bilemiyorum artık ama heyecanlı bekleyiş başladı haydi bakalım
ha hediyesini alan kişi resmi paylaşacak bizimle ilk anneler günü hediyesini yaniii
kızlar bu gün kasıklarım hafif hafif ağrı var, dün akşamda belimde vardı ? dha önce ağırmammıştı ? neden olabilir ki ? :26:
ben bugun verebilirim veya bir ek daha yapmayı düşünüyorum onu yapıp da gönderebilirim kararsızım yani
2 günde ulaşır eline ptt kargo ile yollayacağım zira hemen yakınım da şube var ptt nin şimdi baktım 2 gün de ulaşacağı söyleniyor
ne yapsam ki :44:
aynı dert var canım doktora şimdi gitmeyi bile düşünmeye başladım ben acayip kasılmalar hissediyorumkızlar bu gün kasıklarım hafif hafif ağrı var, dün akşamda belimde vardı ? dha önce ağırmammıştı ? neden olabilir ki ? :26:
ay canım ablamdada var insülin direnci Allahım şifanızı versin oda ilaç kullanmazsa 1 kg veremiyordu aç kalıyor yinede veremiyordu
ay canım hoşgeldinn geçmiş olsun inşAllah çabucak geçer bu dönem
inşAllah canım aminnnnkaç kilo verdin ki kaç kilosun şimdi :44:
saol canım inşallah gecer yemek yemeyi özledim:) 4kilo verdim..bnd pko luyum aşılamyla hamiş kaldm 68le başldm 70 oldm snr 66ya düştüm serumlar fln toparlandm ama kilo alamadm...ama yinede herşeye değer
saol canım inşallah gecer yemek yemeyi özledim:) 4kilo verdim..bnd pko luyum aşılamyla hamiş kaldm 68le başldm 70 oldm snr 66ya düştüm serumlar fln toparlandm ama kilo alamadm...ama yinede herşeye değer
ne güzel cnaım
sende düzenli adet oluyormuydun hamile kalmadan önce :44:
hoşgeldin.. ben de tüp bebek hamilesiyim :)) buradaki kızlar kaynaşmışlar gitmişler, yabancı kaldığımdan çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli :))
ben de öğrenme zamanı yaklaştıkça meraklanmaya başlıyorum:)2 kızım olsa çok çok mutlu olurum ama erkek evlat nasıldır onu da tatmak istiyor insan elbette:)eşim de tek erkek baba soyunun devamı
hadi gözün aydın canım ne güzel ya pipisine kadar görmüşsünüz:)erkekler erken gösteriyor demek:)k
maşşallah düğün sezonu bi açılmış pir açılmış memlekettemakyajı ben de pek yapmıyorum kızım doğduğundan beri de parfüm kullanmıyorum kokuları beni zaten rahatsız ederdi..hamilelikte kullanmadım hiç sonra emzirme döneminde bebeği rahatsız eder diye bıraktım tamamen bu bebişte koltuk altı roll-onu da kullanmıyorum..makyaj malzamelerim eczaneden aldığım şu minarelli ve organik olanlardan..markası DDF cilt temizleme ürünlerim de bu markadan güvenle kullanıyorum..en azından içim rahat..
sen de hergün kullanmadığın için sakıncası olmaz bence de
geçmiş olsun canım..nneyseki bebekte bir sorun yokmuş..benim ilk hamilelğimde başıma geldi kanama hem de sınıftaydım(kızıma hiç bir zarar gelmedi çok şükür benim de..içini ferah tut.2. hamilelikte de geliyor lekeler..bazı kadınların tüm hamileliklerinde olabiliyormuş..rahim damarlarıyla alakalıymış..genetik de olabilirmiş
çok çok geçmiş olsunvücud dengeleri tamamen değişiyor malum her an yanmızda tuzlu tatlı bir şeyler bulundurmak lazım sanırım büyük şehirlerde insanlar çok daha duyarsız hale geliyor maalasef
hoşgeldin asya..bebeğin hayırlı uğurlu olsun..sağlıkla al inş. kucağına
olmamııı hiççç asyacımmmhoşgeldinnn kasım annelerinin arasına...gözün aydın... Rabbim mucizeni göndermişşş maşallahhh
amann dikkat et kendinee....
Kader ortağıyız desene ben de pkoluyum......
aynı dert var canım doktora şimdi gitmeyi bile düşünmeye başladım ben acayip kasılmalar hissediyorum
ama kasık kısmı değil karnım da oluyor kasılmalar
kızlar demir hapı kullanıyormusunuz??
Bir değişiklik yaptımı sizde???
kızlar demir hapı kullanıyormusunuz??
Bir değişiklik yaptımı sizde???
ahhh canım sorma allah kimseye vermesin..çok zor snd kilo almışsın anladığım kadarıyla bnd aldm 15 kilo tedavi sırasında ama karnımdaki prenses için hepsini unuttum...ama doğsun hesap sorcaz öperek,koklayarak illaki
Sağlıcakla doğsun, sağ sağlim alayım kucağıma o tontiş kollarını ısırıcam tabi kıyabilirsem....
ahhh canım sorma allah kimseye vermesin..çok zor snd kilo almışsın anladığım kadarıyla bnd aldm 15 kilo tedavi sırasında ama karnımdaki prenses için hepsini unuttum...ama doğsun hesap sorcaz öperek,koklayarak illaki
Dayanamadım doktor randevumu 1 gün önceye aldım.
:))))
Şimdi de bir diyetisyene ulaşmaya çalışıyorum, bakalım nasıl bir irtibat kuracağız?
Sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum...
Ancak bana brokoli bilmem ne derse gerisin geri çıkarım...
Diyetisyen beni yiyebildiklerimle sağlıklı ve zinde tutbilmenin yollarını göstermeli yemediklerimi yedirmeye çalışmamalı bence...
ben sadece elevit kullanıyorum bende yapmadı ?demir hapı neden vermedi doktor bize ? bu elevit yetyor mu
Canım ben hap olanı hamilelikten önce kullanmaya çalışmıştım demirim çok düşüktü geo ferro gibi bişeydi. Beni acile zor yetiştirdiler. Hamilelikte doktora söyledim sıvı tek tüplük bişey içiyorum gece yatmadan evvel oda çok miğde ağrısı yapıyor mesela dün içmedim. İçir içmez 15 dk geçiyor başlıyor miğde ağrısı bide uykularım iyi değil benim çok sık kalkıyorum yüzüstü ve sırt üstü çok uyuyorum korkudan kalkıyorum sola dönüp yatacam diye valla sabah zor kalkıyorum. Doktor demir ilacı seni çok rahatsız ederde içme dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?