uffffffffff.. ne gündü be sabahtan bir pikniğe gittik hızımızı alamadık akşam başka pikniğe gittik ölüyorum yorgunluktan
fatoss geçmiş olsun canım
Selam fıstıklar;
C.tesi günü başıma gelen olayı paylaşayım..
Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..
Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:120:
Noluyo bana deyip durdum..
1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:
O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama
Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3
Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden
kendime geldim...
Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.
Allahım beterinden korusun...
Selam fıstıklar;
Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..
Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:120:
1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:
O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama
Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3
Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden
kendime geldim...
Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.
çok geçmiş olsun hiç mi kimse yoktu etrafında(( kendini toparlayabilmişsin Allah korumuş
ahhh canımm çok geçmiş olsunnn....Rabbim bi daha yaşatmasınn dilerim...
bende üniversite yıllarında istanbul'a gitmiştim...minibüsteyim üsküdar civarında...zaten şehir içi dur kalk çok midemi bulandırır benim..bide istanbulun trafiğine alışkın olmadığım için fenalaştım resmen...teyzemin kızına dedimki..'abla ben fenayım,inelim minibüsten yoksa kusucamm şuraya' indikkk ve ben senin gibi yığıldım yere...bi anda ellerim ve bacaklarım istemim dışındaa büzülmeye başladı...parmaklarım falann kasıldı kaldı resmen..ben ağlıyorumm felç oluyorum diyee...şaşkınlıklaa..iki adam kollarıma girdilerr hemen ilk eczaneye soktular beni...eczacının sorduğu ilk şey 'hamilemi?' oldu....yok dedi ablam bekar zaten...
meğer ben o aralar diyet yaptığım için vitaminsiz kalmışım aşırı (özellikle magnezyum eksikliğinde görülürmüş bu el kol çapraşıklıkları:18:) tesadüfen oraya karşıdaki özel hastaneden bi doktor geldi o anda...ellerimi aldı...ben nasıl ağlıyorum..ellerim böylee kaldıı diyee...adam hemen bi dil hapı verdirdi eczacıyaa...bide iğne yaptılar bana...o zaman benim tansiyonumdaa çok düşük çıkmıştı...çük şükür bi daha yaşamadım ama hep korkarım...bide adamın ilk sorduğu şey 'HAMİLEMİ?' oluncaaa bu dönem daha çok tedirgin oluyorum...
yediğimize içtediğimizeeee dikkat edelim kızlar aman gözünüzü seveyimm:26: yeniden geçmiş olsunn kuzumm sanadaa:26:
canım çok geçmiş olsun,ne hödük insanlar var ya insan yardım eder, neyiniz var yardım istermisiniz diye bir sorar , yere düşmüşsün kaldıran yok.hamilelikte tansiyon düşük olması normalmiş canımm ,tabi biz de dikkat etmeliyiz ki daha çok düşmesin.özellikle kahvaltı çok önemli.Allah korumuş canım,bir daha yaşatmasın.Selam fıstıklar;
kendime geldim...
canım çok geçmiş olsun,ne hödük insanlar var ya insan yardım eder, neyiniz var yardım istermisiniz diye bir sorar , yere düşmüşsün kaldıran yok.hamilelikte tansiyon düşük olması normalmiş canımm ,tabi biz de dikkat etmeliyiz ki daha çok düşmesin.özellikle kahvaltı çok önemli.Allah korumuş canım,bir daha yaşatmasın.
İyi geceler arkadaslar, ben de nasipse kasım annesi olacağım bana da yer var mı ?herkesin bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Ben 8 senedir beklediğim bebeğimi 3. Tup denememde şükür buldum. Dusuk riskim olduğu icin yatıyorum sizi yeni keşfettim herkese sevgiler :)
Selam fıstıklar;
kendime geldim...
ben de öğrenme zamanı yaklaştıkça meraklanmaya başlıyorum:)2 kızım olsa çok çok mutlu olurum ama erkek evlat nasıldır onu da tatmak istiyor insan elbette:)eşim de tek erkek baba soyunun devamıgünaydın herkesemisskokulum benimde kızlarım sağdaydı ikiside bu solda dr.um erkek dedi 4 boyutlu ultrasonda benimde bel ağrım çok oluyor
hadi gözün aydın canım ne güzel ya pipisine kadar görmüşsünüz:)erkekler erken gösteriyor demek:)kgünaydıın kızlarr :) dün ikili testimiz vardi eve geç geldigim için cevap yazamadım.doktorum herşeyin yolunda gözüktügünü söyledi.tabi ben hala korkuyorum..kan tahlili sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak.bebeğim büyümüşş teyzeleri bidee büyük ihtimalle ogluşum oluyormuş yani ihtimal diyorum ama gördük herşeyii :))artık kızı bulana kadar dogurucam diyorum
merhaba canlarım...ben bu hafta çarşamba gecesinden beri bi kına gecesi bi düğün şeklindee acayip yoğundum...hatta dün hızımı alamadım..önce bi arkadaşın düğününee ordan da bi akranabın kızının kınasına gittim...bugun akşamdaa o kızın düğünü var..aman ya rabbim acayip yoğunumm
benim size sormak istediğim şu: hafta içi iş giderken falan makyaj yapmıyorum ama düğünlere falan giderken bi fondotön sürüyorum...belki biraz far ve göz kalemi,eyeliner falan...kendimi bakımlı görmek hoşuma giidyor..sonrada vicdan azabı çekiyorum...çokmu zararlı olurkii kuzumu:44:
ufffff haftasonu dinlenemeden geçti..yarın iş başı ve ben hiç gitmek istemiyorum..pazartesi sendromum pazar gecesinden başlıyorr ne yazıkkii...
