Ben Akrapol de Işın Hanım' a gidiyorum. Mayıs ayında da Akrapolden Bülent bey' e randevum var. Bu benim 2. gebeliğim 1. de düşük yaprım. 6+6 da . Benim bir arkadaşımda Lütfü bey' e gidiyordu. Ultrasonu doktorluğu çok iyi der. Senin içinde hayırlı olur umarım. Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Buğun benim için çok önemli , kalp atışı için gideceğm geçen hafta cuma göremedik, panik halindeyim
selaaammben de varım benden küçük gebeliği olan var mı umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için...
kaçta gideceksin? merakla bekliyoruz. inşallah iyi olacak.
bu sitede hepimiz bir birimizle dertleşiyoruz, dualar ediyoruz. rabbim duyuyor. bir birimizi en iyi biz anlalır. kalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı...
Saat 16:00 da randevum, tabiki herşeyin hayırlısı ne gelirse hayırla gelsin, ama inan öyle çok istiyorum ki buğün hastaneden gülümseyerek çıkmayı, bekleyen herkese güzel haber vermeyi. Allah yardımcımız olsun, buğün bir sürü güzel insanın güzel dualaraını aldığımı biliyorum.Buaraya da yazarım sonucu...Görüşmek üzere
Bende varim benide ekleyin :) galiba alinti yapmayida basardim :)
ben babamin burcu akrep. Cok hirsli tutugunu koparan biri oluyorlar ayrica balikla akrep cok iyi anlasir. Bende yengecim bizde uyuyoruz akreplesaglikla kavusun insalah
inşallah görrüsün bebeğini canım,bende
çok heyecanlıyım bebeğimi kaybetmek istemiyorum .çünkü onu çok bekledim :18:2 yıldır bu anı bekliyordum ama şimdi dediğin gibi inanamıyorum.şu cuma günü Rabbim gönlümüze göre versin canım.
selaaammben de varım benden küçük gebeliği olan var mı umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için...
canım çok iyi anlıyorum seni, ben o durumdan yeni yeni kurtulmaya başlıyorum ama hala atabilmiş değilim endişelerimi... kalp atışlarını duyunca rahatlayacağız inşallah
Saat 16:00 da randevum, tabiki herşeyin hayırlısı ne gelirse hayırla gelsin, ama inan öyle çok istiyorum ki buğün hastaneden gülümseyerek çıkmayı, bekleyen herkese güzel haber vermeyi. Allah yardımcımız olsun, buğün bir sürü güzel insanın güzel dualaraını aldığımı biliyorum.Buaraya da yazarım sonucu...Görüşmek üzere
6+3 de gördünüz yani ne güzel peki duydunuzmu yoksa sadece gördünüzmüü
efet yaa ben hiç bakmamışım akrep olacaklar demi, akrep özelliklerini çok bilmiyorum ama tuttuğunu koparan bi burç yamulmuyorsamben şahsen bir balık olarak balık olmasını da isterdim ama ossun
canım siz duydunuzmu gördünüzmü yoksam... teprik ederim bu arada
hoşgeldiiiiinnn
güselll madem akrep burcu iyi bişi :13:
akrep burcu ünlülerinde erkeklerde Kıvanç Tatlıtuğvar ve Atatürk , Metin Akpınar , Abdullah Gül Kadınlarda scarlett johansson , julia raborts , Arzum Onan , Demi moore , Emel Sayın .
ay bi de görümcem var
Akrep anneleri nasilsiniz? Ben telefondan giriyorum siteye o yuzden alinti yapamiyorum maalesef ama hepsini okuyorum mutlaka. Allah hepimize saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. Benim ilk hamileligim ve daha 10 aylik evliyim supriz bir gebelik oldu. Kac gunluk oldugunu soylemesi dr. Gec yumurtlama olabilir dedi sadece cunku bhcg 317 cikti. Pztsi gel tekrar bakalim dedi kese olusmamis henuz. Ama sanci giriyor durup durup be beni korkutuyor bu durum :/ birde cay kahve kola tuketmicez biliyorumda ne icelim onun yerine? Soda portakal suyu falan mi?
Bende varim benide ekleyin :) galiba alinti yapmayida basardim :)
akrep burcu ünlülerinde erkeklerde Kıvanç Tatlıtuğvar ve Atatürk , Metin Akpınar , Abdullah Gül Kadınlarda scarlett johansson , julia raborts , Arzum Onan , Demi moore , Emel Sayın .
ay bi de görümcem var
ay bi de görümcem var
ay bi de görümcem var
canım bılgıelrını yazmazsan ekleyemem :) hayırlı olsun hoşgeldın
hımmm saydıkalrından bi tek görümceni tanıyorumdeeeermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?