2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzum adını ne güzel bulmuşsun hep tekrarla gerçi kelin ilacı olsa muhabbeti benimki şuan çok yakın hisler içindeyim bende benimde ilacım çok levotiron bendekullanıyorum, sonra düşük tehlikem için progesteron 200 mg. çok ağır geliyor sarhoş gibi oluyorum bütün gün, folidoce var günde 1kez bide bende yediklerimi sindiremiyordum karnım midem şişiyordu afedersin gazımı atamıyordum sonra dr.uma dedim bi ilaç verdi adına bakmaya üşendim şimdi mide rahatlatıcı gaz çıkarmaya yardımcı ama bende işe yaramıyor pek gece birden gaz geliyor ben sıkıyorum kendime sonrada ağrıdan duramıyorum eşimden çekindiğim için sıkıntım geçmiyor mide bulantısı içinde bir hapım var ama almıyorum artık şükür daha iyiyim ve tanıdım kendimi bide bulanacağını artık önceden teşhis ediyorum bende 4 kilo verdim hatta sabah tartıldım 5 olmuş sanki hiç bişey istemiyor canım annem buradayken yapardı yemekleri zorla yedirirdi ozman yiyordum ama kendim yapmakta yemekte istemiyorum şimdi yani anlıycan yalnız değilsin sıkma canını

evet canım haklısın bende farkındayım bunun için üzülüyorum ama bir peynir ekmeği bile sindiremiyorum zorluyorum yiyorum sonra abartmıyorum akşama kadar midem yanıyor ağrıyor işgence gibi yararlı olabilecek sadece bol meyve yiyebiliyorum isteyerek oda pek katkıda bulunmuyor malesef. inşallah yakın zamanda atlatırım bugünleride.

mrb, senin de bebişin hayırlı olsun... bize de takıl sen belli olmaz bebişin işi bizler de yaklaşık 12 haftada öğrenmeye başladık. mesela ben dün 12+5 te bebişimin kıza benzediğini öğrendimm ama tabi kesin değil. rabbim öncelikle sağlık versin inşallahhh...

hayatbanagüzel ben tupper alacağım zaman gg den alıyorum... çok ama çok uyguna satıyorlar haberin olsun, bebiş için de hep ordan alıcam...
aaaa esracık ben de tupper cok seviyorum orda satıldıgını bilmiyodum tşkler bu bilgi için bi bakıyımm bakalımmmm

ayy canım sen de zor geçiren arkadaslardansın... inşallah bundan sonra kilo vermez bebişin için bol bol vitaminli şeylerden yiyebilirsin.. ama üzme kendini çok şükür bebeğin seninle.. onu kucagına alacagın günü düşün hepsi hafifler

kızlar yaaa ben hep geri kalıyorummm tüm yazdıklarınızı okuyum derken bakıyorum öğle arasına cıkmıssınızzz. okumadan da sohbete dalmak istemiyorum. arada derede kaldım vallaaa. zaten çalışan arkadaşlar kadar bilg basında olmadıgımdan geri kalıyorum sizdeeenn mesela bulemsu ya dr kız demiş heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla ve kızlarıyla alakalı kaza gibi bişiden bahsetti o konuyu hiç görmedm mesela. o yuzden bişi de yazmadım ona:2: falan filan anlatabiliyorum derdimi dimiyani kallbim sizinle ama bazen sohbete yetişemiyoooooorrrrrre

ablamların 2010 aralık anneleri die face te grupları var mesela. tabi doğum yaptıktan sonra actılar. biz de inş kısmet olursa doğumdan sonra açarız dimi öyle bişey? hem orda sohbet falann daha hızlı ilerliyo daha fazla şey paylaşabiliyosun. malum doğumdan sonra birbirimizin desteğine, bilgisine vs. daha cok ihtiyacımz olucakkkk:26:

Ayy bilmez miyim tatlım yaa, nedir bu cinsiyet ayrımcılığı anlamıyorum. Aslında düşünmüyorlar, bu yaptıkları sadece seni baskı altına sokuyor, strese giriyorsun ve bu da bebeğe çok zararlı Bu yüzden eşin en iyisini yapmış, hep böyle olsun inşallah. Çok şükür ki benim iki tarafta da öyle erkek olsun derdine düşen yok, hatta kayın validem ile görümcem daha çok kız olsun istiyor. Ama sonuçta bazı şeyler istemeyle olmuyor, o yüzden diyorum ki,,, Allah bizim gönlümüzdekini hayırlı etsin kuzummm, gerisinin de dillerini bağlasın İNNNŞALLAAAHHH

