ayyy düşünsene eşi kapıyı açarmış, "anneler günü hediyesi faciayla sonuçlandı" diye okuruz artık
söyler bence hem ayrıntılı ultrason hem de haftan ilerlemiş hadi bakalım haber ver bize:)
Hemen yazacağım canım
lavinyam sanki sen göndermişsin gibi bir his doğdu içimeee
lavinya canım cevap vermeyelim aysuna çatlasın azıcık
hay esraa ağzından hayır çıksııınnnnnnAllah koruusn aile faciası olmasundaaaaa
şaka bir yana işyeriine gidicek canımm eşi görmez herhaldeee ayrıca için not yazdımm ben moonsun88 diyeee
kuşum ya görmedim senin yazdığını söyledim bileboşver hamiş ya kırmayalım :)
bebişim nerdeeeee keşke öyle olsa.. ben ellerimle çok değişik bir şey yapacaktım biraz format dışımı kaldı vs diye düşündüm fikir aldım sonra başka bir şey almaya karar verdim ama ondan da daha emin olamadımdüşünüp duruyorum bugün ya da yarın karar verip hemen alıp kargolayacam perşembeye ulaşır heralde :) (haftasnu köyde olunca işlerim aksadı biraz:)
canımm bende şişlik yokta ağrı vartuzu azalt suyu çok iç umarım geçer
tatlım hadi şimdiden hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
güle güle kullan hediyeni esraKızlarrr hediyem geldiiii...
inanın gözlerim dolduuuuu...
ne olduğunu söylemicem.. hep beaber açıklayalımama inanın çok çok mutlu oldummm
esracım yapacağın sey bir topic açmak ve hediyeni oraya eklemek arada kaybolmasın 2012 kasım annelerinin hediyeleri diye ve resmide oraya ekle canım hediyesi gelende aynı topic eklesin resminiayy ömürsünüz valla yaaa zorla söyleticeksinizcep telimi verdim canım sanırım... benim göndereceğim kişinin de cep teli var bende.
ben daha kargoya vermedim ama özel kargoyla göndereceğim için bir günde gider
söyle mi diyosunuz???
ne aldı onu söyleyebilirim
Lcw nin hamiş tişörtlerinden bir tane geldii.. hatta tam olarak şu:::
Eki Görüntüle 409002
ben sürekli bakıyordum bunlara... ama ailemin yanında utanır giyemem diyordu, hatta daha bu sabah tekrar baktımmm...çok çok güzelll
ayy canım bir de sonuna kadar açıklamışsın
neyse çaktırmayalım biz ::::
moonsunbelki de bu bir oyun olabilir
anladım şekerim yorma kendini gidip arastırıp almamız bile bence cok değerli ne güzel bir paylasım yaptıkk
hepiniizi seviyorum kendimide seviyorumheelee bebikleree aşığııımmmmmm
güle güle kullan hediyeni esra
esracım yapacağın sey bir topic açmak ve hediyeni oraya eklemek arada kaybolmasın 2012 kasım annelerinin hediyeleri diye ve resmide oraya ekle canım hediyesi gelende aynı topic eklesin resmini
YOK CANIM YAA 11+5 TE GİTMİŞTİM SÖYLEMEDİ DOKTORUM,sorcam canım cuma günü paylaşırım burda artık. sen öğrenebildin mi canım bebişin cinsiyetini aramızd 1 gün var gözüküyor
esraaa bak şimdi asıl çaktıran sen oldun ya
baskılı bir reçete verdi, dermadolin ürünleri diyor reçetenin üzerinde, hasta adı doktor adı falan var, adımı yazmış kaşesini basmış doktorum,
"sayın eczacı bu reçete içeriği çalıştığınız tüm depolarda mevcuttur" yazıyor, bir sürü ürün var ben de "ceradolin losyon hidro" işaretli,
internetten araştırdım fiyatı 30 lira civarı, acaba bu reçete ile ücretsiz mi alıcam onu merak ediyorum, eczaneye bi sorayım olmazsa
fikrim geldi :82:sende beğendin teşekkür ederimhmmm topikçi arkadaşım benimmm çok iyi fikir.. hemen açıyorum bir konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?