Bende görmedim daha .. Habire babasına görünüyor. Onunla uğraşıyor oynuyor. Sabahları anlatıyor bende kıskanıyorum ama napiyim bütün gün benle bebek sonuçta, şimdilik o anca rüyasında görür(züğürt tesellisi...)
ben görmedim kızım görüyor benim yerime
kızlar itiraf ediyorum ki hamileliğimin başından beri ilk defa şimdi muz yedim
Bacaklarınızdaki toplardamarların genişlemesini ve varislerin oluşma riskini yok etmek için gün boyunca varis çorabı giyebilirsiniz. Ayaklarınızı kalp seviyesi üzerinde tutabilir, hamilelikte sık görülen kramplar oluştuğunda bacaklarınıza masaj yaptırabilirsiniz. Muz gibi potasyumdan zengin yiyecekler yiyebilirsiniz. En önemlisi, hamilelik boyunca bacaklarınız ve sağlığınız için yapacağınız egzersizdir.
muz bacakları güçlendiriyormuş arkadaşlarrr
he he heBende görmedim daha .. Habire babasına görünüyor. Onunla uğraşıyor oynuyor. Sabahları anlatıyor bende kıskanıyorum ama napiyim bütün gün benle bebek sonuçta, şimdilik o anca rüyasında görür(züğürt tesellisi...)
evet annelr bekliyoruzaşağıdaaa adlarını gördüğümmmm diğerr annelerr nerdesinizz yaaaa? sizde yazın bizee19 üye aramızda ama muhabbet çok az anne arasında dönüyorr...eeee hadi katılımm bekliyoruzz..demii kızlarrr
sabahta neden geç kaldım biliyormusun, patronumuz Zeynep Bodur hn. bütün çalışan bayanlara anneler günü hediyesi olarak menekşe dağıtımı yapıyorlardı ana kapıda, onu aldım imza attım felan orada oyalandım.. sağolsun patron bayan olunca es geçmiyor böyle günleri, pembe bir menekşe aldım çok şeker
ayy canım haklısın... ne bileyim hiç bişey takmıyorum kafama dedikçe daha çok takıyorum sanırım
haklısın canım rahat olmam gerek biraz... nefes egzersizi yapıyorum hemen
canım sen de maşallah sezeryanı bile gördün müinşallahhh nur toğu gibi sağlıklı evlatlarımız olur canım
canım doktorunla görüş genede ilaç almak için bir sıkıntı atlattın zaten tekrarlamaz inşşkızlar benim karnımda ağrı oluyor yaaa dün ağrıdan uyuyamadım minoset aldım 1 tane internetten okudum olabilir diyor ama ne bileyim hep bi korkuyla yaşıyorum bi tadını çıkaramadım hamişliğimin çok sıkıntıllıyım zevk alamıyorum bişeyden stresliyim nedense akıl verin kızlar sakinleştirici canlandırıcı bişeyler lazım bana
evet ablalarına ben de kıyamıyorum biri benden çok karnımla konusuyor şimdi her fırsatta konusmaya başladı ultrasonda gördüğünden beri ablammm kuzummmmm bitanemmmm diyor ve sevgisini anlatıyor
ay ablasııı kıyamamm
ben ilk aylaarda özellikle her gün yedim canım, ama içim istiyordu ve muzu çıkarmıyordum, istifra etttiğim zamanlarda bir tek muz yiyebiliyordum diyebilirim
şimdi de ara ara yiyorum
canım sen annenler gittiğinden berimi toparlanamadınn ne?kızlar benim karnımda ağrı oluyor yaaa dün ağrıdan uyuyamadım minoset aldım 1 tane internetten okudum olabilir diyor ama ne bileyim hep bi korkuyla yaşıyorum bi tadını çıkaramadım hamişliğimin çok sıkıntıllıyım zevk alamıyorum bişeyden stresliyim nedense akıl verin kızlar sakinleştirici canlandırıcı bişeyler lazım bana
evet annelr bekliyoruz
ama bu neye döndü şimdi çarsıda vitrine bakarak geçersin tezgahtar buyrun abla der
altta ki üyeler vitrine bakıp geçiyorlar bizde davet ediyoruz
ayyy çokk ince bi düşüncee ne güzellzeynep hanımaa alkış bizdennn bizim müdüremizde bayan ama bişey göremedik şimdilikk
benim 4 sene oldu canim ama burda turk yok resmen ålesundda yasiyorum burasida kucuk zatenosloda drammende falan olsaydim turk cok sikinti cekiyorum ya alisamadim bi sen nerdeydin canim
canım doktorunla görüş genede ilaç almak için bir sıkıntı atlattın zaten tekrarlamaz inşş
evet ablalarına ben de kıyamıyorum biri benden çok karnımla konusuyor şimdi her fırsatta konusmaya başladı ultrasonda gördüğünden beri ablammm kuzummmmm bitanemmmm diyor ve sevgisini anlatıyor
biri rüyaların da onu görüyor hep
hayelleri var onların babası ve benden çok düşünüyorlar kardeşlerini
tamam kuzumm bekliyoruzz hediyeni...
ayy aynı ben..artık magazadan alısverıs yapmak ıstemıyorum...mantıgım şöylee işliyorr 'eeee ben bunun aynısını indirime girdiğindee markafonı, limango, unnado, minimoy,butikbebeden alırımkıii zatennn' gidişattt feciii
hepsi buradadan alacağım electroworldü,vatan bilgisayarı falan aradım beğendiğim bir üründe 30 tl diğerinde 20 tl fark var 50 tl ediyo bende netten istedim valla kuzucum :)
evet tatlım bence de yaa, bende henüz bişi alamadım, netten bakıyorum şuan..
