Melek (Candan Erçetin) - YouTubebulemsu bişi mi ekledin canım? görünmüyo da...
ayyy bizim iş başı 8.30... servise 7.30da biniyorum...
dediğin gibi hastane izni için bile mırın kırın ediyor salak insanlar
Melek (Candan Erçetin) - YouTube
bunu ekledim canım ben de gözüküyor ama :44:
Melek (Candan Erçetin) - YouTube
bunu ekledim canım ben de gözüküyor ama :44:
bulantidan øluyorum nezaman gecicek bu yaetkili ønerisi olan varmi kizlar yardim lutfeeeeeeeeenn
ben açlıktan ağlamıştımcanım çubuk kraker,haşlanmış patates ,leblebi, muz yiyebilirsin bana iyi geliyordu.tabi bunları yemek bile zor geliyordu o bulantı varken..hayatımda ilk defa aglayarak yemek yedim :) umarım biran önce geçer.god bedring...
aman da aman da bebişe eli başın da bunun pek dertli galiba
evde izlersin artıkayyy ben de o bebişe hayranım... (izleyemiyorum yaa işyerinde yasak)
çok güzel fikir canım :13:evet canım isimleri belli olsun bebeklerinizin bir site var bebeğiniz adıyla meyra çok güzel bir ninni söylüyorbu şarkıda, klipte çok güzel
ben bebişim doğduğunda bunu telefonuma arayan müziği yapıcam, beni aradıklarında bu şarkıyı dinlesinler çok güzell
hoşgeldin melekkk
ayyy bizim iş başı 8.30... servise 7.30da biniyorum...
dediğin gibi hastane izni için bile mırın kırın ediyor salak insanlar
canım çubuk kraker,haşlanmış patates ,leblebi, muz yiyebilirsin bana iyi geliyordu.tabi bunları yemek bile zor geliyordu o bulantı varken..hayatımda ilk defa aglayarak yemek yedim :) umarım biran önce geçer.god bedring...
evde izlersin artık
çok güzel fikir canım :13:evet canım isimleri belli olsun bebeklerinizin bir site var bebeğiniz adıyla meyra çok güzel bir ninni söylüyor
yeğenim için yapmıştım ben çocuk hep adına söylenen ninniyle uyuyordu
evde izlersin artık
çok güzel fikir canım :13:evet canım isimleri belli olsun bebeklerinizin bir site var bebeğiniz adıyla meyra çok güzel bir ninni söylüyor
evde izlersin artık
canımmm cok tşk edermm hepimiz inşallahhhevet canımm daha iyiyiz eskiye göre
maşallah canımher bir şeysi belli çok tatlı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinm Allah
saol tatlımmmm dimi kız gibi.. ilk olcak Allah kısmet ederse canım senin ?maş.canım bebişin çok tatlı bencede sanki kıza benziyor...senin ilk bebeğinmiydi merve
tşk canım benim inşallahhh.. doğru diyosun eklimm hhemen..http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html
mervecimm bebeğini saglıklaa kucagınaa al inşallah..bu topiğimize ekledee sohebtin arasında kaynayıp gitmesin kuzunun fotosu
Anaaa kız gibi duruyor.. Zarif uyuyor resmen
Allah nazardan saklasın canım çok şekermiş
olabilir canım annesisin çekecek sana da bahtı güzel olsun inşşş allah düşündürmesinhehhe ayynennn kuzum ne düşünüyosa şimdiden. anası gibi düşünceli bişi olck heraldee:)
canımmm cok tşk edermm hepimiz inşallahhhevet canımm daha iyiyiz eskiye göre
maşallah canımher bir şeysi belli çok tatlı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinm Allah
saol tatlımmmm dimi kız gibi.. ilk olcak Allah kısmet ederse canım senin ?maş.canım bebişin çok tatlı bencede sanki kıza benziyor...senin ilk bebeğinmiydi merve
tşk canım benim inşallahhh.. doğru diyosun eklimm hhemen..http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html
mervecimm bebeğini saglıklaa kucagınaa al inşallah..bu topiğimize ekledee sohebtin arasında kaynayıp gitmesin kuzunun fotosu
Anaaa kız gibi duruyor.. Zarif uyuyor resmen
Allah nazardan saklasın canım çok şekermiş
evet canım açılmıyor şimdi baktım daonu bende yapmıştım ama şimdi olmuyor açmıyor site bildiğin açan bir site varmı canım
tesekkur ederim canim valla ne yaptiysam gecmek bilmedi cile gibi yanerde yasiyosun bu arada slcn82 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?