2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay she benim msj kaynadı galiba arada. ben yeniyim kadınlar kulubunde sana ozel msj yazamıyorum o yuzden. bilgilerimi veriyorum listeye kaydedersen sevinirim. benim sat 1 subat sadece kan testnde çıktı doktor kont yarın olcak. yasım 24 ilk bebegim olcak inş..

merhaba kızlar nasılsınız varmı yeni haberler az önce dr dan geldik 6+3 de hem kalp atışlarını görduk hemde ufacık bebişimizi çok şukur rabbime inşaala hepinize nasip olur kızlar ya

hayırlı olsun tatlıım rabbim bizede nasip etsin inşallah zaman geçsin artık ya 8 gün sonra bende gidicem inşallahhhh görürürm bende

ay senin bebeğinle benimkinin doğum tarihleri arasında bi gün varmış :)) arka arkaya doğururuz inşallah.
ay inşallah canım çok sevindim sen gördünmü bebeğini ve kalp atışını .ben yarın gidicem inşallah görürüm.

ekleıdm canım :) hayırlı olsun

çok sukru canım evet mudehalesiz atlattıtk :) doktor dün muyane etmedı ılk gittiğim doktora gidicem ıns
yarın sabah veya akaşm giderim bilemıyorum :)

canım ben senı eklemıstım ama ınan sımdı ben de bulamadım tekrar bi yazarsan ekleyım

ay güldüm valla görümcenin neyi var kız neden öle yüz yaptın iyidir görümceler :) (bende görümceyimde )

biraz cadıdırda kendisi azıcıkta soğuk ama iyidir aslında. espiri yapıyım dedim

ayy kız allah canını almasın güldürdün beni haaa:) demek senin g-örümcek akrep burcuuu haaaaaaaaaaaa

gülrdüysem ne mutlu canım

ay inşallah canım çok sevindim sen gördünmü bebeğini ve kalp atışını .ben yarın gidicem inşallah görürüm.

yok birazdan gidicem saat 5 te randevum. yazarım buraya.

senden daha küçücğü nasıl anlaşılacak be canım
sen nasıl anladın böyle ancak kanda belli olur gakliba kandamı çıktı?

evet tatlım bugün adet olmam lazımdı 25 günde 1 oluyorum dün baktırdım 45 çıktı

ay_she canım il istanbul kilo 51

akrep burcu ünlülerinde erkeklerde Kıvanç Tatlıtuğ var ve Atatürk , Metin Akpınar , Abdullah Gül Kadınlarda scarlett johansson , julia raborts , Arzum Onan , Demi moore , Emel Sayın .

ay bi de görümcem var

görümcen demek

merhaba kızlar nasılsınız varmı yeni haberler az önce dr dan geldik 6+3 de hem kalp atışlarını görduk hemde ufacık bebişimizi çok şukur rabbime inşaala hepinize nasip olur kızlar ya

oooo, maşallah :Nazar: canım nasıl rahatlamışsındır kimbilir, darısı başımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…