kızlar ben hamile kalmadan önce kızım mavi gözlü erkek kardeş görüyor sürekli doktorun dediğinden haberi yok kuzumun dün gene görmüş mavi gözlü erkek kardeşini bebek arabasın da gezdirmişiz
ama nasıl anlatıyor bişey diyemedim hayırlısı annem dedim
allah hayırlara çıkarsınayyy kızlarrr şimdi aklıma geldiii... sabah anlatıcaktım unuttum...
rüyamda doğum yapmışım... bebeğime süt veriyorum ama o kadar çok sütüm var ki... sütün renki hafif sarımsıydı... bebek bana diyor ki: anne canım daha istemiyor... ben de: olmaz annem biraz daha içmen lazımyaaa konuşuyordu bi de benim bebeğim... kızdı bir de... benim küçük kız kardeşim sarışın yeşil gözlü kıvırcık... aynı ona benziyordu.. o kadar tatlıydı ki anlatamam
bir de ben hep korkarım ya göğsümün ucu olmazsa... falan diye... rüyamda bebek o kadar güzel tutuyordu ki göğsümü... çok çok güzeldi yaa
bilmiyorum canım hayırlısı ama rüyasını anlatınca üzüldüm ben geneDeme zaten. Belli olmaz daha... Geçenler de hamile olan arkadaşıma erkek demişlerdi 2'li testte (şuan 5 aylık hamile) 2 gün önce kontrole gitmiş %99 kız demiş doktor. Ne olacağı belli değil. Bana da erkeğe benziyor dedi doktor ama ben oğlum diyemiyorum. Ne olur ne olmaz diye.. Kızın erkek kardeşini rüyasında güzel güzel görmeye devam etsin. Bana göre (yani içime doğan) senin bebek erkek tatlım.
İnşallah geçicek, banada hic geçmicek gibi geliyordu.hala tam olarak geçmedi ama azalması bile iyi .canım şimdi Ankaradayım.2 sene kadar Norvecte yaşadım :)
evde izlersin artık
çok güzel fikir canım :13:evet canım isimleri belli olsun bebeklerinizin bir site var bebeğiniz adıyla meyra çok güzel bir ninni söylüyor
yeğenim için yapmıştım ben çocuk hep adına söylenen ninniyle uyuyordu
bizim 8-17 canım çalışma saatlerimiz..akşam 5de çıkmaktan memnunum ama sabah 8.30 olsaa dahamı iyi olurdu acaba diyorumm
ayyy sorma bizim burdada, insan kaynakları yönetmeliğimizde açık açık yazan haklarımızı kullanmak suç sanki...8 saat iznimiz var aylık...saatlik izin diye geçiyor...mazaret iznimiz var...geçen sabah kendimi çok kötü hissediyordum...kalkamadım baş ağrısından..aradım müdürü...iki kem küm sonra tamam dedi..özel durumumuda biliyor...bayan bide kendisi...
neyse ben öğleden sonra geldim mesaiye...
kat görevlisinden, uzman yardımcısı arkaaşlara, uzmana, alakasız tüm kişilerrr 'izin aldın herhaldee, nolduki, neyin varki?' zıkkımın köküü dedim yaaa içimdenndertleri benim izin almış olmam
kızlar ben hamile kalmadan önce kızım mavi gözlü erkek kardeş görüyor sürekli doktorun dediğinden haberi yok kuzumun dün gene görmüş mavi gözlü erkek kardeşini bebek arabasın da gezdirmişiz
ama nasıl anlatıyor bişey diyemedim hayırlısı annem dedim
ayyy kızlarrr şimdi aklıma geldiii... sabah anlatıcaktım unuttum...
rüyamda doğum yapmışım... bebeğime süt veriyorum ama o kadar çok sütüm var ki... sütün renki hafif sarımsıydı... bebek bana diyor ki: anne canım daha istemiyor... ben de: olmaz annem biraz daha içmen lazımyaaa konuşuyordu bi de benim bebeğim... kızdı bir de... benim küçük kız kardeşim sarışın yeşil gözlü kıvırcık... aynı ona benziyordu.. o kadar tatlıydı ki anlatamam
bir de ben hep korkarım ya göğsümün ucu olmazsa... falan diye... rüyamda bebek o kadar güzel tutuyordu ki göğsümü... çok çok güzeldi yaa
allah hayırlara çıkarsın
dün süt gelme mevzusunu konustuk ya canım ondan görmüşsündür bilinçaltın şimdi sadece bebeğin ve bebeğinle ilgili herşeyi düşünüyor
evet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.
canım sen çok rüya görüyorsun hayır olsunn, inş. rüyandaki gibi olur bebeğinde sütünde :)
ben doktor bana erkek dediği zamanlarda hep rüyamda kız bebek doğurduğumu gördüm,
ondan önceki rüylarımda bir erkek bir kız görüyordum .)
hatta kocama dedim ki, aşkım oğluşum diye sevdikçe kız bebek görüyorum rüyamda dedim oda hayır olsun dedi. doktora gitmeyi bekliyorum işte.. inş. netleşir.
ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:oda güzelmişş, benim telefonda da var öyle bir uygulama ama kim sölüyor biliyorum ismini yazıyorsun onunla ninli söylüyor
o siteden bakarız adı belli olsunda kuzucuklarınn
ayy sorma canım, bende bu sabah 8:15 gece geldim, müdürde bu sabah kim en zaman geliyor diye ön tarafa oturmuş bakıyor, bişi demedi tabi ama ne bilim üstüme alındım, amannn dedim sonra umrumda değillll, sende takma acık bize teroranslı davransınlar
ayy canım yaaaa kıyamam dur daha söyleme net dememiş sonuçta az daha belke bakalımm
canım sen çok rüya görüyorsun hayır olsunn, inş. rüyandaki gibi olur bebeğinde sütünde :)
ben doktor bana erkek dediği zamanlarda hep rüyamda kız bebek doğurduğumu gördüm,
hatta kocama dedim ki, aşkım oğluşum diye sevdikçe kız bebek görüyorum rüyamda dedim oda hayır olsun dedi. doktora gitmeyi bekliyorum işte.. inş. netleşir.
aman ya bende sans olsa zaten bi turk arkadas bulamadim:) nedemeye gittin geri:) insallah bende sabirla gecmesini bekliyorum canim 16. hafta diyolar ama bakalim
canım gögüs ucu olmazsa diye bişey olmaz sadece emzirme tekniğini bileceksin onuda ebeler anlatıyorlar zaten takma kafana bebeğin aç kalmıyacakevet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.
canım 10 saat uyuyunca çok görüyorum demekay bizim de belli değil ya bi de nedense kıza alıştım... erkek olursa sürpriz olucak bize
ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:
oda güzelmişş, benim telefonda da var öyle bir uygulama ama kim sölüyor biliyorum ismini yazıyorsun onunla ninli söylüyor
o siteden bakarız adı belli olsunda kuzucuklarınn
ayy sorma canım, bende bu sabah 8:15 gece geldim, müdürde bu sabah kim en zaman geliyor diye ön tarafa oturmuş bakıyor, bişi demedi tabi ama ne bilim üstüme alındım, amannn dedim sonra umrumda değillll, sende takma acık bize teroranslı davransınlar
ayy canım yaaaa kıyamam dur daha söyleme net dememiş sonuçta az daha belke bakalımm
ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:
ben görmedim kızım görüyor benim yerimeaklımda çok şey var ya tatlım ondan, rahat bırak kendini birazzz stres yapma
aaa hiç görmedin mi,
ben emzirdim normal doğurdum sezaryan yaptımama ilk hamile olduğum zamanlarda gördüm bunları artık görmüyorum relaxım :)
hele bir tanesinde sarı yuvarlak yüzlü topaç bir bebek gördüm çok şekerdii halen hatırımda yüzü ama gözlerini açmadı o yüzden göz rengini bilmiyorum :)
ne kadar zamandır ordasın? biz eşimin işinden dolayı gelmiştik özlüyorum arada :) ki ankara gibi susuz bir yerde özlememek elde degil(
yaa işte bendeee hemen üstüme alınıyorum öyle durumlardaa...olabilir insanlık hali...o gece uyuyamazsın sabah gözünü açamazsın...traifğe takılırsı...gelirken araban bozulur...hiç bunlar düşünülmüyor..bide üstüne vazife olmayan adamlar tarafında sorguyaa çekilmek zoruma gidiyorr
bende takmıyorumm artık napayımm kuzum yaaa....eehh yani biraz olsun anlayışş zatenn istediğimizz demii ama:44:
canım gögüs ucu olmazsa diye bişey olmaz sadece emzirme tekniğini bileceksin onuda ebeler anlatıyorlar zaten takma kafana bebeğin aç kalmıyacak
kafana çok takarsan sütün azalır hep rahat olacaksın yani
aklımda çok şey var ya tatlım ondan, rahat bırak kendini birazzz stres yapma
aaa hiç görmedin mi,
ben emzirdim normal doğurdum sezaryan yaptımama ilk hamile olduğum zamanlarda gördüm bunları artık görmüyorum relaxım :)
hele bir tanesinde sarı yuvarlak yüzlü topaç bir bebek gördüm çok şekerdii halen hatırımda yüzü ama gözlerini açmadı o yüzden göz rengini bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?