aaa canımmm söylemeyelim bencee... gönderene mesaj çektim aldığıma dair... şimdi herkes söylerse en son kim kimi kaldı tahmin edilir.
çatlaaaa çatllaaaaayy çok güzel bir duygu ama kesinlikle...
hiç tanımadığın birinden hediye almak ta çok değişik birşey
ama bende çatlarım amaaaa
CANIM VALLAHİ SORARSAN BENDE ÇOK MEMNUN OLUCAM 1 KUTU DENİZ SUYUM BİTTİ FAYDA ETMEDİ BEN KENDİ DOKTORUMA SORDUM KBB A GÖRÜN DEDİburun tıkanıklığı sorunu bendede var canım gece resmen nefes alamıyorum özellikle gece yoğunlaşıyor.ne ypıcaz yaaa tuzlu su kullandım banamısın demedi.
cuma günü doktora gitcem sorcam o zaman cnaım ama lavinyanın dediği gibi okudum bende internetde ,deizsuyu damlası kullanan olmuş kimine iyi gelmiş kimine de hiç faydsı olmamış.
canımm sayfanın yukarısında ismini tıkla ondan sonra " bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih" gibi birsey yazıyor oraya tarihi gir ve kaydet
Merhaba Kızlar ayaklarım ve ellerim şişiyor çok fena sizde de varmı böyle bişey.Bu arada yarın ayrıntılı ultrosona giriyorum cinsiyetini söyler umuyorumki
yok canım o deıl renklı cızelgemız var ya onu dıyorum yok olmus saol genede
evet ya gelen söylesinn kimilerinki daha kargoya verilmediionları beklersekk ohooooo
ya buarada siz cep tel verdiniz mi hediye gönderdiiğiniz kişinin bende yok o kişininde umarım ulaşır yerine
ama bende çatlarım amaaaa
bende bendeee bari ne aldı onu söylesinnnkişi adı geçmezzz
ayy ömürsünüz valla yaaa zorla söyleticeksinizcep telimi verdim canım sanırım... benim göndereceğim kişinin de cep teli var bende.
ben daha kargoya vermedim ama özel kargoyla göndereceğim için bir günde gider
söyle mi diyosunuz???
ne aldı onu söyleyebilirim
Lcw nin hamiş tişörtlerinden bir tane geldii.. hatta tam olarak şu:::
Eki Görüntüle 409002
ben sürekli bakıyordum bunlara... ama ailemin yanında utanır giyemem diyordu, hatta daha bu sabah tekrar baktımmm...çok çok güzelll
keşke bende arkadaşın telini alsaydım bende özel kargoyla göndericem ama uzakta biraz sehir ilçede oturuyormus bakalım umarım ulaşır eline
ay çoookk tatlııı bende bayıldım bunlaraaaa süper güle güle giy şekerim
CANIM VALLAHİ SORARSAN BENDE ÇOK MEMNUN OLUCAM 1 KUTU DENİZ SUYUM BİTTİ FAYDA ETMEDİ BEN KENDİ DOKTORUMA SORDUM KBB A GÖRÜN DEDİ
sorcam canım cuma günü paylaşırım burda artık. sen öğrenebildin mi canım bebişin cinsiyetini aramızd 1 gün var gözüküyor
Merhaba Kızlar ayaklarım ve ellerim şişiyor çok fena sizde de varmı böyle bişey.Bu arada yarın ayrıntılı ultrosona giriyorum cinsiyetini söyler umuyorumki
ayy ömürsünüz valla yaaa zorla söyleticeksiniz
Lcw nin hamiş tişörtlerinden bir tane geldii.. hatta tam olarak şu:::
Eki Görüntüle 409002
ben sürekli bakıyordum bunlara... ama ailemin yanında utanır giyemem diyordu, hatta daha bu sabah tekrar baktımmm...çok çok güzelll
sen söyle ben yapayım sana canımm
hayırlı olsun bakalım güle güle giy canım :)
esraa86: iyi günlerde kullan canım çok güzelmiş:)
cumaya kadar gelir gider daha kargolar
söyler bence hem ayrıntılı ultrason hem de haftan ilerlemiş hadi bakalım haber ver bize:)
hayırlı olsun bakalım güle güle giy canım :)
bende güzel bir not yazdım ama not sayfası normal kağıttıonemli olan içindekilerse sorun yok
bu arada eşim fabrikadan verdi kargoya onun adına gelicek arkadaşım senin hediyen erkek göndermiş diye kabul etmemezlik yapma bak yazıyoorum burayaaa herkes okusun burayıdaa
lavinyam sanki sen göndermişsin gibi bir his doğdu içimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?