2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Ankara'da yağmur ve can sıkıcı bir hava var. Biz bugün 15+1 olduk 16. haftaya girdik bakalım, heyecanlıyız sabah karnımda bişeyler hissettim ama bebek mi başka bişey mi anlayamadım, ilk bebeğine hamile annelerde hareketlerini hissedebilen var mı?

hoşgeldin canım...istanbulda sıkıcı... polenler uçuşup duruyor... artık hissetmeye başlayabilirsin... normal bu... birçok arkadaş daha erkenden hissetmeye başladı bile.

hoşgeldin canım...istanbulda sıkıcı... polenler uçuşup duruyor... artık hissetmeye başlayabilirsin... normal bu... birçok arkadaş daha erkenden hissetmeye başladı bile.

Eşime bişey hissettim diyince oda heyecanlandı elini koydu, kafasını dayadı tık yok:) Bilmem ben 18. haftaya kadar anlaşılmaz karıştırılır diye bildiğimden bebğe yormadım valla:)

ay bu kargo ne ağır yaaa,
adam tamam getiriyorum dediğinden 3 saat geçti arıyorum anca çıkmış sözde yoğunlarmışşmışşş
6 ya kadar gelir insallah birde iş yerime diye değiştirdim, 6 dan sonra getirirlerse oyarım onları :18:

selam kızlar ben erca. bu annemin üyeliği...

şimdi anneme geldim de buradan yazıyorum dayanamadım yazayım dedim

hediyem gelmiş. vallahi beni tanısa arkadas bu kadar denk getirebilirdi... bayıldım hediyelerime :)) şahanee

eve gidince paylaşırım resimleri:) içeriğini söyleyim. çook moda renk bir oje süper havalı bir kolye şık bir çorap ve şeker bir toka :) vee birde içten yazılmış bir mektup:)

Eşime bişey hissettim diyince oda heyecanlandı elini koydu, kafasını dayadı tık yok:) Bilmem ben 18. haftaya kadar anlaşılmaz karıştırılır diye bildiğimden bebğe yormadım valla:)

benim eşim karnıma kulağını dayayınca bebeği duyuyormuş... ultrasondaki gibi lıkır lıkır sesler yapıyomuşşşş bebiş içerde garibim yaaa o benim karın gurultularım diyemiyorum kii

bugun kontrolumbı kafa vardı bı vardı bebısımı gordum cok sukur cooookk tatlııı yerım onu ben elını agzına goturuo bacakları kıpır kıpır ıyce ınsana benzemıstı dr saglıklı bı bebege benzıo dedı ıkılı test yapılacak ama yınede ense kalınlıgıda 1 mm cok ıyı dedı dr ne gusel bı duyguymus allahım ole hareket ettıgını gormek sabahtan berı sırıtıorum:)

canım hayırlı olsun çok sevindimm güle güle kullan canımmm

çok sevindim canım maaşAllah ayy bende doktordan çıktığımdan beri saf saf sırıtıyordumm çok güzel duygu yaaa haftaya bende ikili test için doktora gidicem hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet muhim değil

iyi günlerde kullan tatlımmm.... herkes sevdi bu hediye işiniii ne güzellll

kızlar mide bulantım başladı yinee :120::120::120: uykumda çok napıcam ben of of

uyuuuu

tatlım sabırsızlıkla bekliyoruz anlatacaklarını :) sanada çok teşekkür ederiz yoruldun:)
yoruldumadımda hediyeler vaktinde ulaşmıyacak diye kastım kendimi :18:
ama olmaz ki inş senin mesain bitmeden gelir :26:

güle güle kullan canım resimlerini bekliyoruzzzz

canımmm hadi hayırlı olsun bebeğinn hep birlikte sağ salim kucaklarımıza alallım inşAllah hamilelik çizgelsi oluştursana

teşekkür ederim canım cümlemizin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olur. Hamilelik çizgisini sitede genel olarak pek mesaj atmadığımdan oluşturmamıştım ama oluştursam iyi olacak birde nasıl yapıldığını bilmiyorum bununla ilgili bir topic varsa link atabilirsen çok sevinirim.

slm ccanımm aa ne hoş güle güle kullan canım hediyenii i

kızlar mide bulantım başladı yinee :120::120::120: uykumda çok napıcam ben of of

benimdeeee sabahtan beride iş yokk sıkıldımm

ayy ne güzelllllll, canım bebişinni yerimmm bennnnnn, sırıt tabiii istet istemez gülümseme oluyor demii

Hoş bulduk canım.
Yaşım:27
Boyum:1.65
Şu anki kilom:61.4
ikinci çocuğum
Çalışıyorum
Sat:12.02.2012
Bat:18.11.2012

hoşgeldinn canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…