kIzlarr yaa moralim çok bozuk... geçen hafta eşimleydim, bu hafta değildim... önümüzdeki haftasonu gelicekti ama bir baktık ki ales sınavı varmış, eşimde giricek konyada... bu hafta da göremicemmm 3 hafta olucak tam
selam kızlar, çok yoğunum yazamıyorum. ikili test sonucumu göndermişler. çok şükür riskim yok. yalnız yaştan dolayı olan riskim 1:600 çıkmış. biliyorum bu matematiksel bir değer ama yinede sinirlerim bozuldu ağladım. bhcg değerim 100 çıkmış. bu durumda kız bebek görünüyor. hayırlısı bakalım :)
geçmiş olsun canım yaa en çok korktuğum şeydir arıayy kıyamam yaa ben de resmine bakıp duruyorum bebişimin
ne saçma bi hastane yaa... dediğin gibi sezeryan olursa son anda yapmıcaklar mı yani?
60grammı? emin misin canım bunda?
bir kiloyu nasıl beğenmemiş yaaa hey Allahım ne doktorlar var
Teşekkür ederim canım yaa sorma insanlarda bi bencillik almış başını gidiyor..
Teşekkür ederim canım gerçekten Allah yardımcımız olsun,bi de ayakta sadece 4-5 kişi vardı düşün yani..
canımmmm yaa o tatlı canını ve bebeğini üzmesen...bu hafta sen gitsen eşinin yanına? çokmu zor oluyorr senin için git gel yapmak 2 günlüğünee?:44:
canım hadi gözün aydın...2li test sonucun çıkmışş hamdolsunn...burcuu yaaa ağladığınaa hiç kıyamadım..sen kendin diyorsun matematiksel bi oran bu diyee ne diyee kafaya takıyorsun bebeğim?ayrıca 1/1600'da çok yüksek bi oran değil...Allah esirgesin yokturrr kuzunun bişeyciği....:26:
Benim ablam orda çalışıyordu 1 ay öncesine kadar o yüzden herşeyimi rahat bi şekilde yaptırdım.Sen ikili test yaptırmadın mı orda?
Atilla Çankaya'mı baktı bebişe?
O biraz ukala geldi bana..
Canım neden olmasın beraber girdiler bu yola:) Valla bizimkiler kız olursa bide sana benzerse çocukluğu kapıya çıkartmamazsın diyo, o kadar güveniyolar görünüşüne, bide ben yaramaz şımarık yapmam çocuğu hiç öyle ne yaparsa yapsın ama çocuktur diyenlerden değilim. Hem güzel hem akıllı olur kızım benim:) Öve övede işin içinden çıkamadım şimdiden:) Kız anneleri kızlarını övmezmiş aslında ama:) Ama bizim babamız zor veriri kızını onuda ikna ederiz bi şekilde ne yapalım.
Canım doktor miğde ağrısını boşver hatta büyük tuvaletinin rengini değiştirdi rahatsız oldun kullanma dedi. Annelerimiz demir hapımı aldı hastalık değil hamilelik rahatsız etmediği sürece iç ilaçları dedi.
Valla haklısın canım kız anneleri ne kadar överse o kadar ersini düşünür millet:)lavinya27 canım övgü değil benimkiler gerçeği anlatmak istedim, çocuklar isterse neden olmasın:) Ama benim kayınvalideliğim nasıl olur o konuya bi eğilmek lazım:)
Yeni öğrendim geçmiş olsun ben de defalarca durağıma gelmeden indim toplu taşım araçlarından, insanlar taamüller değişti, eskiden bayan görünce bile yer veririlerdi şimdi karnın burnunda olsa görmezden geliyorlar. Nyse sağlık olsunda ben ayakta da giderim.
yok be güzelim. bi bayandı. yapmıyorlar, ne 2li ne 3lü üstelik nede sezaryen... en çok ta ona şaşırdımmmm, üstelik bu devlet hastanesi. yer bakırköy . tarih 2012... yarın 2liyi yaptıracağım nasipse başka hastanede bakalımmm...
yok be güzelim. bi bayandı. yapmıyorlar, ne 2li ne 3lü üstelik nede sezaryen... en çok ta ona şaşırdımmmm, üstelik bu devlet hastanesi. yer bakırköy . tarih 2012... yarın 2liyi yaptıracağım nasipse başka hastanede bakalımmm...
sağol canım ama 1600 değil canım 600. yani 600 de 1 riskim var. doktora gitmem lazımda burayı bırakamıyorum. genel olarak düşük riskim olması yeterli aslında. benim yaşımda olan herkeste bu sayı çıkar zaten. neyse iyiyim şimdi.
İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......
merhaba niltt ..çok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şekilde bende bayıldım.aynen dedigin gibi bir anda oluyor kulaklarım çınlıyordu,terlemiştim ,elim ayagım tutmamıştı..ama sanslıydım arkadasım vardı yanımda hemen oturttular ,ayran içirdiler.yalnız olmana çok üzüldüm.umarım bir daha yaşamayız.Ben kahvaltı yapmıştım ama hava çok sıcaktı birde benimde normalde tansiyonum düşüktür senin gibi.9-6 ,8 -5 benim için normal tanisyonlar.kimbilir kaça düşmüştü :)tekrar çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
canımmmm yaa o tatlı canını ve bebeğini üzmesen...bu hafta sen gitsen eşinin yanına? çokmu zor oluyorr senin için git gel yapmak 2 günlüğünee?:44:
ewt 60 gr.neden? azmı çok mu sence ...
8 gr eksik yada fazla olabiliyormuş.. yanılma payı varmış yani.yani 52 gr da olabilir 68 de diyor dr. hemen heemen 1 hafta öndeymişşşş ...
ama bidaha düşünmüyorum zaten sezaryensın gelme dedi.... çokta tın yaniiii....
kiloyada gelince ilk 3 ay hiç almamak en iyisiymiş. ama ben zaten öyle kilolu gebe kalmamıştımki. 54 kilo çok değil ki... aman işte oturmuşlar oraya iş yapıyorlar yaaa.
ewt 60 gr.neden? azmı çok mu sence ...
8 gr eksik yada fazla olabiliyormuş.. yanılma payı varmış yani.yani 52 gr da olabilir 68 de diyor dr. hemen heemen 1 hafta öndeymişşşş ...
ama bidaha düşünmüyorum zaten sezaryensın gelme dedi.... çokta tın yaniiii....
kiloyada gelince ilk 3 ay hiç almamak en iyisiymiş. ama ben zaten öyle kilolu gebe kalmamıştımki. 54 kilo çok değil ki... aman işte oturmuşlar oraya iş yapıyorlar yaaa.
bende ideal kilomdan 15 kilo fazla hamile kaldım canım şimdiden 3 kilocuk gelmişşumarım az kilo çatlaksız vee sağlıklı bir hamilelik geçiririzzz
senin boyun kaç benim 168 cm
güngören hastanesi değilmi canım...dr muayne ne kadar. birde ben oraya birkere gitmiştim ama hiç ilgilenmemişlerdi kızımda. dr un kim?Canım düşünürsen benim gittiğim hastane 2'li testi yapıyor hemde çok ilgileniyorlar poz poz resmimiz var neydeyse tüm organlarımızın resmi var
Kanıda rahat alıyorlar hemde 80 tl'ye yapıyorlar
15.haftanın içindeyim çok şükür hala 55.9 kiloyum,3 aydır 200-300 gr oynadı
sadece geceleri gaz sorunu çok yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?