2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esraa bizi kırmadın söledin çok sağoll güle güle kullan canım benim

ayyy düşünsene eşi kapıyı açarmış, "anneler günü hediyesi faciayla sonuçlandı" diye okuruz artık

hay esraa ağzından hayır çıksııınnnnnn Allah koruusn aile faciası olmasundaaaaa

şaka bir yana işyeriine gidicek canımm eşi görmez herhaldeee ayrıca için not yazdımm ben moonsun88 diyeee

lavinyam sanki sen göndermişsin gibi bir his doğdu içimeee

bebişim nerdeeeee keşke öyle olsa.. ben ellerimle çok değişik bir şey yapacaktım biraz format dışımı kaldı vs diye düşündüm fikir aldım sonra başka bir şey almaya karar verdim ama ondan da daha emin olamadım düşünüp duruyorum bugün ya da yarın karar verip hemen alıp kargolayacam perşembeye ulaşır heralde :) (haftasnu köyde olunca işlerim aksadı biraz:)

hay esraa ağzından hayır çıksııınnnnnn Allah koruusn aile faciası olmasundaaaaa

şaka bir yana işyeriine gidicek canımm eşi görmez herhaldeee ayrıca için not yazdımm ben moonsun88 diyeee

ayyy valla benim eşimin bu hediyeleşme olayından haberi yok, düşünsene eşime geldiğini

anladım şekerim yorma kendini gidip arastırıp almamız bile bence cok değerli ne güzel bir paylasım yaptıkk

hepiniizi seviyorum kendimide seviyorum heelee bebikleree aşığııımmmmmm

canımm bende şişlik yokta ağrı var tuzu azalt suyu çok iç umarım geçer

tatlım hadi şimdiden hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Bütün suçlu erik zaten nerdeyse 1 kilo yiyiyorum günde...suyu ihmal etmiyorum aslında ama daha çok içmem lazım sanırım...saol canımmm..

Kızlarrr hediyem geldiiii...

inanın gözlerim dolduuuuu...

ne olduğunu söylemicem.. hep beaber açıklayalım ama inanın çok çok mutlu oldummm
güle güle kullan hediyeni esra
esracım yapacağın sey bir topic açmak ve hediyeni oraya eklemek arada kaybolmasın 2012 kasım annelerinin hediyeleri diye ve resmide oraya ekle canım hediyesi gelende aynı topic eklesin resmini

ayy canım bir de sonuna kadar açıklamışsın

neyse çaktırmayalım biz ::::

moonsunbelki de bu bir oyun olabilir

anladım şekerim yorma kendini gidip arastırıp almamız bile bence cok değerli ne güzel bir paylasım yaptıkk

hepiniizi seviyorum kendimide seviyorum heelee bebikleree aşığııımmmmmm

esraaa bak şimdi asıl çaktıran sen oldun ya

Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl

hmmm topikçi arkadaşım benimmm çok iyi fikir.. hemen açıyorum bir konu :)

sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
kızlar kardeşlerini gördüler ama ben doktoru hiç sevmedim
adam ağzını açıp su durum var demedi
bebekle alakalı bişeyde demedi
sinir oldum
bir doluda kan verdim kolum morardı

slm canım.eleviti neden kullanma dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…