aynen beklemedeyiz bu akşam uğruycam pazara bakalım var mı
karpuz varda iran karpuzu kelek gibi tadı olmaz şimdi onların diye almıyorum ben iraz daha bekleyecem
pazara çıkındaa eşinizde olsun yanınızda o agır yükleri yüklenmeyinn yapmayı biliyorlar nazınıda çekmeyi bilsinler ama değil miii
merhabalar herkese, biz de cuma günü doktora gittik 11+4 müş bebek, herşeyi belirgindi artık, gelişimi iyi dedi, ultrason görüntüsü annemde bi ara tarar koyarım artık :) elevitim az kaldı bitince kullanma, sadece demir hapına devam dedi, çatlaklar için krem yazdı, kullanmaya başla çatladıktan sonra hiçbir etkisi olmazmış, yarın üç boyutlu ultrasona girip ikili test olucam
bir aydır annemde kalıyordum, haftasonu eve geldim, halsizlik ileri boyutta bende hiç bir şey yapamıyorum evi leş götürüyor zaten, bulantılar da devam, dışarı çıkıp bi yere gitmeyi gözüm almıyor neden bu kadar halsizim ben yaa benim gibi olan var mı? avmlerde fellik fellik gezen gebeler görüyorum 9 ay böle olacaksam çekeceğim var(
pazara çıkındaa eşinizde olsun yanınızda o agır yükleri yüklenmeyinn yapmayı biliyorlar nazınıda çekmeyi bilsinler ama değil miii
biz zaten hep beraber gideriz, onun için sorun yok şimdi hiç bir şey de taşıtmyor zaten :)
kızlarrrr burun tııkanıklığı ve akıntısı olan var mı? kalça kemiklerim ağrıyor ve kasık ağrımda ilk günden beri hep kendini hissettiriyor.
aynen beklemedeyiz bu akşam uğruycam pazara bakalım var mı
karpuz varda iran karpuzu kelek gibi tadı olmaz şimdi onların diye almıyorum ben iraz daha bekleyecem
ben bir test edeyim onları
yok biz hep birlikte gideriz zaten, yaniiiiiiiiiii tabikiii
Merak etme canım, benim hamileliğim 13+3 oldu bugün ve şimdiye dek mide bulantısı dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece inanılmaz bir halsizlik vardı bendede.. Ofiste başımın düştüğü oluyordu masaya, ama yavaş yavaş azalmaya başladı özelllikle 12. haftadan sonra. Bol bol su iç ve yapabilirsen biraz spor yap, çok iyi geliyor. Ben sabah erken bir saatte yüzmeye gidiyorum, hem vücut direncim artıyor, hem seratonin salgılıyor vücut mutlu hissediyorsun, hemde güne zinde başlıyorsun, kesinlikle sporu tavsiye hediyorum herkese.
burun tıkanıklığı sorunu bendede var canım gece resmen nefes alamıyorum özellikle gece yoğunlaşıyor.ne ypıcaz yaaa tuzlu su kullandım banamısın demedi.kızlarrrr burun tııkanıklığı ve akıntısı olan var mı? Kalça kemiklerim ağrıyor ve kasık ağrımda ilk günden beri hep kendini hissettiriyor.
canım sen kbb ye gitmiştin burun tıkanıklığı için bir şey önermişmiydi.tatlım çok normal bende de oluyor, özellikle yatarken nefes alırken zorlanıyorum. O tıkanıklı değil kan akımı hızlandığı için oluyormuş daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz.
Kalçanda pelvis kemiklerin doğuma hazırlık büyüdükleri için öyle ağrılar yaşıyorsun:)
tatlım çok normal bende de oluyor, özellikle yatarken nefes alırken zorlanıyorum. o tıkanıklı değil kan akımı hızlandığı için oluyormuş daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz.
kalçanda pelvis kemiklerin doğuma hazırlık büyüdükleri için öyle ağrılar yaşıyorsun:)
burun tıkanıklığı sorunu bendede var canım gece resmen nefes alamıyorum özellikle gece yoğunlaşıyor.ne ypıcaz yaaa tuzlu su kullandım banamısın demedi.
cuma günü doktora gitcem sorcam o zaman cnaım ama lavinyanın dediği gibi okudum bende internetde ,deizsuyu damlası kullanan olmuş kimine iyi gelmiş kimine de hiç faydsı olmamış.
Kızlarrr hediyem geldiiii...
inanın gözlerim dolduuuuu...
ne olduğunu söylemicem.. hep beaber açıklayalımama inanın çok çok mutlu oldummm
gözün aydın canım ,eeee kim almış ne almışşş
Kızlarrr hediyem geldiiii...
inanın gözlerim dolduuuuu...
ne olduğunu söylemicem.. hep beaber açıklayalımama inanın çok çok mutlu oldummm
hep beraber açıklayalım canımmmm
söylemiiiciiimmmmm
selam kızlar bısey sorcam benım bebısın cızelgesı kaybolmus ayarlarda bı degısıklık yapmadıgım halde kendı kendıne nasıl gerı getırcem bılen var mı aynısını yapamam ki:26:
tamam hediyyei söylemedee kim göndermiş sana bari onu söyleee
ama yaaa neden hepbirlikte ? :26: çatlarızzzz
ama yaaa neden hepbirlikte ? :26: çatlarızzzz
burun tıkanıklığı sorunu bendede var canım gece resmen nefes alamıyorum özellikle gece yoğunlaşıyor.ne ypıcaz yaaa tuzlu su kullandım banamısın demedi.
canım sen kbb ye gitmiştin burun tıkanıklığı için bir şey önermişmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?