2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bence yemeni kesme ama bol bol yürüyebiliorsan yürü..bide dwmlı ye azar azar yazda geldi meyve yenir bol bol sıcak bide hamileyz..bende aldm boyum kurtarsada rahtsz oldum ama smd yicem diye ölüorum sırf bebek için..doğduğunda annne yeter erik erik erik dicek diye korkuorum şahsen:18::18:

bana da elevit vermedi canım yaa...

benim de midemi rahatsız ediyor canım yaa...

esracım benim kanım biraz düşük çıkmıştı, başka bi dr bana kan hapı yazmıştı 2. ayımda.. ama 3. ay başlarsın demişti
3. ayda başka bi doktora gittim o gerek görmedi, vücut düzenini çok etkiler rahatsız olursun şimdi 5 aya kadar elevit ile devam et dedi, 5. ayda bi kan tahlili daha yaparız kanın çok düşmüş olursa o zaman başlarız dedi.. vücuda boşuna yük bindirmeye gerek yok diyor.. elevitin içinde de bi miktan demir var o şu an dengeler dedi..

ben hediyemi verdim kargoya ulaşır artık artık 2 güne ay ben çok heyecanlandımmm

ayy senle bunlarda aynı bizim bende mide ağrılarından kan ilaçlarımı kullanamadım, şimdi mide hapı alıyorum kullanacağım tekrar demir ilaçlarımı seninde çabuk geçer inşallah canım..

kesinlikle yürüyüş ya canım çok faydası oluyor.

İşte yürüyemiyorum, 2 kere 30 dk yürüdüm eve geldiğimde uzun zamandır gelmeyen koyu kahverengi akıntı geldi birden, eim yürütmem seni bir daha dedi. Açıkcası ben de çekindim.

ay ben karpuzun çıkmasını dört gözle bekliyorumm karpuz peynir ekmeğii özledimmmmm

kavun canım çekti haftasonu aldık ama kavunda bali yapıştırıcı kokusu ve tadı alan tek kişi benimdir herhalde dünyadaaa

Anket sonuçlarına göre 11 Kız, 22 Erkek bebek görünüyor....
Erkek nüfusunda büyük bir artış var anlaşılan:)))))

ay aynen 1 haftadır sayıklıyorum karpuz çıksa sulu sulu tatlı şapur şupur yesem bol peynirle diyorum ayy nasıl canım çekti yaaa offff

Aslında hamileliğimiz güzel bir dönemde hanımlar, hem bahar hem yaz hem kış meyve sebzelerine ulaşıp yiyebileceğimiz bir dönemde....

ay aynen 1 haftadır sayıklıyorum karpuz çıksa sulu sulu tatlı şapur şupur yesem bol peynirle diyorum ayy nasıl canım çekti yaaa offff

Kıyamam yaaa, yakında olsan sana gönderirdim inan ki....
Bizim burda 1.5 aydır var, hele şimdi iyice çoğaldı...
Çukurovada olunca yaz sebze-meyveleri daha yoğun oluyor....

Kızlar benim durumumda olan var mı kanama alanın var kese etrafında dusuk riski ile bir aydır yatıyorum bu durumu atlayan düzelmen var mı

Aslında hamileliğimiz güzel bir dönemde hanımlar, hem bahar hem yaz hem kış meyve sebzelerine ulaşıp yiyebileceğimiz bir dönemde....

evet canım bende her gün aynı şeyi diyorum sera şeyleri almıyorum zaten ben, canımda çok fazla yeşillik sebze yemeği istiyor. diyorum iyi ki yaza denk geldi, sağlıklı bir şekilde yiyebileceğiz:)

benimde canım bekliyoruz bakalımmm

:) bol bol yiyelim çıksında :) yemeğe kaçıyom öpüldünüz

evet cnaım ya övmezlerr benimm annem eşime " oğlum bak alma bunu bu delii yemek bilmezz dağınık dobraa süslü " diyip dururduuu eşimde olsun derdiii başını yaktıda haberi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…