2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Merak etme canım, benim hamileliğim 13+3 oldu bugün ve şimdiye dek mide bulantısı dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece inanılmaz bir halsizlik vardı bendede.. Ofiste başımın düştüğü oluyordu masaya, ama yavaş yavaş azalmaya başladı özelllikle 12. haftadan sonra. Bol bol su iç ve yapabilirsen biraz spor yap, çok iyi geliyor. Ben sabah erken bir saatte yüzmeye gidiyorum, hem vücut direncim artıyor, hem seratonin salgılıyor vücut mutlu hissediyorsun, hemde güne zinde başlıyorsun, kesinlikle sporu tavsiye hediyorum herkese.

kızlarrrr burun tııkanıklığı ve akıntısı olan var mı? kalça kemiklerim ağrıyor ve kasık ağrımda ilk günden beri hep kendini hissettiriyor.

kızlarrrr burun tııkanıklığı ve akıntısı olan var mı? kalça kemiklerim ağrıyor ve kasık ağrımda ilk günden beri hep kendini hissettiriyor.

tatlım çok normal bende de oluyor, özellikle yatarken nefes alırken zorlanıyorum. o tıkanıklı değil kan akımı hızlandığı için oluyormuş daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz.

kalçanda pelvis kemiklerin doğuma hazırlık büyüdükleri için öyle ağrılar yaşıyorsun:)

inşallah canım ben de artık 14 haftayı doldurmayı bekliyorum, normalde düzenli spor yapmasam da (yazdan yaza yüzme) ham biri değilimdir, yürüyüşü çok severim çabuk yorulmam ama şimdi çok fenayım, inşallah bir iki haftaya düzelirim ben de

kızlarrrr burun tııkanıklığı ve akıntısı olan var mı? Kalça kemiklerim ağrıyor ve kasık ağrımda ilk günden beri hep kendini hissettiriyor.
burun tıkanıklığı sorunu bendede var canım gece resmen nefes alamıyorum özellikle gece yoğunlaşıyor.ne ypıcaz yaaa tuzlu su kullandım banamısın demedi.

canım sen kbb ye gitmiştin burun tıkanıklığı için bir şey önermişmiydi.

NOrmal yani di mi canım çok teşekkürler. Cuma günü görücez bebişimizi çok merak ediyoruz,sağlıklı ,güzel güzel büyüsün başka bir şey istemem her anne gibi:) belki bu arada bize cinsiyetinide gösterir. 2li test yaptırcaz , internetden izlediğim kadarıyla ultrasond ölçümler yapılıyor hep ama burda okuduğuma göre beta hcg falanda söylüyor kızlar,kan da veriliyor yani

Kızlarrr hediyem geldiiii...

inanın gözlerim dolduuuuu...

ne olduğunu söylemicem.. hep beaber açıklayalım ama inanın çok çok mutlu oldummm

selam kızlar bısey sorcam benım bebısın cızelgesı kaybolmus ayarlarda bı degısıklık yapmadıgım halde kendı kendıne nasıl gerı getırcem bılen var mı aynısını yapamam ki:26:

selam kızlar bısey sorcam benım bebısın cızelgesı kaybolmus ayarlarda bı degısıklık yapmadıgım halde kendı kendıne nasıl gerı getırcem bılen var mı aynısını yapamam ki:26:

canımm sayfanın yukarısında ismini tıkla ondan sonra " bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih" gibi birsey yazıyor oraya tarihi gir ve kaydet

tamam hediyyei söylemedee kim göndermiş sana bari onu söyleee

aaa canımmm söylemeyelim bencee... gönderene mesaj çektim aldığıma dair... şimdi herkes söylerse en son kim kimi kaldı tahmin edilir.

ama yaaa neden hepbirlikte ? :26: çatlarızzzz

çatlaaaa çatllaaaa ayy çok güzel bir duygu ama kesinlikle...

hiç tanımadığın birinden hediye almak ta çok değişik birşey

tatlım ben kbbye gitmedim gastroya gittim ama ben sabah akşam bol suyla temizliyorum sonra mendile bolca hınkırıyorum açılsın diye, eğer bu da çözmezse fizyolojik çözelti yapın o açar, doğal şeyler bunlar. çok ağır yaşıyorsanızda gidin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…