slm kızlar nasılsınız bugun ...ıkı gün once oglum olacagını ogrendım cok mutlu oldum halada cok mutluyum ama insanın burnundan getırmeyı basarabılıyorlar((esimle isim yüzünden resmen birbirimize girdik o babasının adını koymak istiyo bende 5 ay öncerahmetlı olan abimin adını koymak istiyorum ama kayınvalıdemler esime duygusal baskı yapıp izin vermiyorlar ne yapacam bılmıyorum.....hamılelıgım boyunca hep yalnız bıraktılar bırkere bıle arayıp sormadılar halada oyle devam edıyo ama isme gelınce benı takmıyorlar bıle bız koyacagız dıyorlar delı olacam ya ...
ayy hadi hayırlısııı...
kızlar çoğalıyorrrrr
Evet o teoriye gore sanirim oyle.... Benim Dr ulturasonu biraz eski.. ayin 26 Sida gittim cinsiyet olayina girmedi belki gorduysede soylememistir... Istanbul avrupa yakasinda iyi ultrasonu olan hastane dr oneren varmi
ah cnm kıyamam yaa aynı sorunları bende yaşamıştımm çoküzülmüştümm boşver takma herşey olacagına varıyo eminolll bunada istedimi vurcam kimsede karışamazzz
Merhaba kızlar. Dün bende dr.a gittim. bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığımız iyi çıktı.ikili test yapmadı çünkü benim kanamalarım hala devam ediyor. hatalı çıkabilir dedi kanamadan dolayı.bir ay sonra dörtlü test yapalım dedi. birde kızlar kese rahim duvarından ayrılmış gözüküyor bu dr.u biraz korkuttu.iğne oldum progestana devam ediyorum.Ne olur bana dua edin bebeğim için dua edin sağlıkla kucağımı alabileyim. Hayırlısıyla şu günleri atlatayım. Cinsiyet söylemedi henüz erken dedi. zaten benim için şuan önemli olan sağlıklı olması. Takmıyım diyorum ama inanınki sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum.stres yapmamakta sanırım önemli böyle durumlarda.
slm kızlar nasılsınız bugun ...ıkı gün once oglum olacagını ogrendım cok mutlu oldum halada cok mutluyum ama insanın burnundan getırmeyı basarabılıyorlar((esimle isim yüzünden resmen birbirimize girdik o babasının adını koymak istiyo bende 5 ay öncerahmetlı olan abimin adını koymak istiyorum ama kayınvalıdemler esime duygusal baskı yapıp izin vermiyorlar ne yapacam bılmıyorum.....hamılelıgım boyunca hep yalnız bıraktılar bırkere bıle arayıp sormadılar halada oyle devam edıyo ama isme gelınce benı takmıyorlar bıle bız koyacagız dıyorlar delı olacam ya ...
gelecek pazartesi ama seytan dürtüyor bu hafta git diyeinşallah canım darısı başınasen ne zaman gidiyosun dr.
ah cnm kıyamam yaa aynı sorunları bende yaşamıştımm çoküzülmüştümm boşver takma herşey olacagına varıyo eminolll bunada istedimi vurcam kimsede karışamazzz[/QU
eger senı dinleyeceklerse ne mutlu sana....ama malesef benı dınleyen de tınlyanda yok halbukı hamıle kalmadan once soylemıstım oglum olursa rahmetlı abımın adını koycam dıye ozaman acım tazeyken bırsey demedıler sımdı ben yokmusum gıbı davranıyorlar sınırden agladım ya olacak sey mı bu kızımdada aynı seyı yaptılar ıkı hafta ısımsız gezdı yavrum.
canım üzülme iki isim koymayı düşünseniz ikinizinde gönlü olsa olmazmı aslında erekek bebeğe isim koymak ananeye düşer diye biliyorum ama hayırlısı
ikisini de koyun canm, tartışmaktan iyidir. Herkesin gönlü olsun.. Ya da doğumdan sonra eşinden önce nüfus müdürlüğüne gidip, istediğin ismi de koyabilirsin.. Emrivaki olacak ama zahmetlerin büyüğünü çeken sen olduğuna göre isim koymak da senin hakkın. Hakkını vermiyorlarsa da zorla alacaksın..
iki isimde istemiyorlar neymıs kımse kayınpederımın adıyla cagırmazmıs bılmıyorum allah sonumuzu hayretsin
kız annesininbirtanesi ne zamn gideceksin doktora
cinsiyet haberlerini aldıkça seytan dürtüyor beni bu haftamı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?