2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl

Anlaşılmıyor canım henüz.hatta işyerinde kimse bilmiyor.2 kişi dışında .onuda ben söyledim... gel görki ben kendimi 8 aylık hamileler gibi hissediyorum. elim kolum kalkmıyor, yemeklerden tat alamıyorum, gezmekten zevk almıyorum.hatta artık işkence oldu.hep uyumak uzanmak istiyorum. bir an önce zaman geçsin sağlıkla alayım bbebeğimi kucağıma ve hormonlarım normale dönsün istiyorummmmmmm... dıştan anlaşılmasada , içten çok anlaşılıyor ((

canım benim kıyamam ben sana sakin ol bebişini üzme ne olur bak öpelim seni kuzumla

esraaa bak şimdi asıl çaktıran sen oldun ya

dimi ama

Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl

5 aylık sanırsın benimkiniii

ayy canım nereye gittin hastaneye? konyada konya hospitalde aysel kamer var...onu şiddetle tavsiye ederim sana...kadın hiç usanmadan sürekli anlatıyor...tüh yaa üzüldüm şimdi.

nerden mi bildim " BEYİN BEDAVA"

ay süper kpss sınavı nasıl geçtiğinin bir adama soruyordaa çalıştım yukledim yaptım beyin bedava diyordu

kızlar bu arada yeni topicimizi açmış bulunmaktayımmm http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneler-gunu-hediyeleri-yeni.html#post24477546

canım benim kıyamam ben sana sakin ol bebişini üzme ne olur bak öpelim seni kuzumla
yok canım doktora sinir oldum bir tuhaftı hiç benim doktorum gibi değildi
topic hayırlı olsun
beyhekime gittim canım devlet hastanesine ama yarın belediye hastanesine gideceğim öğleden sonraya randevumu aldım

Sizler ilk bebişlerinizden tecrübelesiniz,internetde okudum ama çeştli açıklamalar yapılmış. Sorum şu bebişlerimizin hareketlerini hissettiğimizde nasıl bir hissiyat oluşur ne şekilde kendilerini belli ediyorlar. ilk hareketlerini eetiklerinde neyle karşılaşabiliriz? ben bgn böyle sanki bir fokurdama gibi bir şey hissettim ama nedir bilemedim

Kızlar merhabalarr gün içinde okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama çok fazla katılamadım sizlere. Şimdi biraz rahatladım da hemmen geldimmm

Öncelikle moonsuncımm bebişine kavuşmuşsun hafta sonu gözün aydın datlumm çoook sevindimm

Niltt bayılmanın ne kötü bir şey olduğunu çok iyi bilirim tatlımm geçmiş olsun, çok dikkat et kendine olur muu??? o çevrendeki insan bozuntularına da diyecek bir şey bulamıyorum ben... Ben de her sabah ve akşam karşılaşıyorum bu durumla, artık insanlarımız umursamıyor kimseyi ama düşünmüyorlarda kendilerinin ya da eşlerinin kardeşlerinin başına da gelebileceğini...

Merhabalar... aranızda benim gibi sistit problemi olan var mı?ve antibiyotik kullanması gereken?

Benim var tatlım su içemediğim için idrar yolları iltihabı çıktı, doktorum tek kullanımlık suda eritilen antiseptik ve enfexia adlı bir antibiyotik verdi. ama ben çok direndim su içmeye çalıştım azalır belki diye, ancak yanmam artınca,evel ki gün akşam antiseptiği içtim sadece, antibiyotiği yine de içmiyorum, korkuyorum...

Tatlımm güle güle giy cicinii bende de aynısından var, hatta hafta sonu giyindim ama üstüme giydiğim hırkanın önünü kapattım. Sanki, daha azcık göbeği çıkmış hemen havaya girmiş diyecekler gibime geliyor, ne bileyim utandım

Kuzum yaa bozma sinirlerini bazı doktorlar böyle oluyor işte ne yaparsın. Onların söylemesi gerekirken biz soruyoruz bebekle ilgili şu nasıl bu nasıl diye. Yakın zamanda tekrar gidersin bu sefer kendi doktoruna görünürsün. O doktorların da alacağı olsun hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar

Son düzenleme:

benim yemek yedikten sonra karnım öyle bir büyüyo ki... hiç yeni hamiş gibi görünmem giyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…