2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya ben daha hiç hissedemedim bende mi tuaflık var yoksa erken mii 12+6 yım

slcn' cım bir çok arkadaş hissetmedi ama benim iç karnımmı dardır nedir bilmiyorum ama 1 hafta 10 gündür ara ara hissediyorum ben.ama öyle çok sık değil.. Ara ara

Çok sağol gerçekten, babanın tutumu hormonlarla birleşince beni epey zorlamıştı açıkcası. Bebişi düşünerek artık br şeyleri fazla takıp, üzülmemeyi öğrenmemiz lazım galiba. Allah herkese iç huzuru versin.

slcn' cım bir çok arkadaş hissetmedi ama benim iç karnımmı dardır nedir bilmiyorum ama 1 hafta 10 gündür ara ara hissediyorum ben.ama öyle çok sık değil.. Ara ara

erkek bebekler pıt pıt atarmış bazılarında cnm..bakalım sende de tutcak mı bu teori

üfff yaa kızlar hastaneyi aradım daha cıkmamıs bile sonuclar. cıkcak da dr a faxlıycaklar da ben doktorumun boş anını yakalayıp öğrencem. telde biraz zor ulaşıyorum da kendisine. bakalım sonuc iyi olsun da beklerizzz. ama içim rahat inşallah bişi olmaz güzel Allah ımmm yardımcımız olsunnn

senin ve beysalın belliki gelmemişşşş canımmm kıyamam sizzeeeee

kızlar birazdan toplantım var umarım sinirlerim bozulmazzz
bende almadım :84: ve ben kime çıktım onu da unuttum :101:
kolay gelsin sana sinirlerine hakim ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…