nasıl uyuyayım canım fabrikada uygun bir yer yok kiofiste 3 kişiyiz ve sürekli buraya birileri gelip gidiyor
hoşbulduk canım teşekkür ederim.slm ccanımm aa ne hoş güle güle kullan canım hediyenii i
benimdeeee sabahtan beride iş yokk sıkıldımm
ayy ne güzelllllll, canım bebişinni yerimmm bennnnnn, sırıt tabiii istet istemez gülümseme oluyor demii
hoşgeldinn canmm
yoruldumadımda hediyeler vaktinde ulaşmıyacak diye kastım kendimi :18:
ama olmaz kiinş senin mesain bitmeden gelir :26:
güle güle kullan canım resimlerini bekliyoruzzzz
hoşbulduk canım teşekkür ederim.
banburyapilakiyide çok severim
banburyapilakiyide çok severim
teşekkür ederim canım cümlemizin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olur. Hamilelik çizgisini sitede genel olarak pek mesaj atmadığımdan oluşturmamıştım ama oluştursam iyi olacak birde nasıl yapıldığını bilmiyorum bununla ilgili bir topic varsa link atabilirsen çok sevinirim.
hava atmaaa bulemsummmmm
şişko şişko şişkooooooo
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
canım burayı oku istersen
teşekkür ederim canım cümlemizin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olur. Hamilelik çizgisini sitede genel olarak pek mesaj atmadığımdan oluşturmamıştım ama oluştursam iyi olacak birde nasıl yapıldığını bilmiyorum bununla ilgili bir topic varsa link atabilirsen çok sevinirim.
çalışanlar var demi, olanın var olamayanın var
hava atmaaa bulemsummmmm
ama....ama bu haksızlıkkkkkkk
hayat işte çok acımasız değil mi :97:çalışanlar var demi, olanın var olamayanın var
hoşgeldin canım aramızaa..hayırlı olsun bebeğin...sen bana sat? beklenen doğum? üstünde yazmasını istediğin özel mesajını söyle..ben çizelge yapayım sana...sonrada nasıl kaydedeceğini anlatırım...
hoşgeldin canım aramızaa..hayırlı olsun bebeğin...sen bana sat? beklenen doğum? üstünde yazmasını istediğin özel mesajını söyle..ben çizelge yapayım sana...sonrada nasıl kaydedeceğini anlatırım...
hayat işte çok acımasız değil mi :97:
anaaammm uyuyamıyoruzzzz sırf bunun için bilem işi bırakabiliriiiimmmm her sabah alarm çaldığında kendime " moonsun dayan cumaya 2 gun kaldı 1 gün kaldı " diyerekten kandırıp uyandırıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?