aslında ben anlamam bu nerde durdugu mevzusunuda anneciğim soruyor bana sürekli akşam baktım benim sıpa yer beğenmiş galiba sanırsamneye niyet neye kısmet canım rabbim oğlusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşş
senin karnının neresindeydi senin bebek yamuk demiştin ya dün
teyzesi genelde solda yatıyor onun için sağ taraf boş kalıyor ve karnım yamul duruyor haliyle:) akşam gezdi baya bir:) ortaya, sağa tekrar sola yarım saat böyleydik:) şu an solda:)
6 kilo ile bitirmen imkansız canımkilolu hamileler 9-10-11 kg zayıflar ise 14-15-17 kg ile bitiriyorlar geneldee
ben sanki zayıfım ya şimdiden baya aldımbende diyet mi yapsam ama olmuyor kiiii elim ayağım titriyor aç kalınca napsam
neye niyet neye kısmet canım rabbim oğlusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşş
senin karnının neresindeydi senin bebek yamuk demiştin ya dün
teyzesi genelde solda yatıyor onun için sağ taraf boş kalıyor ve karnım yamul duruyor haliyle:) akşam gezdi baya bir:) ortaya, sağa tekrar sola yarım saat böyleydik:) şu an solda:)
aaa seninde mi oğluşş olacak, ay bu ay resmen oğluş ayı :) canım hayırlı evlat nasip etsin Allah
4 kiloyla gebeliğini tamamladığını duyduğum insanlar var tabi onlar 100 kil üstü hamile kalmışlar ve sürekli kontrolle geçirmişler gebeliklerini...
ikili yaptırmadım canım ben. kontrolüm vardı bugün... göstermediii canım yaaaa... bana da öyle geliyo
nisa hastanesinde mürvet hakyemez benim doktorum. çok memnunum... üçüncü doktorum ama bunda eminim artık. çok güzel anlatıyor, ilgileniyor sağolsun.
aslında ben anlamam bu nerde durdugu mevzusunuda anneciğim soruyor bana sürekli akşam baktım benim sıpa yer beğenmiş galiba sanırsam
sağ tarafdaydı yamukluğum
bakalım bakalım 10 gün kaldı doktora gitmeye ak koyun kara koyun belli olacak mı bizim için de
4 kiloyla gebeliğini tamamladığını duyduğum insanlar var tabi onlar 100 kil üstü hamile kalmışlar ve sürekli kontrolle geçirmişler gebeliklerini...
Sizin doktorla kim ? Ben bugünden sonra doktorumdan soğudum değiştiricem.. Başka yolu yok. Eczaneye gidiyorum doktorunuza danışın diyor, doktoruma danışıyorum bana abuk abuk cevaplar veriyor. Gerçekten çok sinirlendim bugün
aslında ben anlamam bu nerde durdugu mevzusunuda anneciğim soruyor bana sürekli akşam baktım benim sıpa yer beğenmiş galiba sanırsam
sağ tarafdaydı yamukluğum
bakalım bakalım 10 gün kaldı doktora gitmeye ak koyun kara koyun belli olacak mı bizim için de
erkek olsaydı belli ederdi bak bizim sıpalar hemen belli etti :bence senin kız olacak öyle içime doğdu yinede Allah bilir :)
Kızlar bugün içim kıpır kıpır çok mutluyum çünkü bebişimin hareketlerini gün içindede hissetmeye başladım bugün suana kadar 3 kez hissettim..önceki günlerde aksam sırt üstü uzanınca hissediyordum o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum
öyle diyorlar canım yaaa. eşimin de içine doğmuş kız olucak diyor
ayy maşallah canımben de arasıra hissediyorum ama benimki çok sakin, hareketli bebek değil ben de eşim de çok sakinmişiz zaten.. hareketli bir bebek olursa çok şaşarım
benimki sağa yatıyor galibaa orada acı baskı hissediyorummmyaramaz bunlar ya ne yapsak bunları anneleriiiiii
selam hamişler nasılsınız bakalım ben kızımı bugun diş fakültesine götürdüm çok yoruldum
kız burcuxxx başlığımızı erkek bebekler basmış bak rüyan çıktı
düzeltmeler başlayalım artık canım
Canımm ben de bir türlü tutturamadım iyi bir doktor. O yüzden medikal parkı istedim. İlk başta avicenna ya gidiyordum ama randevu sistemi yoktu bir sürü bekliyordum, devlet hastanesinden hiçbir farkı yoktu, aynı andan birden fazla hastayı almalar odaya filan... İkili testi Kağıthane devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok tatlıydı ama muayene olmak olsun, sonuçları göstermek olsun tam bir işkenceydi... İnşallah iyi bir doktor buluruz da doğumumuzu da ona yaptırırız. Bizi tanıyan birinde olması çok daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?