Ben de acıktım sankimm Afiyet olsun fıstıklarrrr

canım gerçekten yanlız değilmişim aynen aynı durumdayız gerçekten çok huzursuzum.canım hiç birşey istemiyor eve gelir gelmez muftağın camları açılır kapısı kapatılır sıkıca üstelik yemek pişmediği halde psikolojik heralde benimki birazda:)kıyamam sıkma kendini gaz konusunda çok ciddi ağrı yapıyor sonra.levotironu çeyrekmi kullanıyorsun sende tam alabiliyormusun.bu arada ismime bakma baksana sabah sabah bütün negatif enerjimi yükledim yani:)

evet canım doktor kız gibi yatıyor dedi bana ultrasonda kızlarım ise karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadılar
evet bazen çok yoğun oluyor sohbet kalabalık oluyor okunmayla bitmiyor

Kendimi bir an öyle hayal ettim... Ayyy çok fena çok
Paranoyak anne
valla bana o yol daha yakın

Merhabalar güzel anneler,
Yıllık iznimden bir kısmını yoğun uyku ve halsizlik dolayı kullanmak zorunda kaldım. Bol bol uyudum, epeydir yoktum bu arada çok güzel gelişmeler oldu.

İkili testim yapıldı sonuçlar iyi Allah'a şükür. Risklerimiz düşük, darısı 2 Haziran'daki 4 lü testin başına..

Bebeğimiz de doktorumuza göre yüzde 90-95 kız..Cinsel organlar 11-15 hafta arasında oluşurmuş ve bu haftaya kadar hala bir çıkıntı olmadığından büyük ihtimal kız dedi. Ultrasonu çok iyi derler doktoruma, sanıyorum ben kıza alıştırdım bile kendimi, ki gönlümden geçendi.. Yine de inşallah sağlıklı olsun, gerisi boş..
Ultrason fotomuzu da ekleyeceğim yarın inş. miniğim nasıl elini kolunu oynatıyordu, görmek çok güzeldi 3 boyutluda. Bildiğin insan olmuş dediler, şaşırdı annemle eşim. Ne sandınız büyüdü tabii benim kızım dedim.
Babamız da kendini alıştırmaya başladı bebek fikrine, artık elinden geleni de yapıyor bizim için. Yani 1 kaç hafta öncesine göre çok huzurluyum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok sevindim canımm
Harika haberlerle gelmişsin.. Ben sana dememişmiydim eşin alışacak bu durma sana yardımcı olmaya başlayacak, Sadece şaşkınlık yaşıyor diye.. Kendini üzdüğüne değmedi diymi ? Artık hiç bir şey için üzme kendini bebeğine odaklan o seni duyuyor hatta dışardakileri bile duyduğunu düşünüyorum ben

ya odaya giren her kargonun gözünün içine bakıyorum ama yine bana değil ama ben merak ediyrum çooook
ahh canım kıyamam sanaa
biz bulemsuyla aramızda anlaşıp sana hediye gönderilmemesine karar verdik, boşuna bekleme şekerim sana hediye yok, boşuna kargocu amcalara bakıp durma
kızzz esraaaaaa cadıı seniiibeysalcımmm yokkk annemmm yokkkkk esraa kandırıyorr senii cadıı bu yaaa

ohh maşallah sen rahatsınn bebeğim...bende sallamıyorum bile...rabbim benim gönlümden geçeni biliyor zaten...kimsenin demesiyle, içinee doğmasıylaa değill bu işler...Rabbim bize neyi hayırlı gördüysee öyle olcakk inşallahh...
dün diyorki kayınvalidemm " senin ilk yaa sorun değil zaten annesininbirtanesi"
görümcemde dediki ozaman " demekki 2.de dikkatli olman lazım"
kayınvalidemm diyorki " eee tabi 2.de başkaa"

anne dedim " oğluna söyleyeceksinnn elinden gelen bişey varsa yollasın Y kromozomunu"

böyle deyincede çok bozuluyorr ne kadın yaaa

rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..herkesin gönlüne göre versinnnn inşallahhhh:26:

amin canımm hepimizin yardımcısı olsun inşallah...geçen haftalara göre daha iyi olmana çok sevindimm...90-95 büyük bi oran...hayırlısı olsunnn inşallahhh

kusura bakma canım cevabım geç oldu ailem istanbulda onlarla konuşuyordum..zaman ne gösterir belli olmaz.inan burda yaşayanlarda bana niye döndünüz keşke biz gidebilsek diyorlar.. şimdi bebekte geliyor dedigin gibi sıkılmaya vaktin olmaz :)) oglun varmış bi tane de kız gelse güzel olur tabi gönülünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah yeter ki saglıklı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…