biz bulemsuyla aramızda anlaşıp sana hediye gönderilmemesine karar verdik, boşuna bekleme şekerim sana hediye yok, boşuna kargocu amcalara bakıp durma
gittigidiyor
merhabalar herkese umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben son günlerde çok huzursuzum sürekli bi şikayetim var ne yersem yiyeyim sindiremiyorum zaten bundan öncesindede doğru düzgün bişi yiyemiyodum yeni yeni bişeyler canım istemeye başladı ama sonradan acısı çıktığı için onlarıda yiyemiyorumkahvaltı ediyorum sadece yediğim 1 dilim peynir ekmek ama kahvaltıdan sonra mahfoluyorum.6 kilo verdim 14 haftadır artık almam gerekiyormuş ama ben hala veriyorum aslında hamile kaldığım kilom fazlaydı versemde iyi olur ama bebeğim için üzülüyorum çünkü artık benim yediklerimden beslenmeye başlycakmış.bitaraftanda acaba kullandığım hapların etkisimi diye düşünüyorum sizlerde bukadar çok ilaç alıyormusun maltofer,folidoce,coraspin,levotiron,bunun yanında kalsiyum takviyesi birde her hafta prognex iğne yaptırıyorum nefret etsemde kokusundan.geçen hafta kabızlık şikayetimden dolayı ilaçlarımı bıraktım doktorum çok kızdı.birdenbire bu ilaçları bırakmamın anne karnında ani bebek ölümlerine sebep olabileceğini söyledi şimdi hiç aksatmıyorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Bir taraftanda eşim son günlerde işleri dolayısıyla şehir dışına çıkıyor geç saatlerde eve gelebiliyor kendimi çok yanlız hissetmeye başladım bu yüzdende psikolojik olarakta iyi durumda değilim.hababm sınıfını izledim geçen gün mahmut hoca kalp krizi geçirdi ben bütün gece yanlız saçma sapan ağladım engel olamadan sebepsiz sebepsiz nolcak bizim halimiz
evet canım haklısın bende farkındayım bunun için üzülüyorum ama bir peynir ekmeği bile sindiremiyorum zorluyorum yiyorum sonra abartmıyorum akşama kadar midem yanıyor ağrıyor işgence gibi yararlı olabilecek sadece bol meyve yiyebiliyorum isteyerek oda pek katkıda bulunmuyor malesef. inşallah yakın zamanda atlatırım bugünleride.canım anlattıklarını okuyunca içim sızladı... evet artık kilo alman gerek... sağlıklı olan bu. ilaçları kendi kafana göre bırakmaman lazım. Allah korusun ya bebeğine bişey olsaydı... ozaman vicdan azabı çekicektin. kendini toparlamaya çalış tatlım... çorba iç mesela içine ekmek koyup... yoğurtta sindirimi kolaylaştıran bir yiyecek... cacık yapıp ye.. ama artık kilo vermen hem senin hem bebeğin için tehlikeli olabilir.
mrb, senin de bebişin hayırlı olsun... bize de takıl sen belli olmaz bebişin işimerhaba kızlar.ben aralık annesiyim dr her ne kadar aralığı beklemez kasım sonraında olur desede aralık annesiyim ::))) kızlar allah hepinize hatta hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.benim ikinci gebeliğim.bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum.oğlumun cinsiyetini tam 12 haftamda öğrenmiştim.kızlar sizdeki cinsiyetler ne durumda?öğrenenler varmı?ve kaçıncı haftanızda öğrendiniz.
aaaa esracık ben de tupper cok seviyorum orda satıldıgını bilmiyodum tşkler bu bilgi için bi bakıyımm bakalımmmmhayatbanagüzel ben tupper alacağım zaman gg den alıyorum... çok ama çok uyguna satıyorlar haberin olsun, bebiş için de hep ordan alıcam...
