2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İşte yürüyemiyorum, 2 kere 30 dk yürüdüm eve geldiğimde uzun zamandır gelmeyen koyu kahverengi akıntı geldi birden, eim yürütmem seni bir daha dedi. Açıkcası ben de çekindim.

bndede yasaktı ilk 3 ay canım yat dinlen bol bol dedi biliosun bizm riskli gbeliğimz..kendini nasıl iyi hissetcksn onu yap ama çok fazla önemseme kiloyu emin ol bebek ayaklandmı ister istemez vercz...

Kızlar benim durumumda olan var mı kanama alanın var kese etrafında dusuk riski ile bir aydır yatıyorum bu durumu atlayan düzelmen var mı
Geçmiş olsun, inşallah en kıs zamanda rahata erersiniz....
Ben dayanamıyorum, turfanda demiyorum yiyorum nefsimi körleyecek kadar....

bndede yasaktı ilk 3 ay canım yat dinlen bol bol dedi biliosun bizm riskli gbeliğimz..kendini nasıl iyi hissetcksn onu yap ama çok fazla önemseme kiloyu emin ol bebek ayaklandmı ister istemez vercz...

İnşallah.... ufak yiğenimiz var, öyle hareketli ki, annesinin zayıflamaması imkansız...
:)))

canım benm az kaldı karpuz peynire:) şanslıyız valla çok güzel bi dönemde hamileiz..kıyaft konusunda cok mutluum mesela elbiselr pofur pofur ohhh

evet cnaım ya övmezlerr benimm annem eşime " oğlum bak alma bunu bu delii yemek bilmezz dağınık dobraa süslü " diyip dururduuu eşimde olsun derdiii başını yaktıda haberi yokk

Valla haklısın canım kız anneleri ne kadar överse o kadar ersini düşünür millet:)lavinya27 canım övgü değil benimkiler gerçeği anlatmak istedim, çocuklar isterse neden olmasın:) Ama benim kayınvalideliğim nasıl olur o konuya bi eğilmek lazım:)

Anoy diyetisyenle görüştüm, sırada 80 kişi var randevu bekleyen sözverip alamam dedi.....

ah cnm benim buyuk gecmiş olsun uzuldum cok ya daha kötu bı ortamda olabilirdim karşıdan karşıya gecerken falan baygınlık gecirebilirdin rabbım korumuş sizi

Çok teşekkür ederim canım sorma gerçekten Allah korudu yani...
çok çok geçmiş olsunvücud dengeleri tamamen değişiyor malum her an yanmızda tuzlu tatlı bir şeyler bulundurmak lazım sanırımbüyük şehirlerde insanlar çok daha duyarsız hale geliyor maalasef

Aynen öyle yaa aksi gibi yanıma hiçbişey de almadım,su bile yaa kendime çok kızdım sonra..

g
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Teşekkür ederim canım,çok sağol..

Çok sağol canım.Aynen öyle ya 2-3 yaşında çocuklu bir kadın bile ayaktaydı zaten,ona kızıyordum içimden,çocuğu ayakta zorla duruyordu.Bu kadar mı yorgunsunuz yaa

Hahaha ay çok güldüm kız bali kokusuna :))

Bu arada sorma bende sabırsızlıkla karpuz bekliyorum çıkmış ama kelektir hepsi yenmez bu mevsimde,haziran gibi yeriz artık...Ben karpuz hastasıyım diyebilirim.Koca bir kayık tabak karpuzu bitirmişliğim var.

Kayınpederim ilk gördüğünde demişti ki"kızım helal olsun sana maaşşallahhh"

Sonra gitti bana köye gidenlerden falan karpuz getirtti hep,bizim gelin manyak gibi karpuz yiyo diyomuş
bu sene sürekli getirtir artık

Kızlar merhaba

Yorucu bir haftasonu geçirdik biz. memlekete hıdırelleze gittik. Tabi ot çiçek bol geldi arı beni buldu, pıt ısırdı
Bebeğe bir zararı yokmuş allahtan hemen sarımsak koydular geçti

Bu sabahta 2'li test için hastaneye gittik veeeee bebişimle ufak bir görüşme yaptık. Koca ayaklı olucak sanırım habire ayağını kaldırıp gösterdi bize
Herşeyimiz normal çok şükür Ensemiz ince zarif.. Kafatasımız oluşmuş, midemizi de gördük küçücük

Resimleri birazdan ekliyorum tarattırdım hemen.. Ananemiz ağlıyacaktı nerdeyse, ben anne olduğumu sanırım şimdi daha iyi anladım.

