2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Deme zaten. Belli olmaz daha... Geçenler de hamile olan arkadaşıma erkek demişlerdi 2'li testte (şuan 5 aylık hamile) 2 gün önce kontrole gitmiş %99 kız demiş doktor. Ne olacağı belli değil. Bana da erkeğe benziyor dedi doktor ama ben oğlum diyemiyorum. Ne olur ne olmaz diye.. Kızın erkek kardeşini rüyasında güzel güzel görmeye devam etsin. Bana göre (yani içime doğan) senin bebek erkek tatlım.

allah hayırlara çıkarsın
dün süt gelme mevzusunu konustuk ya canım ondan görmüşsündür bilinçaltın şimdi sadece bebeğin ve bebeğinle ilgili herşeyi düşünüyor

bilmiyorum canım hayırlısı ama rüyasını anlatınca üzüldüm ben gene
daha hamile bile değilkenden çocuğum aynı bebeği görüyor temiz kalbine göre olur inşşş
hala olmayı çok istiyorum ben diyor
küçük kız bu erkek olsun tamam mı 2 kız yeter artık diyor
onlar böyle konusuncada ben üzülüyorum birde çocuklarım böyle konusurlarken kaynanmlar nasıl konusacaklar bakalım

İnşallah geçicek, banada hic geçmicek gibi geliyordu.hala tam olarak geçmedi ama azalması bile iyi .canım şimdi Ankaradayım.2 sene kadar Norvecte yaşadım :)

aman ya bende sans olsa zaten bi turk arkadas bulamadim:) nedemeye gittin geri:) insallah bende sabirla gecmesini bekliyorum canim 16. hafta diyolar ama bakalim

oda güzelmişş, benim telefonda da var öyle bir uygulama ama kim sölüyor biliyorum ismini yazıyorsun onunla ninli söylüyor
o siteden bakarız adı belli olsunda kuzucuklarınn

ayy sorma canım, bende bu sabah 8:15 gece geldim, müdürde bu sabah kim en zaman geliyor diye ön tarafa oturmuş bakıyor, bişi demedi tabi ama ne bilim üstüme alındım, amannn dedim sonra umrumda değillll, sende takma acık bize teroranslı davransınlar

ayy canım yaaaa kıyamam dur daha söyleme net dememiş sonuçta az daha belke bakalımm

canım sen çok rüya görüyorsun hayır olsunn, inş. rüyandaki gibi olur bebeğinde sütünde :)
ben doktor bana erkek dediği zamanlarda hep rüyamda kız bebek doğurduğumu gördüm,
ondan önceki rüylarımda bir erkek bir kız görüyordum .)

hatta kocama dedim ki, aşkım oğluşum diye sevdikçe kız bebek görüyorum rüyamda dedim oda hayır olsun dedi. doktora gitmeyi bekliyorum işte.. inş. netleşir.

allah hayırlara çıkarsın
dün süt gelme mevzusunu konustuk ya canım ondan görmüşsündür bilinçaltın şimdi sadece bebeğin ve bebeğinle ilgili herşeyi düşünüyor

evet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.

evet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.

benim bir arkadaş yeni doğum yattı bebek 20 günlük elma tipli vücudu var,göğüsleri öyle büyüdüki şaştıkk ,
onunda ucu yok gibiydi, ama bebiş onları uzatıyor çekiyor şimdi parmak igib uçları var

Son düzenleme:

canım 10 saat uyuyunca çok görüyorum demek ay bizim de belli değil ya bi de nedense kıza alıştım... erkek olursa sürpriz olucak bize

ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:

aman ya bende sans olsa zaten bi turk arkadas bulamadim:) nedemeye gittin geri:) insallah bende sabirla gecmesini bekliyorum canim 16. hafta diyolar ama bakalim

ne kadar zamandır ordasın? biz eşimin işinden dolayı gelmiştik özlüyorum arada :) ki ankara gibi susuz bir yerde özlememek elde degil (

canım gögüs ucu olmazsa diye bişey olmaz sadece emzirme tekniğini bileceksin onuda ebeler anlatıyorlar zaten takma kafana bebeğin aç kalmıyacak
kafana çok takarsan sütün azalır hep rahat olacaksın yani

