tamam kuzumm bekliyoruzz hediyeni...
ayy aynı ben..artık magazadan alısverıs yapmak ıstemıyorum...mantıgım şöylee işliyorr 'eeee ben bunun aynısını indirime girdiğindee markafonı, limango, unnado, minimoy,butikbebeden alırımkıii zatennn' gidişattt feciii
hepsi buradadan alacağım electroworldü,vatan bilgisayarı falan aradım beğendiğim bir üründe 30 tl diğerinde 20 tl fark var 50 tl ediyo bende netten istedim valla kuzucum :)
aldım canım ben anneme rondo kayınvalideme şarjlı süpürge, linkleri
Tefal Rondo 1000 Smart Kablo Sarıcılı Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Electrolux Rapido ZB-4104WD Islak&Kuru Şarjlı Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
kuzum takma bu kadar rabbim bilir her şeyin hayırlısını bak kızında görmüş melek onlar onlara malum olur, içini ferah tut:9
rüyan çok güzel canım sıkıntıdan kurtulma, rahatlama, bereket demek :)
annemlerde ikisinden de var ben kıyafet alim diyorum bakalım, birine tupper aldım,
güle güle kullansınlar canım çok güzeller
ayy canımm inşallah yaşarız bu güzellikleri...
bu arada kargomu gelp aldılar... gönderdim hediyemiii
inş.
hadi hayırlısı kime gidiyorsa
Aynennn canım yaa ben de korkuyorum, hiç göğüs ucum yok benim çünkü. Bir de ben çok küçükken dayımın eşi doğum yapmıştı, onun da göğüs ucu olmadığı için böyle vantuz gibi bir makineyle çekmişlerdi o da bas bas bağırmıştıBenim de öyle olmaz değil miii
Bebek mi yaptı yaniiii?? Parmak gibi hem de Bi an düşündüm de kendimde, neyse neyse düşünmeyeyim en iyisi
Ben de kendi bebişimi görmedim hiç, başkalarının bebekleri oluyor hep gördüklerim.bir de gördüklerim kendi miniğime işaret desem,cinsiyetini de göstermiyorlar ki, kıyafetine bakıyorum;üstü mavi altı pembe oluyor hep hi hiMuallakta hep anacımm
evet canım yani öyle pek ucu yoktu, bu emzirmeye başladı ben geçenlerde gittim ziyaretine bir baktım emzirirken a-na kız bunlar çıkmış ya parmak gibi dedim yanii ucundu uçlarıı
oda dedi ki, bebek emerken çekeliyor :) uzatıyor dedi bazen canımı yakıyor dedi
keyfini sür sen o zamn canımBencede öyle olacak.. Bizim babamız ilgi delisi eder insanı büyük ihtimalle kendi çocuğunu da kendine pervane yapacaktır. Pbucum doğduktan bir kaç ay sonra dama atılır.. Şimdilik keyfini çıkarayım bari
dikkat et kendine canım seftali suyu iç kyısı suyu içinşallah canım tekrarlamaz dr.um ilacı ağrın olursa alabilirsin dedi ben bide kabız olmuştum dr.um uyarmıştı bide okadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum geçti şükür sanıyorum tabi :26: oda ağrı yapabilirmiş okudum nette kuru kayısı yiyip duruyorum sabah yine aç karna 5 tane yedim 1 litreye yakın su içtimsonu feci sanki
Aynennn canım yaa ben de korkuyorum, hiç göğüs ucum yok benim çünkü. Bir de ben çok küçükken dayımın eşi doğum yapmıştı, onun da göğüs ucu olmadığı için böyle vantuz gibi bir makineyle çekmişlerdi o da bas bas bağırmıştıBenim de öyle olmaz değil miii
Babasının dedikodusunu yapınca seğirdi !!!
Anaaamm ilk defa bu kadar sert tepik attı, inanamıyorum
Şimdiden yandım ben sanırım, babaya toz kondurmayacak
hmmm iyiymişşş yaaa...zeynep hanım almasındaaa kim alsınn be yawww
ayy iyi yapmışınn...20-30 tl fark neden veresin...valla devirr ekonomi devri...mantıklısı nerdeysee ordan alcannannen ve kayınvaliden güle güle kullansınlar..seninde keseni bereket...
