2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sanki kelebek çırpınışı gibi ilk hareketleri canım. belli belirsiz...
sonradan bayağ bi beliriyor hatta başının nerde olduğunu çok iyi hissedebiliyorsun, 7-8-9 aylarda dışardan belli oluyor,

canımmm hoşgeldinnn nasılsınnn balımm bebeğin nasıl bakalımm

teşekkür ederim tatlım gördük sıpayı eşimide görsen bir yandan ultrasona bakıyor bir yandan dua okuyoorr delüümmm

sanki kelebek çırpınışı gibi ilk hareketleri canım. belli belirsiz...
sonradan bayağ bi beliriyor hatta başının nerde olduğunu çok iyi hissedebiliyorsun, 7-8-9 aylarda dışardan belli oluyor,

çok teşekkürler canım,kelebeğim yaaa ,ne güzel bir his Allahım isteyen bekleyen her kadına yaşatsın bu güzel hisleri

hoşgeldin canım
bozuldu moralim canım düzgün bir sey anlatmadı doktor kendi doktorum güzel güzel anlatınca gıcık oldum ben bu doktora
aynı hastaneden kendi doktoruma gözükemem diye baska bir hastaneden randevu aldım canım
ellerim ayaklarım çok uyusuyor benim
aso çok yüksek olurdu bugun verdiğim kanda ona falan da bakılacak
romatizma bebeğe zarar verebilir belki bu yüzden tahlil sonucunu baska bir hastanede olan ve herkes tarafından beğenilen bir doktora götüreceğim

ay ben hediye yolladığım kişinin beğenip beğenmiyeceğini çok merak ediyorum birde bana gelecek hediyeyi çooooooooooooooook merak ediyorum....

ay ben hediye yolladığım kişinin beğenip beğenmiyeceğini çok merak ediyorum birde bana gelecek hediyeyi çooooooooooooooook merak ediyorum....

içerisinde emek sevgi olduğu için ve pıtırcıklardan bize geldiği içinnn çok değerli ve güzeldir tatlım sen içini ferah tut

kızlar benim agzımının kenarında lekelenme basladı hamilelik lekesi sanırım umarım geçer ne kkullanmalıyımm acaba bilgisi olan var mı

slm canım.eleviti neden kullanma dedi?

bilmiyorum canım folik asit elevit kullanma artık sadece kan hapı dedi, zaten bana ilk gebeliğimi öğrendiğimde folik asit ve eleviti bir vermişti, birer kutu kullandım, folik asidim biteli çok oldu da elevit var birazcık daha, aile hekimim doğuma kadar elevit kullanıcaksın dedi anlamadım ben de, ama kullanmam herhalde kadın doğumcuma güveniyorum..

aynennnnnnnnn bennn, dışarıdan hiç birşey belli değil henüz ama gel de bana sor, böyle bi ağır gibiyim, dik duramıyorum, kendimi salasım var sürekli, orangutan gibi hissediyorum kendimi halim yok hiç, ağzımın tadi dersen sürekli zıkkım gibi bir tat mevcut acı acı, hiç kusmadım ama çok bulanıyorum özellikle akşamları, böyle ot gibi yaşıyorum işte gün dolduruyorum sanki, sağlıklı olmayı unuttum

kızlar benim agzımının kenarında lekelenme basladı hamilelik lekesi sanırım umarım geçer ne kkullanmalıyımm acaba bilgisi olan var mı

expigment diye bir krem var güneş ve sivilce lekeleri için kullanılıyor ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemicem eczaneye danış ya da internetten prospektüs bilgilerine bak canım

Canım bende de uyuşmalar var, bu hamilelik çizelgesinde okumuştum bizim haftalarımızda olan belirtiler, tam da bizimkilere benziyor,şöyle yazıyor:

"Sırt ve pelvik ağrılara ek olarak, relaxin karpal tüneli denilen bilek alanından işaret parmağınıza giden sinirlerde de değişikliğe sebep olabilir. Baş parmağınızda, işaret parmağınızda ve orta parmağınızda karıncalanma, uyuşma ve/veya acı başlıca belirtileridir. Bir düğmeye basarken, fermuar çekerken veya bileğiniz yardımıyla tencere veya kahce fincanı kaldırmaya çalışırken zayıflık hissi meydana gelir. Bu tarz belirtileri değerlendirmesi için lütfen doktorunuzla paylaşınız. "
Umarım romatizma değildir tatlım, dualarım seninle hemen gelip geçicek inşallah

canımmm hoşgeldinnn nasılsınnn balımm bebeğin nasıl bakalımm

teşekkür ederim tatlım gördük sıpayı eşimide görsen bir yandan ultrasona bakıyor bir yandan dua okuyoorr delüümmm

Ayy hoşbulduk tatlımmm tşekkür ederizz He he bizden çok heyecanlanıyorlar eşlerimiz değil mi??? Teknoloji sağolsun, onlar da bu sayede daha erkenden baba olduklarının farkına varıyorlar

Canım güneş kremi kullanmaya çalış her gün bir de C vitamini yönünden bol beslen

selam kızlar bısey sorcam benım bebısın cızelgesı kaybolmus ayarlarda bı degısıklık yapmadıgım halde kendı kendıne nasıl gerı getırcem bılen var mı aynısını yapamam ki:26:
canım sen bana beklenen doğum tarihini, son adet tarihini...nasıl bi çizelge istediğini...yazmasını isetdiğin özel mesajını söylee ben sana yapayım çizelgee

ayyy düşünsene eşi kapıyı açarmış, "anneler günü hediyesi faciayla sonuçlandı" diye okuruz artık
kız allahh canını almasınn emi?
lavinya canım cevap vermeyelim aysuna çatlasın azıcık
ne fenasınızzzz sizzz cadılarrr sefiyomm sizi yaaa

hay esraa ağzından hayır çıksııınnnnnn Allah koruusn aile faciası olmasundaaaaa

şaka bir yana işyeriine gidicek canımm eşi görmez herhaldeee ayrıca için not yazdımm ben moonsun88 diyeee

ayyyy çok merak ettim kime gidecek acabaa hediyennn canımm
ayyy valla benim eşimin bu hediyeleşme olayından haberi yok, düşünsene eşime geldiğini
benim eşimde bilmiyorrr

Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl

benimde iyice belli oluyorr..özelliklee son 1-2 haftadır

ahhh canımm yaaa kıyamammm

ay canımminşAllah arkadaş anlamayıp geri çevirmez

fokurdama balık kayması kelebek kanadı =bebeğin seyrimesi

canım doktor ne dedi yaaa, normalmişmi sabah bende de vardıya, şimdi geçti? ben çıkmadım sen çıkmışsın ? cinsiyeti ile ilgili bişi söyledi mi ?

bu arada hediyemi kargoya verdimm, giden arakdaş yarın geldi diye yazarsa seviinirim inş. beğenir

evet canım gittim doktora kendi doktorumun başı kalabalıktı beklersen alırım dedi ama bekleme saati 4 yada 5 di bu yüzden baska doktora gözüktüm oda sağolsun hiç bişeye cevap vermedi
yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…