canım 10 saat uyuyunca çok görüyorum demek ay bizim de belli değil ya bi de nedense kıza alıştım... erkek olursa sürpriz olucak bize

aklımda çok şey var ya tatlım ondan, rahat bırak kendini birazzz stres yapma

ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:

aaa hiç görmedin mi,
ben emzirdim normal doğurdum sezaryan yaptım ama ilk hamile olduğum zamanlarda gördüm bunları artık görmüyorum relaxım :)
hele bir tanesinde sarı yuvarlak yüzlü topaç bir bebek gördüm çok şekerdii halen hatırımda yüzü ama gözlerini açmadı o yüzden göz rengini bilmiyorum :)

yaa işte bendeee hemen üstüme alınıyorum öyle durumlardaa...olabilir insanlık hali...o gece uyuyamazsın sabah gözünü açamazsın...traifğe takılırsı...gelirken araban bozulur...hiç bunlar düşünülmüyor..bide üstüne vazife olmayan adamlar tarafında sorguyaa çekilmek zoruma gidiyorr
bende takmıyorumm artık napayımm kuzum yaaa....eehh yani biraz olsun anlayışş zatenn istediğimizz demii ama:44:

Bende görmedim daha .. Habire babasına görünüyor. Onunla uğraşıyor oynuyor. Sabahları anlatıyor bende kıskanıyorum ama napiyim bütün gün benle bebek sonuçta, şimdilik o anca rüyasında görür (züğürt tesellisi...)

ben görmedim kızım görüyor benim yerime

kızlar itiraf ediyorum ki hamileliğimin başından beri ilk defa şimdi muz yedim

Bacaklarınızdaki toplardamarların genişlemesini ve varislerin oluşma riskini yok etmek için gün boyunca varis çorabı giyebilirsiniz. Ayaklarınızı kalp seviyesi üzerinde tutabilir, hamilelikte sık görülen kramplar oluştuğunda bacaklarınıza masaj yaptırabilirsiniz. Muz gibi potasyumdan zengin yiyecekler yiyebilirsiniz. En önemlisi, hamilelik boyunca bacaklarınız ve sağlığınız için yapacağınız egzersizdir.

muz bacakları güçlendiriyormuş arkadaşlarrr

ne kadar zamandır ordasın? biz eşimin işinden dolayı gelmiştik özlüyorum arada :) ki ankara gibi susuz bir yerde özlememek elde degil (

benim 4 sene oldu canim ama burda turk yok resmen ålesundda yasiyorum burasida kucuk zaten osloda drammende falan olsaydim turk cok sikinti cekiyorum ya alisamadim bi sen nerdeydin canim

sabahta neden geç kaldım biliyormusun , patronumuz Zeynep Bodur hn. bütün çalışan bayanlara anneler günü hediyesi olarak menekşe dağıtımı yapıyorlardı ana kapıda, onu aldım imza attım felan orada oyalandım.. sağolsun patron bayan olunca es geçmiyor böyle günleri, pembe bir menekşe aldım çok şeker

aşağıdaaa adlarını gördüğümmmm diğerr annelerr nerdesinizz yaaaa? sizde yazın bizee 19 üye aramızda ama muhabbet çok az anne arasında dönüyorr...eeee hadi katılımm bekliyoruzz..demii kızlarrr

canım gögüs ucu olmazsa diye bişey olmaz sadece emzirme tekniğini bileceksin onuda ebeler anlatıyorlar zaten takma kafana bebeğin aç kalmıyacak
kafana çok takarsan sütün azalır hep rahat olacaksın yani

ayy canım haklısın... ne bileyim hiç bişey takmıyorum kafama dedikçe daha çok takıyorum sanırım

haklısın canım rahat olmam gerek biraz... nefes egzersizi yapıyorum hemen

canım sen de maşallah sezeryanı bile gördün mü inşallahhh nur toğu gibi sağlıklı evlatlarımız olur canım

kızlar benim karnımda ağrı oluyor yaaa dün ağrıdan uyuyamadım minoset aldım 1 tane internetten okudum olabilir diyor ama ne bileyim hep bi korkuyla yaşıyorum bi tadını çıkaramadım hamişliğimin çok sıkıntıllıyım zevk alamıyorum bişeyden stresliyim nedense akıl verin kızlar sakinleştirici canlandırıcı bişeyler lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…