İyi akşamlarrrrrr bebişlerrrrrrr biz gidiyoruzzzz
evet canım gittim doktora kendi doktorumun başı kalabalıktı beklersen alırım dedi ama bekleme saati 4 yada 5 di bu yüzden baska doktora gözüktüm oda sağolsun hiç bişeye cevap vermedi
yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
güngören hastanesi değilmi canım...dr muayne ne kadar. birde ben oraya birkere gitmiştim ama hiç ilgilenmemişlerdi kızımda. dr un kim?
hayat hastanesi esenlere gitmeyi düşünüyorum.orda fahri bey varmış , çok övüyorlar... şimdi karar veremedim. hangisine gitsem mmm
sinir oldum geldim hastaneye gittim geldim doktorumun bası çok kalabalıktı bu yüzden baska doktora muayene oldum
kızlar bizde gelecez göreceğiz kardeşimizi dediler bu yüzden doktorumu beklemedim ve muayene oldum
kızlar kardeşlerini gördüler ama ben doktoru hiç sevmedim
adam ağzını açıp su durum var demedi
bebekle alakalı bişeyde demedi
sinir oldum
bir doluda kan verdim kolum morardı
Ay kızlar çok yoruldummm.Uzattım ayaklarımı koltuğa,koca bi bardak soğuk suyumu da aldım keyif yapıyorum.
10 gündür falan doğru düzgün evde duramadığım için kıyı köşe temizlik yapamadım,yapmıştım ama içime sinmemişti.
Eşim akşamdan süpürdü evi bi güzel,bende sabah taktım maskemi,eldivenlerimi
Giriştim kendimi yormadan dinlene dinlene yaptım.O kadar rahatladım ki hoş çok şükür yine temizdi evim ama işte dip bucak yapınca insanın içi daha bi ferahlıyor..Ama yoruldum maalesef..
Ya domestos kullanıyor musunuz?
Ben wc lere,lavabolara her gece döküyorum ağzımı burnumu tıkayıp,ama mecburum yaa,içim başka türlü rahat etmez çünkü.Gün aşırı da döküp fırçalıyorum..
Herkes kızıyor bana kullanma artık çamaşır suyu diye.
Ama mümkünatı yok,yer silme suyuna da hep koyarım.
Elimde değil.Aşırı titizlik manyağı olmasam da var ister istemez..
canım yaa geçmiş olsun tam okuyamadım atlamışta olabilirim romatizmamı vardı sende? sıkma canını on göre beslenirsin dikkat edersin önemli olan seni iyi yönlendrecek doktoru bulman.hayatbanaguzell devam etsede canım o kadar yanmıyor yarın doktora sorarım artık
benim kan sonuçlarım çıkmış ve berbat durumda hepsi düşük yüksek çıkan da var canım sıkıldı
:44: neden yiyemiyorsun tatlım iştahın mı yok?yeme içme düzenimi nasıl değiştirebilirim ki yemek yiyemiyorum ki ben
hayırlısı bakalım
sanada iyi akşamalr canım kendine ve bebeğine iyi bak
gözünaydın canım.kilo sıkıntısı bendede var şu ana kadar 5 kilo almış görünüyorum neden böle oluyo anlamadım çok abartmıyorum ama :18:mrb kızlar bende bugün gittim dr.a ölçülerimiz herşeyimiz çok iyi maşallah bi sıkıntımız yok şükür dr.um yemene dikkat et fazla kilo almışsın dedi siz nasılsınız
canım bende en başından beri senin gibi eldiven ve maskeyle çamaşır suyumu kullanıyorum , kullanmam lazım bende senin gibi silme kovasına da her zaman koyarım içim rahat etmez.hele tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkamadan asla oturamam.iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum ama yinede yoruluyorum:44:Ay kızlar çok yoruldummm.Uzattım ayaklarımı koltuğa,koca bi bardak soğuk suyumu da aldım keyif yapıyorum.
10 gündür falan doğru düzgün evde duramadığım için kıyı köşe temizlik yapamadım,yapmıştım ama içime sinmemişti.
Giriştim kendimi yormadan dinlene dinlene yaptım.O kadar rahatladım ki hoş çok şükür yine temizdi evim ama işte dip bucak yapınca insanın içi daha bi ferahlıyor..Ama yoruldum maalesef..
Ben wc lere,lavabolara her gece döküyorum ağzımı burnumu tıkayıp,ama mecburum yaa,içim başka türlü rahat etmez çünkü.Gün aşırı da döküp fırçalıyorum..
Elimde değil.Aşırı titizlik manyağı olmasam da biraz var ister istemez..
Ay kızlar çok yoruldummm.Uzattım ayaklarımı koltuğa,koca bi bardak soğuk suyumu da aldım keyif yapıyorum.
Elimde değil.Aşırı titizlik manyağı olmasam da biraz var ister istemez..
mrb kızlar bende bugün gittim dr.a ölçülerimiz herşeyimiz çok iyi maşallah bi sıkıntımız yok şükür dr.um yemene dikkat et fazla kilo almışsın dedi siz nasılsınız
slm kizlar bende kasim annesi olcam insallah ikinci bebisimi bekliyorum suan 13+1 ve hala bulanti cekiyorum aranizda hala bulanti ceken varmi aceba hic bitmiycekmis gibi geliyo
Sam annisler ben aranıza yeni katıldım yarın 10+3 olacağız kontrolumuz var benim dusuk tehlikem olduğu icin epeyce yatıyorum inşallah Dr yarın güzel seyler duyarız bi de güzel bir poz veririz
Canim valla benim 11. Haftam ama henüz bı bulantım yoktu ki iki gündür bulantım var gibi ama 16. Haftada en gec biter tövben öyle imiş yani :) ac kalmadığım sürece İyiyim ben sık sık az az yemek ise yaratabilirslm kizlar bende kasim annesi olcam insallah ikinci bebisimi bekliyorum suan 13+1 ve hala bulanti cekiyorum aranizda hala bulanti ceken varmi aceba hic bitmiycekmis gibi geliyo
kızlar akşamları kkimse yok yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?