merhabalar herkese umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben son günlerde çok huzursuzum sürekli bi şikayetim var ne yersem yiyeyim sindiremiyorum zaten bundan öncesindede doğru düzgün bişi yiyemiyodum yeni yeni bişeyler canım istemeye başladı ama sonradan acısı çıktığı için onlarıda yiyemiyorumkahvaltı ediyorum sadece yediğim 1 dilim peynir ekmek ama kahvaltıdan sonra mahfoluyorum.6 kilo verdim 14 haftadır artık almam gerekiyormuş ama ben hala veriyorum aslında hamile kaldığım kilom fazlaydı versemde iyi olur ama bebeğim için üzülüyorum çünkü artık benim yediklerimden beslenmeye başlycakmış.bitaraftanda acaba kullandığım hapların etkisimi diye düşünüyorum sizlerde bukadar çok ilaç alıyormusun maltofer,folidoce,coraspin,levotiron,bunun yanında kalsiyum takviyesi birde her hafta prognex iğne yaptırıyorum nefret etsemde kokusundan.geçen hafta kabızlık şikayetimden dolayı ilaçlarımı bıraktım doktorum çok kızdı.birdenbire bu ilaçları bırakmamın anne karnında ani bebek ölümlerine sebep olabileceğini söyledi şimdi hiç aksatmıyorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Bir taraftanda eşim son günlerde işleri dolayısıyla şehir dışına çıkıyor geç saatlerde eve gelebiliyor kendimi çok yanlız hissetmeye başladım bu yüzdende psikolojik olarakta iyi durumda değilim.hababm sınıfını izledim geçen gün mahmut hoca kalp krizi geçirdi ben bütün gece yanlız saçma sapan ağladım engel olamadan sebepsiz sebepsiz nolcak bizim halimiz
ayy valla kuzum bende bi rahatladım ki anlatamambiliyon yaa kayınvalidemin erkek bebek sevdasını...diyelimki bebeğim kız, bişey demem diyor ama " yinede surat düşecek ve ben sevincimi tam olarak yaşayamayacağım bilee"
yada diyelim ki erkek " öyle aşırı sevinç gösterisi yapacakkii, benim mutlulugumm gölgede kalacakk" o derece rahatsız oluyorum gelmelerinden
canımm anam zaten sesini bile çıkarmadı...kızım zaten sizin karı-koca gitmeniz daha iyi dedi
bulantılarınm azaldıgına sevindimm kuşum yaa...temelli bitecek allahın izniylee16.haftada kesinleşirr inşalahh...bende nasıl meraklardayımm anlatamam..hiç bi yorumda yapmadıyaa doktorr acayıpp merak ediyorum...:44:
görümcen daha küçükmüş zaten...götürr yazıkkkayınvalidem geliyom diye heveslenmese biz görümcemle gidecektik ama o hevesleninceeeee herkes iptal oldu...kocacıgımlaa baş başa kaldıkk
biz yemeğe gidiyoruzz teyzoşlarr..acıktıkk
öğleden sonra görüşürüzz inşallahh
