2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aslında ben anlamam bu nerde durdugu mevzusunuda anneciğim soruyor bana sürekli akşam baktım benim sıpa yer beğenmiş galiba sanırsam
sağ tarafdaydı yamukluğum

bakalım bakalım 10 gün kaldı doktora gitmeye ak koyun kara koyun belli olacak mı bizim için de

Son düzenleme:

4 kiloyla gebeliğini tamamladığını duyduğum insanlar var tabi onlar 100 kil üstü hamile kalmışlar ve sürekli kontrolle geçirmişler gebeliklerini...

4 kiloyla gebeliğini tamamladığını duyduğum insanlar var tabi onlar 100 kil üstü hamile kalmışlar ve sürekli kontrolle geçirmişler gebeliklerini...

kilolu bayanlar baya az alıyorlarmış ama çok takılıyoruz ama takılmamalıyız aslında sonuçta bebeğimiz için besleniyoruz elbet veririz kiloları

erkek olsaydı belli ederdi bak bizim sıpalar hemen belli etti : bence senin kız olacak öyle içime doğdu yinede Allah bilir :)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim :) allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

oyyy oyyy aman her şeyimiz normal olur inşallah:)

Kızlar bugün içim kıpır kıpır çok mutluyum çünkü bebişimin hareketlerini gün içindede hissetmeye başladım bugün suana kadar 3 kez hissettim..önceki günlerde aksam sırt üstü uzanınca hissediyordum o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum

Canımm ben de bir türlü tutturamadım iyi bir doktor. O yüzden medikal parkı istedim. İlk başta avicenna ya gidiyordum ama randevu sistemi yoktu bir sürü bekliyordum, devlet hastanesinden hiçbir farkı yoktu, aynı andan birden fazla hastayı almalar odaya filan... İkili testi Kağıthane devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok tatlıydı ama muayene olmak olsun, sonuçları göstermek olsun tam bir işkenceydi... İnşallah iyi bir doktor buluruz da doğumumuzu da ona yaptırırız. Bizi tanıyan birinde olması çok daha iyi bence

dün akşam benimki hafif soldaydı yine pı pıt pıt kalbini dinledim elimi koydum, bu sefer babasıda dinledi teyzesiiiii, duyuyor kuzummm

kızlar ben bu ara yeşil elma, yeşil erik ve çilek çok tüketiyorum onlarda kilo yapar mı ona göre dengeli besleneyim

erkek olsaydı belli ederdi bak bizim sıpalar hemen belli etti : bence senin kız olacak öyle içime doğdu yinede Allah bilir :)

öyle diyorlar canım yaaa. eşimin de içine doğmuş kız olucak diyor

ayy maşallah canım ben de arasıra hissediyorum ama benimki çok sakin, hareketli bebek değil ben de eşim de çok sakinmişiz zaten.. hareketli bir bebek olursa çok şaşarım

benimki sağa yatıyor galibaa orada acı baskı hissediyorummm yaramaz bunlar ya ne yapsak bunları anneleriiiiii

bak eşilere doğunca oluyor, benimki hep erkek olacak dedi, doktor erkek dedi.
seninkide kız olacak diyormuş bakk

bugun kızımı götürdüm diş fakültesine mayıs 31 e dolgu yapımı için randevu aldık sonra dişininiz çekilecek dedi genç doktor
diş çekim bölümüne gittik aldık sıramızı beklemeye başladık
sırası geldi kızımın aldılar içeriye bana sordular varmı bir alerjisi
dedim bişey yok ama yakın zaman da pda ameliyatı oldu
bu sefer korktu doktorlar dişi çeksek mi çekmesek mi diye anlatıyorum ameliyat bu neden dolayıydı diye tereddüt ediyorlar
hocalarına sordular hocalarıda çekebilirsiniz dedi beni dinledikten sonra
kızım aiğneyi vurmuşlar ağlıyorlar bunlar hocadan çekindiler uyuşmasını beklemeden dişi çektiler ağlıyor diye
biri çekemedi başkasını çağırdı o geldi bir asıldı elindeki dişe baktım kök yarım
ama bu pamuğu bastı geçmiş olsun abla dedi
neyse çıktık kızımla ordan diş fakiltesinin yanında tıp fakültesi var kadındoğum bölümünün numarasını alayım dedim olurda randevu için lazım olursa diye
aldım numarayı çıktık yola kızımın ağzından pamuğu aldım seytan dürttü beni baktım ağzına dişin yarısı duruyor
hemen geri döndüm fakülteye ve dişin yarısı duruyor dedim
biri bana abla yan dişin ödemidir o diyor
hayır diş bu dedim
baktılar kızımın ağzıda tam uyuşmuştu artık
kalan kökü söktüler
kızım ağlıyor ben bayılacam bak dedim kızımın doktoru abla dışarı çık diyor
oysa ben kızımı susturmak için diyorum işimiz bitsin diye
kızımda bakma anne bu tarafa sen elimi tut sadece demez mi
neyse kalan kökü dişten kolay söktüler çünkü gereken uyuşukluk anca sağlanmıştı
eve geldik geldik ama öldüm bitti ben bugun

hıh iki dakka arkamızı döndük kaç sayfa yazışmışsınız. küstüm size

anam benim işlerim çok, bide işyerinde herkes bebeği soruyor lafa tutuyor. amma konu varmış hamilelikle ilgiliiii. vallahi billahi

bende bu kız nerlerde diyordum ki baktım gelmişin. geçmiş olsun canım. kızının dişleri nasıl? bir sorun yoktur umarım.

tatlım aynı kaderi paylaşıyoruz.. Avicenna'ya gittim bende ilk. Allahım o ne keşmekeşti. Eşim ssen buraya 8 aylıkken gelsen kapıda sancın gelir bir daha gelmeyelim dedi. Doktora bebeğin kalbinin attığını ben gösterdim düşün.. Bak şu pıt pıt yanıp sönen kalp değilmi dedim, aaa evet dedi alık ! Sonra başka hastane buldum fakat ondada hem testler yapılamıyor (çok pahalı) hemde doktor bugün bana telefonda öyle söyleyince cinlerim attı.. Bulucam bir doktor bende kafama göre ama insan ister istemez sinir oluyor. Anam 4. aya geldim doktordan yüzüm gülmedi.!! İnşallah buluruz dediğin gibi bir doktor ama zor gibi görünüyor. Burda insanlar çok ilgili vs.. yazdıkça kıskanıyorum valla... Benimki telefona çıkmadı uyuz !! Hostes aracılığıyla konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…