Teyzeleri biz geldik, sabah doktordaydık...
İyiyimişiz doktor amcamız öyle dedi...
2li test için kan verdik ense kalınlığımız 1.32 çıktı doktor onu 1.4 kabul edeceğiz dedi...
iyi mi dedim iyi korkmayın dedi
Haftaya sonuçlar çıkacak...
Cinsiyet dedim daha erkeennn dedi....
:)))
Ama benim hastalığım bitmiyor bademciğim şişti....
Bana ne tavsiye edersiniz, ağırlaşmadan kurtulayım şu sıkıntıdan....
bu karışımı hemen yap iç 2 bardak arka arkaya anında ayaklanırsın:)
1 tane kabuk tarçın
1 kök kuru zencefil
1 havlıcan
1 zerdeçal
1 tutam ıhlamur
1 tutam hibiscus
7-8 tane karanfil
1 avuç kuşburnu
hemen kaynat ballı iç mükemmel bir tariftir ben 2 yıldır bu tarifi kışları her akşam yapıyorum hiç grip olmadık. eşim çok şiddetli geçirirdi o da çok rahat etti.
bu karışımı hemen yap iç 2 bardak arka arkaya anında ayaklanırsın:)
1 tane kabuk tarçın
1 kök kuru zencefil
1 havlıcan
1 zerdeçal
1 tutam ıhlamur
1 tutam hibiscus
7-8 tane karanfil
1 avuç kuşburnu
hemen kaynat ballı iç mükemmel bir tariftir ben 2 yıldır bu tarifi kışları her akşam yapıyorum hiç grip olmadık. eşim çok şiddetli geçirirdi o da çok rahat etti.
Benim de böyle tariflerim var ancak yapamıyorum işte
Korkuyorum kötü bir şeye sebep olurum diye.
doktorum günde 1 bardak nane - ıhlamur gibi bir çay içebilirsin dedi ancak tedirgin oluyorum işte...
doktorum günde 1 bardak nane - ıhlamur gibi bir çay içebilirsin dedi ancak tedirgin oluyorum işte...
canım bitki çayı bize sakıncalı değil miydi? yoksa ilk dönem için miydi o ?
evet kuzumm allah izin verirseeee oğluşumm geliyor...moonsun teyzesi onun adını %90'lıkk oğluş koydu..şimdilikk bende öylee seviyorummm %90'lıkkkk oğluşummmm benimmmm diyorumm
kuzum geçmişş olsunn..bugun daha iyisin inşallahh:26:
arkadaşının gözü aydınnn darısı bizim başımızaa..inşallahh sütüdee gelir...kuzusuu güzelcee emer beslenir...
bizim anneler günü sıradandı canım..benimm düşüncesizz kocammm 'daha anne değilsinkiii seneye seneye' dedi...bişey almadı bana...arkadaşlarımmdan o kadar çok arayan mesaj atan oldukiii...eşimin boşluğunun doldurdularr sağolsunlar...annecimdee bana anne-bebek figürlü kolyeler varyaa onlardan alacakmışş..bu hafta kardeşimin söz kahvesi koşturmacası oluncaa alamadım kızım..senle beraber gidelimdee sen beğen dedi...gerek yok falan dedim ama ısrar ettim.çok mutlu oldum bendeeeşimmmm gıcık düşünmüyorr bilee ama allahtan çevremdeee hediyeleşmeye, süprizlere değer veren arkadaşlarım, ahbablarım, dostlarım ve ailem var
kızlar selam
hepınızın anneler günü kutlu olsun bızde cts anneme dünde kayınvaldeme gıttık ikisine de polaristen ayakkabı aldım 2 tane de parfüm setim oldu bu aradagüzel gectı yanı haftasonumuz
cts baska bı doktora gıttım kendı doktorum 13+0 da cınsıyet ıcın pipi var gıbı sankı demıstı bu da 15+4 te tam gostermedı ama %80 kız dıyorum dedıyanı sıfırlandım 2 hafta sonra bakalım kendı doktorum ne dıyecek hayırlısı artık oğlumda hıc boyle deıdlı 12 haftalıken ogrendık ve oyle devam ettı
Teyzeleri biz geldik, sabah doktordaydık...
İyiyimişiz doktor amcamız öyle dedi...
2li test için kan verdik ense kalınlığımız 1.32 çıktı doktor onu 1.4 kabul edeceğiz dedi...
iyi mi dedim iyi korkmayın dedi
Haftaya sonuçlar çıkacak...
Cinsiyet dedim daha erkeennn dedi....
:)))
Ama benim hastalığım bitmiyor bademciğim şişti....
