2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel kasım anneleri..herkese iyi pazarlar
cinsiyet öğrenenenimiz ne çok olmuş maşşallah:)yine de biliyorsunuz erken tahminler yanıltıcı olabiliyor:)benim 13. haftada kızıma erkek demişti dr. eşim de duramamış kayınvalidelere hep haber vermiş 15. haftada bir daha gittim ben kesin kız dedi:26: bu sefer kayınvalide inanamadı eminmiymiş bir daha baktır başka dr.a da git diye 1-2 ay kafamın etini yedi:)

ben de aynen senin gibi düşünüyorum.kızımda yaptırdım 2li testi ama bunda yaptırmak istemedim dr.a da söyledim tabi biz sadece öneryoruz tavsiye niteliğinde dedi..ben de yaptırmayacağım dedim..bakalım hayırlısı

kızlar 2 li test sonucumuz çok şükür güzel çıktı,

fB hcg 25,4 yazıyor,

benim bir arkadaşımında 50 nin altında çıkmıştı kızı oldu

benimde değerim 36,5 ve cinsiyeti için dr. erkek dedi buarada test güzel çıkmış gözün aydın

günaydın kızlar dün bizim de kontrolümüz vardı sizler yazdıkça içim gidiyordu özellikle de cinsiyetler öğrenildikçe bir de kıpır kıpır halini hiç görmemiştim doktor bebeğimizi anlatırken cinyeti erkek dedi ama eşimde bende görüntüye öyle dalmışızki sonradan dank etti :) bizim ilk bebeğimiz o yüzden cinsiyeti sadece ona hitap ederken bir de hayal ederken önemliydi sağlıklı sıhatli olsun da testlerimiz temiz çıktı fB hcg 36,5 bunu yazmak istedim bende de tuttu :) rabbim herkesin gönlüne göre versin

maşallah annesi:)hep böyle iyi haberlerle gelir inş. tüm kasım anneleri..kiloyu da çok kafana takma sonçta hamilelik yani:)30 kilo alanlar var hamilelikten sonra gidiyor çoğu:)

oglum 5aylık karnımdakı 3aylık :))) tam bır sene olacak 2011 17 kasımda anne oldum Allah nasıp ederse bunuda 16kasım 2012 kucagıma alacgım inşallah:))

maşşallah tam 1 yaş ikiz gibi büyüyecekler çocukların..başlarda biraz zor olsa da sonra keyfini süreceksin inş. aslı
Ooo ben senden daha şanslıyim ozaman benim oğlum 13 aylık karnımdaki 3 aylık :) ama ben sezaryan olmuştum seninki normal dogum galiba ??? Rabbim kolaylığını verir ins
sezeryanda 2 yıl diyorlar ama benim dr. eğer olur ya hamile kalırsan 2 yıl içinde hiç kaygılanma hiç bir şey olmaz demişti..

benim de lekelenmelerim devam ediyor ayshince..kanama dediğin pembe yada kırmızı foşur foşur kan mı?yoksa kahverengi mi?
kalbini ferah tut ilk 3 ay geçti rsikli dönemi atlattık hayırlısıyla benim dr. progestanı da kesmemi söyledi 12. haftadan sonra plesanta progestanı kendi salgılıyormş..

kızlar bu arada benim bu bebiş hep sol tarafımda:)rahim orda şişkin duruyor..
kızım tam ortadaydı:)
bulantılar devam ediyor..kuyruk sokumu ağrısı var bende de..kilo alma durumum henüz sözkonusu olamadı

kızlar bu arada benim bu bebiş hep sol tarafımda:)rahim orda şişkin duruyor..
kızım tam ortadaydı:)
bulantılar devam ediyor..kuyruk sokumu ağrısı var bende de..kilo alma durumum henüz sözkonusu olamadı

günaydın herkese misskokulum benimde kızlarım sağdaydı ikiside bu solda dr.um erkek dedi 4 boyutlu ultrasonda benimde bel ağrım çok oluyor

günaydın kızlar bugünümüz güzel geçecek anlaşılan çünkü hep güzel haberlerinizi okudum darısı bana inşallah sizinkileri okudukça sabırsızlanıyorum biran önce gitmek istiyorum hafta içi inşallah

