:) beni en çok kusturuyor teyzesiii, bende kızınca çıksın kıçına kıçına şaplak atıcam diyorum babasınaama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiii
Canımm ben de bir türlü tutturamadım iyi bir doktor. O yüzden medikal parkı istedim. İlk başta avicenna ya gidiyordum ama randevu sistemi yoktu bir sürü bekliyordum, devlet hastanesinden hiçbir farkı yoktu, aynı andan birden fazla hastayı almalar odaya filan... İkili testi Kağıthane devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok tatlıydı ama muayene olmak olsun, sonuçları göstermek olsun tam bir işkenceydi... İnşallah iyi bir doktor buluruz da doğumumuzu da ona yaptırırız. Bizi tanıyan birinde olması çok daha iyi bence
:) beni en çok kusturuyor teyzesiii, bende kızınca çıksın kıçına kıçına şaplak atıcam diyorum babasınaama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiii
ay onu ben iki kızda derdim sürekli bir doğsun poposuna poposuna vuracam diye ama kıyamadım ki yavrularıma:) beni en çok kusturuyor teyzesiii, bende kızınca çıksın kıçına kıçına şaplak atıcam diyorum babasınaama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım babalarda dinleyebilirler artıkdün akşam benimki hafif soldaydı yine pı pıt pıt kalbini dinledim elimi koydum, bu sefer babasıda dinledi teyzesiiiii, duyuyor kuzummm
emeksensin.com - kategori - aksesuar > kırmızı > hamile tacı
kızlar burada çok güzel hamile-lohusa taçları var ne kadaaannn güzelleerrr kırmızı bayılırımmm:111::111::111:
bugun kızımı götürdüm diş fakültesine mayıs 31 e dolgu yapımı için randevu aldık sonra dişininiz çekilecek dedi genç doktor
diş çekim bölümüne gittik aldık sıramızı beklemeye başladık
sırası geldi kızımın aldılar içeriye bana sordular varmı bir alerjisi
dedim bişey yok ama yakın zaman da pda ameliyatı oldu
bu sefer korktu doktorlar dişi çeksek mi çekmesek mi diye anlatıyorum ameliyat bu neden dolayıydı diye tereddüt ediyorlar
hocalarına sordular hocalarıda çekebilirsiniz dedi beni dinledikten sonra
kızım aiğneyi vurmuşlar ağlıyorlar bunlar hocadan çekindiler uyuşmasını beklemeden dişi çektiler ağlıyor diye
biri çekemedi başkasını çağırdı o geldi bir asıldı elindeki dişe baktım kök yarım
ama bu pamuğu bastı geçmiş olsun abla dedi
neyse çıktık kızımla ordan diş fakiltesinin yanında tıp fakültesi var kadındoğum bölümünün numarasını alayım dedim olurda randevu için lazım olursa diye
aldım numarayı çıktık yola kızımın ağzından pamuğu aldım seytan dürttü beni baktım ağzına dişin yarısı duruyor
hemen geri döndüm fakülteye ve dişin yarısı duruyor dedim
biri bana abla yan dişin ödemidir o diyor
hayır diş bu dedim
baktılar kızımın ağzıda tam uyuşmuştu artık
kalan kökü söktüler
kızım ağlıyor ben bayılacam bak dedim kızımın doktoru abla dışarı çık diyor
oysa ben kızımı susturmak için diyorum işimiz bitsin diye
kızımda bakma anne bu tarafa sen elimi tut sadece demez mi
neyse kalan kökü dişten kolay söktüler çünkü gereken uyuşukluk anca sağlanmıştı
eve geldik geldik ama öldüm bitti ben bugun
kızlar ben bu ara yeşil elma, yeşil erik ve çilek çok tüketiyorum onlarda kilo yapar mı ona göre dengeli besleneyim
bugun kızımı götürdüm diş fakültesine mayıs 31 e dolgu yapımı için randevu aldık sonra dişininiz çekilecek dedi genç doktor
bu sefer korktu doktorlar dişi çeksek mi çekmesek mi diye anlatıyorum ameliyat bu neden dolayıydı diye tereddüt ediyorlar
kızım aiğneyi vurmuşlar ağlıyorlar bunlar hocadan çekindiler uyuşmasını beklemeden dişi çektiler ağlıyor diye
biri çekemedi başkasını çağırdı o geldi bir asıldı elindeki dişe baktım kök yarım
neyse çıktık kızımla ordan diş fakiltesinin yanında tıp fakültesi var kadındoğum bölümünün numarasını alayım dedim olurda randevu için lazım olursa diye
aldım numarayı çıktık yola kızımın ağzından pamuğu aldım seytan dürttü beni baktım ağzına dişin yarısı duruyor
hayır diş bu dedim
kalan kökü söktüler
sağolasın esra ablası evet canım başta canı yandı uyuşmayan dişi çektikleri için anne küt dedi diyor kuzumççookk güzellerrr
ayy canım yaaa kızın canı nasıl yanmıştırgeçmiş olsun canım. iyi ki farketmişsin...
