2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selaaamm ben de varım benden küçük gebeliği olan var mı umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için...

kaçta gideceksin? merakla bekliyoruz. inşallah iyi olacak.
bu sitede hepimiz bir birimizle dertleşiyoruz, dualar ediyoruz. rabbim duyuyor. bir birimizi en iyi biz anlalır. kalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı...

kaçta gideceksin? merakla bekliyoruz. inşallah iyi olacak.
bu sitede hepimiz bir birimizle dertleşiyoruz, dualar ediyoruz. rabbim duyuyor. bir birimizi en iyi biz anlalır. kalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı...

Saat 16:00 da randevum, tabiki herşeyin hayırlısı ne gelirse hayırla gelsin, ama inan öyle çok istiyorum ki buğün hastaneden gülümseyerek çıkmayı, bekleyen herkese güzel haber vermeyi. Allah yardımcımız olsun, buğün bir sürü güzel insanın güzel dualaraını aldığımı biliyorum.Buaraya da yazarım sonucu...Görüşmek üzere

inş gülümseyerek çıkacaksın canım içine ferah tut

ay senin bebeğinle benimkinin doğum tarihleri arasında bi gün varmış :)) arka arkaya doğururuz inşallah.

Son düzenleme:

canım seni öyle iyi anlıyorumki, biz de bu akşam 6-7 gibi gideceğiz, ama bize kalp atışı için erken demişti doktor öyle bir ümidimiz yok bu hafta sadece büyümelerini ve ikizmi değilmi tamamen emin olmayı ümit ediyoruz... zaman geçmiyor bir türlü :)

6+3 de gördünüz yani ne güzel peki duydunuzmu yoksa sadece gördünüzmüü

sadece gördüm tatlım pıt pıt attığını :) dinlettirmedi doktor neden bilmiyorum. 10 gün sonra gel iyice belli olur dedi.

çok cevval bi burç kesinlikle, bir de gözleri güzel olur akreplerin :)

selaaamm ben de varım benden küçük gebeliği olan var mı umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için...

hoşgeldin tatlımm :) artık burda da varız desene çok şükür.. Allah olmayanalara da versin , bizimkileri de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldiiiiinnn
güselll madem akrep burcu iyi bişi :13:

akrep burcu ünlülerinde erkeklerde Kıvanç Tatlıtuğ var ve Atatürk , Metin Akpınar , Abdullah Gül Kadınlarda scarlett johansson , julia raborts , Arzum Onan , Demi moore , Emel Sayın .

ay bi de görümcem var

Son düzenleme:
akrep burcu ünlülerinde erkeklerde Kıvanç Tatlıtuğ var ve Atatürk , Metin Akpınar , Abdullah Gül Kadınlarda scarlett johansson , julia raborts , Arzum Onan , Demi moore , Emel Sayın .

ay bi de görümcem var

ay sanırım benim görümce de akrep...maşallah akrep gibi vallahi :18::18::18:

maşallahhh taze gelin taze annesin canım:) gözün aydın...rabbim sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin. çayı çok açık ve şekersiz olarak günden bi fincan içiyorum canım ben.
kahvenin, nescafenin yerinide süt aldı:) sende iç bol bol bebeğin için. kızlar soda içmek içi geliyormuş bebeğe diyorlardı biraz önce. ben içmiyorum canım da istemiyor, aklımada geliyor malasef...

Bende varim benide ekleyin :) galiba alinti yapmayida basardim :)

canım bılgıelrını yazmazsan ekleyemem :) hayırlı olsun hoşgeldın

ay bi de görümcem var

hımmm saydıkalrından bi tek görümceni tanıyorum deeeermişimm

ay bi de görümcem var

ay güldüm valla görümcenin neyi var kız neden öle yüz yaptın iyidir görümceler :) (bende görümceyimde )

merhaba kızlar nasılsınız varmı yeni haberler az önce dr dan geldik 6+3 de hem kalp atışlarını görduk hemde ufacık bebişimizi çok şukur rabbime inşaala hepinize nasip olur kızlar ya

ay bi de görümcem var

ayy kız allah canını almasın güldürdün beni haaa:) demek senin g-örümcek akrep burcuuu haaaaaaaaaaaa

canım bılgıelrını yazmazsan ekleyemem :) hayırlı olsun hoşgeldın

hımmm saydıkalrından bi tek görümceni tanıyorum deeeermişimm

merhaba tatlım nasılsın nasıl oldun mudahele olmadan atlatabildinmi tatlım bu dönemi dr randavunda olumlu gecm,ş sevindim canım ben sana liste için özelden mesaj atmıştım eklemen için ama listede yokum sanırım yeniden göndereyimmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…