2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben görmedim kızım görüyor benim yerime

ay ablasııı kıyamamm

ben ilk aylaarda özellikle her gün yedim canım, ama içim istiyordu ve muzu çıkarmıyordum, istifra etttiğim zamanlarda bir tek muz yiyebiliyordum diyebilirim
şimdi de ara ara yiyorum

he he he ne biliyorsun belkide birbirlerine çok bağlı olacaklar babacı bir çocuk olacak belkide

evet annelr bekliyoruz
ama bu neye döndü şimdi çarsıda vitrine bakarak geçersin tezgahtar buyrun abla der
altta ki üyeler vitrine bakıp geçiyorlar bizde davet ediyoruz

ayyy çokk ince bi düşüncee ne güzell zeynep hanımaa alkış bizdennnbizim müdüremizde bayan ama bişey göremedik şimdilikk

sorma doğumdan korkuyordum ben hamile kalmadan önce hamiş olduğumu öğrenince ilk işim bu rüyaları görmek oldu
kan ter içinde normal doğurdum ama kolay oldu :) sonra sezeryana girmişim bu daha gerçekçiydi, böyle uyanıyorum sayıklıyorum bebeğim bebeğim herkes gülümsüyor bana
getiriyorlar alıyorum kollarıma, anam ağrı mağrı unutuyorum, o kadar tatlıydı ki, herkesin yüzü gülüyordu felan emzirdim sonra çok güzel bir duyguyduuu ahhhhh
Allah eskikliklerini yaşatmasınnnn

canım doktorunla görüş genede ilaç almak için bir sıkıntı atlattın zaten tekrarlamaz inşş

ay ablasııı kıyamamm

ben ilk aylaarda özellikle her gün yedim canım, ama içim istiyordu ve muzu çıkarmıyordum, istifra etttiğim zamanlarda bir tek muz yiyebiliyordum diyebilirim
şimdi de ara ara yiyorum
evet ablalarına ben de kıyamıyorum biri benden çok karnımla konusuyor şimdi her fırsatta konusmaya başladı ultrasonda gördüğünden beri ablammm kuzummmmm bitanemmmm diyor ve sevgisini anlatıyor
biri rüyaların da onu görüyor hep
hayelleri var onların babası ve benden çok düşünüyorlar kardeşlerini

canım sen annenler gittiğinden berimi toparlanamadınn ne? çalışıyormusun fatoşcum hatırlayamadım ama çalışmıyorsan yürüyüş falan yapsan kuzunla, dışarı çık, alışveriş yap ufak tefek, kafana neleri takıyorsun bilemiyorum kuzum ama paylaşabileceğin şeylerse sıkıntın bize söyle...derman olamasak da ortak oluruz derdinee...

evet annelr bekliyoruz
ama bu neye döndü şimdi çarsıda vitrine bakarak geçersin tezgahtar buyrun abla der
altta ki üyeler vitrine bakıp geçiyorlar bizde davet ediyoruz

evett yaaaa aynen öylee oldu...

benim 4 sene oldu canim ama burda turk yok resmen ålesundda yasiyorum burasida kucuk zaten osloda drammende falan olsaydim turk cok sikinti cekiyorum ya alisamadim bi sen nerdeydin canim

bize göre bayaa kuzeydeymişssiniz...bizde güneydeydik grımstad da.çok küçük bir yer.bizim sansımız türk arkadaşlarımızın olmasıydı.4 türktük bizde oldugumz yerde..ama bizde sıkıldık yapamadık .dedigin gibi oslo da filan olsaydık bu kadar çabuk dönmeyebilirdik..dönme durumunuz var mı?çalışıyor musun? bir oglun var dimi ?

ayy canım benimmmmmm yerim onu yaaa, okurken tüğlerim diken diken olduu
ne güzel kaç tane evladın var canım benim kıymetini bil, daha bizim ilkk

ayy canımm inşallah yaşarız bu güzellikleri...

bu arada kargomu gelp aldılar... gönderdim hediyemiii

Bencede öyle olacak.. Bizim babamız ilgi delisi eder insanı büyük ihtimalle kendi çocuğunu da kendine pervane yapacaktır. Pbucum doğduktan bir kaç ay sonra dama atılır.. Şimdilik keyfini çıkarayım bari

evet canım ben de öyle düşündüm... bi de çok takıyorum kafama sanırım... ya sütüm az olursa, ya göğsümün ucu çıkmazda bebek rahat rahat süt içemezse... diye.

