İşte yürüyemiyorum, 2 kere 30 dk yürüdüm eve geldiğimde uzun zamandır gelmeyen koyu kahverengi akıntı geldi birden, eim yürütmem seni bir daha dedi. Açıkcası ben de çekindim.
Geçmiş olsun, inşallah en kıs zamanda rahata erersiniz....Kızlar benim durumumda olan var mı kanama alanın var kese etrafında dusuk riski ile bir aydır yatıyorum bu durumu atlayan düzelmen var mı
Ben dayanamıyorum, turfanda demiyorum yiyorum nefsimi körleyecek kadar....evet canım bende her gün aynı şeyi diyorum sera şeyleri almıyorum zaten ben, canımda çok fazla yeşillik sebze yemeği istiyor. diyorum iyi ki yaza denk geldi, sağlıklı bir şekilde yiyebileceğiz:)
:) bol bol yiyelim çıksında :) yemeğe kaçıyom öpüldünüz
bndede yasaktı ilk 3 ay canım yat dinlen bol bol dedi biliosun bizm riskli gbeliğimz..kendini nasıl iyi hissetcksn onu yap ama çok fazla önemseme kiloyu emin ol bebek ayaklandmı ister istemez vercz...
ay ben karpuzun çıkmasını dört gözle bekliyorumm karpuz peynir ekmeğii özledimmmmm
kavun canım çekti haftasonu aldık ama kavunda bali yapıştırıcı kokusu ve tadı alan tek kişi benimdir herhalde dünyadaaa
evet cnaım ya övmezlerr benimm annem eşime " oğlum bak alma bunu bu delii yemek bilmezz dağınık dobraa süslü " diyip dururduuueşimde olsun derdiii başını yaktıda haberi yokk
ah cnm benim buyuk gecmiş olsun uzuldum cok ya daha kötu bı ortamda olabilirdim karşıdan karşıya gecerken falan baygınlık gecirebilirdin rabbım korumuş sizi
çok çok geçmiş olsunvücud dengeleri tamamen değişiyor malum her an yanmızda tuzlu tatlı bir şeyler bulundurmak lazım sanırım büyük şehirlerde insanlar çok daha duyarsız hale geliyor maalasef
g
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
geçmiş olsun canım insanlarımız çok duyarsız olmaya başladılar malesef
bu yüzden toplu taşımalardan nefret ediyorum ama malesef kullanmak zorundayız hamileye yer vermezler yaşlıya yer vermezler kucağı bebekliye yer vermezler
ay ben karpuzun çıkmasını dört gözle bekliyorumm karpuz peynir ekmeğii özledimmmmm
kavun canım çekti haftasonu aldık ama kavunda bali yapıştırıcı kokusu ve tadı alan tek kişi benimdir herhalde dünyadaaa
Çok teşekkür ederim canım sorma gerçekten Allah korudu yani...
Aynen öyle yaa aksi gibi yanıma hiçbişey de almadım,su bile yaa kendime çok kızdım sonra..
Teşekkür ederim canım,çok sağol..
Çok sağol canım.Aynen öyle ya 2-3 yaşında çocuklu bir kadın bile ayaktaydı zaten,ona kızıyordum içimden,çocuğu ayakta zorla duruyordu.Bu kadar mı yorgunsunuz yaa
Hahaha ay çok güldüm kız bali kokusuna :))
Bu arada sorma bende sabırsızlıkla karpuz bekliyorum çıkmış ama kelektir hepsi yenmez bu mevsimde,haziran gibi yeriz artık...Ben karpuz hastasıyım diyebilirim.Koca bir kayık tabak karpuzu bitirmişliğim var.
Kayınpederim ilk gördüğünde demişti ki"kızım helal olsun sana maaşşallahhh"
Sonra gitti bana köye gidenlerden falan karpuz getirtti hep,bizim gelin manyak gibi karpuz yiyo diyomuş
bu sene sürekli getirtir artık
Kızlar merhaba
Yorucu bir haftasonu geçirdik biz. memlekete hıdırelleze gittik. Tabi ot çiçek bol geldi arı beni buldu, pıt ısırdı
Bebeğe bir zararı yokmuş allahtan hemen sarımsak koydular geçti
Bu sabahta 2'li test için hastaneye gittik veeeee bebişimle ufak bir görüşme yaptık. Koca ayaklı olucak sanırım habire ayağını kaldırıp gösterdi bize
Herşeyimiz normal çok şükürEnsemiz ince zarif.. Kafatasımız oluşmuş, midemizi de gördük küçücük
Resimleri birazdan ekliyorum tarattırdım hemen.. Ananemiz ağlıyacaktı nerdeyse, ben anne olduğumu sanırım şimdi daha iyi anladım.
