2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy canımmm ben tatlıdan nefret ettim hamileliğimiz başından beri

Evet çok şükür gelişimi çok iyi dedi... o bile yeter bana... varsın 1 ay daha alışveriş yapmayıvereyim

yok canım önce çok bağırdı
kardeşini üzdün ben bayılacam şimdi senin su dişinin işi bitmeden deyince kardeşine kıyamadı kuzum
eve geldik çok mu üzdüm anne kardeşimi sorsana bir diyor karnımı seviyor geçti ablam diye
patronlar işe doymaz canım sen ne kadar çalışabildiğini hiç göstermiyeceksin aslında bu taşıyor verdiğim yükü diye iki fazla yük daha verirler
ama koca şirketi senmi kurtaracan canım azcık kendini bebeğini düşün
stresli olan annelerden doğan bebekler daha huysuz bir bebek oluyorlar

saol canım teşekkür ederim, darısı sana inşallah:)

e canım sen nasıl kilo alıyosun??

bilemiyıorum kii canım yemek yedikten sonra bulantım başlıyor dediğim gibi muz kilo yapmış olabilir sürekli yedim günde 1 bazen 2 tane ve tuz çok tuketiyorum bence bunlar kilo yapmış olabilir onun dışında normal insan gibi yiyorum dün akşam biraaz kaçırdım sadece :44:

ay hemencikk dolmuş son zamanlarda topiğin maşallahı var

canım geçmiş olsunnnnn iyi mi kızın şimdi.

emeksensin.com - kategori - aksesuar > kırmızı > hamile tacı

kızlar burada çok güzel hamile-lohusa taçları var ne kadaaannn güzelleerrr kırmızı bayılırımmm :111::111::111:

ay çok güzel şyler var bnde severim kırmızıyıııı

ayyy kıyamam onaaa ben vurma annesiii

bende eşim beni sinir ettiğinde bebişimiz doğsun üzerine işetcemmm saçlarını yoldurcam senin diyorummm eyvah yandık diyooorrrr

hiç kıyabilirmiyimmmm ıısırıımm öperimm onun poposunu bennnnnn mis misssssss

dimii pıt pıt elimi koyuyorum süper bişiii, ilk bebeğim ya çok heyecanlı eşimde ay bende duydum diyor

slm cnm hoşgeldin her zaman beklerizzz

12 haftalık olmuşsun gösterirse belli olur cnm, ben 12+1 iken gitmiştim erkek demişti.

Evet çok şükür gelişimi çok iyi dedi... o bile yeter bana... varsın 1 ay daha alışveriş yapmayıvereyim

yaa aynen 2 hafta sonra benim 4 ay bitiyor doktorum kesin erkek dicek yada süpriz yaparsa kız ondan sonra başlıycam alışvverişe

iyi gibi canım şimdi gezmeye gitmek istiyor annesinin hali var sanki
evet canım ilk bebek olsun 3. olsun istenilen her bebekde bu sevinçler yaşanıyor

Maşallah kızlar nasıl hızlı yazıyorsunuz hızınıza yetişmek mümkün değil İkili tarama testimiz salıya kaldı bizim bende cinsiyetini öğrenirim belki ozan dua edin benim için.

canım muz kabızlık ta yapıyor. günde bir tane küçük ya da yarım muz ideal olanı... hatta kabızlığının nedeni muz olabilir. bana hiç dokunmuyor ama canım da istemiyor. yemiyorum o yüzden... tuz da suyu vücudunda tutar,ödem şişkinlik yapar...

2,5-3 litre su içiyomusun peki???

sana özel kontrol konusu açıcam foruma kontrol edicem seni hergünn

yaa aynen 2 hafta sonra benim 4 ay bitiyor doktorum kesin erkek dicek yada süpriz yaparsa kız ondan sonra başlıycam alışvverişe

halbuki ben bugün akşam chicco'ya gidicektimmmm, zıbınlar eldivenler alıcaktımmmm

kaç santim olmuş bebişin esracım..

saol canım teşekkür ederim, darısı sana inşallah:)

lavinyacım cinsiyet belli olmuş galiba ben kaçırdım ne oluyo bebiş kızmı erkekmi?

aman canım sen az az ye sık sık ye bence..
belli bi süreden sonra çıbukta kesmiyo vallahaha..

ben 1 lt ancak içiyorum süper olur aslındaaa ben uyus doktoruma dedim amaaa bana liste verin dedim ona göre yiyelimm diye vermedi sonuç kötü işteee

iyi olur canımm saolasınnn

iyi gibi canım şimdi gezmeye gitmek istiyor annesinin hali var sanki
evet canım ilk bebek olsun 3. olsun istenilen her bebekde bu sevinçler yaşanıyor

çok geçmiş olsun canım ama kızın ablalık yapmış bence:
kaç yaşındaydı kızın peki?
birde şu pıt pıt olayı ne ben hiç bişey anlamıyorum banada anlatırmısınız rica etsem..

Maşallah kızlar nasıl hızlı yazıyorsunuz hızınıza yetişmek mümkün değil İkili tarama testimiz salıya kaldı bizim bende cinsiyetini öğrenirim belki ozan dua edin benim için.

hayırlısıyla güzel sonuç olacak canım..

benim bebiş stresli doğmasa sonradan stresli olacak kesin. ee çünkü benim gibi anası, eşim gibi babası olacak. :)))

canım sen kahvaltıyıda kaçırdın gibime geldi. :))) tuz çok tüketme, hiç faydası yok hele hamileyken. bol su iç. aslında dikkat edersen kilo bile verirsin. bak bizim burdan birinin yakını hamile. kız 75 kg ile başlamış hamileliğe şimdi 5. ayı bitmiş 71 kilo olmuş. yediklerine dikkat ediyormuş hergünde yürüyormuş.

kızlar bu gün iş yerimde bişiler dağıttım dondurma Allah kabul etsin oğluşum ilk hayrını yaptı :)

canım dondurmaya karar verdin demek. allah kabul etsin. şu test sonuçları çıksın bende dağıtayım artık. bide bir çıksa sonuçlar

haklısın canımmm kaçırıdımmm

bende yürüyüşee başlayayım en iyisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…