yok canım haftaya pazartesi günü bir randevu günüm yok aslında doktor bizden çal kapısını gir içeri
ama ben gitmeyi çook istiyorum yaaaaa
gelecek pazartesi canım ay olacak gideli ama ben 3 haftada gitsem ne olur kii
Amin canım hem gideriz hem merakımız biter inşşşş
iyi akşamlar iyi eğlenceler canımBulemsummm iyi akşamlar canım..akşama düğünümüzz var hazırlanayım bendee:) pazartesi görüşürüzz inşallahh
Merhaba kızlar. Dün bende dr.a gittim. bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığımız iyi çıktı.ikili test yapmadı çünkü benim kanamalarım hala devam ediyor. hatalı çıkabilir dedi kanamadan dolayı.bir ay sonra dörtlü test yapalım dedi. birde kızlar kese rahim duvarından ayrılmış gözüküyor bu dr.u biraz korkuttu.iğne oldum progestana devam ediyorum.Ne olur bana dua edin bebeğim için dua edin sağlıkla kucağımı alabileyim. Hayırlısıyla şu günleri atlatayım. Cinsiyet söylemedi henüz erken dedi. zaten benim için şuan önemli olan sağlıklı olması. Takmıyım diyorum ama inanınki sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum.stres yapmamakta sanırım önemli böyle durumlarda.
ah cnm kıyamam yaa aynı sorunları bende yaşamıştımm çoküzülmüştümm boşver takma herşey olacagına varıyo eminolll bunada istedimi vurcam kimsede karışamazzz[/QU
eger senı dinleyeceklerse ne mutlu sana....ama malesef benı dınleyen de tınlyanda yok halbukı hamıle kalmadan once soylemıstım oglum olursa rahmetlı abımın adını koycam dıye ozaman acım tazeyken bırsey demedıler sımdı ben yokmusum gıbı davranıyorlar sınırden agladım ya olacak sey mı bu kızımdada aynı seyı yaptılar ıkı hafta ısımsız gezdı yavrum.
isim hakkı annenındır cnm sakın tavız verme helekı gorumce kaynana .......... düşer ışın ıcınden cıkamazsan esının basınında degıl abınınde degıl başka guzel bır isim bul koy isim cok önemlı
canım banada doktorum özürlü durumu olursa aldırırmısınız diye sordu ama ben ve eşim aldırmıyacağımızı söyledik fakat ne hikmetse o anda ağzımızdan ama gene yaptıralım dedik çok şükür sonuçlar temiz çıktı ,dediğin gibi %100 sonuç vermiyor yinede bir şey olsa aldıramayız o yüzden kafa bulandırmamak lazım.Hayırlı sabahlar arkadaslar bende dün doktoru gittim doktorumun ultrason aleti renkli olandan iyi yani bide doktorum cok tecrübeli Tub bebek bölüm baskanı ama benimki gebeliklerim normal yolla oldu ilkindede ona gitmiştim bir oğlum var allahıma şükürler olsun onda iki ve üçlü testi yaptırmıştım bunda yaptırmıyorum çünkü hem hatalı sonuc çıkabiliyor gemde kötü bişey olsa aldırma kararını soruyo doktorlar böyle biseyi yapamam helede artık anneyken daha farklı dünüyor insan siz ne düşünüyorsunuz bide ultrason meseleside seyden sebep resimde arkasını donmuştu bebegim ekranını göremedim doktoruma cinsiyetini sordum dedi haftaya belli olur çünkü 12+5 günlük hamileyim ama kiza benziyor dedi cok heyecanlandim ama kesin değil diye sevinemedim sizce değişirmi???
Allah yardımcın olsun canımm korkma Allaha emanet .aslında internetten araştımak insanın dahada canını sıkıyor olabailecek tüm olumsuzluklar yazıyor, sen doktoruna güven sık sık git kontorle , duanı et gerisi Rabbiin taktiri canım.Merhaba kızlar. Dün bende dr.a gittim. bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığımız iyi çıktı.ikili test yapmadı çünkü benim kanamalarım hala devam ediyor. hatalı çıkabilir dedi kanamadan dolayı.bir ay sonra dörtlü test yapalım dedi. birde kızlar kese rahim duvarından ayrılmış gözüküyor bu dr.u biraz korkuttu.iğne oldum progestana devam ediyorum.Ne olur bana dua edin bebeğim için dua edin sağlıkla kucağımı alabileyim. Hayırlısıyla şu günleri atlatayım. Cinsiyet söylemedi henüz erken dedi. zaten benim için şuan önemli olan sağlıklı olması. Takmıyım diyorum ama inanınki sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum.stres yapmamakta sanırım önemli böyle durumlarda.
