2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Burcu sonuçların çok güzel çıkmış tatlım.. Niye yıprattın kendini o kadar.. Bozma moralini belki 3'lüyü bile yaptırmayacaksın bu gidiişle.. Sevin sevin sen

sağolun arkadaşlar. aslında sorun yok biliyorum ama 14 gün oldu bekliyorum sonuçları. beklemek sinirlerimi bozdu sanırım. çok dolmuştum o yüzden deşarj oldum. Allah herkesin bebeğini korusun, tüm bebekler sağlıklı olsun.

Esra sana cevap yazmıştım kan ilacıyla alakalı.. görmedin gibi geldi bana.. o yüzden tekrar alıntı yaptım canım

burcu seninle aynı yaştayız ben hiç oralı bile değilim .. Allah müsade etmedikten sonra bu bebişlerimize hamile kalamazdık.. Şimdi de O'nun koruması altındalar canım
millet 40 yaşını geçince bile tosun gibi bebekler dünyaya getiriyor.. o test sonuçları halt etmiş

Sağol canım,gerçekten yaa ben bi de salaklığıma doymayayım,bi poğaça ne tutacak hamile kadını sanki normal hayatımdaymış gibi davrandım o gün..

Ya zaten bizim ailede de sülale de de hiç kilolu insan yoktur.Annem bile maaşallah diyeyim 58 yaşında hala incecik
Halam,ablam,teyzelerim hepsi 50 küsürlerde.
Bende 30 yaşındayım yıllarca hiç 57'nin üstünü görmedim..Biraz da genetiklikle alakalı..

nitt geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun .. geçen yazdığında okumuştum işim vardı kalkınca bi daha oturamadım geçmiş olsun dileklerim gecikmiş oldu

Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?

Su içmiyor musun hiç?
Susuzluk çok neden oluyor sistite,3 kere geçirmişliğim var çünkü...

nitt geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun .. geçen yazdığında okumuştum işim vardı kalkınca bi daha oturamadım geçmiş olsun dileklerim gecikmiş oldu

Çok teşekkür ederim canım aminn..
Olsun hiç önemli değil,ne fark eder sanki..Yaa öyle bi baygınlık yaşadım işte Allah bi daha yaşatmasın...

Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?

benim idrar yollarında iltihap çıkmıştı ama antibiyotik kullanmayı istemediğim için su içerek geçti çok şükür.. en az 3 litre içmek gerekiyor :18:

Esra sana cevap yazmıştım kan ilacıyla alakalı.. görmedin gibi geldi bana.. o yüzden tekrar alıntı yaptım canım

canım sağol... gerçekten görmemiştim :)
bana eleviti vermedi... demir hapı hamileilğin sonuna kadar kullanılması gereken bir takviye diye okudum. bi kaç gün daha beklicem, baktım baya rahatsız oluyorum doktora söylicem başka bişey versin bana...

aman maşallah nazar değmesin canım...

ne güzel kilo sorunun olmaz inşallah hamileilk sonrasında da

Valla benim etrafımdaki beyler akrabalarım, eşim dostum hala o nazik olanlardan, ben otobüsten inince taksiye bile binemiyordum miğde bulantısından yürüyebildiğim kadar yürüyüp sonra artık ya eşim ya taksi neyseki iş değişikliği yaptım da şimdi eşimle beraber gelip gidiyoruz.

Canım senin konuşma aralarına yazmışım cevap gibi olmamış tamamını okuman lazım şimdi:) Hala a lıntı yapmakta zorlanıyorumda:)

merhabalar herkese, biz de cuma günü doktora gittik 11+4 müş bebek, herşeyi belirgindi artık, gelişimi iyi dedi, ultrason görüntüsü annemde bi ara tarar koyarım artık :) elevitim az kaldı bitince kullanma, sadece demir hapına devam dedi, çatlaklar için krem yazdı, kullanmaya başla çatladıktan sonra hiçbir etkisi olmazmış, yarın üç boyutlu ultrasona girip ikili test olucam

bir aydır annemde kalıyordum, haftasonu eve geldim, halsizlik ileri boyutta bende hiç bir şey yapamıyorum evi leş götürüyor zaten, bulantılar da devam, dışarı çıkıp bi yere gitmeyi gözüm almıyor neden bu kadar halsizim ben yaa benim gibi olan var mı? avmlerde fellik fellik gezen gebeler görüyorum 9 ay böle olacaksam çekeceğim var (

Öyle tabide merak ediyor insan nedenlerini filan. tabi bişey bulamadım pek.bir ay sonraya verdi randevuyu.şimdiye kadar hiç randevulu gidememiştim hep acil gitmek durumunda kalmıştım.bakalım bu defa nasıl olucak.
Canım benim de kanamalarım vardı başından beri 2 haftadır kesildi bol bol dinlendim evde.Sana bir de tavsiyem sakın ilişkiye girmeyin cnm 1-2 ay daha inşallah sağlıkla kucağımıza alırız cnm.

Hala devam ediyor lekelenmelerim.ilişkiyi unuttuk biz zaten.rsikli olduğunu bile bile yapamam. mümkün olduğu kadar yatıp dinlenmeye çalışıyorum kızım müsade ettikçe. İnşallah alıcaz sağlıkla hepimiz.

şuan gelen koyu kahverengi lekelenme kanama şeklindede oldu onu atlattım.progestana devam ettiğim gibi iki haftada iğne olucam.yani benim için risk hala devam ediyor.Allahım yardım etsin.

Canım geçmiş olsun sanada. Aslında dışarılara artık pek yalnız çıkmamak lazım havalada iyice ısındı hemen etkiliyor.benimde düşüktür genelde tansiyonum ama yemeye dikkat etmeiliyiz.hele yemeyi azaltınca hemen gözler kararıyor bendede.

çok sevindim canım Allah esirgesin bebeklerimizi

doktorun çatlak kremi olarak ne verdi markası ismi ne tatlım

çok sevindim canım Allah esirgesin bebeklerimizi

doktorun çatlak kremi olarak ne verdi markası ismi ne tatlım

baskılı bir reçete verdi, dermadolin ürünleri diyor reçetenin üzerinde, hasta adı doktor adı falan var, adımı yazmış kaşesini basmış doktorum,

"sayın eczacı bu reçete içeriği çalıştığınız tüm depolarda mevcuttur" yazıyor, bir sürü ürün var ben de "ceradolin losyon hidro" işaretli,

internetten araştırdım fiyatı 30 lira civarı, acaba bu reçete ile ücretsiz mi alıcam onu merak ediyorum, eczaneye bi sorayım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…