sağol canım seninde riskliymiş sanırım inşallah korktuğun gibi olmaz. bebeğin sıkı dıkı tutunmuştur annesine:)
ben bişey soracağım 3 4 gündür acayip şekilde midemde gaz var sürekli söylemesi ayıp istemeden ağzımdan gaz çıkarıp duruyorum olur olmadık yerde. hayatım boyunca böle bişey yaşamadım bunun çaresi nedir yaşayan bilen var mı?
bende haftaya cumartesi gidecem inşallah rabbim nasip ederse duyacam o gün meleğimin kalp atışlarını bu arada dün burada kıyafet almıyorum bekliyorum derken teyzemiz gitmiş bi ton kıyafet almış hemde kız kıyafeti eh be abla diyorum daha belli değilki bişe ama benim içime öle doğuyor dedi bir süürüü tulum falan almış bir kaç tanesi bunlardaEki Görüntüle 368823 Eki Görüntüle 368822 Eki Görüntüle 368821 Eki Görüntüle 368820 Eki Görüntüle 368819 Eki Görüntüle 368818 Eki Görüntüle 368817
cnm maden suyu içince rahatlanır diye duydum.gazı alırmış.ama ben içemedim.iğrenç tadı varbebek içinde günde 1 şişe içilmeliymiş ama içebilene
inşallah görrüsün bebeğini canım,bendeben de bugün saat 5 te bebeğimi görmeye gideceğim ilk kez inşallah keseyi görürüz. bu merak öldürecek beni. gitmekle gitmemek arasında kaldım ve gitmeye karara verdim çok hecanlıyım ve korkuyorum.. ağlayıp duruyorum. hala inanamıyorum aylarca hamile kalamadıgım için bütün sayfaları hatmettim burda, şimdi sanki hala olmayan bişeyden bahsediyomuşum gibi geliyo. şaşkın hissediyorum. dua edin kızlar..
canım merhaba, benimde ilk gebeliğim aynı seninki gibi olmuştu kalp atışı yavaştı ve sonra kaybettikteşekkür edrim canım. ben ankaradayım Lütfü Önderoğluna gidiyorum. onun ultrasonu iyi görürüz inşallah. hemde sağlıkla atışını görürüz inşallah. bundan önceki bebeğimde kalp atışı vardı ama çok yavaştı sonrada kaybettik. bunda güçlü duyarız inşallah.
tatlım regl tarihine göre mi hesaplamıştın, yoksa yumurtlamaya göre mi? sanırım yumurtlamaya göre hesapladığın için böyle çıkıyor. dr nevra nın sitesinde otomatik hesaplayıcıdan bakabilrsin tam gününe.
kese ya da kalp atışını görebilmek için bekleyen, bebeğinin tutunmasını bekleyen ve bunun için tedavi gören tüm annişlerin, Rabbim bu cuma gününde dualarını kabul etsin. Dilerim hepimiz sağlıklı ve güzel hamilelikler geçiririz:)
masallah canım cok sanlı olcak bebısın ne ıyı teyzesı varmıs ıns tahmını tutar da gıyer bebısın cıcılerını
canım onu bende duymuştum ilk hamileliğimde epey tükettim tabi bende sadesini içemedim meyveliside aynı görevi görmezmi aceba
sağol canım seninde riskliymiş sanırım inşallah korktuğun gibi olmaz. bebeğin sıkı dıkı tutunmuştur annesine:)
ben bişey soracağım 3 4 gündür acayip şekilde midemde gaz var sürekli söylemesi ayıp istemeden ağzımdan gaz çıkarıp duruyorum olur olmadık yerde. hayatım boyunca böle bişey yaşamadım bunun çaresi nedir yaşayan bilen var mı?
Umarım hayırlısı ile görürüsün atışını, bende kasım annesi olucam inşallah 6+1 de kalp atışını göremedik, buğün randevum var. Lütfü Önderoğlu' nu banada önerdiler. Memnunmusun, fiyatı nasıl , 15 günde 2 kez gidilince bir mi muayane ücreti alıyor, doğumu nasıl yapıyormuş? bilgi veririsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
bende sizinle sattaşım kızlar 7+2 de gidicem kalp atışları için sizden 2 gün önce inşallah sorunsuz duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını
ben de bugün saat 5 te bebeğimi görmeye gideceğim ilk kez inşallah keseyi görürüz. bu merak öldürecek beni. gitmekle gitmemek arasında kaldım ve gitmeye karara verdim çok hecanlıyım ve korkuyorum.. ağlayıp duruyorum. hala inanamıyorum aylarca hamile kalamadıgım için bütün sayfaları hatmettim burda, şimdi sanki hala olmayan bişeyden bahsediyomuşum gibi geliyo. şaşkın hissediyorum. dua edin kızlar..
benim dr istirahat önerdi,2 hafata rapor yazalım dinlen dedi.arabalara fazla inip binme dedi.ama ben apor alamıyorum çalışmam lazım.sınıfta zaman zaman uzanıyorum.servisle geliyorum okula,nasıl yapcam bilemedim.çalışmazsam zorlanırız.zaten ücretli öğretmenlik yapıyorum.tek maaşla hem kira hem geçim zor.para biriktirmk lazım bebek için.belki diceksinki iş bebekten önemlimi ama inan durum zor.birilerine de muhtaç olmak istemiyorum.eabbime dua ediyorum sağlık versinde çalışayım.yoksa naparız bilmiyorum,
inşallah görrüsün bebeğini canım,bende
çok heyecanlıyım bebeğimi kaybetmek istemiyorum .çünkü onu çok bekledim :18:2 yıldır bu anı bekliyordum ama şimdi dediğin gibi inanamıyorum.şu cuma günü Rabbim gönlümüze göre versin canım.
canım merhaba, benimde ilk gebeliğim aynı seninki gibi olmuştu kalp atışı yavaştı ve sonra kaybettikşimdi bu bebeğimin kalp atışları acaba güçlümü sağlıklı mı diye beynimden bu düşünceyi çıkaramıyorum .heyecanla bekliyorum bende senin gibi gümbür gümbür duymak isityorum sevinmek isityorum bu sefer
çokk sevindimmm :) akrep anneleriben gittim dün canım kontrole.kalp atışlarını gördük meleğimizin. pıt pıt atıyor miniğimin kalbi :119:
çokk sevindimmm :) akrep anneleriben gittim dün canım kontrole.kalp atışlarını gördük meleğimizin. pıt pıt atıyor miniğimin kalbi :119:
heeyy başka kasım annesi yok mu haydii nerdesinizzz :)
ben babamin burcu akrep. Cok hirsli tutugunu koparan biri oluyorlar ayrica balikla akrep cok iyi anlasir. Bende yengecim bizde uyuyoruz akreple(null)
canım, lütfü beye bende ilk gidişim. ondan önce 2 farklı doktora gittim ama olmadı bu benim 4. hamileliğim. lütfü hoca diğerlerinden farklı olarak inceledi. bende pıhtılaşma var hemetalogla bereber bakıyolar. ücreti biraz fazla ama ben riskli gebelik olduğu için gidiyorum. ücreti 400 tl ayda 1 alacakmış 15 gün sonra gidince almıyor. doğum nasıl olacak bilmiyorum. çok erken diye birşey soramadım. öğreneince sanada bildiririm. benimki riskli olduğundan gidiyorum senin böyle bir sıkıntın yoksa boşuna para verme üniversite hastanelerinde çok iyi hocalar var onlara gidebilirsin. sen kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?