Sizler ilk bebişlerinizden tecrübelesiniz,internetde okudum ama çeştli açıklamalar yapılmış. Sorum şu bebişlerimizin hareketlerini hissettiğimizde nasıl bir hissiyat oluşur ne şekilde kendilerini belli ediyorlar. ilk hareketlerini eetiklerinde neyle karşılaşabiliriz? ben bgn böyle sanki bir fokurdama gibi bir şey hissettim ama nedir bilemedim
Kızlar merhabalarr gün içinde okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama çok fazla katılamadım sizlere. Şimdi biraz rahatladım da hemmen geldimmm
Öncelikle moonsuncımm bebişine kavuşmuşsun hafta sonu gözün aydın datlumm çoook sevindimm
sanki kelebek çırpınışı gibi ilk hareketleri canım. belli belirsiz...
sonradan bayağ bi beliriyor hatta başının nerde olduğunu çok iyi hissedebiliyorsun, 7-8-9 aylarda dışardan belli oluyor,
çok teşekkürler canım,kelebeğim yaaa ,ne güzel bir his Allahım isteyen bekleyen her kadına yaşatsın bu güzel hisleri
hoşgeldin canımKızlar merhabalarr gün içinde okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama çok fazla katılamadım sizlere. Şimdi biraz rahatladım da hemmen geldimmm
Kuzum yaa bozma sinirlerini bazı doktorlar böyle oluyor işte ne yaparsın. Onların söylemesi gerekirken biz soruyoruz bebekle ilgili şu nasıl bu nasıl diye. Yakın zamanda tekrar gidersin bu sefer kendi doktoruna görünürsün. O doktorların da alacağı olsun hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar
sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
kızlar kardeşlerini gördüler ama ben doktoru hiç sevmedim
adam ağzını açıp su durum var demedi
bebekle alakalı bişeyde demedi
sinir oldum
bir doluda kan verdim kolum morardı
ay ben hediye yolladığım kişinin beğenip beğenmiyeceğini çok merak ediyorum birde bana gelecek hediyeyi çooooooooooooooook merak ediyorum....
slm canım.eleviti neden kullanma dedi?
Anlaşılmıyor canım henüz.hatta işyerinde kimse bilmiyor.2 kişi dışında .onuda ben söyledim... gel görki ben kendimi 8 aylık hamileler gibi hissediyorum. elim kolum kalkmıyor, yemeklerden tat alamıyorum, gezmekten zevk almıyorum.hatta artık işkence oldu.hep uyumak uzanmak istiyorum. bir an önce zaman geçsin sağlıkla alayım bbebeğimi kucağıma ve hormonlarım normale dönsün istiyorummmmmmm... dıştan anlaşılmasada , içten çok anlaşılıyor((
kızlar benim agzımının kenarında lekelenme basladı hamilelik lekesi sanırım umarım geçer ne kkullanmalıyımm acaba bilgisi olan var mı
hoşgeldin canım
bozuldu moralim canım düzgün bir sey anlatmadı doktor kendi doktorum güzel güzel anlatınca gıcık oldum ben bu doktora
aynı hastaneden kendi doktoruma gözükemem diye baska bir hastaneden randevu aldım canım
ellerim ayaklarım çok uyusuyor benim
aso çok yüksek olurdu bugun verdiğim kanda ona falan da bakılacak
romatizma bebeğe zarar verebilir belki bu yüzden tahlil sonucunu baska bir hastanede olan ve herkes tarafından beğenilen bir doktora götüreceğim
canımmm hoşgeldinnn nasılsınnn balımmbebeğin nasıl bakalımm
teşekkür ederim tatlım gördük sıpayı eşimide görsen bir yandan ultrasona bakıyor bir yandan dua okuyoorr delüümmm
Canım güneş kremi kullanmaya çalış her gün bir de C vitamini yönünden bol beslenkızlar benim agzımının kenarında lekelenme basladı hamilelik lekesi sanırım umarım geçer ne kkullanmalıyımm acaba bilgisi olan var mı
canım sen bana beklenen doğum tarihini, son adet tarihini...nasıl bi çizelge istediğini...yazmasını isetdiğin özel mesajını söylee ben sana yapayım çizelgeeselam kızlar bısey sorcam benım bebısın cızelgesı kaybolmus ayarlarda bı degısıklık yapmadıgım halde kendı kendıne nasıl gerı getırcem bılen var mı aynısını yapamam ki:26:
ayyy düşünsene eşi kapıyı açarmış, "anneler günü hediyesi faciayla sonuçlandı" diye okuruz artık
lavinya canım cevap vermeyelim aysuna çatlasın azıcık
hay esraa ağzından hayır çıksııınnnnnnAllah koruusn aile faciası olmasundaaaaa
şaka bir yana işyeriine gidicek canımm eşi görmez herhaldeee ayrıca için not yazdımm ben moonsun88 diyeee
benim eşimde bilmiyorrrayyy valla benim eşimin bu hediyeleşme olayından haberi yok, düşünsene eşime geldiğini
Birde kızlar benim artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor sizde durum nasıl
sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
sinir oldum
canım sen bana beklenen doğum tarihini, son adet tarihini...nasıl bi çizelge istediğini...yazmasını isetdiğin özel mesajını söylee ben sana yapayım çizelgee
ayyyy çok merak ettim kime gidecek acabaa hediyennn canımm
ahhh canımm yaaa kıyamammm
sinir oldum
fokurdama balık kayması kelebek kanadı =bebeğin seyrimesi
evet canım gittim doktora kendi doktorumun başı kalabalıktı beklersen alırım dedi ama bekleme saati 4 yada 5 di bu yüzden baska doktora gözüktüm oda sağolsun hiç bişeye cevap vermedicanım doktor ne dedi yaaa, normalmişmi sabah bende de vardıya, şimdi geçti? ben çıkmadım sen çıkmışsın ? cinsiyeti ile ilgili bişi söyledi mi ?
bu arada hediyemi kargoya verdimm, giden arakdaş yarın geldi diye yazarsa seviinirim inş. beğenir
İyi akşamlarrrrrr bebişlerrrrrrr biz gidiyoruzzzz
tatlım kötü şeyler okumamaya çalış zaten hassasızhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526124-bosandim-25.html#post24479354
kızlar şu konuyu okuyorumda midem kalktı yaagerçekse eğer çok fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?