aynen yaaa erkek fikrine çok alıştım, hep oğluşum diye seviyorum :) pipisine kurban olsunlar bee oğluşum diyorumöle kendi kendime ısınıverdim demekki allah ikisinede alıştırıyor , 2 hafta sıonra gittiğimde kız derse naparım bilmiyorumm başlardan kız gibi hissetmiştim halbu ki ama alışıyor insan o yüzden doktor emin olmadan sölememeli bence
:) benim bakan kişi radyologdu kadın doğumcu olsa belkilerim olur ama radyologcular şaşmıyor canım :) ben %100 eminim artık :)
Canım son regl tarihimiz, beklenen doğum tarihimiz e şimdide aldığımız kilo aynı gidiyor. Baklaım önce kiminki gelecek:) Canım ne olsa kabulümüz , sağlıklı olsun, hayırlı olsun yeter valla. İşin aslı ben bu bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun ikinci bir bebek istiyordum, kardeşin çok kıymetli olduğuna inananlardanım. Kız olursa bide tatlı dilli olursa ikinciyi daha çabuk isteriz gibi geliyor. Ben kız istemekle beraber oğlm olacağına inanıyordum ilk öğrendiğimde bende hislerime güvenim sarsıldığı için şok oldum. Ama tam anlamıyla alışmak için 24 Mayısı bekliyorum:)
bebişleri evlendirelim kuzum :) en iyisi bukader ortağı kuzularımız :d
kızlar merhaba zor bi hamilelik geçiriyorum kilo kaybım çok oldu almak için uğraşıorum..bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir..buarada doktor tam emin değilim ama bacak arası boş sanırım kız dedi
çok farklı bi duyguymuş şmd anne adayı olarak ilk anneler günümüz şimdiden kutluorum hepinizi sneye bebişlerinizle kutlarsnz inşallah
ayy bir miniş kız daha var maşallah :)
brokoliçok severim fakat hamilelikte yiyemiyorum yaaa kokuyor geliyor
Dayanamadım doktor randevumu 1 gün önceye aldım.
:))))
Şimdi de bir diyetisyene ulaşmaya çalışıyorum, bakalım nasıl bir irtibat kuracağız?
Sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum...
Ancak bana brokoli bilmem ne derse gerisin geri çıkarım...
Diyetisyen beni yiyebildiklerimle sağlıklı ve zinde tutbilmenin yollarını göstermeli yemediklerimi yedirmeye çalışmamalı bence...
bana da elevit vermedi canım yaa...
benim de midemi rahatsız ediyor canım yaa...
Canım ben hap olanı hamilelikten önce kullanmaya çalışmıştım demirim çok düşüktü geo ferro gibi bişeydi. Beni acile zor yetiştirdiler. Hamilelikte doktora söyledim sıvı tek tüplük bişey içiyorum gece yatmadan evvel oda çok miğde ağrısı yapıyor mesela dün içmedim. İçir içmez 15 dk geçiyor başlıyor miğde ağrısı bide uykularım iyi değil benim çok sık kalkıyorum yüzüstü ve sırt üstü çok uyuyorum korkudan kalkıyorum sola dönüp yatacam diye valla sabah zor kalkıyorum. Doktor demir ilacı seni çok rahatsız ederde içme dedi bana.
canım bence yemeni kesme ama bol bol yürüyebiliorsan yürü..bide dwmlı ye azar azar yazda geldi meyve yenir bol bol sıcak bide hamileyz..bende aldm boyum kurtarsada rahtsz oldum ama smd yicem diye ölüorum sırf bebek için..doğduğunda annne yeter erik erik erik dicek diye korkuorum şahsen:18::18:
canım bence yemeni kesme ama bol bol yürüyebiliorsan yürü..bide dwmlı ye azar azar yazda geldi meyve yenir bol bol sıcak bide hamileyz..bende aldm boyum kurtarsada rahtsz oldum ama smd yicem diye ölüorum sırf bebek için..doğduğunda annne yeter erik erik erik dicek diye korkuorum şahsen:18::18:
ay ben karpuzun çıkmasını dört gözle bekliyorumm karpuz peynir ekmeğii özledimmmmm
kavun canım çekti haftasonu aldık ama kavunda bali yapıştırıcı kokusu ve tadı alan tek kişi benimdir herhalde dünyadaaa
Valla bizim doktor rahatsız oluyorsa içme çok mecburi değil dedi canımbana da elevit vermedi canım yaa...
benim de midemi rahatsız ediyor canım yaa...
ay aynen 1 haftadır sayıklıyorum karpuz çıksa sulu sulu tatlı şapur şupur yesem bol peynirle diyorum ayy nasıl canım çekti yaaa offff
ay aynen 1 haftadır sayıklıyorum karpuz çıksa sulu sulu tatlı şapur şupur yesem bol peynirle diyorum ayy nasıl canım çekti yaaa offff
Aslında hamileliğimiz güzel bir dönemde hanımlar, hem bahar hem yaz hem kış meyve sebzelerine ulaşıp yiyebileceğimiz bir dönemde....
Aslında hamileliğimiz güzel bir dönemde hanımlar, hem bahar hem yaz hem kış meyve sebzelerine ulaşıp yiyebileceğimiz bir dönemde....
benimde canım bekliyoruz bakalımmm
aynen yaaa erkek fikrine çok alıştım, hep oğluşum diye seviyorum :) pipisine kurban olsunlar bee oğluşum diyorumöle kendi kendime ısınıverdim demekki allah ikisinede alıştırıyor , 2 hafta sıonra gittiğimde kız derse naparım bilmiyorumm başlardan kız gibi hissetmiştim halbu ki ama alışıyor insan o yüzden doktor emin olmadan sölememeli bence
:) benim bakan kişi radyologdu kadın doğumcu olsa belkilerim olur ama radyologcular şaşmıyor canım :) ben %100 eminim artık :)
Canım neden olmasın beraber girdiler bu yola:) Valla bizimkiler kız olursa bide sana benzerse çocukluğu kapıya çıkartmamazsın diyo, o kadar güveniyolar görünüşüne, bide ben yaramaz şımarık yapmam çocuğu hiç öyle ne yaparsa yapsın ama çocuktur diyenlerden değilim. Hem güzel hem akıllı olur kızım benim:) Öve övede işin içinden çıkamadım şimdiden:) Kız anneleri kızlarını övmezmiş aslında ama:) Ama bizim babamız zor veriri kızını onuda ikna ederiz bi şekilde ne yapalım.
ayy senle bunlarda aynı bizimbende mide ağrılarından kan ilaçlarımı kullanamadım, şimdi mide hapı alıyorum kullanacağım tekrar demir ilaçlarımı seninde çabuk geçer inşallah canım..
Canım doktor miğde ağrısını boşver hatta büyük tuvaletinin rengini değiştirdi rahatsız oldun kullanma dedi. Annelerimiz demir hapımı aldı hastalık değil hamilelik rahatsız etmediği sürece iç ilaçları dedi.
Canım neden olmasın beraber girdiler bu yola:) Valla bizimkiler kız olursa bide sana benzerse çocukluğu kapıya çıkartmamazsın diyo, o kadar güveniyolar görünüşüne, bide ben yaramaz şımarık yapmam çocuğu hiç öyle ne yaparsa yapsın ama çocuktur diyenlerden değilim. Hem güzel hem akıllı olur kızım benim:) Öve övede işin içinden çıkamadım şimdiden:) Kız anneleri kızlarını övmezmiş aslında ama:) Ama bizim babamız zor veriri kızını onuda ikna ederiz bi şekilde ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?