canım gerçekten yanlız değilmişim aynen aynı durumdayız gerçekten çok huzursuzum.canım hiç birşey istemiyor eve gelir gelmez muftağın camları açılır kapısı kapatılır sıkıca üstelik yemek pişmediği halde psikolojik heralde benimki birazda:)kıyamam sıkma kendini gaz konusunda çok ciddi ağrı yapıyor sonra.levotironu çeyrekmi kullanıyorsun sende tam alabiliyormusun.bu arada ismime bakma baksana sabah sabah bütün negatif enerjimi yükledim yani:)kuzum adını ne güzel bulmuşsun hep tekrarla gerçi kelin ilacı olsa muhabbeti benimki şuan çok yakın hisler içindeyim bendebenimde ilacım çok levotiron bendekullanıyorum, sonra düşük tehlikem için progesteron 200 mg. çok ağır geliyor sarhoş gibi oluyorum bütün gün, folidoce var günde 1kez bide bende yediklerimi sindiremiyordum karnım midem şişiyordu afedersin gazımı atamıyordum sonra dr.uma dedim bi ilaç verdi adına bakmaya üşendim şimdi mide rahatlatıcı gaz çıkarmaya yardımcı ama bende işe yaramıyor pek gece birden gaz geliyor ben sıkıyorum kendime sonrada ağrıdan duramıyorum eşimden çekindiğim için sıkıntım geçmiyor mide bulantısı içinde bir hapım var ama almıyorum artık şükür daha iyiyim ve tanıdım kendimi bide bulanacağını artık önceden teşhis ediyorum bende 4 kilo verdim hatta sabah tartıldım 5 olmuş sanki hiç bişey istemiyor canım annem buradayken yapardı yemekleri zorla yedirirdi ozman yiyordum ama kendim yapmakta yemekte istemiyorum şimdi yani anlıycan yalnız değilsin sıkma canını
[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]
:26:kızlar bakın biiz neler bekliyorrrr
Profilo Anneler Günü -- Yavrum seni like ettim - YouTube
evet canım doktor kız gibi yatıyor dedi bana ultrasonda kızlarım ise karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadılarkızlar yaaa ben hep geri kalıyorummm tüm yazdıklarınızı okuyum derken bakıyorum öğle arasına cıkmıssınızzz. okumadan da sohbete dalmak istemiyorum. arada derede kaldım vallaaa. zaten çalışan arkadaşlar kadar bilg basında olmadıgımdan geri kalıyorum sizdeeennmesela bulemsu ya dr kız demiş heralde yorumlardan anladıgım kadarıyla ve kızlarıyla alakalı kaza gibi bişiden bahsetti o konuyu hiç görmedm mesela. o yuzden bişi de yazmadım ona:2: falan filan anlatabiliyorum derdimi dimi yani kallbim sizinle ama bazen sohbete yetişemiyoooooorrrrrre
valla bana o yol daha yakınKendimi bir an öyle hayal ettim... Ayyy çok fena çok
Paranoyak anne
Merhabalar güzel anneler,
Yıllık iznimden bir kısmını yoğun uyku ve halsizlik dolayı kullanmak zorunda kaldım. Bol bol uyudum, epeydir yoktum bu arada çok güzel gelişmeler oldu.
İkili testim yapıldı sonuçlar iyi Allah'a şükür. Risklerimiz düşük, darısı 2 Haziran'daki 4 lü testin başına..
Bebeğimiz de doktorumuza göre yüzde 90-95 kız..Cinsel organlar 11-15 hafta arasında oluşurmuş ve bu haftaya kadar hala bir çıkıntı olmadığındanbüyük ihtimal kız dedi. Ultrasonu çok iyi derler doktoruma, sanıyorum ben kıza alıştırdım bile kendimi, ki gönlümden geçendi.. Yine de inşallah sağlıklı olsun, gerisi boş..
Ultrason fotomuzu da ekleyeceğim yarın inş. miniğim nasıl elini kolunu oynatıyordu, görmek çok güzeldi 3 boyutluda. Bildiğin insan olmuş dediler, şaşırdı annemle eşim. Ne sandınız büyüdü tabii benim kızım dedim.
