2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu karışımı hemen yap iç 2 bardak arka arkaya anında ayaklanırsın:)

1 tane kabuk tarçın
1 kök kuru zencefil
1 havlıcan
1 zerdeçal
1 tutam ıhlamur
1 tutam hibiscus
7-8 tane karanfil
1 avuç kuşburnu

hemen kaynat ballı iç mükemmel bir tariftir ben 2 yıldır bu tarifi kışları her akşam yapıyorum hiç grip olmadık. eşim çok şiddetli geçirirdi o da çok rahat etti.

canlarrr günaydınn... hafta sonu yoğundum giremedim. hepimizin anneler günü kutlu olsunn.. çok güzel bi hafta sonu gecirdim. eşim sürprizini yaptı bana cok sevindimmm. bu arada annesininbirtanesi senin sonucu merak ettiğimden cumartesi gününü okudum az önce. cok sevindiiiimm tatlımmm. sağlıkla kavuş yavruna inşallahhhhh...

Benim de böyle tariflerim var ancak yapamıyorum işte
Korkuyorum kötü bir şeye sebep olurum diye.
doktorum günde 1 bardak nane - ıhlamur gibi bir çay içebilirsin dedi ancak tedirgin oluyorum işte...

canım bitki çayı bize sakıncalı değil miydi? yoksa ilk dönem için miydi o ?

doktorum günde 1 bardak nane - ıhlamur gibi bir çay içebilirsin dedi ancak tedirgin oluyorum işte...

canım bitki çayı bize sakıncalı değil miydi? yoksa ilk dönem için miydi o ?

riskli dönemleri atlattık kızlar abartmadan içebiliriz. çok korkmayın:) fazlası zararlı..

ya bende eskıden bıtkı cayları cok ıcerdım ozellıkle kılo verme donemlerımde bunu yazarken bıle burnuma tarcın koktu valla bı de bugun cay sepetımde cıleklı yesılcay gordum cok ıcıyrodum onceden bı tane attım cantama canım ıstıyor hararetımde var ıcsem mı acaba ne dersınız:26:

bu arada annesının bıtanesı cınsıyetınızı bellı olmus pipiyide gördüyseniz tamamdır bence saglıkla gelsın oglusunuz

10 mayıs doğumgunumdu annem antalyadan 1 gunlugune yanıma geldı suprız yaptı bana ben ıstanbuldayım.cok guzeldı.doğum gunu anneler gunu derken bırsuru bluzlarım oldu:))annemı görmek cok guzeldı.anneler gunu ıcınde esım cıcek almıs saolsun.kayınvalıdeme ve onun annesıne felan gıttık herkes benımde anneler gunumu kutluyor cok guzeldı.
bu arada sabah kalktım ev cok dağılmıstı dedım kendı kendıme evı toplar temızlersen senı mahalledekı tıp merkezıne göturcem bebısı görmeye dedım.temızlık ne ara bıttı anlamadım 1den sonra gtcem bı bakcam bebıse.

burdakı doktor bı amca 55 yasında felan 1 kere gıtmıstım bıraz catlak bısı hem progestan yazdırcam hem bebısı görcem kendılıgınden ılac felan verırse almıyorum bıle :)bakalım nolcak

ay canım önceki mesajından alıntı yapmayı unutmuşum alıntı yapmayınca yazmayıda unuttum tabi cevap yazarken. çok aklım havada bu arada. kesinlikle çocuktan yoksa ben bu kadar dikkatsiz değildim.

sana yazmıştım ama olsun tekrar tebrik etmek isterim. inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna. ayrıca anneler gününde eltin bozuldu diye üzülme, sen yapman gerekeni yapmışsın normal olarak, bırak bozulsun. inşallah değerin anlaşılır. çok güzel bir süpriz.
eşinde şakaya vurmuş belli, yoksa biz anne sayılırız. yavrumuz var ama içimizde. çok doğruymuş, babalar çocuk doğunca anlarmış baba olduklarını. birde erkeklerin klasik bir esprisi var anneler gününde. eşlerine sen benim annem değilsin ki sana hediye alayım. ayyy saçmalığa bak.

cinsiyet olayı değişiyor bazen arkadaşım. bizim burda bir arkadaşım eşi hamile. 5 aya kadar oğlan dediler. sonra birden kız dediler. şimdi 7 aylık tekrar oğlan demişler. inşallah kesin sonuç alırız yaa. yoksa ben cinsiyetini etrafıma söylediğim anda alınacak bişiler. doktora dicem %100 eminsen söyle yoksa sus. ben beklerim ne olacak.

geçmiş olsun canım. lavinyanın tarifi güzel bende de benzer bir tarif vardı. sıcak soğuk bişi yiyip içme.

gözün aydın bebeğini görmüşsün. ense kalınlığın güzel çıkmış.hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

bu arada geçmiş olsun cnm...

geçmiş olsun canım bence sadece nane limon yada ıhlamur iç çokda kaçırmadan iç canım

riskli dönemleri atlattık kızlar abartmadan içebiliriz. çok korkmayın:) fazlası zararlı..

