2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İyi akşamlarrrrrr bebişlerrrrrrr biz gidiyoruzzzz

güle güle tatlımm öptükkkkk

hmmm halen devam edyor mu peki ?

hayatbanaguzell devam etsede canım o kadar yanmıyor yarın doktora sorarım artık
benim kan sonuçlarım çıkmış ve berbat durumda hepsi düşük yüksek çıkan da var canım sıkıldı

bulemsu yarın güzzelce git doktoruna göster tahlilleri ona göre yeme içme düzenini değiştir tatlım bebişine ve kendine dikkat et...

Herkese hayırlı akşamlar teyzoşlar öpüyoruz siziiii

yeme içme düzenimi nasıl değiştirebilirim ki yemek yiyemiyorum ki ben
hayırlısı bakalım
sanada iyi akşamalr canım kendine ve bebeğine iyi bak

Ben fahri beye cookk eskiden kizilayda calistigi zaman gitmistim hic sevmedim acikcasi gungoren hastanesinde tanidiklar turkan hanima gidiyor cok memnunlar ben labaratuar ve radyoloji bolumunu kullandim ve cokk memnunum tatlim.. Bu arada bir arkadasimin dogumuna girmisti turkan hanim oda cok memnundu. Karar senin tabi :)

canım geçmiş olsun sıkma canını lütfen kendini üzme bebişimizede üzme dr.ların sağı solu belli olmuyor bizzat onlarla çalışan biri olarak söylüyorum bunu bence kendi dr.undan randevu al ona git onunla görüş

mrb kızlar bende bugün gittim dr.a ölçülerimiz herşeyimiz çok iyi maşallah bi sıkıntımız yok şükür dr.um yemene dikkat et fazla kilo almışsın dedi siz nasılsınız

Ay kızlar çok yoruldummm.Uzattım ayaklarımı koltuğa,koca bi bardak soğuk suyumu da aldım keyif yapıyorum.

10 gündür falan doğru düzgün evde duramadığım için kıyı köşe temizlik yapamadım,yapmıştım ama içime sinmemişti.
Eşim akşamdan süpürdü evi bi güzel,bende sabah taktım maskemi,eldivenlerimi

Giriştim kendimi yormadan dinlene dinlene yaptım.O kadar rahatladım ki hoş çok şükür yine temizdi evim ama işte dip bucak yapınca insanın içi daha bi ferahlıyor..Ama yoruldum maalesef..

Ya domestos kullanıyor musunuz?
Ben wc lere,lavabolara her gece döküyorum ağzımı burnumu tıkayıp,ama mecburum yaa,içim başka türlü rahat etmez çünkü.Gün aşırı da döküp fırçalıyorum..

Herkes kızıyor bana kullanma artık çamaşır suyu diye.
Ama mümkünatı yok,yer silme suyuna da hep koyarım.
Elimde değil.Aşırı titizlik manyağı olmasam da biraz var ister istemez..

canım benim kayınvalidem bu çamaşırsuyu yüzünden düşük yapmış oyüzden eşim çok hassas hamileliğim boyunca çamaşır suyuyla hep kendi ilgileniyo lavabolar wc filan ondan sorumlu ilk gebeliğimdede aynısını yaptı bundada bence sende fazla koku içinde kalma nede olsa zararlı şeyler normal insana bile zararlı ki bizler 2 canlıyız :)))

hayatbanaguzell devam etsede canım o kadar yanmıyor yarın doktora sorarım artık
benim kan sonuçlarım çıkmış ve berbat durumda hepsi düşük yüksek çıkan da var canım sıkıldı
canım yaa geçmiş olsun tam okuyamadım atlamışta olabilirim romatizmamı vardı sende? sıkma canını on göre beslenirsin dikkat edersin önemli olan seni iyi yönlendrecek doktoru bulman.

yeme içme düzenimi nasıl değiştirebilirim ki yemek yiyemiyorum ki ben
hayırlısı bakalım
sanada iyi akşamalr canım kendine ve bebeğine iyi bak
:44: neden yiyemiyorsun tatlım iştahın mı yok?

mrb kızlar bende bugün gittim dr.a ölçülerimiz herşeyimiz çok iyi maşallah bi sıkıntımız yok şükür dr.um yemene dikkat et fazla kilo almışsın dedi siz nasılsınız
gözünaydın canım.kilo sıkıntısı bendede var şu ana kadar 5 kilo almış görünüyorum neden böle oluyo anlamadım çok abartmıyorum ama :18:

canım bende en başından beri senin gibi eldiven ve maskeyle çamaşır suyumu kullanıyorum , kullanmam lazım bende senin gibi silme kovasına da her zaman koyarım içim rahat etmez.hele tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkamadan asla oturamam.iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum ama yinede yoruluyorum:44:

dikkat et güzelim bende domestostan vazgeçemem ama iş yapmaya başlamadan döküyorum iş bitimine kokusu bitiyor en son wc banyo yıkıyo
rum

gözün aydın , kilomuzada dikkat edice< mecbur doğumdan sonra işimiz zor

Sam annisler ben aranıza yeni katıldım yarın 10+3 olacağız kontrolumuz var benim dusuk tehlikem olduğu icin epeyce yatıyorum inşallah Dr yarın güzel seyler duyarız bi de güzel bir poz veririz

slm kizlar bende kasim annesi olcam insallah ikinci bebisimi bekliyorum suan 13+1 ve hala bulanti cekiyorum aranizda hala bulanti ceken varmi aceba hic bitmiycekmis gibi geliyo

slm kizlar bende kasim annesi olcam insallah ikinci bebisimi bekliyorum suan 13+1 ve hala bulanti cekiyorum aranizda hala bulanti ceken varmi aceba hic bitmiycekmis gibi geliyo

cnm benim bendimde 2.evşladım kızımdA 7 AYKUSTUM MAŞalla 2.de tık yok ama bilirim kusmak cok kötu bizde 13+6 yız cnm bide care yok biliyomusun bana 7 ayda hiçbişey fayda etmemişti

Sam annisler ben aranıza yeni katıldım yarın 10+3 olacağız kontrolumuz var benim dusuk tehlikem olduğu icin epeyce yatıyorum inşallah Dr yarın güzel seyler duyarız bi de güzel bir poz veririz

oh maşalla cnm atlatmısın ama çok gergin gecmiştr eminim onu kaybetme korkusuyla şimdiden sonra rahat bi gebelik gecırırsin inşalla

Canim valla benim 11. Haftam ama henüz bı bulantım yoktu ki iki gündür bulantım var gibi ama 16. Haftada en gec biter tövben öyle imiş yani :) ac kalmadığım sürece İyiyim ben sık sık az az yemek ise yaratabilir
kızlar akşamları kkimse yok yav

biz varizz yeniyiz ama sayılmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…