günaydıın kızlarr :) dün ikili testimiz vardi eve geç geldigim için cevap yazamadım.doktorum herşeyin yolunda gözüktügünü söyledi.tabi ben hala korkuyorum..kan tahlili sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak.bebeğim büyümüşş teyzeleri bidee büyük ihtimalle ogluşum oluyormuş yani ihtimal diyorum ama gördük herşeyii :))artık kızı bulana kadar dogurucam diyorum

benimde gönlümden geçen kız. bu yüzden acaba önceden tahminler doğru tutuyormu diye doğum yapmış bir arkadaşımın şu hcg değerine bakayım dedim bir kızı var onun 50 nin altındaymış, tabii hayırlı evlat olsun önemli olan bu.ama herkesin gönlünde ağır basan bir cinsiyet vardır tabii....seninde gözünaydın canım Allah hepimize önce sağlıklı evlatlar versin.

günaydın canım, hayırlısı olsun tabiki .sende bak bakalım hcg değerin kaç çıkacak , doktorun cinsiyet için kesinmi dedi yoksa tahinmi dedi? ben rüyamda gördüm kız dı bakalım tuatacakmı ,merak ediyorum , daha gitmeme 3 hafta varr :18: ama her anneye bir kız evlat lazımm

Aslında önce tahminde bulunmamı istermisiniz dedi.erkek gibi dedi.daha sonra hareket ederken şimdi daha iyi anlaşılıyor oglan oldugu dedi.yine de erken bir haftadayız kesin demek için dedi.çıkarken ultrason fotolarını verdi bu neresi dedim pipisi dedi :) sonuçlar çıksın yazarım.inşallah gönlünden geçtiği gibi saglıklı, güzel bir kızın olur :))benim umudum olursa 2 .ye artık :)

canım benimde eşim rüyasında görmüştü oğlumuz olacak dedi tahmini doğru tuttu tabi benimde içime doğan erkekti iki düşüğüm oldu onlarda da kız hissediyordum yaşadıklarımda farklıydı belki de kızlarım tutunamadı anneciğine rabbim herkesin gönlündekini versin dediğine katılıyorum her anneye bi kız evlat lazım ben de bir kızımın olmasını çok istiyorum bi dahakine artık bence annenin içine doğuyor inşallah rüyan gerçek olur güzel ömürlü bir kızın olur ..

merhaba canlarım...ben bu hafta çarşamba gecesinden beri bi kına gecesi bi düğün şeklindee acayip yoğundum...hatta dün hızımı alamadım..önce bi arkadaşın düğününee ordan da bi akranabın kızının kınasına gittim...bugun akşamdaa o kızın düğünü var..aman ya rabbim acayip yoğunumm

benim size sormak istediğim şu: hafta içi iş giderken falan makyaj yapmıyorum ama düğünlere falan giderken bi fondotön sürüyorum...belki biraz far ve göz kalemi,eyeliner falan...kendimi bakımlı görmek hoşuma giidyor..sonrada vicdan azabı çekiyorum...çokmu zararlı olurkii kuzumu:44:

ufffff haftasonu dinlenemeden geçti..yarın iş başı ve ben hiç gitmek istemiyorum..pazartesi sendromum pazar gecesinden başlıyorr ne yazıkkii...

tek tesellimm bebegımı görmeme daha az kalmışş olması...12 mayısta sabah 9da randevumuz var

Canım 2 sorum olacak tarama tesini hangi haftada verdi doktorun bu 1...diğeri de oğlusun olacakmış allah bağışlasın, nasıl geçiriyorsun hamişliğini yani tatlı mu tuzlu mu aşerdin .vs..vs...vs...