herkese merhabaaaaaa
ben bugun bakırköy sadi konuk devlet hastanesine gittim...gitmek isteyenlere söyleyeyim. hiiiç memnun kalmadım, ayrıca benim ilki sezaryen olduğu için takibini burda yaptırma ded dr. orası sezaryen doğum yapmıyormuş çok ta meraklıydım sadece 2li yapılırmı diye gitmiştim.zaten özele gidiyorum kontrole... ama aklım almadı, nasıl olurda bir devlet hastanesi sezeryan yapamıyoruz derler. farzetki son anda ters gitti bişeyler sezaren e karar verildi. nollcak o zaman, sen taksi tut en yakın başka hastaneye git mi diecekler doğum masasındaaa.... çok saçma... hemde ist.un göbeğinde böylşe bir devlet hastanesinde, veee hiç bi testide yapmıyorlar ne ikili ne 3lü adamın varsa belki yapıyorlar. anlayacağınız büyük konuşmayayım ama bu ilk ve sondu....

şimdi gelelim dr un dediklerine, daha doğrusu ben sordum herşey iyi dedi. 12+3 üm 13+1 ultrasona göre 60 gr mış bebiş. herşey iyi dedi dr. yarın 2li test yaptıracam bi sorun olmazsaaaa... hepinizi öptüm iyi haftalarr...
bu arada 1 kilo aldım toplamda .dr eh, iyi dedi...ama pekte memnun değildi. niye o bir kiloyu aldın der gibi baktı bana... hey allahım yarabbim sen büyüksünnnnnn

Son düzenleme:

Yeni öğrendim geçmiş olsun ben de defalarca durağıma gelmeden indim toplu taşım araçlarından, insanlar taamüller değişti, eskiden bayan görünce bile yer veririlerdi şimdi karnın burnunda olsa görmezden geliyorlar. Nyse sağlık olsunda ben ayakta da giderim.

Nilt geçmiş olsun tatlım yaa... Bende metrobüs kullanıyorum.. Akşamları bütün anlayışsız tipler orda.. Allah yardımcımız olsun ne diyim

kIzlarr yaa moralim çok bozuk... geçen hafta eşimleydim, bu hafta değildim... önümüzdeki haftasonu gelicekti ama bir baktık ki ales sınavı varmış, eşimde giricek konyada... bu hafta da göremicemmm 3 hafta olucak tam

geçmiş olsun canım yaa en çok korktuğum şeydir arı ayy kıyamam yaa ben de resmine bakıp duruyorum bebişimin

ne saçma bi hastane yaa... dediğin gibi sezeryan olursa son anda yapmıcaklar mı yani?
60grammı? emin misin canım bunda?
bir kiloyu nasıl beğenmemiş yaaa hey Allahım ne doktorlar var

Benim ablam orda çalışıyordu 1 ay öncesine kadar o yüzden herşeyimi rahat bi şekilde yaptırdım.Sen ikili test yaptırmadın mı orda?
Atilla Çankaya'mı baktı bebişe?
O biraz ukala geldi bana..

Arkadaşlar çok sık giremiyorum ama şöyle bir okudum geçmişi ,hepinize 41 kere maşallah Ben de cuma günü gidicem kontrole 1 aydır görmedik bebişimizi:) bu hafta bende burun tıkanıklığı başladı ,okuduklarıma göre olabilen birşeymiş, başka bu durumu yaşayan ve doktoruna danışan oldu mu kızlar??

selam kızlar, çok yoğunum yazamıyorum. ikili test sonucumu göndermişler. çok şükür riskim yok. yalnız yaştan dolayı olan riskim 1:600 çıkmış. biliyorum bu matematiksel bir değer ama yinede sinirlerim bozuldu ağladım. bhcg değerim 100 çıkmış. bu durumda kız bebek görünüyor. hayırlısı bakalım :)

Teşekkür ederim canım yaa sorma insanlarda bi bencillik almış başını gidiyor..

Nilt geçmiş olsun tatlım yaa... Bende metrobüs kullanıyorum.. Akşamları bütün anlayışsız tipler orda.. Allah yardımcımız olsun ne diyim

Teşekkür ederim canım gerçekten Allah yardımcımız olsun,bi de ayakta sadece 4-5 kişi vardı düşün yani..

merhaba niltt ..çok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şekilde bende bayıldım.aynen dedigin gibi bir anda oluyor kulaklarım çınlıyordu,terlemiştim ,elim ayagım tutmamıştı..ama sanslıydım arkadasım vardı yanımda hemen oturttular ,ayran içirdiler.yalnız olmana çok üzüldüm.umarım bir daha yaşamayız.Ben kahvaltı yapmıştım ama hava çok sıcaktı birde benimde normalde tansiyonum düşüktür senin gibi.9-6 ,8 -5 benim için normal tanisyonlar.kimbilir kaça düşmüştü :)tekrar çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…