kızlar çok şükür ben de hiç belirti yok ne kokuya duyarlılık ne mide bulantısı. bi arkadaş hamile oldugumu unutuyorum arada ddemiş. ben de aynen o durumdayım. kendimi o moda hiç sokamadım. dolayısıyla yediğime içtiğime dikkat etmiyorum. bu yuzden de biraz pişmanlık duymuyo deilim. yarın dr kontrolümde inş kalp atışlarını duyunca o zaman hamile oldugumu hissediceğimi soylüyolar. inşallah da öyle olurr.
canım seninle aramızda 1 gün var .demekki bende yarın gidince sadece keseyi görebilirim.ama tabi geç döllenme filan da olabilir.3 hafta çok geç canım ben 1 haftayı zor geçirdim 3 hafta bekleme bence .kızlar ben şimdi doktordan geldim. 5+4 üm doktorda 4 5 haftalık dedi kesesi rahimde normal ama bebeği göremiyoruz henüz dedi daha cok küçükmüş 0.10mm dedi galiba anlamadım o kısmını. 3 hafta sonra tekrar cagırdı işte.
gerçekten canım şu zaman hiç geçmek bilmiyorkızlaar merhaba nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelikbenim mide berbaatttt,hiç bir şey yiyip içemiyorum doğrudüzgün.ne yesem ya çıkarıyorum ya da çıkaracak gibi oluyorum...ben hiç şikayetçi değilim tabi,çok şükür.bebişim sağlıklı olsun da biz anneler katlanıcaz böyle şeylere ama benim durumumda olan yok mu hiç,çoğunuz rahat geçiriyosunuz galiba hamileliğinizi...bu arada doktor randevumuza 1 hafta kaldı,kızlar bu zaman hiç geçmiyo yaaaa
hayırlı olsun canım tebrik ederim.benimde SAT 5 şubat bende ilk gittiğimde sadece rahim duvarı kalın dedi.keseyi göremedi.bakalım 2. kez gittiğimde görücem.dün kendim idrar testi yaptım,silik çizgi çıktı, bugun doktora verdim idrar var dedi, kan aldı sonucunu yarın ögreneceğim, ultrasonda goremedi ama birşey rahimde kalınlaşma var dedi sadece, bi tane de kist var hamilelikte normal dedi, kese falan göremedi, bu arada SAT 11 şubat, muhtemel tarih 18 Kasımmış, hiç de haz etmezdim akreplerden
Merhaba benden haber bekleyen vardır diyerek yazayım dedim 6+1 de göremediğimiz pit pit kalp atışlarını bugün duyduk . Allah herkesin kuzusunu annelerine bağışlasin bugün 7+ 1 olduk.
bende de hiç belirti yok. canım sonucu bana msj atarmısın kalp atışlarını duyduğunu. cünkü bende bu durumdan korkuyorum, belirti olmamasına rağmen inşallah olumlu sonuç alırım.. benim randevum çarşamba günü. seninki ne güzel yarınmış. inşallah senin sonucu duyunca banada ümit olacaktır canm..Cvbını bekliyorum.
Bende kasım annesi olacağım.. Geçen yılda Aralık annesiydim.. bebeğim Ekim 25 de erken doğdu.. Ve henüz 3.5 aylıkken tekrar hamile kaldım.. Kalmamam gerekiyordu ama nasip işte... Küçük bebeğim var her zaman katılırmıyım bilemiyorum ama takip etmeye çalışacağım.. Geçen sene ilk çocuğum olduğu için Aralık gurubunu baya sıkı takip ediyordum şimdide Aralık anneleri olarak Facede gurubumuz var.. anlayacağınız burada gerçekten sıkı ve daimi arkadaşlıklar kuruluyor.. Tecrübeyle sabittir..
Hepinize sağlıklı gebelik süreci diliyorum...
Kızlar hepinize günaydın. bende inanılmaz bacak ağrıları başladı. bugün 6+2. dizlerimle başladı önce,sonra gece dayanılmaz oldu. şu anda az ağrıyor. nedir acaba sebebi? aynısını yaşayan var mı? bi de akıntım çok. sarı rekli. çamaşırlarımı atıyorum artık.
Kızlar hepinize günaydın. bende inanılmaz bacak ağrıları başladı. bugün 6+2. dizlerimle başladı önce,sonra gece dayanılmaz oldu. şu anda az ağrıyor. nedir acaba sebebi? aynısını yaşayan var mı? bi de akıntım çok. sarı rekli. çamaşırlarımı atıyorum artık.
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
2 gundur ablamdayim fazla giremedim masallah sayfalar dolmus oku oku bitiremedimyeni gelenler hosgelmisler hayirli hamislikler beysal bebisin cicileri harika hele o puantiyeliye bayildim bide erkek olup onu giydirdigini dusunsene keseyi goreyim tamam diyodum,bende simdi sizin gibi yok bide kalp atisini duysam demeye basladim bide ben sadece kese diye ozele gitmedim ama devlettede hic ilgilenmiyolar sadece kese var dedi kagidi verdi gitti kac haftaliktir hic soylemedi.haftaya yine ozelde kendi doktorumdan devam edecem.kimseye soyleyesim yoktu.dun hamile pantolonu deneyeyim dedim ablam bu senin dogum kilon daha zayiflarsin hamile pantolonu alma diyince belkide zayiflamam kilo alirim dedim anlayinca kabine girip aglamaya basladi.malum bebisinizi kaybetmemiz onlarida cok yipratmisti.
sarecim bence doktoruna bi danis muhtemelen kalsiyum eksikligin var sandoz alirsin iyi gelir.sari akinti enfeksiyon gostergesi doktor muhtemelen 3 ay sonra antibiyotik baslar sana ama bebise zarar vermeyeninden merak etme.ama en kotusu tekrarliyo gecenkinde ben 3 -4 kez antibiyotik kullandim bebisim enfeksiyonu ordanmi aldi bilmiyoz seni korkutmak istemem ama sarecim aklinda olsun(aslinda bu herkes icin gecerli) 36_38 haftalar arasi sepsis mikropu testi iste doktorundan.cunku istemeden yapmiyolar.eger pozitif cikarsa ya damardan antibiyotik vermeleri gerekiyomus,dum sirasinda yada sezeryan oluyosun.cok sukur benim bunda akintim seffaf.sanada tavsiyem ilaclardan daha onemlisi afedersin ama her tuvaletten sonra mutlaka su ile yika kurula.
ne desem uzuntunu hafifletmeyecek biliyom cido.ama gercekten hayirlisi ya benim gibi 40 hafta tasiyip 1 gun koklayip topraga versen dahami iyi.yemin ediyorum 3 ay oldu ama yillarca onunla yasamisim gibi ozluyorum resmen burnumun kemigi sizliyo.insallah yine olur sonucta hamile kalabiliyorsun allaha devamli sukret ve dua et mutlaka bigun hersey yolunda gidecek.allah yardimcin olsun...
ay öncelikle gecmiş olsun tatlım kızımda 6 ay cektim zor maşalla şimdilik 2 kere öğurdum pek bulantı yok hastanenin boşurunde bi kaç bişey yazıyo sana yazmamı istermsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?