slm kızlar biz kötü günler geçirdik perşembe günü eğer hatırlayan varsa ikili tarama testinin sonuçlarını öğrenecektim öyle gergin öyle stresliyimki çarşamba gecesi tam yatıcam akşam 10 da wc de kanamam olduğunu gördüm sabaha kadar bi bekliyim dedim salı gününden beri pembe leke geliyordu yani kızmızıya dönüşmüş daha öncede lekelenmelerim olmuştu progesteron kullanıyordum biteli 2-3 gün olmuştu sabah oldu ama nasıl oldu bana sorun benim feci bi gaz problemim çıkı ortaya bütün gece kasık karın bel ağrısı iyice korktum ilçede yaşıyorum sadece sağlık ocağı var oraya gittim dr. beni hemen kendi doktoruma sevkettii muayene etti doktorum maşallah maşallah maşallah bebişimiz bir tatlıydı ki sormayın kıpır kıpır kollar bacaklar bebekte herşey yolunda dedi doktor ama rahim ağzına yakın bir yerde kanama gördü iki gün yatırmam gerekiyor dedi ikili testinde sonucu çıkmış maşallah çok şükür değerler çok iyi perşembe ve cuma yattık hastanede kanamam durdu c.tesi çıktık ama ben tam keyifli değilim çok ayakta kalmayı bırakın oturamıyorum bile 14 mayısa kadar rapor yazmış dr. okula gitmiycem annem babamda yanımda keyfim yerinde ama başımı pek kaldıramıyorum ilaçlar başımı döndürüyor uyku yapıyor çok inşallah sağlığıma kavuşurum Allah'a emanet olsun kuzucuklarımız

Aminn canım benim. evet senin pipisi fotoğrafında bile belliyse kesin erkek ozaman.bilemeyizki canım Kuran da bile geçiyor istediğime kız istediğime erkek veririm diyor hangisinin hayırlı olduğunu siz bilemezsiniz diyor, o yüzden hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun tabiki.

bir çok hamile nin rüyasında gördüğü cinsiyetler tutarmış, bakalım bende merak ediyorum,hayırlısı olsun canım ne diyelim, seninde oğluna arkadaş olacak aynı cinsiyet olunca daha güzel anlaşıp arkadaş gibi oluyorlar ,belki bir sonrakine kız verir Rabbim bilemeyiz ,yada öyle hayırlı evlat olurlarki kızı aratmazlar bile.

canım pazatesi sendromu bendede başladı pazar gecesinden hep bunalım başlar zaten , sen biraz yoğun geçirdiğin için hafta sonundan birşey anlamamışsın ondan da canın sıkılıyor olabilir.makyajı ben hiç dikkat etmiyorum canım , yani fondoten , pudra sürmüyorum ama , rimel, allık, gözkalemi hep çekerim , zararı olsa doktorlarımız illaki söylerler di.hiç bir doktordan duymadım bununla iligli bir yasak.benim bir çok hamile arkadaşım vardı hep makyajlı ama çok sağlıklı bebekleri var.takma kafana zaten çok yapmıyormuşsun Allahın izniyle bir şey olmaz.hadi az kalmış bebişini görmene artık cinsiyetini öğrenirsin sanırım.

geçmiş olsun canımm,çok şükür maşallah bebeğin sağlıklı, yat dinlen bol bol.bana doktorum en son artık küçüücük şeylerden bebeğin düşecek kadar küçük değil ,ama yinede dikkat et demişti. benim kanamam yok ama benimde doktorum progestanı hala kullandırıyor , bebeğin eşi biraz aşağıda olduğu için sanırım riske atmak istemiyor.

Canım 2 sorum olacak tarama tesini hangi haftada verdi doktorun bu 1...diğeri de oğlusun olacakmış allah bağışlasın, nasıl geçiriyorsun hamişliğini yani tatlı mu tuzlu mu aşerdin .vs..vs...vs...

çok teşekkür ederim canım,amin hepimizinkini :)ikili testi 12+1 de yapıldı.hamileligim biraz zor geçiyor bulantılarım çok fazlaydı biraz azaldı ama kesilmedi hala 6. ve 10. haftalar arası çok fazla uyudum.pek iyi beslenemedigim için halsiz kaldım biraz.normalde tatlı ,çikolata canavarıydım.hiç canım istememeye başladı ki çikolatasız günüm geçmezdi :) tuzlu çok yedim.çubuk kraker,beyaz peynir,haşlanmış patates ,kumpirle beslendim bir ara :)vee en tuhafı erik pek sevmezdim ,bir aydır deli gibi erik yiyiyorum :)

çok çok geçmiş olsun..okurken hem korktum hem de bebeginin seninle oldugunu görünce sevindim.o baş dönmelerini ,halsizligi biliyorum ama bebegin iyi olsun da herşeye değer...inşallah bebegin de sen de iyi olacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…