BURCUXXX sıkma canını , yaş riski herkese uygulanıyor... 146/1 çıkmıştı benim bide yaş riski değil , down sendromlu olma riski.... inan üzülmek çare değil.bebeğini ve kendini yıpratmaktan başka bişey değil.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Burcu sonuçların çok güzel çıkmış tatlım.. Niye yıprattın kendini o kadar.. Bozma moralini belki 3'lüyü bile yaptırmayacaksın bu gidiişle.. Sevin sevin sen
esracım benim kanım biraz düşük çıkmıştı, başka bi dr bana kan hapı yazmıştı 2. ayımda.. ama 3. ay başlarsın demişti
3. ayda başka bi doktora gittim o gerek görmedi, vücut düzenini çok etkiler rahatsız olursun şimdi 5 aya kadar elevit ile devam et dedi, 5. ayda bi kan tahlili daha yaparız kanın çok düşmüş olursa o zaman başlarız dedi.. vücuda boşuna yük bindirmeye gerek yok diyor.. elevitin içinde de bi miktan demir var o şu an dengeler dedi..
sağolun arkadaşlar. aslında sorun yok biliyorum ama 14 gün oldu bekliyorum sonuçları. beklemek sinirlerimi bozdu sanırım. çok dolmuştum o yüzden deşarj oldum. Allah herkesin bebeğini korusun, tüm bebekler sağlıklı olsun.
canım sabahtan beri aklımdasın yazıcam bir türlü kısmet olmadı...
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine... benim de bugün başım döndü..heralde oturduğum yerden hızlıca kalktığım içindir... bu taksim otobüslerinde birşey var heralde..ben de bi kaç kere bayılmıştım otobüsten inerken
ben 1.72 boy 69 kiloydum hamile kaldığımda... gayet iyi görünüyordum...ayıptır söylemesei çok orantılıyımdır3,5 aylık oldu bebişim ve ben 71 oldum... bazen 70küsür bile gösteriyor tartı...
Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?
nitt geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun .. geçen yazdığında okumuştum işim vardı kalkınca bi daha oturamadım geçmiş olsun dileklerim gecikmiş oldu
Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?
Esra sana cevap yazmıştım kan ilacıyla alakalı.. görmedin gibi geldi bana.. o yüzden tekrar alıntı yaptım canım
Sağol canım,gerçekten yaa ben bi de salaklığıma doymayayım,bi poğaça ne tutacak hamile kadını sanki normal hayatımdaymış gibi davrandım o gün..
Ya zaten bizim ailede de sülale de de hiç kilolu insan yoktur.Annem bile maaşallah diyeyim 58 yaşında hala incecik
Halam,ablam,teyzelerim hepsi 50 küsürlerde.
Bende 30 yaşındayım yıllarca hiç 57'nin üstünü görmedim..Biraz da genetiklikle alakalı..
aynen yaaa erkek fikrine çok alıştım, hep oğluşum diye seviyorum :) pipisine kurban olsunlar bee oğluşum diyorumöle kendi kendime ısınıverdim demekki allah ikisinede alıştırıyor , 2 hafta sıonra gittiğimde kız derse naparım bilmiyorumm başlardan kız gibi hissetmiştim halbu ki ama alışıyor insan o yüzden doktor emin olmadan sölememeli bence
:) benim bakan kişi radyologdu kadın doğumcu olsa belkilerim olur ama radyologcular şaşmıyor canım :) ben %100 eminim artık :)
bebişleri evlendirelim kuzum :) en iyisi bukader ortağı kuzularımız :d
ayy bir miniş kız daha var maşallah :)
aaaaaaaa bende mi ona gitsemm
ay aynen 1 haftadır sayıklıyorum karpuz çıksa sulu sulu tatlı şapur şupur yesem bol peynirle diyorum ayy nasıl canım çekti yaaa offff
aynen beklemedeyiz bu akşam uğruycam pazara bakalım var mı
canım benm az kaldı karpuz peynire:) şanslıyız valla çok güzel bi dönemde hamileiz..kıyaft konusunda cok mutluum mesela elbiselr pofur pofur ohhh
evet süper demiiiii bütün yaz meyvaları süperrrr
Anoy diyetisyenle görüştüm, sırada 80 kişi var randevu bekleyen sözverip alamam dedi.....
yuhhh
Kızlar merhaba
Yorucu bir haftasonu geçirdik biz. memlekete hıdırelleze gittik. Tabi ot çiçek bol geldi arı beni buldu, pıt ısırdı
Bebeğe bir zararı yokmuş allahtan hemen sarımsak koydular geçti
Bu sabahta 2'li test için hastaneye gittik veeeee bebişimle ufak bir görüşme yaptık. Koca ayaklı olucak sanırım habire ayağını kaldırıp gösterdi bize
Herşeyimiz normal çok şükürEnsemiz ince zarif.. Kafatasımız oluşmuş, midemizi de gördük küçücük
Resimleri birazdan ekliyorum tarattırdım hemen.. Ananemiz ağlıyacaktı nerdeyse, ben anne olduğumu sanırım şimdi daha iyi anladım.
ayy bende arıdan çok korkarım sokucak diye tırsarım iyi hadi bişi olmamış.
