2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok canım haftaya pazartesi günü bir randevu günüm yok aslında doktor bizden çal kapısını gir içeri
ama ben gitmeyi çook istiyorum yaaaaa

yok canım haftaya pazartesi günü bir randevu günüm yok aslında doktor bizden çal kapısını gir içeri
ama ben gitmeyi çook istiyorum yaaaaa

yarından sonraki pazartesimi? daha sonraki haftamıı?

bizdeee hayırlısıylaa bi öğrenseydikkk çok merak ediyorum...Rabbim gönül muradımızı versinn canım inşallahhh..:26:

gelecek pazartesi canım ay olacak gideli ama ben 3 haftada gitsem ne olur kii
amin canım hem gideriz hem merakımız biter inşşşş

diyor ki seytan şimdi git bir gör sana el sallasın 15 gün sonra bir daha git
ben bebişi görmek istiyorum hele bugun ki bebek kıyafetlerinden sonra

Arkadaşlar bende çift rahim ve iki böbreğimde kasıklarda yer alıyor. bu tür durumlarla karşılaşanınız varsa yazarsa sevinirim yada İstanbul da iyi doktor tavsiyesi bekliyorum.

cicişllleeerrrr bizz geldikkkk kimssecikler yok gelince okursunuz artıkkk

ay maşallah büyümüş miniğiimmmm çok tatlıydı teyzeleriiii

kıpır kıpır maşallahhhhh inşAllah fotoğraf makineside gelirse resmini çekip ekliceemmm

bu arada doktorda tartıya çıktım 1,5 kilo almış görünüyorumm benim tartıya göre 3 kilo anlayamadımm doktor kilolu hamile kaldıgım için almamam gerektiğini söyleyip durdu

daha dikkatli olmam lazım anlaşılan

ayşinim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini hepimiz sağlıkla kedersiz alalım bebişlrimizi kucağımıza Allah evlat acısı yaşatmasın hiçbirimize tatlım benim dikkat et kendine...

canım banada doktorum özürlü durumu olursa aldırırmısınız diye sordu ama ben ve eşim aldırmıyacağımızı söyledik fakat ne hikmetse o anda ağzımızdan ama gene yaptıralım dedik çok şükür sonuçlar temiz çıktı ,dediğin gibi %100 sonuç vermiyor yinede bir şey olsa aldıramayız o yüzden kafa bulandırmamak lazım.

Allah yardımcın olsun canımm korkma Allaha emanet .aslında internetten araştımak insanın dahada canını sıkıyor olabailecek tüm olumsuzluklar yazıyor, sen doktoruna güven sık sık git kontorle , duanı et gerisi Rabbiin taktiri canım.

ayy canım çok sevindim sağlıklı , hayırlı evlat olması önceliğimiz tabii ama benimde gönlümden geçen kızz ......

diyor ki seytan şimdi git bir gör sana el sallasın 15 gün sonra bir daha git
ben bebişi görmek istiyorum hele bugun ki bebek kıyafetlerinden sonra
ahh canım sorma bende 10 günde bir çağırsa gidicem öyle merak ediyorum ki bebeğimi.hatta 2 doktoramı gitsem diyede düşünüyorum 15 günde bir görmüş olurum diye sonrada diyorum ki saçmalama bebeğine sakıncası olur.
bence burda doktordan gelen arkadaşlardan da etkileniyoruz onlar gördük deyince bizimde içimiz gidiyor ama doktorlar ayda bir diiyorr :18: bende 28 mayısta gidicem arkadaşlar cinsiyetleri öğrendikçe bende acayip marak etmeye başladımm, düşünsene birde göstermezse hadii 1 ay daha bekle

ayy canım çok sevindimm resmini koy mutlaka hadi gözünaydın ,bir daha ne zaman çağırdı , ense kalınlığı ,2 li test istemedimi ?

kızlar 2 li test sonucumuz çok şükür güzel çıktı,

fB hcg 25,4 yazıyor,

benim bir arkadaşımında 50 nin altında çıkmıştı kızı oldu

Canım benim de kanamalarım vardı başından beri 2 haftadır kesildi bol bol dinlendim evde.Sana bir de tavsiyem sakın ilişkiye girmeyin cnm 1-2 ay daha inşallah sağlıkla kucağımıza alırız cnm.

Moonsun hayırlı olsun cnm kilo durumun çok iyi maşallah böyle devam edersin inşallah cnm.

fB hcg 25,4 yazıyor,

Cnm hayırlı olsun darısı başımıza

Hayırlı olsun cnm benimde kızım olacak inşallah

fB hcg 25,4 yazıyor,

Rabbim gönlüne göre verir ins cnm
Valla oğlumda yatırdım iki sene once bütün testleri ama şimdi evladımı gözümün önünde görünce yok dedim Allah'ın işine karışma ama iki sene oncede aldırmayı düşünmezdik lakin kötü bişey çıksa aklımız karışacaktı belki isyan edecektik çünkü gencin esimle ben 88 liyim Rabbim ümmeti Muhammed'in yavrularına saglık sıhhat versin ins.

ne güzel dua ettin canım AMİNNNN

oglum 5aylık karnımdakı 3aylık :))) tam bır sene olacak 2011 17 kasımda anne oldum Allah nasıp ederse bunuda 16kasım 2012 kucagıma alacgım inşallah:))

Ooo ben senden daha şanslıyim ozaman benim oğlum 13 aylık karnımdaki 3 aylık :) ama ben sezaryan olmuştum seninki normal dogum galiba ??? Rabbim kolaylığını verir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…