Bana ne tavsiye edersiniz, ağırlaşmadan kurtulayım şu sıkıntıdan....
bu arada geçmiş olsun cnm...
geçmiş olsun canımbence sadece nane limon yada ıhlamur iç çokda kaçırmadan iç canım
riskli dönemleri atlattık kızlar abartmadan içebiliriz. çok korkmayın:) fazlası zararlı..
ya bende eskıden bıtkı cayları cok ıcerdım ozellıkle kılo verme donemlerımdebunu yazarken bıle burnuma tarcın koktu valla bı de bugun cay sepetımde cıleklı yesılcay gordum cok ıcıyrodum onceden bı tane attım cantama canım ıstıyor hararetımde var ıcsem mı acaba ne dersınız:26:
bu arada annesının bıtanesı cınsıyetınızı bellı olmus pipiyide gördüyseniz tamamdır bencesaglıkla gelsın oglusunuz
ay canım önceki mesajından alıntı yapmayı unutmuşum alıntı yapmayınca yazmayıda unuttum tabi cevap yazarken. çok aklım havada bu arada. kesinlikle çocuktan yoksa ben bu kadar dikkatsiz değildim.
sana yazmıştım ama olsun tekrar tebrik etmek isterim. inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna. ayrıca anneler gününde eltin bozuldu diye üzülme, sen yapman gerekeni yapmışsın normal olarak, bırak bozulsun. inşallah değerin anlaşılır. çok güzel bir süpriz.
eşinde şakaya vurmuş belli, yoksa biz anne sayılırız. yavrumuz var ama içimizde. çok doğruymuş, babalar çocuk doğunca anlarmış baba olduklarını. birde erkeklerin klasik bir esprisi var anneler gününde. eşlerine sen benim annem değilsin ki sana hediye alayım. ayyy saçmalığa bak.
cinsiyet olayı değişiyor bazen arkadaşım. bizim burda bir arkadaşım eşi hamile. 5 aya kadar oğlan dediler. sonra birden kız dediler. şimdi 7 aylık tekrar oğlan demişler. inşallah kesin sonuç alırız yaa. yoksa ben cinsiyetini etrafıma söylediğim anda alınacak bişiler. doktora dicem %100 eminsen söyle yoksa sus. ben beklerim ne olacak.
geçmiş olsun canım. lavinyanın tarifi güzel bende de benzer bir tarif vardı. sıcak soğuk bişi yiyip içme.
gözün aydın bebeğini görmüşsün. ense kalınlığın güzel çıkmış.hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
annesininbirtanesii canımm kayserili erkeklerr böyle sanırım bizimkide daha anne olmadın seneye bebişimle kutlarız diyorBurcunun dediği gibi erkekler ancak baba olunca anlarlar
Doktorumuz erken diye cinsiyete bakmaya gerek görmedi.
4 hafta daha beklemek var bize...
Öğrenenler olmuş, tebrik ederim, Sağlıkla kucaklarımıza alamk nasip olsun inşallah...
Yalnız bu gidişle erkek çokluğundan gelin bulunamayacak bilginize...
ayyyy söylememek ne mümkün...doktordan çıkana kadar 20 kez aradı kayınvalidem...eşimdeeee 'anne kimseye söyleme, kesin demedi...ama muhtemelen erkekmiş'dedi...kapattı telefonu...'dur bi annemi tekrar arayımda iyice tembihleyim sağa sola haber salar şimdi o' dedi...aradııı veee meşgullçok iyi yapmışsın canım bizede bu yakışıriyi olmuş kayınvalidene ona alırsa hep cicileri böyle mors olur işteee
söylediniz mi % 90 erkekini
seninde kısa zaman sonraa belli olur kuzum...11+5de gitmiştim bişey demedi doktorumuz..14+5 söyleyebildi...vee o sedyeye yatıncaa bikez daha anladımkii ne kadar merak etsemdee önemli olan cinsiyeti değil..iyi olduğunu, kalbinin pıt pıt attığını duyuncaa zaten dünyalar senin oluyorr allahıma binlerceee şükürrler olsunn:26:Ne güzel senin erken çıkmış ben meraktan öleceğim.
canım bizim14+5de söyledi.kuzum ultrasonda 15+1 çıktı...2 gün ilerigünaydın arkadaşlar
bakıyorumda erkedk bebekler çoğunlukta Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasp eder inşallah...
biz 14+2deyiz meraktan ölüyorum ama kontrole daha 2 hafta var! acaba belli olur mu diye düşünmeden kendimi alamıyorum
13 haftalıkken gittiğimizde görünmemişti...
dayanamayıp başka doktora gidebiliriz, eşimle konuşup konuşup durduruyoruz kendimizi:) biraz daha bekleyelim diyoruz:)
hepimiz için hayırlısı olur inşallah:)
sağoll mervemmmmcanlarrr günaydınn... hafta sonu yoğundum giremedim. hepimizin anneler günü kutlu olsunn.. çok güzel bi hafta sonu gecirdim. eşim sürprizini yaptı bana cok sevindimmm. bu arada annesininbirtanesi senin sonucu merak ettiğimden cumartesi gününü okudum az önce. cok sevindiiiimm tatlımmm. sağlıkla kavuş yavruna inşallahhhhh...
ya bende eskıden bıtkı cayları cok ıcerdım ozellıkle kılo verme donemlerımdebunu yazarken bıle burnuma tarcın koktu valla bı de bugun cay sepetımde cıleklı yesılcay gordum cok ıcıyrodum onceden bı tane attım cantama canım ıstıyor hararetımde var ıcsem mı acaba ne dersınız:26:
bu arada annesının bıtanesı cınsıyetınızı bellı olmus pipiyide gördüyseniz tamamdır bencesaglıkla gelsın oglusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?