2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
keşke yiyebilsem yiyemiyorum ki hiç bir şey midem bulanıyo herşeyden tiksiniyorum şu an 47 kiloyum doğuma kadar kaç kilo olurum acaba :)

annemde sen gibi oluyormuş hep, 7. ayda karnım çıkardı ondan itibarende kilo alırdım diyor. :) ama çok almazmış, emzirme döneminde aldım diyor annem.

sen hiç aldın mı cnm kaç kilosun

1,5 kilo kadar aldım canım, şimdilik normal gibi bakalım son aylarda nasıl olacaz? inşallah çok almayız.

bence de ben hep kız istiyorum dedim her yerde erkek olunca alışmışım kız fikrine zorlandım:) şimdi alıştım oğluşuma ama :)

inşallah herkes istediği kiloyu alır :)

İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......

bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişş umarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz

senin boyun kaç benim 168 cm

bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişş umarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz

Keşke uzun olsaydım biraz ama 1.62 boyum o yüzden çok kötü oluyorum.
benim derdim çatlaklar değil
Gewrçek anlamda aşırı kilolu olmaktan ve zayıflayamamaktan korkuyorum
Zaten polikistinover var bende...
Allah'ım sen yardım et...

aynen yaaa erkek fikrine çok alıştım, hep oğluşum diye seviyorum :) pipisine kurban olsunlar bee oğluşum diyorum öle kendi kendime ısınıverdim demekki allah ikisinede alıştırıyor , 2 hafta sıonra gittiğimde kız derse naparım bilmiyorumm başlardan kız gibi hissetmiştim halbu ki ama alışıyor insan o yüzden doktor emin olmadan sölememeli bence

inş. almayız canım

bende çok kilo almaktan korkuyorumm

Rabbim gönül muradını vermiştirrr inşallahh canım...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun...gönlünüze göree olsun dilerim...bence de hemen söylememek te fayda var....

Önce sağlık sıhhat tabi ilk bebeğimiz ne olsa kabulümüz.Ben rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum ama eşimde bende kız istiyorduk ama eşim daha çok kız istiyordu işin aslı... Bende rüyalarım ve bulantımın az olması yüzünden erkek olacak herhalde demiştim, sanırım yanıldım:) Şimdilik söylememe nedenimde doktorlar arka arkaya iki farklı tahminde bulundu paylaştım hayliyle , şimdi 2 hafta sonra kesinleşir bi daha değişirse kimsenin güveni kalmayacak:) Valla Allah tüm bebek isteyenlerin, bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun. Sağlıkla gelsinler.

21 kilo daha vermiş olsaydım ideal kilomdaydım daha erken başlasaydım diyete olabilirdi daha rahat bir gebelik geçirecektim ancak şimdi korkarak yiyorum...
Bebeğimiz olmaz diye düşündüğümden sakin sakin davranıp kilo vereyim tedaviye gideyim diyordum
Ama kuzum yalancı çıkardı beni, kendisi geldi....
Rabbim kolaylık verir inşallah...

diyetisyene mi gitsek acaba ne yapsakkii evet cnaım snein için daha zor pkolusun Allah şifa versin

Canım son regl tarihimiz, beklenen doğum tarihimiz e şimdide aldığımız kilo aynı gidiyor. Baklaım önce kiminki gelecek:) Canım ne olsa kabulümüz , sağlıklı olsun, hayırlı olsun yeter valla. İşin aslı ben bu bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun ikinci bir bebek istiyordum, kardeşin çok kıymetli olduğuna inananlardanım. Kız olursa bide tatlı dilli olursa ikinciyi daha çabuk isteriz gibi geliyor. Ben kız istemekle beraber oğlm olacağına inanıyordum ilk öğrendiğimde bende hislerime güvenim sarsıldığı için şok oldum. Ama tam anlamıyla alışmak için 24 Mayısı bekliyorum:)

hiç hediyesi gelen yok mu bakıyımmmm
bir hediye yola çıktı bugun ulaşması lazım ama:26:

canım benim ablamda Pko hastası çok zor biliyorum Rabbim onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn

sen her ay ilaçsız adet oluyormuydun canımm bebek oldugunda nasıl anladın hamile oldugunu :44:

kızlar merhaba zor bi hamilelik geçiriyorum kilo kaybım çok oldu almak için uğraşıorum..bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir..buarada doktor tam emin değilim ama bacak arası boş sanırım kız dedi
çok farklı bi duyguymuş şmd anne adayı olarak ilk anneler günümüz şimdiden kutluorum hepinizi sneye bebişlerinizle kutlarsnz inşallah

ay canım hoşgeldinn geçmiş olsun inşAllah çabucak geçer bu dönem

inşAllah canım aminnnn kaç kilo verdin ki kaç kilosun şimdi :44:

diyetisyene mi gitsek acaba ne yapsakkii evet cnaım snein için daha zor pkolusun Allah şifa versin

canım benim ablamda Pko hastası çok zor biliyorum Rabbim onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn

sen her ay ilaçsız adet oluyormuydun canımm bebek oldugunda nasıl anladın hamile oldugunu :44:

Amin Kuzum sağ sağlim gelsin de ben diyet yaparak kilo vermeye razıyım...
İlaçsız adet oluyordum insülün direncimi düşük tutmak için ilaç kullanıyordum o da kilo vermemi ve adet olmamı sağlıyordu.
Daha doğru adet olabildiğim için metabolizmam düzgün çalışıyordu ve diyet spor yapmanın karşılığını alabiliyordum yoksa adet olmakta güçlük yaparken günde 3 saat yürüyordum bir gr. veremiyordum...

ben içine kısa ve öz el notu yazdım nickimide yazdımmm
ben bugun verebilirim veya bir ek daha yapmayı düşünüyorum onu yapıp da gönderebilirim kararsızım yani
2 günde ulaşır eline ptt kargo ile yollayacağım zira hemen yakınım da şube var ptt nin şimdi baktım 2 gün de ulaşacağı söyleniyor
ne yapsam ki :44:

ay canım ablamdada var insülin direnci Allahım şifanızı versin oda ilaç kullanmazsa 1 kg veremiyordu aç kalıyor yinede veremiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…