Babamız da kendini alıştırmaya başladı bebek fikrine, artık elinden geleni de yapıyor bizim için. Yani 1 kaç hafta öncesine göre çok huzurluyum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ahh canım kıyamam sanaaya odaya giren her kargonun gözünün içine bakıyorum ama yine bana değil ama ben merak ediyrum çooook
kızzz esraaaaaa cadıı seniiibiz bulemsuyla aramızda anlaşıp sana hediye gönderilmemesine karar verdik, boşuna bekleme şekerim sana hediye yok, boşuna kargocu amcalara bakıp durma
ohh maşallah sen rahatsınn bebeğim...bende sallamıyorum bile...rabbim benim gönlümden geçeni biliyor zaten...kimsenin demesiyle, içinee doğmasıylaa değill bu işler...Rabbim bize neyi hayırlı gördüysee öyle olcakk inşallahh...Ayy bilmez miyim tatlım yaa, nedir bu cinsiyet ayrımcılığı anlamıyorum. Aslında düşünmüyorlar, bu yaptıkları sadece seni baskı altına sokuyor, strese giriyorsun ve bu da bebeğe çok zararlıBu yüzden eşin en iyisini yapmış, hep böyle olsun inşallah. Çok şükür ki benim iki tarafta da öyle erkek olsun derdine düşen yok, hatta kayın validem ile görümcem daha çok kız olsun istiyor. Ama sonuçta bazı şeyler istemeyle olmuyor, o yüzden diyorum ki,,, Allah bizim gönlümüzdekini hayırlı etsin kuzummm, gerisinin de dillerini bağlasın İNNNŞALLAAAHHH
Ben de acıktım sankimmAfiyet olsun fıstıklarrrr
Yıllık iznimden bir kısmını yoğun uyku ve halsizlik dolayı kullanmak zorunda kaldım. Bol bol uyudum, epeydir yoktum bu arada çok güzel gelişmeler oldu.
İkili testim yapıldı sonuçlar iyi Allah'a şükür. Risklerimiz düşük, darısı 2 Haziran'daki 4 lü testin başına..
Bebeğimiz de doktorumuza göre yüzde 90-95 kız..Cinsel organlar 11-15 hafta arasında oluşurmuş ve bu haftaya kadar hala bir çıkıntı olmadığındanbüyük ihtimal kız dedi. Ultrasonu çok iyi derler doktoruma, sanıyorum ben kıza alıştırdım bile kendimi, ki gönlümden geçendi.. Yine de inşallah sağlıklı olsun, gerisi boş..
Ultrason fotomuzu da ekleyeceğim yarın inş. miniğim nasıl elini kolunu oynatıyordu, görmek çok güzeldi 3 boyutluda. Bildiğin insan olmuş dediler, şaşırdı annemle eşim. Ne sandınız büyüdü tabii benim kızım dedim.
Babamız da kendini alıştırmaya başladı bebek fikrine, artık elinden geleni de yapıyor bizim için. Yani 1 kaç hafta öncesine göre çok huzurluyum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet canım doktor kız gibi yatıyor dedi bana ultrasonda kızlarım ise karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadılar
evet bazen çok yoğun oluyor sohbet kalabalık oluyor okunmayla bitmiyor
aynenn canım. çoook gecmiş olsun yaa büyük bi imtihan atlatmışsınız:26: rabbim acısını göstermesin evlatlarımızın:26:
testin iyi cıkmasına sevındım canım darısı sonuc almayanlara. ben de bugun alıcam inşallah.. eşinin bebek için ne düşündüğünü bilmiyodum ama alışmasına sevindimmm bu arada benim de belki kızım olcak
dønmek gibi bi dusunce yok canim malesef yabende calisiyorum ama suan sykemelding aliyorum hamilelikten dolayi bulantilar falan agir geliyo. evet bitanede oglum var oda daha kucuk 2.5 yasinda ben sahsen alisamadim bi turlu turkiyeye dønmek isterim ama turkiyedede is sikinti malum esim 14 yilini vermi buraya duzende øle kolay bozulmuyo... hayirlisi ya artik cocuklarimdan bunalmaya vakit bulamam heralde:)
aaa süper burcuuu ne şanslısın güle güle kullan. ellerine sağlık bulemsu :)şu an duygularımı gerçekten ifade edemiyorum. hediyem geldi ve ben çok mutlu oldum. hem o kişiye çıktığım için hem hediyemi çok beğendiğim için. işte burda :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eler-gunu-hediyeleri-yeni-3.html#post24532331
Babasının dedikodusunu yapınca seğirdi !!!
Anaaamm ilk defa bu kadar sert tepik attı, inanamıyorum
Şimdiden yandım ben sanırım, babaya toz kondurmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?