kIzlarr yaa moralim çok bozuk... geçen hafta eşimleydim, bu hafta değildim... önümüzdeki haftasonu gelicekti ama bir baktık ki ales sınavı varmış, eşimde giricek konyada... bu hafta da göremicemmm 3 hafta olucak tam
canım Allah kavuştursun çok zorrrrrrr
selam kızlar, çok yoğunum yazamıyorum. ikili test sonucumu göndermişler. çok şükür riskim yok. yalnız yaştan dolayı olan riskim 1:600 çıkmış. biliyorum bu matematiksel bir değer ama yinede sinirlerim bozuldu ağladım. bhcg değerim 100 çıkmış. bu durumda kız bebek görünüyor. hayırlısı bakalım :)
hayırlı olsun canım yaşlar bizimde öyle onu sorun etme dedi doktorum
valla bizim oğluşumuzda çok yakışıklı olacak ben açık kumral yeşil gözlü uzun boyluyum, eşimde esmer uzun boylu bir adam iyi bir harman çıkar:::) hatta babaannemin bir lafı var size de söyleyeyim İKİ KARADA BİR MASKARA, İKİ SARIDAN BİR ŞİLLAV, BİR SARI BİR KARADAN DA HURİ OLURMUŞ diye:) bizimki huri olacak teyzesi:) senin kızda güzel olursa torunlar pek tatlı olur yirük beraber
Valla canım bizde eşimle uzun boyluyuz, bölümün en güzel kızı seçilmişliğim var:) Yani torunlar garanti güzel olur biz bu meseleyi ciddiye alalım:)
benim demirim 6ya düşmüş resmen depolarım bile boşalıyor alacağım canım el mahkum
Canım benim demir hamilelikten önce bile 5.32 gibi bişeydi. Alt sınırın 4\1 ama valla dokunuyor yani hele ilk ilaçta demir zehirlenmesi yaşamışın vucut aza alışmış çoğalınca dengesi şaşıyor.Ama dün mola verdim yeni ilaca arada çok ağrırsa miğde ara vereceğim.
ay ya bende kayınvalideliğimden korkuyorum hatta hep diyordum benim oğlum olursa fena olurum falan diyeama evladım kendimi şimdiden alıştırmam gerek, kendi düşmek istemediğim duruma başkasını düşürmek istemem günah :)
İşin şakası herhalde çocuğum gibi olur benim damadımda gelinmde neyi nereye götürüyoruz gidilen yer belli üzmeye kalp kırmaya probleme gerek yok valla.
her gün aynı muhabbeti ediyorum bende eski nazik erkekler, gençler nerde kaldı diye. bende hep yarı yolda iniyorum eşim gelip alıyor, dayanamıyorum
Valla benim etrafımdaki beyler akrabalarım, eşim dostum hala o nazik olanlardan, ben otobüsten inince taksiye bile binemiyordum miğde bulantısından yürüyebildiğim kadar yürüyüp sonra artık ya eşim ya taksi neyseki iş değişikliği yaptım da şimdi eşimle beraber gelip gidiyoruz.
Allah yardımcın olsun canımm korkma Allaha emanet .aslında internetten araştımak insanın dahada canını sıkıyor olabailecek tüm olumsuzluklar yazıyor, sen doktoruna güven sık sık git kontorle , duanı et gerisi Rabbiin taktiri canım.
Canım benim de kanamalarım vardı başından beri 2 haftadır kesildi bol bol dinlendim evde.Sana bir de tavsiyem sakın ilişkiye girmeyin cnm 1-2 ay daha inşallah sağlıkla kucağımıza alırız cnm.
benim de lekelenmelerim devam ediyor ayshince..kanama dediğin pembe yada kırmızı foşur foşur kan mı?yoksa kahverengi mi?
kalbini ferah tut ilk 3 ay geçti rsikli dönemi atlattık hayırlısıyla benim dr. progestanı da kesmemi söyledi 12. haftadan sonra plesanta progestanı kendi salgılıyormş..
Teşekkür ederim canım.Gerçekten Allah korudu diyebilirim.Nerdeee bizim insanlarımızın bi çoğu bencil,yeter ki yerlerinden olmasınlar.O halde bile düşündüm biliyor musun"ya burda düşersem,benimle ilgilenirler mi,ben naaparım"diye kafamda o en çaresiz anımda bile kurup durdum yani..
Amin Allah bi daha yaşatmasın.Kesinlikle kahvaltı çok önemli ve ilk defa sadece 1 poğaçayla atıştırdım
nasılsa 1 saat sonra eşimle yiyeceğim diye..
Ama bi daha mı aslaa...
merhabalar herkese, biz de cuma günü doktora gittik 11+4 müş bebek, herşeyi belirgindi artık, gelişimi iyi dedi, ultrason görüntüsü annemde bi ara tarar koyarım artık :) elevitim az kaldı bitince kullanma, sadece demir hapına devam dedi, çatlaklar için krem yazdı, kullanmaya başla çatladıktan sonra hiçbir etkisi olmazmış, yarın üç boyutlu ultrasona girip ikili test olucam
bir aydır annemde kalıyordum, haftasonu eve geldim, halsizlik ileri boyutta bende hiç bir şey yapamıyorum evi leş götürüyor zaten, bulantılar da devam, dışarı çıkıp bi yere gitmeyi gözüm almıyor neden bu kadar halsizim ben yaa benim gibi olan var mı? avmlerde fellik fellik gezen gebeler görüyorum 9 ay böle olacaksam çekeceğim var(
kızlar bugün battaniye örmeye başlayacağım bebeişimeeeeee
çok sevindim canım Allah esirgesin bebeklerimizi
doktorun çatlak kremi olarak ne verdi markası ismi ne tatlım
aynen beklemedeyiz bu akşam uğruycam pazara bakalım var mı
karpuz varda iran karpuzu kelek gibi tadı olmaz şimdi onların diye almıyorum ben iraz daha bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?