaka bi yana maşallahhhh
bende pazartesi gidecemmmm , bende hiç tatlı yemiorummmmmmm, hep tuzlu ekşiiii...
canımmm fiyatınıda zaten ikisini düşünerek koymuşlar bişicik değil 500 TL değil 499 TLcikk
çok düşünceliler dimi canım
yok canım önce çok bağırdıayy canım içim cız etti. sen kimbilir ne kötü oldun. maşallah kızına büyüklük yapmış. aferim. neyseki atlatmışsınız.
ahhh canım, patronlar doyar mı işe? insanlar yoruyor beni. ona buna bağırmaktan yoruldum. adam gibi işini yapmıyor kimse.
ayy birden mideme ağrı girdiiiii..... dr a gitsem acep cinsiyetini bende öğrenebilir miyim yawww:44::44::44:
esracım ne mutlu, gelişimi güzelmişşşş, ee o kadar baklavaları götürürsen olacağı buşaka bi yana maşallahhhh
bende pazartesi gidecemmmm , bende hiç tatlı yemiorummmmmmm, hep tuzlu ekşiiii...
kızlar tuzlu çubuk kraker yiyorum ama bastırmıyor bulantılarımı :120::120:
e canım sen nasıl kilo alıyosun??
bugun kızımı götürdüm diş fakültesine mayıs 31 e dolgu yapımı için randevu aldık sonra dişininiz çekilecek dedi genç doktor
diş çekim bölümüne gittik aldık sıramızı beklemeye başladık
sırası geldi kızımın aldılar içeriye bana sordular varmı bir alerjisi
dedim bişey yok ama yakın zaman da pda ameliyatı oldu
bu sefer korktu doktorlar dişi çeksek mi çekmesek mi diye anlatıyorum ameliyat bu neden dolayıydı diye tereddüt ediyorlar
hocalarına sordular hocalarıda çekebilirsiniz dedi beni dinledikten sonra
kızım aiğneyi vurmuşlar ağlıyorlar bunlar hocadan çekindiler uyuşmasını beklemeden dişi çektiler ağlıyor diye
biri çekemedi başkasını çağırdı o geldi bir asıldı elindeki dişe baktım kök yarım
ama bu pamuğu bastı geçmiş olsun abla dedi
neyse çıktık kızımla ordan diş fakiltesinin yanında tıp fakültesi var kadındoğum bölümünün numarasını alayım dedim olurda randevu için lazım olursa diye
aldım numarayı çıktık yola kızımın ağzından pamuğu aldım seytan dürttü beni baktım ağzına dişin yarısı duruyor
hemen geri döndüm fakülteye ve dişin yarısı duruyor dedim
biri bana abla yan dişin ödemidir o diyor
hayır diş bu dedim
baktılar kızımın ağzıda tam uyuşmuştu artık
kalan kökü söktüler
kızım ağlıyor ben bayılacam bak dedim kızımın doktoru abla dışarı çık diyor
oysa ben kızımı susturmak için diyorum işimiz bitsin diye
kızımda bakma anne bu tarafa sen elimi tut sadece demez mi
neyse kalan kökü dişten kolay söktüler çünkü gereken uyuşukluk anca sağlanmıştı
eve geldik geldik ama öldüm bitti ben bugun
emeksensin.com - kategori - aksesuar > kırmızı > hamile tacı
kızlar burada çok güzel hamile-lohusa taçları var ne kadaaannn güzelleerrr kırmızı bayılırımmm:111::111::111:
ayyy kıyamam onaaa ben vurma annesiii
bende eşim beni sinir ettiğinde bebişimiz doğsun üzerine işetcemmm saçlarını yoldurcam senin diyorummm eyvah yandık diyooorrrr
ay onu ben iki kızda derdim sürekli bir doğsun poposuna poposuna vuracam diye ama kıyamadım ki yavrularıma
bunda hiç söylemiyorum o yüzden sen gel bi nasıl sevecem ben seni diyorum
evet canım babalarda dinleyebilirler artık
geçen eşime koş dedi o gelene kadar kesti pıt pıtı
Merhaba.Bende takip ediyorum aynı senin gibi kendimle kıyaslıyorum.Bende 6. haftadan beri yatıyorum.Su dahi içemiyorum kafamı değil kolumu kaldırasım gelmiyor.Yemek yemeyi geçtim zaten.Yemek yiyemediğim için kusmalarım inanılmaz yanmalı oluyor.Her şey ama her şey kokuyor aklına gelmeyecek şeyler bile.En son pazartesi günü hastanelik oldum ve yatırdılar serumlar felan.O an iyiyim ama ondan sonra değişen bişey yok.
