2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmmm yaa o tatlı canını ve bebeğini üzmesen...bu hafta sen gitsen eşinin yanına? çokmu zor oluyorr senin için git gel yapmak 2 günlüğünee?:44:

canım hadi gözün aydın...2li test sonucun çıkmışş hamdolsunn...burcuu yaaa ağladığınaa hiç kıyamadım..sen kendin diyorsun matematiksel bi oran bu diyee ne diyee kafaya takıyorsun bebeğim?ayrıca 1/1600'da çok yüksek bi oran değil...Allah esirgesin yokturrr kuzunun bişeyciği....:26:

ewt 60 gr.neden? azmı çok mu sence ...
8 gr eksik yada fazla olabiliyormuş.. yanılma payı varmış yani.yani 52 gr da olabilir 68 de diyor dr. hemen heemen 1 hafta öndeymişşşş ...
ama bidaha düşünmüyorum zaten sezaryensın gelme dedi.... çokta tın yaniiii....
kiloyada gelince ilk 3 ay hiç almamak en iyisiymiş. ama ben zaten öyle kilolu gebe kalmamıştımki. 54 kilo çok değil ki... aman işte oturmuşlar oraya iş yapıyorlar yaaa.

sağol canım ama 1600 değil canım 600. yani 600 de 1 riskim var. doktora gitmem lazımda burayı bırakamıyorum. genel olarak düşük riskim olması yeterli aslında. benim yaşımda olan herkeste bu sayı çıkar zaten. neyse iyiyim şimdi.

Benim ablam orda çalışıyordu 1 ay öncesine kadar o yüzden herşeyimi rahat bi şekilde yaptırdım.Sen ikili test yaptırmadın mı orda?
Atilla Çankaya'mı baktı bebişe?
O biraz ukala geldi bana..

yok be güzelim. bi bayandı. yapmıyorlar, ne 2li ne 3lü üstelik nede sezaryen... en çok ta ona şaşırdımmmm, üstelik bu devlet hastanesi. yer bakırköy . tarih 2012... yarın 2liyi yaptıracağım nasipse başka hastanede bakalımmm...

BURCUXXX sıkma canını , yaş riski herkese uygulanıyor... 146/1 çıkmıştı benim bide yaş riski değil , down sendromlu olma riski.... inan üzülmek çare değil.bebeğini ve kendini yıpratmaktan başka bişey değil.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

valla bizim oğluşumuzda çok yakışıklı olacak ben açık kumral yeşil gözlü uzun boyluyum, eşimde esmer uzun boylu bir adam iyi bir harman çıkar:::) hatta babaannemin bir lafı var size de söyleyeyim İKİ KARADA BİR MASKARA, İKİ SARIDAN BİR ŞİLLAV, BİR SARI BİR KARADAN DA HURİ OLURMUŞ diye:) bizimki huri olacak teyzesi:) senin kızda güzel olursa torunlar pek tatlı olur yirük beraber

benim demirim 6ya düşmüş resmen depolarım bile boşalıyor alacağım canım el mahkum

ay ya bende kayınvalideliğimden korkuyorum hatta hep diyordum benim oğlum olursa fena olurum falan diye ama evladım kendimi şimdiden alıştırmam gerek, kendi düşmek istemediğim duruma başkasını düşürmek istemem günah :)

her gün aynı muhabbeti ediyorum bende eski nazik erkekler, gençler nerde kaldı diye. bende hep yarı yolda iniyorum eşim gelip alıyor, dayanamıyorum

Canım düşünürsen benim gittiğim hastane 2'li testi yapıyor hemde çok ilgileniyorlar poz poz resmimiz var neydeyse tüm organlarımızın resmi var
Kanıda rahat alıyorlar hemde 80 tl'ye yapıyorlar

Ben perinatoloji bölümüne gitmiştim ama,onlar hemen istemişti ikili testi.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım..

Ama sezaryen yapmamalarına bende şaşırdım açıkçası...