tek tesellimm bebegımı görmeme daha az kalmışş olması...12 mayısta sabah 9da randevumuz var
slm kızlar biz kötü günler geçirdik perşembe günü eğer hatırlayan varsa ikili tarama testinin sonuçlarını öğrenecektim öyle gergin öyle stresliyimki çarşamba gecesi tam yatıcam akşam 10 da wc de kanamam olduğunu gördüm sabaha kadar bi bekliyim dedim salı gününden beri pembe leke geliyordu yani kızmızıya dönüşmüş daha öncede lekelenmelerim olmuştu progesteron kullanıyordum biteli 2-3 gün olmuştu sabah oldu ama nasıl oldu bana sorun benim feci bi gaz problemim çıkı ortaya bütün gece kasık karın bel ağrısı iyice korktum ilçede yaşıyorum sadece sağlık ocağı var oraya gittim dr. beni hemen kendi doktoruma sevkettii muayene etti doktorummaşallah maşallah maşallah bebişimiz bir tatlıydı ki sormayın kıpır kıpır kollar bacaklar bebekte herşey yolunda dedi doktor ama rahim ağzına yakın bir yerde kanama gördü iki gün yatırmam gerekiyor dedi ikili testinde sonucu çıkmış maşallah çok şükür değerler çok iyi perşembe ve cuma yattık hastanede kanamam durdu c.tesi çıktık ama ben tam keyifli değilim çok ayakta kalmayı bırakın oturamıyorum bile 14 mayısa kadar rapor yazmış dr. okula gitmiycem annem babamda yanımda keyfim yerinde ama başımı pek kaldıramıyorum ilaçlar başımı döndürüyor uyku yapıyor çok inşallah sağlığıma kavuşurum Allah'a emanet olsun kuzucuklarımız
çok çok geçmiş olsunSelam fıstıklar;
kendime geldim...
İyi geceler arkadaslar, ben de nasipse kasım annesi olacağım bana da yer var mı ?herkesin bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Ben 8 senedir beklediğim bebeğimi 3. Tup denememde şükür buldum. Dusuk riskim olduğu icin yatıyorum sizi yeni keşfettim herkese sevgiler :)
hemde ne hız canım akşam mesajı attım hoppp yattım hemen uyumuşum gece saat 1.5 uyandım her tarafım nasıl sızlıyor hava çarptı sanırsamwooowww çok hızlı bi günn bulemsuumm maşallahh:) sabaha kadar deliksizz uyu inşallahh dinlen güzelceee kuzumm
geçmiş olsun canım insanlarımız çok duyarsız olmaya başladılar malesefSelam fıstıklar;
kendime geldim...
hoşgeldin canım aramıza rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşşİyi geceler arkadaslar, ben de nasipse kasım annesi olacağım bana da yer var mı ?herkesin bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Ben 8 senedir beklediğim bebeğimi 3. Tup denememde şükür buldum. Dusuk riskim olduğu icin yatıyorum sizi yeni keşfettim herkese sevgiler :)
aa neden öyle diyorsun canım takip ediyorsan yaz konusalım kaynaştık biz evvet ama bu demek değil ki sınırlı kişi olacağız aktif ol sohbetlere sende katıl bekleriz bizi takip etmekle kalmahoşgeldin.. ben de tüp bebek hamilesiyim :)) buradaki kızlar kaynaşmışlar gitmişler, yabancı kaldığımdan çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli :))
günaydın canımGünaydın sevgili annişler ve kuzucukları
nasılsınızzzben hediyemi aldım inşAllah bugün kargoya vericem umarım sahibi beğenir kendimede almayı düşündüğüm birşey aldım
Niltt geçmiş olsun canımm üzüldüm umarım iyisindir şimdi dikkat et kahvaltı etmeyince maalesef bende çok kötü oluyorumm
ooo hafta sonunu tek hızlı yasayan ben değilmişimgünaydıın yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun çok..
biz cumartesi kontrole gittik meleğimi gördüm çok şükür içim rahat elleri ayakları herşeyi belirgindi(tabi cinsiyeti dışında kuzum utandı göstermedi) ama oynarken gördüm bebeğimi yatış pozisyonunu bayaa bi değiştirmiş bize dönmüş bakıyordu yüzüyor gibiydi çok tatlıydııı
hafta sonunu baya dolu dolu geçirdik cumartesi sabah doktor randevumuz vardı ona gittik oradan bir arkadaşımın köyüne gittik oooh mis gibi temiz hava aldık çimenlerde dolaştık elektriğimizi attk
eski komşularla buluştuk kaynattık
pazar günü minik arabamızı sattık onun hüznü var içimizde iki kapılı olmasaydı çok seviyorduk aarabamızı ama bebişimize uygun değil diye sattık darısı yeni arabaya inşallah güzel bir araba bulabiliriz...
pazar günü babannemizle oturduk mamalar yaptıık mmmmm sonra babannemizi yolculadık evimize döndüüükkk yorulmuşuz ama kuzumla olsun dolu dolu güzel bir hafta sonu idi ...
bugün hediyemi kargoya verecem bir kaç güne ulaşır sahibinin eline. bakalım hayırlısıylaa
çok kötü olmuş canım bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum malum hamilenin güneş altın da kalması iyi bir şeydirKızlar günaydın.
Ya biz hafta sonun icin antalya tarafına gittik.günes yakmaz dedim ama 3 saat yetti mahvetti.
Kızarmış olmayı gectim yüzüm gözüm şiş napçam ya.allah aşkına var mı bi fikriniz.:26:
Bide karnımı örtmüştüm ama yine de endişeliyim bebege bisey olmamıştır di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?