bende linensten masa örtüsü aldım ikisinede..bide pasta yapacam zaten çok özledim pasta çörek yapmayı..cumartesi kayınvalideciğime, pazarda anneciğimee gidicezz inşallahh
rabbim acılarını göstermesin canım evladımızla terbiye etmesin bizi inşş hep duam budur
insanın elinden bişey gelmiyor küçük kızımı baygın şekilde doktora götürdüm eşime yalvarıyordum bas gaza beynine oksijen gitmiyor diye havale geçiriyor veya geçirdiği kalp operasyonunundn kaynaklandığını düşünüyorum o an
ben eşime yalvardıkça daha hızlı diye o ağlayarak cevap veriyordu gitmiyor fatma gitmiyor diye
büyük kızımın halini hiç görmedim anbulansa bindirilişini falan onu hiç unutamzdım galiba
yani rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermesin inşş
hayatbanagüzel ben tupper alacağım zaman gg den alıyorum... çok ama çok uyguna satıyorlar haberin olsun, bebiş için de hep ordan alıcam...
ayy canım kıyamam sen anlatırkenn ben bile duygulandım yaşadığınız o anı düşününce..Rabbim kimseye evlat acısı göstermesinn:26:rabbim acılarını göstermesin canım evladımızla terbiye etmesin bizi inşş hep duam budur
insanın elinden bişey gelmiyor küçük kızımı baygın şekilde doktora götürdüm eşime yalvarıyordum bas gaza beynine oksijen gitmiyor diye havale geçiriyor veya geçirdiği kalp operasyonunundn kaynaklandığını düşünüyorum o an
ben eşime yalvardıkça daha hızlı diye o ağlayarak cevap veriyordu gitmiyor fatma gitmiyor diye
büyük kızımın halini hiç görmedim anbulansa bindirilişini falan onu hiç unutamzdım galiba
yani rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermesin inşş
yaaa ne güzellBabasının dedikodusunu yapınca seğirdi !!!
Anaaamm ilk defa bu kadar sert tepik attı, inanamıyorum
Şimdiden yandım ben sanırım, babaya toz kondurmayacak
merhaba kızlar.ben aralık annesiyim dr her ne kadar aralığı beklemez kasım sonraında olur desede aralık annesiyim ::))) kızlar allah hepinize hatta hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.benim ikinci gebeliğim.bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum.oğlumun cinsiyetini tam 12 haftamda öğrenmiştim.kızlar sizdeki cinsiyetler ne durumda?öğrenenler varmı?ve kaçıncı haftanızda öğrendiniz.
merhabalar herkese umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben son günlerde çok huzursuzum sürekli bi şikayetim var ne yersem yiyeyim sindiremiyorum zaten bundan öncesindede doğru düzgün bişi yiyemiyodum yeni yeni bişeyler canım istemeye başladı ama sonradan acısı çıktığı için onlarıda yiyemiyorumkahvaltı ediyorum sadece yediğim 1 dilim peynir ekmek ama kahvaltıdan sonra mahfoluyorum.6 kilo verdim 14 haftadır artık almam gerekiyormuş ama ben hala veriyorum aslında hamile kaldığım kilom fazlaydı versemde iyi olur ama bebeğim için üzülüyorum çünkü artık benim yediklerimden beslenmeye başlycakmış.bitaraftanda acaba kullandığım hapların etkisimi diye düşünüyorum sizlerde bukadar çok ilaç alıyormusun maltofer,folidoce,coraspin,levotiron,bunun yanında kalsiyum takviyesi birde her hafta prognex iğne yaptırıyorum nefret etsemde kokusundan.geçen hafta kabızlık şikayetimden dolayı ilaçlarımı bıraktım doktorum çok kızdı.birdenbire bu ilaçları bırakmamın anne karnında ani bebek ölümlerine sebep olabileceğini söyledi şimdi hiç aksatmıyorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Bir taraftanda eşim son günlerde işleri dolayısıyla şehir dışına çıkıyor geç saatlerde eve gelebiliyor kendimi çok yanlız hissetmeye başladım bu yüzdende psikolojik olarakta iyi durumda değilim.hababm sınıfını izledim geçen gün mahmut hoca kalp krizi geçirdi ben bütün gece yanlız saçma sapan ağladım engel olamadan sebepsiz sebepsiz nolcak bizim halimiz
ahh canım iyi yaptınnn..hoşgeldinn sefalar getirdin...iyiyizz teyzesii yaaa...bugunu saymazsakk 1 günümüz kaldı bebeğimlee buluşmamızaaa..onun heyecanı içindeyiz...buarada hani demiştim yaa eşim ben kayınvalidem görümcen anne gidiyoruz doktoraa diyee...eşimm annesiyle görümceme demiş 'biz 2miz gidicez bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye diyee'
ohh be rahatladım valla..cümbül cemaat gitmeyi istemiyordum hiç...bende anneme söyledimm...annem zatenn 'tamam kızımm böylesi daha iyi dedi'
sen nasılsınnn ? bebecik üzüyormu seni? ne zaman gidicen doktoraa bi daha sen?
