2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar nasılsınız bugun ...ıkı gün once oglum olacagını ogrendım cok mutlu oldum halada cok mutluyum ama insanın burnundan getırmeyı basarabılıyorlar((esimle isim yüzünden resmen birbirimize girdik o babasının adını koymak istiyo bende 5 ay öncerahmetlı olan abimin adını koymak istiyorum ama kayınvalıdemler esime duygusal baskı yapıp izin vermiyorlar ne yapacam bılmıyorum.....hamılelıgım boyunca hep yalnız bıraktılar bırkere bıle arayıp sormadılar halada oyle devam edıyo ama isme gelınce benı takmıyorlar bıle bız koyacagız dıyorlar delı olacam ya ...

mrb kızlarrrr uzun zamandır giremiyorum BAYA İLERLEMİŞİNİZ MAŞALAHH BEN TEST SONUCU ALDIM SONUÇ İYİÇIKTI ŞÜKÜRRRR

ah cnm kıyamam yaa aynı sorunları bende yaşamıştımm çoküzülmüştümm boşver takma herşey olacagına varıyo eminolll bunada istedimi vurcam kimsede karışamazzz

Merhaba kızlar. Dün bende dr.a gittim. bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığımız iyi çıktı.ikili test yapmadı çünkü benim kanamalarım hala devam ediyor. hatalı çıkabilir dedi kanamadan dolayı.bir ay sonra dörtlü test yapalım dedi. birde kızlar kese rahim duvarından ayrılmış gözüküyor bu dr.u biraz korkuttu.iğne oldum progestana devam ediyorum.Ne olur bana dua edin bebeğim için dua edin sağlıkla kucağımı alabileyim. Hayırlısıyla şu günleri atlatayım. Cinsiyet söylemedi henüz erken dedi. zaten benim için şuan önemli olan sağlıklı olması. Takmıyım diyorum ama inanınki sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum.stres yapmamakta sanırım önemli böyle durumlarda.

Evet o teoriye gore sanirim oyle.... Benim Dr ulturasonu biraz eski.. ayin 26 Sida gittim cinsiyet olayina girmedi belki gorduysede soylememistir... Istanbul avrupa yakasinda iyi ultrasonu olan hastane dr oneren varmi

var canım batıbahat hastanesi hem sgk yı kabl ediyor hemde orada dr mehmet serkan özkul bey var çok ii çok güleç bir doktor sna yardımcı olur fena bir hastane değil kadın doğum konusunda yıllardır çalışıyorlar doktorlarda uzman fiyatlar da uygun

ah cnm kıyamam yaa aynı sorunları bende yaşamıştımm çoküzülmüştümm boşver takma herşey olacagına varıyo eminolll bunada istedimi vurcam kimsede karışamazzz

canım üzülme iki isim koymayı düşünseniz ikinizinde gönlü olsa olmazmı aslında erekek bebeğe isim koymak ananeye düşer diye biliyorum ama hayırlısı

çok üzüldüm inşalalh herşey düzelir ve bebeğin sağlıkla huzurla doğar kuagına alırsın rabbim yardımcın olsun kese rahim duvarından nasıl ayrılır doktor birşey yapamıyormu :-((

ikisini de koyun canm, tartışmaktan iyidir. Herkesin gönlü olsun.. Ya da doğumdan sonra eşinden önce nüfus müdürlüğüne gidip, istediğin ismi de koyabilirsin.. Emrivaki olacak ama zahmetlerin büyüğünü çeken sen olduğuna göre isim koymak da senin hakkın. Hakkını vermiyorlarsa da zorla alacaksın..

slm kızlar benımde kızım olucak dr kesın degıl dedı ama pipisi yok şimdili
k dedı ıkı hafta sonra bıda muayne olucam kesın belı olcAK ıkılı testı ben yaptrmadım sacma buluyorum o testı dr u mada soyledım yaptrmıcam dıye olabılır mecburı degıl dedı

kızlar bende 19 mayısta cinsiyetleri öğreneceğim. Biliyorsunuz bendediler ikiz. Yani kız ve erkek olmalarına göre, dengeleri değiştirebilirim :)))))))

ufff ne yoruldum ne yoruldum ama benim kızlar mutluluktan uçtular ya bana yeter bu
birde yağmura yakalandık ama eğlendik beee
çeşit çeşit ciciler aldım kızlara küçük kız kardeşine baya bişeyler beğendi ama hiçbirini almadık

aynı seyı kızımdada yaptıkları ıcın senın dedıgını kızımda yapmıstım nüfus müdürlügüne gidip kendım cıkartım kımlıgını ama iki isim koydum hem onların dedıgını hemde kendı ıstedıgımı ama bu erkek diye laf soyletmıyorlar ıkı görümcem ve kaynanam esimin aklına giriyorlar ben yokmusum gibi ...ne kadar zor ve acı bır durum hepsını allaha havale edıyorum...

iki isimde istemiyorlar neymıs kımse kayınpederımın adıyla cagırmazmıs bılmıyorum allah sonumuzu hayretsin

ahhh canım seni bu konuda en iyi ben anlarım sanırım..çünkü benim başımdada var aynı anlayışsızlardann ve işin kötüsü eşimdeee aynı zihniyette...iki isim olsun dedim erkek olursa...o zaman babamın adı olmazki o dedi çok saçmaaa yaaa...sana dedikleri gibi babasının adının söylenmeyeceğini iddia ediyor...ben eymen istiyorum...eymen+babanın adı olsun oğlumuz olursa diyorum..iki isim zorr olurr diye bahane ediyor....

kayınvalidemlerde aynı... süreklii iki isim zor oluyorrr fikrini empoze etmeye çalışıyorlar bana...kayınpederimi severim tamam onun adını seve seve koycamm ama benim hiçmii istediğim olmayacakk ben bi çözüm bulamadımm hülyacım...Allah yardımcımızz olsunn canım:26:

buarada oğluşunn hayırlı olsun...

hulyasevval isim kavgası kötü olur canım isim bir boncuk
eğer aynı olay kayınvalidenlerin başına gelse bizim dediğimiz olacak bizim acımız var derlerdi ama kendileri senin acını görmezler
veya şöyle yap bırak istedikleri isim olsun bebek doğduktan sonra oğluna abinin adıyla hitap et göbek adı de ve cevreden soranlarada abinin adını söyle
böylelikle resmi yerlerde oğluna onların dediği isimle hitap edilse bile çevren abinin adını söyler oğluna
sen sessiz ol bebek doğana kadar bırak onlar kazandık sansınlar
çocuk doğuncada abimi rüyamda gördüm adı bu olacak de kimliği istediğiniz olsun ben böyle hitap edecem de
benim kayınbabanın başındada aynı dert var annesi ölmüş birinin ismini vermiş babası babasının adıyla kimliği çıkarmış ama kayınbabaya millet annesinin verdiği isimle hitap ederler

kız annesininbirtanesi ne zamn gideceksin doktora
cinsiyet haberlerini aldıkça seytan dürtüyor beni bu haftamı gitsem acaba

kız annesininbirtanesi ne zamn gideceksin doktora
cinsiyet haberlerini aldıkça seytan dürtüyor beni bu haftamı gitsem acaba

12sindee canımm yaa haftaya cumartesi...ayyy sorma benideee dürttülerdeee esra gidip öğrenemeyincee değiştirmedim bende randevu günümü...bugun gitmemek için zor tuttum kendimi..

sen ne zaman gidiyordunn kuzum? aynı gunmu gıdıcezz yoksaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…