ayy canım çok sevindim sağlıklı , hayırlı evlat olması önceliğimiz tabii ama benimde gönlümden geçen kızzslm kızlar benımde kızım olucak dr kesın degıl dedı ama pipisi yok şimdili
k dedı ıkı hafta sonra bıda muayne olucam kesın belı olcAK ıkılı testı ben yaptrmadım sacma buluyorum o testı dr u mada soyledım yaptrmıcam dıye olabılır mecburı degıl dedı
ahh canım sorma bende 10 günde bir çağırsa gidicem öyle merak ediyorum ki bebeğimi.hatta 2 doktoramı gitsem diyede düşünüyorum 15 günde bir görmüş olurum diyediyor ki seytan şimdi git bir gör sana el sallasın 15 gün sonra bir daha git
ben bebişi görmek istiyorum hele bugun ki bebek kıyafetlerinden sonra
ayy canım çok sevindimmcicişllleeerrrr bizz geldikkkkkimssecikler yok gelince okursunuz artıkkk
ay maşallah büyümüş miniğiimmmmçok tatlıydı teyzeleriiii
kıpır kıpır maşallahhhhhinşAllah fotoğraf makineside gelirse resmini çekip ekliceemmm
bu arada doktorda tartıya çıktım 1,5 kilo almış görünüyorumm benim tartıya göre 3 kiloanlayamadımm doktor kilolu hamile kaldıgım için almamam gerektiğini söyleyip durdu
daha dikkatli olmam lazım anlaşılan
Canım benim de kanamalarım vardı başından beri 2 haftadır kesildi bol bol dinlendim evde.Sana bir de tavsiyem sakın ilişkiye girmeyin cnm 1-2 ay daha inşallah sağlıkla kucağımıza alırız cnm.Merhaba kızlar. Dün bende dr.a gittim. bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığımız iyi çıktı.ikili test yapmadı çünkü benim kanamalarım hala devam ediyor. hatalı çıkabilir dedi kanamadan dolayı.bir ay sonra dörtlü test yapalım dedi. birde kızlar kese rahim duvarından ayrılmış gözüküyor bu dr.u biraz korkuttu.iğne oldum progestana devam ediyorum.Ne olur bana dua edin bebeğim için dua edin sağlıkla kucağımı alabileyim. Hayırlısıyla şu günleri atlatayım. Cinsiyet söylemedi henüz erken dedi. zaten benim için şuan önemli olan sağlıklı olması. Takmıyım diyorum ama inanınki sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum.stres yapmamakta sanırım önemli böyle durumlarda.
Moonsun hayırlı olsun cnm kilo durumun çok iyi maşallah böyle devam edersin inşallah cnm.cicişllleeerrrr bizz geldikkkkkimssecikler yok gelince okursunuz artıkkk
ay maşallah büyümüş miniğiimmmmçok tatlıydı teyzeleriiii
kıpır kıpır maşallahhhhhinşAllah fotoğraf makineside gelirse resmini çekip ekliceemmm
bu arada doktorda tartıya çıktım 1,5 kilo almış görünüyorumm benim tartıya göre 3 kiloanlayamadımm doktor kilolu hamile kaldıgım için almamam gerektiğini söyleyip durdu
daha dikkatli olmam lazım anlaşılan
Cnm hayırlı olsun darısı başımızakızlar 2 li test sonucumuz çok şükür güzel çıktı,
fB hcg 25,4 yazıyor,
benim bir arkadaşımında 50 nin altında çıkmıştı kızı oldu
slm kızlar benımde kızım olucak dr kesın degıl dedı ama pipisi yok şimdili
k dedı ıkı hafta sonra bıda muayne olucam kesın belı olcAK ıkılı testı ben yaptrmadım sacma buluyorum o testı dr u mada soyledım yaptrmıcam dıye olabılır mecburı degıl dedı
kızlar 2 li test sonucumuz çok şükür güzel çıktı,
fB hcg 25,4 yazıyor,
benim bir arkadaşımında 50 nin altında çıkmıştı kızı oldu
ne güzel dua ettin canım AMİNNNNRabbim gönlüne göre verir ins cnm
Valla oğlumda yatırdım iki sene once bütün testleri ama şimdi evladımı gözümün önünde görünce yok dedim Allah'ın işine karışma ama iki sene oncede aldırmayı düşünmezdik lakin kötü bişey çıksa aklımız karışacaktı belki isyan edecektik çünkü gencin esimle ben 88 liyim Rabbim ümmeti Muhammed'in yavrularına saglık sıhhat versin ins.
Aslı
Senin ilk çocuğunla ikincisinin arası nekadar????
oglum 5aylık karnımdakı 3aylık :))) tam bır sene olacak 2011 17 kasımda anne oldum Allah nasıp ederse bunuda 16kasım 2012 kucagıma alacgım inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?