anladım canım derdinibenim sıkıntım 1800 nüfusu olan ama okadar bile insanın olmadığı hiç yaşıtım arkadaşım olmayan 2 bakkal 1 sağlık ocağı 1 eczanesi ve hiçbir haltı olmayan bu köy gibi yerde yaşamam evlenir evlenmez buraya geldik ilk görev yerimiz çalışıyorum ben öğretmenim ama raporluyum dr.um istirahat verdi burada sıkıntıdan patlayınca tabi annemleri göndermek ağır geldi merkeze yarım saat uzaklıkta yani gezmek istiyorsan oraya gideceksin ama ildede 1 tane alışveriş merkezi var 3-5 ay oldu oda açılalı sakin hiçbir etkinliği olmayan biyer sı-kıl-dım inş. haziran ortasında çıkıyoruz tatile eşimle inş.bi aksilik çıkmaaz bende seyahate çıkabilecek durumda olurum ve güzel ailece unutulmıycak bi tatil yaşarız ayyyyyyyyyyy tatili aklımdan geçirmek bile iyi geldi
merhabalar herkese umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben son günlerde çok huzursuzum sürekli bi şikayetim var ne yersem yiyeyim sindiremiyorum zaten bundan öncesindede doğru düzgün bişi yiyemiyodum yeni yeni bişeyler canım istemeye başladı ama sonradan acısı çıktığı için onlarıda yiyemiyorumkahvaltı ediyorum sadece yediğim 1 dilim peynir ekmek ama kahvaltıdan sonra mahfoluyorum.6 kilo verdim 14 haftadır artık almam gerekiyormuş ama ben hala veriyorum aslında hamile kaldığım kilom fazlaydı versemde iyi olur ama bebeğim için üzülüyorum çünkü artık benim yediklerimden beslenmeye başlycakmış.bitaraftanda acaba kullandığım hapların etkisimi diye düşünüyorum sizlerde bukadar çok ilaç alıyormusun maltofer,folidoce,coraspin,levotiron,bunun yanında kalsiyum takviyesi birde her hafta prognex iğne yaptırıyorum nefret etsemde kokusundan.geçen hafta kabızlık şikayetimden dolayı ilaçlarımı bıraktım doktorum çok kızdı.birdenbire bu ilaçları bırakmamın anne karnında ani bebek ölümlerine sebep olabileceğini söyledi şimdi hiç aksatmıyorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Bir taraftanda eşim son günlerde işleri dolayısıyla şehir dışına çıkıyor geç saatlerde eve gelebiliyor kendimi çok yanlız hissetmeye başladım bu yüzdende psikolojik olarakta iyi durumda değilim.hababm sınıfını izledim geçen gün mahmut hoca kalp krizi geçirdi ben bütün gece yanlız saçma sapan ağladım engel olamadan sebepsiz sebepsiz nolcak bizim halimiz
hayatbanagüzel ben tupper alacağım zaman gg den alıyorum... çok ama çok uyguna satıyorlar haberin olsun, bebiş için de hep ordan alıcam...
ya odaya giren her kargonun gözünün içine bakıyorum ama yine bana değil ama ben merak ediyrum çooook
gg ne tatlım ben cahil kaldım da :26::26:
ayy canım ne güzel... ben daha hiç hissedemedim...
dün bi arkadaşa doktor çok bol su iç... az su içenler bebişin tekmelerini daha çok hisseder,daha çok sancı yapar demiş.
acaba çok su içtiğimden mi anlamıyorum ben :44: gerçi benimki çok sakindi teyzesi yaaaaa
Ayy kuzuuumm çok sevindim sadece eşinle gitmenizegerek yoktu bence o kadar kalabalık gitmeye diycem ama şu an aynısı benim başımda, dün kayınvalidem eşime bir daha ki gittiğinizde kız kardeşini de götürün görmeyi çok istiyor demiş Ben de bir şey demedim, çok severim görümcemi, hiç kıyamam ona,küçük zaten yaşı daha yeni bitirdi liseyi merak ediyor ne yapsın...
Ben de biraz daha iyiyim tatlımm bulantılarım iyice azaldı, bu sabah gene safra çıkardım gerçi ama işe gelince kahvaltımı ettim hatta acıktım bileKontrole de 16. haftamızda gideyim diyorum hem cinsiyeti de kesinleşmiş olur değil mi? Çok merak ediyorumm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?