Burcu sonuçların çok güzel çıkmış tatlım.. Niye yıprattın kendini o kadar.. Bozma moralini belki 3'lüyü bile yaptırmayacaksın bu gidiişle.. Sevin sevin sen

Çok teşekkür ederim.
Sanada geçmiş olsun canım sen şanslıyımışsın ne güzel.Gerçekten Allahım kimseyi yalnız bırakmasın,resmen kendimi o an çaresiz hissettim.

Zaten sıcaklarda geliyor ki daha dikkatli olmamız gerekecek..

canımmmm yaa o tatlı canını ve bebeğini üzmesen...bu hafta sen gitsen eşinin yanına? çokmu zor oluyorr senin için git gel yapmak 2 günlüğünee?:44:

canım çok ciddi zorlanıyorum. uçak mahvediyor beni... dönüştede gece gelsem uykusuz kalıyorum,sabah gelsem 4te kalkıyorum...iş başı sonra...çok ciddi zorlanıyorum. bi de sürekli rötar oluyor,uğraşıyorum hep.
az önce işyerinde türk kahvesi kokusu geldi, oturup ağladım kahve içemiyorum diye :2: resmen ağlamak için bahane...
kızlar eşlerinizin kıymetini bilin... öyle zor ki... hele şimdi hamileyken daha da zor

60gram fazla geldi de canım ondan dedim.
ya sen rahatına bak... önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız... çok kilo almadıktan sonra kime ne bir kilo almışın ya da almamışın...

canım çok ciddi zorlanıyorum. uçak mahvediyor beni... dönüştede gece gelsem uykusuz kalıyorum,sabah gelsem 4te kalkıyorum...iş başı sonra...çok ciddi zorlanıyorum. bi de sürekli rötar oluyor,uğraşıyorum hep.
az önce işyerinde türk kahvesi kokusu geldi, oturup ağladım kahve içemiyorum diye :2: resmen ağlamak için bahane...
kızlar eşlerinizin kıymetini bilin... öyle zor ki... hele şimdi hamileyken daha da zor

60gram fazla geldi de canım ondan dedim.
ya sen rahatına bak... önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız... çok kilo almadıktan sonra kime ne bir kilo almışın ya da almamışın...

bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişş umarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz

senin boyun kaç benim 168 cm

Bende hayatımda çıktıgım en yüksek kiloya çıkıp hamile kaldım boyum 1 68. kilo 71 dim .Allahtan bulantılardan 3 kilo verdim ama yinede fazlayım ...Çok dikkat etmem lazımm :18:

Canım düşünürsen benim gittiğim hastane 2'li testi yapıyor hemde çok ilgileniyorlar poz poz resmimiz var neydeyse tüm organlarımızın resmi var
Kanıda rahat alıyorlar hemde 80 tl'ye yapıyorlar
güngören hastanesi değilmi canım...dr muayne ne kadar. birde ben oraya birkere gitmiştim ama hiç ilgilenmemişlerdi kızımda. dr un kim?
hayat hastanesi esenlere gitmeyi düşünüyorum.orda fahri bey varmış , çok övüyorlar... şimdi karar veremedim. hangisine gitsem mmm

15.haftanın içindeyim çok şükür hala 55.9 kiloyum,3 aydır 200-300 gr oynadı
sadece geceleri gaz sorunu çok yaşıyorum...

15.haftanın içindeyim çok şükür hala 55.9 kiloyum,3 aydır 200-300 gr oynadı
sadece geceleri gaz sorunu çok yaşıyorum...

canım sabahtan beri aklımdasın yazıcam bir türlü kısmet olmadı...

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine... benim de bugün başım döndü..heralde oturduğum yerden hızlıca kalktığım içindir... bu taksim otobüslerinde birşey var heralde..ben de bi kaç kere bayılmıştım otobüsten inerken

ben 1.72 boy 69 kiloydum hamile kaldığımda... gayet iyi görünüyordum...ayıptır söylemesei çok orantılıyımdır 3,5 aylık oldu bebişim ve ben 71 oldum... bazen 70küsür bile gösteriyor tartı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…