herkese merhabaaaaaa
ben bugun bakırköy sadi konuk devlet hastanesine gittim...gitmek isteyenlere söyleyeyim. hiiiç memnun kalmadım, ayrıca benim ilki sezaryen olduğu için takibini burda yaptırma ded dr. orası sezaryen doğum yapmıyormuşçok ta meraklıydım sadece 2li yapılırmı diye gitmiştim.zaten özele gidiyorum kontrole... ama aklım almadı, nasıl olurda bir devlet hastanesi sezeryan yapamıyoruz derler. farzetki son anda ters gitti bişeyler sezaren e karar verildi. nollcak o zaman, sen taksi tut en yakın başka hastaneye git mi diecekler doğum masasındaaa.... çok saçma... hemde ist.un göbeğinde böylşe bir devlet hastanesinde, veee hiç bi testide yapmıyorlar ne ikili ne 3lü adamın varsa belki yapıyorlar. anlayacağınız büyük konuşmayayım ama bu ilk ve sondu....
şimdi gelelim dr un dediklerine, daha doğrusu ben sordum herşey iyi dedi. 12+3 üm 13+1 ultrasona göre 60 gr mış bebiş. herşey iyi dedi dr. yarın 2li test yaptıracam bi sorun olmazsaaaa... hepinizi öptüm iyi haftalarr...
bu arada 1 kilo aldım toplamda .dr eh, iyi dedi...ama pekte memnun değildi. niye o bir kiloyu aldın der gibi baktı bana... hey allahım yarabbim sen büyüksünnnnnn
herkese merhabaaaaaa
ben bugun bakırköy sadi konuk devlet hastanesine gittim...gitmek isteyenlere söyleyeyim. hiiiç memnun kalmadım, ayrıca benim ilki sezaryen olduğu için takibini burda yaptırma ded dr. orası sezaryen doğum yapmıyormuşçok ta meraklıydım sadece 2li yapılırmı diye gitmiştim.zaten özele gidiyorum kontrole... ama aklım almadı, nasıl olurda bir devlet hastanesi sezeryan yapamıyoruz derler. farzetki son anda ters gitti bişeyler sezaren e karar verildi. nollcak o zaman, sen taksi tut en yakın başka hastaneye git mi diecekler doğum masasındaaa.... çok saçma... hemde ist.un göbeğinde böylşe bir devlet hastanesinde, veee hiç bi testide yapmıyorlar ne ikili ne 3lü adamın varsa belki yapıyorlar. anlayacağınız büyük konuşmayayım ama bu ilk ve sondu....
şimdi gelelim dr un dediklerine, daha doğrusu ben sordum herşey iyi dedi. 12+3 üm 13+1 ultrasona göre 60 gr mış bebiş. herşey iyi dedi dr. yarın 2li test yaptıracam bi sorun olmazsaaaa... hepinizi öptüm iyi haftalarr...
bu arada 1 kilo aldım toplamda .dr eh, iyi dedi...ama pekte memnun değildi. niye o bir kiloyu aldın der gibi baktı bana... hey allahım yarabbim sen büyüksünnnnnn
Yeni öğrendim geçmiş olsun ben de defalarca durağıma gelmeden indim toplu taşım araçlarından, insanlar taamüller değişti, eskiden bayan görünce bile yer veririlerdi şimdi karnın burnunda olsa görmezden geliyorlar. Nyse sağlık olsunda ben ayakta da giderim.
Nilt geçmiş olsun tatlım yaa... Bende metrobüs kullanıyorum.. Akşamları bütün anlayışsız tipler orda.. Allah yardımcımız olsun ne diyim
merhaba niltt ..çok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şekilde bende bayıldım.aynen dedigin gibi bir anda oluyor kulaklarım çınlıyordu,terlemiştim ,elim ayagım tutmamıştı..ama sanslıydım arkadasım vardı yanımda hemen oturttular ,ayran içirdiler.yalnız olmana çok üzüldüm.umarım bir daha yaşamayız.Ben kahvaltı yapmıştım ama hava çok sıcaktı birde benimde normalde tansiyonum düşüktür senin gibi.9-6 ,8 -5 benim için normal tanisyonlar.kimbilir kaça düşmüştü :)tekrar çok geçmiş olsun,Allah korumuş...Selam fıstıklar;
C.tesi günü başıma gelen olayı paylaşayım..
Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..
Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:120:
Noluyo bana deyip durdum..
1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:
O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama
Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3
Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden
kendime geldim...
Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.
Allahım beterinden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?