keşke yiyebilsem yiyemiyorum ki hiç bir şeymidem bulanıyo herşeyden tiksiniyorum şu an 47 kiloyum doğuma kadar kaç kilo olurum acaba :)
sen hiç aldın mı cnm kaç kilosun
Valla arkadaşlar kilo meselesine gelince çok şükür benim çok miğde bulantım olmadı, ama hamilelik sebebiyle beslenmem çok değişti. Ben pilav makarna ekmek pek yemezdim şimdi herşeyden yemeye çalışıyorum. Sindirim problemlerim var bu yüzden kayısı yiyorum 2 tane her sabah. Sanırım 1.5 kilo aldım şişkil mi kilomu bilmem ama göbeğim çııktı birazcık:) Doktor iyi olduğunu söyledi, beslenme içinse şunuda yiyeim yok buda yararlı diyerek kendini kasma bebek lazım olanı senden alır, çok kilo almanın anlamı yok dedi. Bende normal kilomdan 2 kilo fazla hamile kaldım, çok kiloda almak istemiyorum, çok zayıf değildim zaten. Ama zayıf olanların daha fazla kilo alması normalmiş, benim anladığım herkesin bünyesi farklı, benim için 10 kilo normalken çok zayıf biri için 15 kilo normal olacaktır.
Prenses içn tebriklerede teşekkürler. Bizde kız istiyorduk ama emin olana kadar çok dillendirmeyi düşünmüyorum:)
Valla arkadaşlar kilo meselesine gelince çok şükür benim çok miğde bulantım olmadı, ama hamilelik sebebiyle beslenmem çok değişti. Ben pilav makarna ekmek pek yemezdim şimdi herşeyden yemeye çalışıyorum. Sindirim problemlerim var bu yüzden kayısı yiyorum 2 tane her sabah. Sanırım 1.5 kilo aldım şişkil mi kilomu bilmem ama göbeğim çııktı birazcık:) Doktor iyi olduğunu söyledi, beslenme içinse şunuda yiyeim yok buda yararlı diyerek kendini kasma bebek lazım olanı senden alır, çok kilo almanın anlamı yok dedi. Bende normal kilomdan 2 kilo fazla hamile kaldım, çok kiloda almak istemiyorum, çok zayıf değildim zaten. Ama zayıf olanların daha fazla kilo alması normalmiş, benim anladığım herkesin bünyesi farklı, benim için 10 kilo normalken çok zayıf biri için 15 kilo normal olacaktır.
Prenses içn tebriklerede teşekkürler. Bizde kız istiyorduk ama emin olana kadar çok dillendirmeyi düşünmüyorum:)
İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......
bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişşumarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz
senin boyun kaç benim 168 cm
annemde sen gibi oluyormuş hep, 7. ayda karnım çıkardı ondan itibarende kilo alırdım diyor. :) ama çok almazmış, emzirme döneminde aldım diyor annem.
1,5 kilo kadar aldım canım, şimdilik normal gibi bakalım son aylarda nasıl olacaz? inşallah çok almayız.
bence de ben hep kız istiyorum dedim her yerde erkek olunca alışmışım kız fikrine zorlandım:) şimdi alıştım oğluşuma ama :)
İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......
bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişşumarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz
senin boyun kaç benim 168 cm
Rabbim gönül muradını vermiştirrr inşallahh canım...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun ...gönlünüze göree olsun dilerim ...bence de hemen söylememek te fayda var....
Keşke uzun olsaydım biraz ama 1.62 boyum o yüzden çok kötü oluyorum.
benim derdim çatlaklar değil
Gewrçek anlamda aşırı kilolu olmaktan ve zayıflayamamaktan korkuyorum
Zaten polikistinover var bende...
Allah'ım sen yardım et...
annemde sen gibi oluyormuş hep, 7. ayda karnım çıkardı ondan itibarende kilo alırdım diyor. :) ama çok almazmış, emzirme döneminde aldım diyor annem.
1,5 kilo kadar aldım canım, şimdilik normal gibi bakalım son aylarda nasıl olacaz? inşallah çok almayız.
bence de ben hep kız istiyorum dedim her yerde erkek olunca alışmışım kız fikrine zorlandım:) şimdi alıştım oğluşuma ama :)
21 kilo daha vermiş olsaydım ideal kilomdaydım daha erken başlasaydım diyete olabilirdi daha rahat bir gebelik geçirecektim ancak şimdi korkarak yiyorum...
Bebeğimiz olmaz diye düşündüğümden sakin sakin davranıp kilo vereyim tedaviye gideyim diyordum
Ama kuzum yalancı çıkardı beni, kendisi geldi....
Rabbim kolaylık verir inşallah...
hiç hediyesi gelen yok mu bakıyımmmm
bir hediye yola çıktı bugun ulaşması lazım ama:26:
kızlar merhaba zor bi hamilelik geçiriyorum kilo kaybım çok oldu almak için uğraşıorum..bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir..buarada doktor tam emin değilim ama bacak arası boş sanırım kız dedi
çok farklı bi duyguymuş şmd anne adayı olarak ilk anneler günümüz şimdiden kutluorum hepinizi sneye bebişlerinizle kutlarsnz inşallah
diyetisyene mi gitsek acaba ne yapsakkiievet cnaım snein için daha zor pkolusun Allah şifa versin
canım benim ablamda Pko hastası çok zor biliyorum Rabbim onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn
sen her ay ilaçsız adet oluyormuydun canımm bebek oldugunda nasıl anladın hamile oldugunu :44:
ben bugun verebilirim veya bir ek daha yapmayı düşünüyorum onu yapıp da gönderebilirim kararsızım yaniben içine kısa ve öz el notu yazdımnickimide yazdımmm
hiç hediyesi gelen yok mu bakıyımmmm
bir hediye yola çıktı bugun ulaşması lazım ama:26:
Amin Kuzum sağ sağlim gelsin de ben diyet yaparak kilo vermeye razıyım...
İlaçsız adet oluyordum insülün direncimi düşük tutmak için ilaç kullanıyordum o da kilo vermemi ve adet olmamı sağlıyordu.
Daha doğru adet olabildiğim için metabolizmam düzgün çalışıyordu ve diyet spor yapmanın karşılığını alabiliyordum yoksa adet olmakta güçlük yaparken günde 3 saat yürüyordum bir gr. veremiyordum...
bilemiyorum artık ama heyecanlı bekleyiş başladı haydi bakalımtatlım kargolar genelde öğleden sonra anca ulaşıyor sahiplerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?