Ayrıntılarda da aynıyız ama tek mutlu olduğum şey bebeğimin gelişiminde herhangi bir terslik olmaması.Yüce Allah'ım şu sıkıntılı günlerimizi çabuk atlatmayı,bebek bekleyen herkesinde bebeklerinin öncelikle Allah'a hayırlı birer kul,Eli ayağı düzgün,sağlıklı,ana baba sözü dinleyen,hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin inşallah.
"Normalsin,normalsin.Burda bende varım :)))"
ayyy canımmm ben tatlıdan nefret ettim hamileliğimiz başından beri
Evet çok şükür gelişimi çok iyi dedi... o bile yeter bana... varsın 1 ay daha alışveriş yapmayıvereyim
kızlar bu gün iş yerimde bişiler dağıttım dondurma Allah kabul etsin oğluşum ilk hayrını yaptı :)
iyi gibi canım şimdi gezmeye gitmek istiyoray hemencikk dolmuş son zamanlarda topiğin maşallahı var
canım geçmiş olsunnnnn iyi mi kızın şimdi.
dimii pıt pıt elimi koyuyorum süper bişiii, ilk bebeğim ya çok heyecanlı eşimde ay bende duydum diyor
bilemiyıorum kii canım yemek yedikten sonra bulantım başlıyor dediğim gibi muz kilo yapmış olabilir sürekli yedim günde 1 bazen 2 tane ve tuz çok tuketiyorum bence bunlar kilo yapmış olabilir onun dışında normal insan gibi yiyorum dün akşam biraaz kaçırdım sadece :44:
yaa aynen 2 hafta sonra benim 4 ay bitiyor doktorum kesin erkek dicek yada süpriz yaparsa kızondan sonra başlıycam alışvverişe
ayyy canımmm ben tatlıdan nefret ettim hamileliğimiz başından beri
Evet çok şükür gelişimi çok iyi dedi... o bile yeter bana... varsın 1 ay daha alışveriş yapmayıvereyim
saol canım teşekkür ederim, darısı sana inşallah:)
bilemiyıorum kii canım yemek yedikten sonra bulantım başlıyor dediğim gibi muz kilo yapmış olabilir sürekli yedim günde 1 bazen 2 tane ve tuz çok tuketiyorum bence bunlar kilo yapmış olabilir onun dışında normal insan gibi yiyorum dün akşam biraaz kaçırdım sadece :44:
canım muz kabızlık ta yapıyor. günde bir tane küçük ya da yarım muz ideal olanı... hatta kabızlığının nedeni muz olabilir. bana hiç dokunmuyor ama canım da istemiyor. yemiyorum o yüzden... tuz da suyu vücudunda tutar,ödem şişkinlik yapar...
2,5-3 litre su içiyomusun peki???
sana özel kontrol konusu açıcam forumakontrol edicem seni hergünn
halbuki ben bugün akşam chicco'ya gidicektimmmm, zıbınlar eldivenler alıcaktımmmm
iyi gibi canım şimdi gezmeye gitmek istiyorannesinin hali var sanki
evet canım ilk bebek olsun 3. olsun istenilen her bebekde bu sevinçler yaşanıyor
Maşallah kızlar nasıl hızlı yazıyorsunuz hızınıza yetişmek mümkün değilİkili tarama testimiz salıya kaldı bizim bende cinsiyetini öğrenirim belki ozan dua edin benim için.
yok canım önce çok bağırdı
kardeşini üzdün ben bayılacam şimdi senin su dişinin işi bitmeden deyince kardeşine kıyamadı kuzum
eve geldik çok mu üzdüm anne kardeşimi sorsana bir diyor karnımı seviyor geçti ablam diye
patronlar işe doymaz canım sen ne kadar çalışabildiğini hiç göstermiyeceksin aslında bu taşıyor verdiğim yükü diye iki fazla yük daha verirler
ama koca şirketi senmi kurtaracan canım azcık kendini bebeğini düşün
stresli olan annelerden doğan bebekler daha huysuz bir bebek oluyorlar
kızlar bu gün iş yerimde bişiler dağıttım dondurma Allah kabul etsin oğluşum ilk hayrını yaptı :)
benim bebiş stresli doğmasa sonradan stresli olacak kesin. ee çünkü benim gibi anası, eşim gibi babası olacak. :)))
canım sen kahvaltıyıda kaçırdın gibime geldi. :))) tuz çok tüketme, hiç faydası yok hele hamileyken. bol su iç. aslında dikkat edersen kilo bile verirsin. bak bizim burdan birinin yakını hamile. kız 75 kg ile başlamış hamileliğe şimdi 5. ayı bitmiş 71 kilo olmuş. yediklerine dikkat ediyormuş hergünde yürüyormuş.
canım dondurmaya karar verdin demek. allah kabul etsin. şu test sonuçları çıksın bende dağıtayım artık. bide bir çıksa sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?