2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya buarada siz cep tel verdiniz mi hediye gönderdiiğiniz kişinin bende yok o kişininde umarım ulaşır yerine

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar ayaklarım ve ellerim şişiyor çok fena sizde de varmı böyle bişey.Bu arada yarın ayrıntılı ultrosona giriyorum cinsiyetini söyler umuyorumki

Merhaba Kızlar ayaklarım ve ellerim şişiyor çok fena sizde de varmı böyle bişey.Bu arada yarın ayrıntılı ultrosona giriyorum cinsiyetini söyler umuyorumki

canımm bende şişlik yokta ağrı var tuzu azalt suyu çok iç umarım geçer

tatlım hadi şimdiden hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

evet ya gelen söylesinn kimilerinki daha kargoya verilmedii onları beklersekk ohooooo

ya buarada siz cep tel verdiniz mi hediye gönderdiiğiniz kişinin bende yok o kişininde umarım ulaşır yerine

ayy ömürsünüz valla yaaa zorla söyleticeksiniz cep telimi verdim canım sanırım... benim göndereceğim kişinin de cep teli var bende.

ben daha kargoya vermedim ama özel kargoyla göndereceğim için bir günde gider

ama bende çatlarım amaaaa

söyle mi diyosunuz???

bende bendeee bari ne aldı onu söylesinnn kişi adı geçmezzz

ne aldı onu söyleyebilirim

Lcw nin hamiş tişörtlerinden bir tane geldii.. hatta tam olarak şu:::

Eki Görüntüle 409002

ben sürekli bakıyordum bunlara... ama ailemin yanında utanır giyemem diyordu, hatta daha bu sabah tekrar baktımmm...çok çok güzelll

keşke bende arkadaşın telini alsaydım bende özel kargoyla göndericem ama uzakta biraz sehir ilçede oturuyormus bakalım umarım ulaşır eline

ay çoookk tatlııı bende bayıldım bunlaraaaa süper güle güle giy şekerim

evet yaa çok çok tatlı...bir de paket yaptırmış canım yaaa çok güzel bir not eklemiş ve de...

söyler bence hem ayrıntılı ultrason hem de haftan ilerlemiş hadi bakalım haber ver bize:)

hayırlı olsun bakalım güle güle giy canım :)

esraa86: iyi günlerde kullan canım çok güzelmiş:)
cumaya kadar gelir gider daha kargolar

bende güzel bir not yazdım ama not sayfası normal kağıttı onemli olan içindekilerse sorun yok

bu arada eşim fabrikadan verdi kargoya onun adına gelicek arkadaşım senin hediyen erkek göndermiş diye kabul etmemezlik yapma bak yazıyoorum burayaaa herkes okusun burayıdaa

ayyy düşünsene eşi kapıyı açarmış, "anneler günü hediyesi faciayla sonuçlandı" diye okuruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…