ayy canım bir de sonuna kadar açıklamışsın
neyse çaktırmayalım biz ::::
moonsunbelki de bu bir oyun olabilir
Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl
sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
kızlar kardeşlerini gördüler ama ben doktoru hiç sevmedim
adam ağzını açıp su durum var demedi
bebekle alakalı bişeyde demedi
sinir oldum
bir doluda kan verdim kolum morardı
benimde hatta geçen biri allah kurtarsın diye dua ettibirde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl
esraaa bak şimdi asıl çaktıran sen oldun ya
Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl
sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
sinir oldum
nerden mi bildim " BEYİN BEDAVA"
ay süper kpss sınavı nasıl geçtiğinin bir adama soruyordaa çalıştım yukledim yaptım beyin bedava diyordu
YOK CANIM YAA 11+5 TE GİTMİŞTİM SÖYLEMEDİ DOKTORUM,
neyse zaman çabuk geçiyor hayırlısıyla biz de veririz haberleri diğer annişler gibi
yok canım doktora sinir oldum bir tuhaftı hiç benim doktorum gibi değildicanım benim kıyamam ben sana sakin ol bebişini üzme ne olur bak öpelim seni kuzumla
topic hayırlı olsundimi ama
5 aylık sanırsın benimkiniii
ayy canım nereye gittin hastaneye? konyada konya hospitalde aysel kamer var...onu şiddetle tavsiye ederim sana...kadın hiç usanmadan sürekli anlatıyor...tüh yaa üzüldüm şimdi.
kızlar bu arada yeni topicimizi açmış bulunmaktayımmm http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneler-gunu-hediyeleri-yeni.html#post24477546
fokurdama balık kayması kelebek kanadı =bebeğin seyrimesi
fokurdama balık kayması kelebek kanadı =bebeğin seyrimesi
Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?
ayy ömürsünüz valla yaaa zorla söyleticeksinizcep telimi verdim canım sanırım... benim göndereceğim kişinin de cep teli var bende.
ben daha kargoya vermedim ama özel kargoyla göndereceğim için bir günde gider
söyle mi diyosunuz???
ne aldı onu söyleyebilirim
Lcw nin hamiş tişörtlerinden bir tane geldii.. hatta tam olarak şu:::
Eki Görüntüle 409002
ben sürekli bakıyordum bunlara... ama ailemin yanında utanır giyemem diyordu, hatta daha bu sabah tekrar baktımmm...çok çok güzelll
sinir oldum
Tatlımm güle güle giy cicinii bende de aynısından var, hatta hafta sonu giyindim ama üstüme giydiğim hırkanın önünü kapattım. Sanki, daha azcık göbeği çıkmış hemen havaya girmiş diyecekler gibime geliyor, ne bileyim utandım
aynen öyle oluyor canım yaa çook tatlı maşaALLAH
büyük ihtimalle evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?