2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm maden suyu içince rahatlanır diye duydum.gazı alırmış.ama ben içemedim.iğrenç tadı var bebek içinde günde 1 şişe içilmeliymiş ama içebilene

masallah canım cok sanlı olcak bebısın ne ıyı teyzesı varmıs ıns tahmını tutar da gıyer bebısın cıcılerını

selam kızlar nasıl geçiyor hamişlik epeydir uğrayamadım ben iki gündür doktordayım
dün kontrole gittim nihayet minişimi gördüm küçücük,minnacik oralarda büyümeye uğraşıyo
doktorum herşeyin yolunda ve bebişimin canlandığını söyledi herşey olması gerektiği gibiymiş yalnız bikaç gün geriden geliyomuş yani tam haftasında değil
ama malesef daha kalp atışları duyulmadı duyamadık
bugünde kan verdim bazı testler yapılacakmış gebelikle ilgili
bu arada ben çok fenayım kızlar midem halsizlik uyuklama hiç bi iş yapamıyorum hele sabahları banyodan çıkamıyorum şu dönemi bi atlatabilsem allahın izniyle

cnm maden suyu içince rahatlanır diye duydum.gazı alırmış.ama ben içemedim.iğrenç tadı var bebek içinde günde 1 şişe içilmeliymiş ama içebilene

canım onu bende duymuştum ilk hamileliğimde epey tükettim tabi bende sadesini içemedim meyveliside aynı görevi görmezmi aceba

inşallah görrüsün bebeğini canım,bende
çok heyecanlıyım bebeğimi kaybetmek istemiyorum .çünkü onu çok bekledim :18:2 yıldır bu anı bekliyordum ama şimdi dediğin gibi inanamıyorum.şu cuma günü Rabbim gönlümüze göre versin canım.

canım merhaba, benimde ilk gebeliğim aynı seninki gibi olmuştu kalp atışı yavaştı ve sonra kaybettik şimdi bu bebeğimin kalp atışları acaba güçlümü sağlıklı mı diye beynimden bu düşünceyi çıkaramıyorum .heyecanla bekliyorum bende senin gibi gümbür gümbür duymak isityorumsevinmek isityorum bu sefer

masallah canım cok sanlı olcak bebısın ne ıyı teyzesı varmıs ıns tahmını tutar da gıyer bebısın cıcılerını

çok teşekkür ederim canım umarım sağlıklı olur erkek olursa da teyzesini mi kıracaz giyeriz birer kez

canım onu bende duymuştum ilk hamileliğimde epey tükettim tabi bende sadesini içemedim meyveliside aynı görevi görmezmi aceba

tatlım sade maden suyu olanlar bebeğin gelişimi için de önemli kemikleri kuvvetli oluyor içebilirsin. meyveliler genelde önerilmiyor, sade kadar mineralli değil ve içinde tatlandırıcılar var.

tatlım bu problemi ben de çok yaşadım ve burda da yaşayanlar vardı, gaviscon kullanabilirsin şurup. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar alabilirsin. gebeliğe hiç bir zararı yok kana karışmadan, direk bağırsaklardan atılıyor; yani bebeğe hiç geçmiyor. çok da faydası oluyor.

canım, lütfü beye bende ilk gidişim. ondan önce 2 farklı doktora gittim ama olmadı bu benim 4. hamileliğim. lütfü hoca diğerlerinden farklı olarak inceledi. bende pıhtılaşma var hemetalogla bereber bakıyolar. ücreti biraz fazla ama ben riskli gebelik olduğu için gidiyorum. ücreti 400 tl ayda 1 alacakmış 15 gün sonra gidince almıyor. doğum nasıl olacak bilmiyorum. çok erken diye birşey soramadım. öğreneince sanada bildiririm. benimki riskli olduğundan gidiyorum senin böyle bir sıkıntın yoksa boşuna para verme üniversite hastanelerinde çok iyi hocalar var onlara gidebilirsin. sen kime gidiyorsun?

bende sizinle sattaşım kızlar 7+2 de gidicem kalp atışları için sizden 2 gün önce inşallah sorunsuz duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını

çokk sevindimmm :) akrep anneleri ben gittim dün canım kontrole.kalp atışlarını gördük meleğimizin. pıt pıt atıyor miniğimin kalbi :119:

canım çok iyi anlıyorum seni, ben o durumdan yeni yeni kurtulmaya başlıyorum ama hala atabilmiş değilim endişelerimi... kalp atışlarını duyunca rahatlayacağız inşallah

Malesef hayat şartları çok zor ve bebeğimize güzel bir hayat vermek istiyorsak (hepimiz için geçerli olmayabilir) çalışmak zorundayız... o yüzden böyle bir kaygıya düşmen çok normal canım... ama müdürle falan konuşsan gene de en azında bir hafta idare edemezmi acaba

canım inşallah duyarsın kalbini ferah tut ben inanıyorum bu sefer rabbim ol diyecek inşallah...

çokk sevindimmm :) akrep anneleri ben gittim dün canım kontrole.kalp atışlarını gördük meleğimizin. pıt pıt atıyor miniğimin kalbi :119:

6+3 de gördünüz yani ne güzel peki duydunuzmu yoksa sadece gördünüzmüü

Akrep anneleri nasilsiniz? Ben telefondan giriyorum siteye o yuzden alinti yapamiyorum maalesef ama hepsini okuyorum mutlaka. Allah hepimize saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. Benim ilk hamileligim ve daha 10 aylik evliyim supriz bir gebelik oldu. Kac gunluk oldugunu soylemesi dr. Gec yumurtlama olabilir dedi sadece cunku bhcg 317 cikti. Pztsi gel tekrar bakalim dedi kese olusmamis henuz. Ama sanci giriyor durup durup be beni korkutuyor bu durum :/ birde cay kahve kola tuketmicez biliyorumda ne icelim onun yerine? Soda portakal suyu falan mi?

efet yaa ben hiç bakmamışım akrep olacaklar demi, akrep özelliklerini çok bilmiyorum ama tuttuğunu koparan bi burç yamulmuyorsam ben şahsen bir balık olarak balık olmasını da isterdim ama ossun

canım siz duydunuzmu gördünüzmü yoksam... teprik ederim bu arada

herkesi şimdiden tebrik ederim kızlar. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inş...

Ben Akrapol de Işın Hanım' a gidiyorum. Mayıs ayında da Akrapolden Bülent bey' e randevum var. Bu benim 2. gebeliğim 1. de düşük yaprım. 6+6 da . Benim bir arkadaşımda Lütfü bey' e gidiyordu. Ultrasonu doktorluğu çok iyi der. Senin içinde hayırlı olur umarım. Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Buğun benim için çok önemli , kalp atışı için gideceğm geçen hafta cuma göremedik, panik halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…