Aynennn canım yaa ben de korkuyorum, hiç göğüs ucum yok benim çünkü. Bir de ben çok küçükken dayımın eşi doğum yapmıştı, onun da göğüs ucu olmadığı için böyle vantuz gibi bir makineyle çekmişlerdi o da bas bas bağırmıştı Benim de öyle olmaz değil miii

Bebek mi yaptı yaniiii?? Parmak gibi hem de Bi an düşündüm de kendimde, neyse neyse düşünmeyeyim en iyisi

ben daha bebğimi görmedim rüyamda hiç olmadık seyler görüyorum ama bebeğimi görmedim rüyamda:26:
Ben de kendi bebişimi görmedim hiç, başkalarının bebekleri oluyor hep gördüklerim.bir de gördüklerim kendi miniğime işaret desem,cinsiyetini de göstermiyorlar ki, kıyafetine bakıyorum;üstü mavi altı pembe oluyor hep hi hi Muallakta hep anacımm

Tatlımmm ben geldimm ama anca okuyabildim geçimişi :126:

Nasılsınız bakalım tatlı mı tatlı anneciklerrr ????

evet benimde hoşuma gitti müdürler kendi ceplerin diye bişey yapmaz sanırım, bu şirketin fabrikanın sahibi, hatta fabrikaların sahibi , babasından kaldı.
hmmm iyiymişşş yaaa...zeynep hanım almasındaaa kim alsınn be yawww

ayy iyi yapmışınn...20-30 tl fark neden veresin...valla devirr ekonomi devri...mantıklısı nerdeysee ordan alcann annen ve kayınvaliden güle güle kullansınlar..seninde keseni bereket...
bende linensten masa örtüsü aldım ikisinede..bide pasta yapacam zaten çok özledim pasta çörek yapmayı..cumartesi kayınvalideciğime, pazarda anneciğimee gidicezz inşallahh

canım doktorunla görüş genede ilaç almak için bir sıkıntı atlattın zaten tekrarlamaz inşş

inşallah canım tekrarlamaz dr.um ilacı ağrın olursa alabilirsin dedi ben bide kabız olmuştum dr.um uyarmıştı bide okadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum geçti şükür sanıyorum tabi :26: oda ağrı yapabilirmiş okudum nette kuru kayısı yiyip duruyorum sabah yine aç karna 5 tane yedim 1 litreye yakın su içtim sonu feci sanki

ayy canım benimmmmmm yerim onu yaaa, okurken tüğlerim diken diken olduu
ne güzel kaç tane evladın var canım benim kıymetini bil, daha bizim ilkk
rabbim acılarını göstermesin canım evladımızla terbiye etmesin bizi inşş hep duam budur
insanın elinden bişey gelmiyor küçük kızımı baygın şekilde doktora götürdüm eşime yalvarıyordum bas gaza beynine oksijen gitmiyor diye havale geçiriyor veya geçirdiği kalp operasyonunundn kaynaklandığını düşünüyorum o an
ben eşime yalvardıkça daha hızlı diye o ağlayarak cevap veriyordu gitmiyor fatma gitmiyor diye
büyük kızımın halini hiç görmedim anbulansa bindirilişini falan onu hiç unutamzdım galiba
yani rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermesin inşş

dønmek gibi bi dusunce yok canim malesef ya bende calisiyorum ama suan sykemelding aliyorum hamilelikten dolayi bulantilar falan agir geliyo. evet bitanede oglum var oda daha kucuk 2.5 yasinda ben sahsen alisamadim bi turlu turkiyeye dønmek isterim ama turkiyedede is sikinti malum esim 14 yilini vermi buraya duzende øle kolay bozulmuyo... hayirlisi ya artik cocuklarimdan bunalmaya vakit bulamam heralde:)

Babasının dedikodusunu yapınca seğirdi !!!
Anaaamm ilk defa bu kadar sert tepik attı, inanamıyorum
Şimdiden yandım ben sanırım, babaya toz kondurmayacak

Tatlımmm ben geldimm ama anca okuyabildim geçimişi :126:

Nasılsınız bakalım tatlı mı tatlı anneciklerrr ????

ahh canım iyi yaptınnn..hoşgeldinn sefalar getirdin... iyiyizz teyzesii yaaa...bugunu saymazsakk 1 günümüz kaldı bebeğimlee buluşmamızaaa..onun heyecanı içindeyiz...buarada hani demiştim yaa eşim ben kayınvalidem görümcen anne gidiyoruz doktoraa diyee...eşimm annesiyle görümceme demiş 'biz 2miz gidicez bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye diyee'

ohh be rahatladım valla..cümbül cemaat gitmeyi istemiyordum hiç...bende anneme söyledimm...annem zatenn 'tamam kızımm böylesi daha iyi dedi'

sen nasılsınnn ? bebecik üzüyormu seni? ne zaman gidicen doktoraa bi daha sen?

merhaba kızlar.ben aralık annesiyim dr her ne kadar aralığı beklemez kasım sonraında olur desede aralık annesiyim ::))) kızlar allah hepinize hatta hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.benim ikinci gebeliğim.bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum.oğlumun cinsiyetini tam 12 haftamda öğrenmiştim.kızlar sizdeki cinsiyetler ne durumda?öğrenenler varmı?ve kaçıncı haftanızda öğrendiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…