aldım canım ben anneme rondo kayınvalideme şarjlı süpürge, linkleri
Tefal Rondo 1000 Smart Kablo Sarıcılı Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Electrolux Rapido ZB-4104WD Islak&Kuru Şarjlı Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
kızlar ben hamile kalmadan önce kızım mavi gözlü erkek kardeş görüyor sürekli doktorun dediğinden haberi yok kuzumun dün gene görmüş mavi gözlü erkek kardeşini bebek arabasın da gezdirmişiz
ama nasıl anlatıyor bişey diyemedim hayırlısı annem dedim
kuzum takma bu kadar rabbim bilir her şeyin hayırlısını bak kızında görmüş melek onlar onlara malum olur, içini ferah tut:9
ayyy kızlarrr şimdi aklıma geldiii... sabah anlatıcaktım unuttum...
rüyamda doğum yapmışım... bebeğime süt veriyorum ama o kadar çok sütüm var ki... sütün renki hafif sarımsıydı... bebek bana diyor ki: anne canım daha istemiyor... ben de: olmaz annem biraz daha içmen lazımyaaa konuşuyordu bi de benim bebeğim... kızdı bir de... benim küçük kız kardeşim sarışın yeşil gözlü kıvırcık... aynı ona benziyordu.. o kadar tatlıydı ki anlatamam
bir de ben hep korkarım ya göğsümün ucu olmazsa... falan diye... rüyamda bebek o kadar güzel tutuyordu ki göğsümü... çok çok güzeldi yaa
rüyan çok güzel canım sıkıntıdan kurtulma, rahatlama, bereket demek :)
sorma doğumdan korkuyordum ben hamile kalmadan önce hamiş olduğumu öğrenince ilk işim bu rüyaları görmek oldu
kan ter içinde normal doğurdum ama kolay oldu :) sonra sezeryana girmişim bu daha gerçekçiydi, böyle uyanıyorum sayıklıyorum bebeğim bebeğim herkes gülümsüyor bana
getiriyorlar alıyorum kollarıma, anam ağrı mağrı unutuyorum, o kadar tatlıydı ki, herkesin yüzü gülüyordu felanemzirdim sonra çok güzel bir duyguyduuu ahhhhh
Allah eskikliklerini yaşatmasınnnn
he he hene biliyorsun belkide birbirlerine çok bağlı olacaklar babacı bir çocuk olacak belkide
evet annelr bekliyoruz
ama bu neye döndü şimdi çarsıda vitrine bakarak geçersin tezgahtar buyrun abla der
altta ki üyeler vitrine bakıp geçiyorlar bizde davet ediyoruz
evet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.
benim bir arkadaş yeni doğum yattı bebek 20 günlük elma tipli vücudu var,göğüsleri öyle büyüdüki şaştıkk,
onunda ucu yok gibiydi, ama bebiş onları uzatıyor çekiyor şimdi parmak igib uçları var
Ben de kendi bebişimi görmedim hiç, başkalarının bebekleri oluyor hep gördüklerim.bir de gördüklerim kendi miniğime işaret desem,cinsiyetini de göstermiyorlar ki, kıyafetine bakıyorum;üstü mavi altı pembe oluyor hep hi hiben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:
aşağıdaaa adlarını gördüğümmmm diğerr annelerr nerdesinizz yaaaa? sizde yazın bizee19 üye aramızda ama muhabbet çok az anne arasında dönüyorr...eeee hadi katılımm bekliyoruzz..demii kızlarrr
hmmm iyiymişşş yaaa...zeynep hanım almasındaaa kim alsınn be yawwwevet benimde hoşuma gittimüdürler kendi ceplerin diye bişey yapmaz sanırım, bu şirketin fabrikanın sahibi, hatta fabrikaların sahibi , babasından kaldı.
hepsi buradadan alacağım electroworldü,vatan bilgisayarı falan aradım beğendiğim bir üründe 30 tl diğerinde 20 tl fark var 50 tl ediyo bende netten istedim valla kuzucum :)
aldım canım ben anneme rondo kayınvalideme şarjlı süpürge, linkleri
Tefal Rondo 1000 Smart Kablo Sarıcılı Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Electrolux Rapido ZB-4104WD Islak&Kuru Şarjlı Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
kuzum takma bu kadar rabbim bilir her şeyin hayırlısını bak kızında görmüş melek onlar onlara malum olur, içini ferah tut:9
rüyan çok güzel canım sıkıntıdan kurtulma, rahatlama, bereket demek :)
canım doktorunla görüş genede ilaç almak için bir sıkıntı atlattın zaten tekrarlamaz inşş
rabbim acılarını göstermesin canım evladımızla terbiye etmesin bizi inşş hep duam budurayy canım benimmmmmm yerim onu yaaa, okurken tüğlerim diken diken olduu
ne güzel kaç tane evladın var canım benim kıymetini bil, daha bizim ilkk
bize göre bayaa kuzeydeymişssiniz...bizde güneydeydik grımstad da.çok küçük bir yer.bizim sansımız türk arkadaşlarımızın olmasıydı.4 türktük bizde oldugumz yerde..ama bizde sıkıldık yapamadık .dedigin gibi oslo da filan olsaydık bu kadar çabuk dönmeyebilirdik..dönme durumunuz var mı?çalışıyor musun? bir oglun var dimi ?
Tatlımmm ben geldimm ama anca okuyabildim geçimişi :126:
Nasılsınız bakalım tatlı mı tatlı anneciklerrr ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?