2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulantidan øluyorum nezaman gecicek bu ya etkili ønerisi olan varmi kizlar yardim lutfeeeeeeeeenn

canım çubuk kraker,haşlanmış patates ,leblebi, muz yiyebilirsin bana iyi geliyordu.tabi bunları yemek bile zor geliyordu o bulantı varken..hayatımda ilk defa aglayarak yemek yedim :) umarım biran önce geçer.god bedring...

ben açlıktan ağlamıştım ve yazdıklarının hiç birinin faydası olmamıştı bana ben duyduğumu yapmaya çalışıyordum ben yemeyince kızlara gün doğuyordu

ben geldim kızlar arkadaşım çok şükür iyi midesinde problem var işte onun tedavisine başlanacak biz iyiyiz :) yeni gelenler hoşgelmişler merveömer bebişin çok tatlı maşallahhh

ayyy ben de o bebişe hayranım... (izleyemiyorum yaa işyerinde yasak )
evde izlersin artık

bu şarkıda, klipte çok güzel

ben bebişim doğduğunda bunu telefonuma arayan müziği yapıcam, beni aradıklarında bu şarkıyı dinlesinler çok güzell
hoşgeldin melekkk
çok güzel fikir canım :13:evet canım isimleri belli olsun bebeklerinizin bir site var bebeğiniz adıyla meyra çok güzel bir ninni söylüyor
yeğenim için yapmıştım ben çocuk hep adına söylenen ninniyle uyuyordu

ayyy bizim iş başı 8.30... servise 7.30da biniyorum...
dediğin gibi hastane izni için bile mırın kırın ediyor salak insanlar

bizim 8-17 canım çalışma saatlerimiz..akşam 5de çıkmaktan memnunum ama sabah 8.30 olsaa dahamı iyi olurdu acaba diyorumm

ayyy sorma bizim burdada, insan kaynakları yönetmeliğimizde açık açık yazan haklarımızı kullanmak suç sanki...8 saat iznimiz var aylık...saatlik izin diye geçiyor...mazaret iznimiz var...geçen sabah kendimi çok kötü hissediyordum...kalkamadım baş ağrısından..aradım müdürü...iki kem küm sonra tamam dedi..özel durumumuda biliyor...bayan bide kendisi...
neyse ben öğleden sonra geldim mesaiye...
kat görevlisinden, uzman yardımcısı arkaaşlara, uzmana, alakasız tüm kişilerrr 'izin aldın herhaldee, nolduki, neyin varki?' zıkkımın köküü dedim yaaa içimdenn dertleri benim izin almış olmam

kızlar ben hamile kalmadan önce kızım mavi gözlü erkek kardeş görüyor sürekli doktorun dediğinden haberi yok kuzumun dün gene görmüş mavi gözlü erkek kardeşini bebek arabasın da gezdirmişiz
ama nasıl anlatıyor bişey diyemedim hayırlısı annem dedim

tesekkur ederim canim valla ne yaptiysam gecmek bilmedi cile gibi ya nerde yasiyosun bu arada slcn82 :)

onu bende yapmıştım ama şimdi olmuyor açmıyor site bildiğin açan bir site varmı canım

onu bende yapmıştım ama şimdi olmuyor açmıyor site bildiğin açan bir site varmı canım

evet canımm daha iyiyiz eskiye göre

maşallah canım her bir şeysi belli çok tatlı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinm Allah
canımmm cok tşk edermm hepimiz inşallahhh

maş.canım bebişin çok tatlı bencede sanki kıza benziyor...senin ilk bebeğinmiydi merve
saol tatlımmmm dimi kız gibi.. ilk olcak Allah kısmet ederse canım senin ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

mervecimm bebeğini saglıklaa kucagınaa al inşallah..bu topiğimize ekledee sohebtin arasında kaynayıp gitmesin kuzunun fotosu
tşk canım benim inşallahhh.. doğru diyosun eklimm hhemen..
Anaaa kız gibi duruyor.. Zarif uyuyor resmen
Allah nazardan saklasın canım çok şekermiş
aynen canım yanıltmazsa öyle olcak galibaa.... hepimizin yavrusunu korusun Allah ım cok tşk ciciimm

evet canımm daha iyiyiz eskiye göre

maşallah canım her bir şeysi belli çok tatlı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinm Allah
canımmm cok tşk edermm hepimiz inşallahhh

maş.canım bebişin çok tatlı bencede sanki kıza benziyor...senin ilk bebeğinmiydi merve
saol tatlımmmm dimi kız gibi.. ilk olcak Allah kısmet ederse canım senin ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

mervecimm bebeğini saglıklaa kucagınaa al inşallah..bu topiğimize ekledee sohebtin arasında kaynayıp gitmesin kuzunun fotosu
tşk canım benim inşallahhh.. doğru diyosun eklimm hhemen..
Anaaa kız gibi duruyor.. Zarif uyuyor resmen
Allah nazardan saklasın canım çok şekermiş
aynen canım yanıltmazsa öyle olcak galibaa.... hepimizin yavrusunu korusun Allah ım cok tşk ciciimm

ayyy kızlarrr şimdi aklıma geldiii... sabah anlatıcaktım unuttum...

rüyamda doğum yapmışım... bebeğime süt veriyorum ama o kadar çok sütüm var ki... sütün renki hafif sarımsıydı... bebek bana diyor ki: anne canım daha istemiyor... ben de: olmaz annem biraz daha içmen lazım yaaa konuşuyordu bi de benim bebeğim... kızdı bir de... benim küçük kız kardeşim sarışın yeşil gözlü kıvırcık... aynı ona benziyordu.. o kadar tatlıydı ki anlatamam

bir de ben hep korkarım ya göğsümün ucu olmazsa... falan diye... rüyamda bebek o kadar güzel tutuyordu ki göğsümü... çok çok güzeldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…