sağolasın canım büyük kızımı fakülteye götürdüm hep hiç sıkıntı olmadı bundada olmazdıda biraz panik yaptılar işte değilse bizim diş fakültemiz diğer ağız diş sağlığı merkezlerine göre çok güzelgeçmiş olsun bulemsu...dçocukları diş dr na götürmek zaten bir eziyettir kızına aferin diyorum iyi dayanmış yavrucak neyseki artık atlamışsınız ama dikkat edinde çekilen yeri apse yapmasın canım
sen bu hafta çok yoğundun ben canım hiç hamile demediler sana çok iş verdilerhıh iki dakka arkamızı döndük kaç sayfa yazışmışsınız. küstüm size
anam benim işlerim çok, bide işyerinde herkes bebeği soruyor lafa tutuyor. amma konu varmış hamilelikle ilgiliiii. vallahi billahi
bende bu kız nerlerde diyordum ki baktım gelmişin. geçmiş olsun canım. kızının dişleri nasıl? bir sorun yoktur umarım.
Bende bu topiği en başından beri takip ediyorum.. Ama benim gibi olana rastlamadığım için, yazmıyordum bile.. İlk haftalarda 1-2 kere yazmıştım, ama baktımki kimse benim gibi değil, zaten cevap ta veren olmnadı doğru dürüst, bende uzaktan takip edip kendimle kıyaslıyordum arkadaşların yazdıklarını..
Bak, sende benim gibiymişsin.. Bende mahfoldum 6. haftadan beri.. Gec gündüz hiç geçmeyen bir bulantı.. Öğürmeler.. Halsizlik.. Nerdeyse 6 hafta oldu, hala yatıyorum.. Ayağa kalktığımda çok kötü oluyorum.. Hiçbirşey yiyemiyorum.. Herşeyi geçtim sudan bile tiksiniyorum, su da içemiyorum.. Doktorda bana kızıp duruyor.. Su içemediğim için idrarımda zararlı bir madde çok fazla çoğalmış.. Su içmezsen bunu atamazsın dedi doktor.. Susuz kalmam yüzünden hastanede de yattım ben..
Ayrıntılarda aynı mıyız bilmem ama, yataktan kalkamama konusunda aynıyız.. İnşaAllah artık rahatlarsın yavaş yavaş.. Ama yanlış anlamazsan şöyle demek istiyorum... "Oh be.. Normalmişim bende... "
sağolasın canım tam stres olduk kızım ben ve bebeğim eve geldik uzandım bebeğim nasıl kasılıyor amaabartmadan tüket bazen çilek alerji yapar ama kiloyu çok etkilemez meyve :)
ayyy canım benim neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun
canım ben dişi çekene değil başında durana kızıyorumiş bilmeyenleri başa geçiriyorlar sinir oluyorummbakmasan öyle eve gdicektin adam kandırıyorlar uyuzlarrr dişe kadar göstermişsin sen çekseydin bari o kalmışş canımm
Merhaba.Bende takip ediyorum aynı senin gibi kendimle kıyaslıyorum.Bende 6. haftadan beri yatıyorum.Su dahi içemiyorum kafamı değil kolumu kaldırasım gelmiyor.Yemek yemeyi geçtim zaten.Yemek yiyemediğim için kusmalarım inanılmaz yanmalı oluyor.Her şey ama her şey kokuyor aklına gelmeyecek şeyler bile.En son pazartesi günü hastanelik oldum ve yatırdılar serumlar felan.O an iyiyim ama ondan sonra değişen bişey yok.
Ayrıntılarda da aynıyız ama tek mutlu olduğum şey bebeğimin gelişiminde herhangi bir terslik olmaması.Yüce Allah'ım şu sıkıntılı günlerimizi çabuk atlatmayı,bebek bekleyen herkesinde bebeklerinin öncelikle Allah'a hayırlı birer kul,Eli ayağı düzgün,sağlıklı,ana baba sözü dinleyen,hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin inşallah.
"Normalsin,normalsin.Burda bende varım :)))"
hayır diş bu dedim
kalan kökü söktüler
sağolasın esra ablası evet canım başta canı yandı uyuşmayan dişi çektikleri için anne küt dedi diyor kuzum
sen bu hafta çok yoğundun ben canım hiç hamile demediler sana çok iş verdiler
sağolasın bir sorun yok bugunu atlattık şükür gelecek sefere dolgu yapılacak onda sorun çıkmaz inşş
sağolasın canım tam stres olduk kızım ben ve bebeğim eve geldik uzandım bebeğim nasıl kasılıyor ama
canım ben dişi çekene değil başında durana kızıyorum
yazık kendi kıyamadı kızıma ağlıyor diye abi gelsene dedi o da geldi kırdı dişi hay mübarek köküdemi görmüyorsun
sonra diğer doktor iyi ki fark etmişsin abla geldiğin iyi oldu dedi sökmeye başladı kalan kökü dişi kıran yanımıza bile gelmiyor
gel sorumluluğunu al
ona çok kızdım ben asıl
Stork Dondolino Ykselebilen Otomatik Beik ve Mama Sandalyesi | | Bebefix.com
kızlarrr ben bunu çok beğendim hem oturak hem mama sandalyesi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?