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için....
Rabbim hepimizin evladını korusun....
Bebeğimi görünce gülmeye başladım doktor ağlıyorum sandı ne oldu heyecanlandın dedi...
Yok gülmek geldi içimden dedim...
Adam demiştir ağlayanı gördüm de gülmek nedir diye...

annesininbirtanesii canımm kayserili erkeklerr böyle sanırım bizimkide daha anne olmadın seneye bebişimle kutlarız diyor burcunun dediği gibi erkekler ancak baba olunca anlarlar

Doktorumuz erken diye cinsiyete bakmaya gerek görmedi.
4 hafta daha beklemek var bize...
Öğrenenler olmuş, tebrik ederim, Sağlıkla kucaklarımıza alamk nasip olsun inşallah...
Yalnız bu gidişle erkek çokluğundan gelin bulunamayacak bilginize...

annesininbirtanesii canımm kayserili erkeklerr böyle sanırım bizimkide daha anne olmadın seneye bebişimle kutlarız diyor Burcunun dediği gibi erkekler ancak baba olunca anlarlar

biz babaanneye ve anneanneye hediyeyi verirken üzerine, 'bu gününün annesi geleceğin babaannesine' diye yazdıkkkk Pek bir mutlu oldularrrr

merveomer sabah sen aklıma geldin biliyo musun... tek taşımı, söz yüzüğümü kaybettim... sen de kaybetmiştinnn çok çok kötü bi duyguuuu

çok iyi yapmışsın canım bizede bu yakışır iyi olmuş kayınvalidene ona alırsa hep cicileri böyle mors olur işteee

söylediniz mi % 90 erkekini
ayyyy söylememek ne mümkün...doktordan çıkana kadar 20 kez aradı kayınvalidem...eşimdeeee 'anne kimseye söyleme, kesin demedi...ama muhtemelen erkekmiş'dedi...kapattı telefonu...'dur bi annemi tekrar arayımda iyice tembihleyim sağa sola haber salar şimdi o' dedi...aradııı veee meşgull meşgul...meşgul...meşgul...sonunda evden aradı...'anne kiminleee konuşuyorsun ben sana kimseye denmeyecek demedimmi'dedi biraz kızdı eşim...söylemedim diyordaaa duyurmuşturr milletee %90'lık oğluşumuuu
Ne güzel senin erken çıkmış ben meraktan öleceğim.
seninde kısa zaman sonraa belli olur kuzum...11+5de gitmiştim bişey demedi doktorumuz..14+5 söyleyebildi...vee o sedyeye yatıncaa bikez daha anladımkii ne kadar merak etsemdee önemli olan cinsiyeti değil..iyi olduğunu, kalbinin pıt pıt attığını duyuncaa zaten dünyalar senin oluyorr allahıma binlerceee şükürrler olsunn:26:

canım bizim14+5de söyledi.kuzum ultrasonda 15+1 çıktı...2 gün ileri sen gideli henüz 1 hafta olmuş 13 haftalıkken gittiysen..biraz daha bekle bakalım annesi...belkii haftaya gidersinn 2 hafta beklemezsindeee

sağoll mervemmmm darısı tüm bekleyen arkadaşlarımaa,,,güzel kasım annelerinee olsun...%90 dedi diyeee kendimiii kaptırmak istiyorum oğlumun olcagı fikrinee ama bi yandandaaa bekle biraz daha annesininbirtanesii diyorum kendi kendimeeeeeeee

gördükk kuzum...minicik bişey..pipi iştee bu dedi doktorumuz...ama yinede kesin konuşamadıbeklemedeyiz...haftaya pazartesi kendi doktorumaa gidicem o zaman kesinleşirr %100 oğluşumm olurr o zaman adımızzz

en güzel anneler günümlden biriydi.ben mutfaktayım.içerden baba-kız fısıldaşmaları geliyor...

-şşşşttt kızım şimdi dışarı çıkalım annene hediye alalım, ama annene çaktırma....
benim 4 yaşındaki kızım mutfağa gelir
-annejiiimmm beni güzel giydir dışarı çıkmam lasımmm...
-neden kızım? nereye gidiyorsun
- şey ... emmm ... emmm... bugün babamın doğum günüde ona hediye alcam...

ay aklı sıra çaktırmıyor .bende sürprizi hiç bozmadım....gittiler baba -kız
sonra kapı çaldı. arkasda bi çiçek boyu kadar sağdan soldan görünüyor....hediyeyi saklamış güyaa...
sonra sarılıp öpüştük....çok mutlu oldum... sonra tamam anne hediyeni gördün yeter dedi.aldı kendi odasına, masasına koydu koca çiçeği.
banamı aldı kendinemi? pek anlamasamda çokk mutlu oldum... iyiki varlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…