2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:) beni en çok kusturuyor teyzesiii, bende kızınca çıksın kıçına kıçına şaplak atıcam diyorum babasına ama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy kıyamam onaaa ben vurma annesiii

bende eşim beni sinir ettiğinde bebişimiz doğsun üzerine işetcemmm saçlarını yoldurcam senin diyorummm eyvah yandık diyooorrrr

tatlım aynı kaderi paylaşıyoruz.. Avicenna'ya gittim bende ilk. Allahım o ne keşmekeşti. Eşim ssen buraya 8 aylıkken gelsen kapıda sancın gelir bir daha gelmeyelim dedi. Doktora bebeğin kalbinin attığını ben gösterdim düşün.. Bak şu pıt pıt yanıp sönen kalp değilmi dedim, aaa evet dedi alık ! Sonra başka hastane buldum fakat ondada hem testler yapılamıyor (çok pahalı) hemde doktor bugün bana telefonda öyle söyleyince cinlerim attı.. Bulucam bir doktor bende kafama göre ama insan ister istemez sinir oluyor. Anam 4. aya geldim doktordan yüzüm gülmedi.!! İnşallah buluruz dediğin gibi bir doktor ama zor gibi görünüyor. Burda insanlar çok ilgili vs.. yazdıkça kıskanıyorum valla... Benimki telefona çıkmadı uyuz !! Hostes aracılığıyla konuşuyor

:) beni en çok kusturuyor teyzesiii, bende kızınca çıksın kıçına kıçına şaplak atıcam diyorum babasına ama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiii

bende eşim beni sinir ettiğinde bebişimiz doğsun üzerine işetcemmm saçlarını yoldurcam senin diyorummm eyvah yandık diyooorrrr

ay onu ben iki kızda derdim sürekli bir doğsun poposuna poposuna vuracam diye ama kıyamadım ki yavrularıma
bunda hiç söylemiyorum o yüzden sen gel bi nasıl sevecem ben seni diyorum

dün akşam benimki hafif soldaydı yine pı pıt pıt kalbini dinledim elimi koydum, bu sefer babasıda dinledi teyzesiiiii, duyuyor kuzummm
evet canım babalarda dinleyebilirler artık
geçen eşime koş dedi o gelene kadar kesti pıt pıtı

emeksensin.com - kategori - aksesuar > kırmızı > hamile tacı

kızlar burada çok güzel hamile-lohusa taçları var ne kadaaannn güzelleerrr kırmızı bayılırımmm :111::111::111:

ççookk güzellerrr

ayy canım yaaa kızın canı nasıl yanmıştır geçmiş olsun canım. iyi ki farketmişsin...

geçmiş olsun bulemsu...dçocukları diş dr na götürmek zaten bir eziyettir kızına aferin diyorum iyi dayanmış yavrucak neyseki artık atlamışsınız ama dikkat edinde çekilen yeri apse yapmasın canım

kızlar ben bu ara yeşil elma, yeşil erik ve çilek çok tüketiyorum onlarda kilo yapar mı ona göre dengeli besleneyim

abartmadan tüket bazen çilek alerji yapar ama kiloyu çok etkilemez meyve :)

ayyy canım benim neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun

iş bilmeyenleri başa geçiriyorlar sinir oluyorumm bakmasan öyle eve gdicektin adam kandırıyorlar uyuzlarrr dişe kadar göstermişsin sen çekseydin bari o kalmışş canımm

ççookk güzellerrr

ayy canım yaaa kızın canı nasıl yanmıştır geçmiş olsun canım. iyi ki farketmişsin...
sağolasın esra ablası evet canım başta canı yandı uyuşmayan dişi çektikleri için anne küt dedi diyor kuzum

sağolasın canım büyük kızımı fakülteye götürdüm hep hiç sıkıntı olmadı bundada olmazdıda biraz panik yaptılar işte değilse bizim diş fakültemiz diğer ağız diş sağlığı merkezlerine göre çok güzel
çekilen dişin ağrısı sızısı yoktu canım inş abeseside olmaz
bir daha oraya gittiğimizde dişi çekilmeyecek söz aldı bızztt yapılacak sadece

sen bu hafta çok yoğundun ben canım hiç hamile demediler sana çok iş verdiler
sağolasın bir sorun yok bugunu atlattık şükür gelecek sefere dolgu yapılacak onda sorun çıkmaz inşş

Merhaba.Bende takip ediyorum aynı senin gibi kendimle kıyaslıyorum.Bende 6. haftadan beri yatıyorum.Su dahi içemiyorum kafamı değil kolumu kaldırasım gelmiyor.Yemek yemeyi geçtim zaten.Yemek yiyemediğim için kusmalarım inanılmaz yanmalı oluyor.Her şey ama her şey kokuyor aklına gelmeyecek şeyler bile.En son pazartesi günü hastanelik oldum ve yatırdılar serumlar felan.O an iyiyim ama ondan sonra değişen bişey yok.
Ayrıntılarda da aynıyız ama tek mutlu olduğum şey bebeğimin gelişiminde herhangi bir terslik olmaması.Yüce Allah'ım şu sıkıntılı günlerimizi çabuk atlatmayı,bebek bekleyen herkesinde bebeklerinin öncelikle Allah'a hayırlı birer kul,Eli ayağı düzgün,sağlıklı,ana baba sözü dinleyen,hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin inşallah.
"Normalsin,normalsin.Burda bende varım :)))"

abartmadan tüket bazen çilek alerji yapar ama kiloyu çok etkilemez meyve :)

ayyy canım benim neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun
sağolasın canım tam stres olduk kızım ben ve bebeğim eve geldik uzandım bebeğim nasıl kasılıyor ama

iş bilmeyenleri başa geçiriyorlar sinir oluyorumm bakmasan öyle eve gdicektin adam kandırıyorlar uyuzlarrr dişe kadar göstermişsin sen çekseydin bari o kalmışş canımm
canım ben dişi çekene değil başında durana kızıyorum
yazık kendi kıyamadı kızıma ağlıyor diye abi gelsene dedi o da geldi kırdı dişi hay mübarek köküdemi görmüyorsun
sonra diğer doktor iyi ki fark etmişsin abla geldiğin iyi oldu dedi sökmeye başladı kalan kökü dişi kıran yanımıza bile gelmiyor
gel sorumluluğunu al
ona çok kızdım ben asıl

canım sadece okumayın yazın biize hep birlikte sorunlarımızı paylaşırsak aşmamızda kolay olur geçmiş olsun az kaldı inşAllah geçecek bu dönemler

bizim kapımız herkese açıktır...

ayy canım içim cız etti. sen kimbilir ne kötü oldun. maşallah kızına büyüklük yapmış. aferim. neyseki atlatmışsınız.

ahhh canım, patronlar doyar mı işe? insanlar yoruyor beni. ona buna bağırmaktan yoruldum. adam gibi işini yapmıyor kimse.

ayy birden mideme ağrı girdiiiii..... dr a gitsem acep cinsiyetini bende öğrenebilir miyim yawww :44::44::44:
lavinyacım gözün aydınnnn.. hayırlısı inş..
esracım ne mutlu, gelişimi güzelmişşşş, ee o kadar baklavaları götürürsen olacağı bu şaka bi yana maşallahhhh
bende pazartesi gidecemmmm , bende hiç tatlı yemiorummmmmmm, hep tuzlu ekşiiii...

Son düzenleme:

yüzü yok kiiii nereye gelsin terlik yemek istememiştirrrr

geçmişler olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…