2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bencede canım kesın olmadıkca doktorlar nıye tahmın yapıyo anlamıyorum sadece kafamızı karıstırıyorlar o kadar normalde erkek dendıkten sonra pek degısmıyor ama bana hem tam göremedım hemde %80 dedı o yuzden sasırdım kendı kontrolumde bende dıycem kesın deılse soylemeyın dıye

cinsiyetleri belli olanlar
aşermelerini( tatlı acı vs) veya
vucuttaki değişiklikleri ( kilo-uyku -cilt problemleri , göbek şekilleri vs) yazsınlar arkadaşlar...
ona göre istatiksel bizde yorum yapalım...bende heyecan yaptımmmmmm.....

merveomer sabah sen aklıma geldin biliyo musun... tek taşımı, söz yüzüğümü kaybettim... sen de kaybetmiştinnn çok çok kötü bi duyguuuu

a aaaaa ya canım bulursun inşallah. bütün ceketlerinin cebine çantalarına bak. haa bi de çantanın astarı yıtılıyo bazen ordan da kaçabiliyo. üzüldüm valla

annesinin birtanesi görmedin sandım tatlımmm. hadi kesinleşsin artık cinsiyetler yaaa cok heyecanlıııı

canlar beni görmediniz sandım ya çok pardon şimdi okudum

ayy yerim ben onu yaaa çok şekerr.... haftasonu pastanede hep babalarla pıtır pıtır kızları pasta meyve sepeti yaptırıyolardı...görsen böyle şımarık şımarık öyle tatlılar ki...

canım heryere baktımmm bakmadığım yer kalmadı... yok ümidimi kestim artık... diğer yüzüklerimi de çıkardım takasım gelmiyor hiç tek taşım olmadan

ben ekşi istiyorum canım. uyku zaten vardı da biraz arttı sanki. halsizlik var. ayakta kalınca belim ve bacaklarım agrıyo. bazıları popon büyüdü diyo. göbeğim çok sivri değil yayvan diyebiliriz. kilo da ilk 3 ayımı 1 kilo ile bitirdim. cildimde iseee bi süredir sivilce problemi vardı hiç bi değişiklik olmadı arada cıkıyo arada sönüyo. ve doktorumuz kıza benziyo dediiii ama tabi emin değiliz. hatta kıyafet falan alma dedi. böyle işteee

bende acı aşeriyorummm tuzlu ve acııı bende de uyku problemi var zaten göbüşüm vardı iyice büyüdüü popom desen oda öyle sanırım kızımızz olucak

canım heryere baktımmm bakmadığım yer kalmadı... yok ümidimi kestim artık... diğer yüzüklerimi de çıkardım takasım gelmiyor hiç tek taşım olmadan
çok kötü bi duygu yaaa((( artık sadaka olsun diyip geçiyorum. benim umudum kalmadı 5-6 ay gecti. cıksa cıkardı. ama inşallaahh seninki çıkar. aslında kayıp duası var ama hemen okumak lazımmış. ben cok sonradan duydum. bi de üzme kendini tatlım kısmetten cıkınca yapcak bişi yok. canın sağolsun

sağoolll burcucummm teşekkür ederimm canım...rabbim inşallahh gönlümee göre verdiii ben böyle şeylere kendi adımaa önem verdiğim için unutmam, aldığım yaptığımm büyük şeyler değil ama önemli olan hatırlamak bence..eltimde yapabilirdii demi kuzum? dediğin gibi ben napayım yanii o düşünmediysee

amannn eşimm tam duygusuzz böylee günlerii anlamsızz buluyormuş...bu sebebin arkasınaa sığınıyorr onudaaa biliyorumm bennnn anneyimm allahın izniyle...o ancakk bebeğimizi kucağımıza aldığımızdaa anlıyacakk sanırım baba oldugunu ve benimmm anne oldugumuu

aaaaa o espirideee tam dayaklıkkk...bi çicek...özenle hazırlanmışş bi kahvaltı...bi küçük not be adammmm istediğimmm ama anlayanaaa...:44:
annesininbirtanesii canımm kayserili erkeklerr böyle sanırım bizimkide daha anne olmadın seneye bebişimle kutlarız diyor burcunun dediği gibi erkekler ancak baba olunca anlarlar
hödükk diyorum ben kısaca eşimee böylee günlerdee biraz yol kattetmiştik kuzumdaa biz böylee önemli günleri hatırlamak konusunda ama demekki zorlamayla olmuyorr adamın içinden gelecekkk aldığım pastayıı mideye indirmeyi bildi...annesine alınan çok mutluuu...ama bana gelinceeee 'daha anne değilsinki' diyorr düşüncesiz kocamm zaten hormonlarım tavan yapmışş duygusalım...
biz babaanneye ve anneanneye hediyeyi verirken üzerine, 'bu gününün annesi geleceğin babaannesine' diye yazdıkkkk Pek bir mutlu oldularrrr

ayy ne güzel bi nott süper düşünümüşünüz...bizde bebek müjdesini verirkenn yapmıştık...'anneanneciğim süpriz ben geliyorum' diyee ama bu sefer not falan yazmadımm:44:

merveomer sabah sen aklıma geldin biliyo musun... tek taşımı, söz yüzüğümü kaybettim... sen de kaybetmiştinnn çok çok kötü bi duyguuuu

esraamm yaa evdekilerr arasaydıı sağı solu...iyicee düşün nerde çıkardığını falan...elektirikli süpürgenin içine falan bakmışındırr gerçi ama
inşallahh bulunurr bebeğim..ama bulunamazsada üzülmee sakın...

ekşi tuzlu ve acı yedim canım. halada deli gibi ekşi şeyler istiyorum tatlı hiç istemedi canım. limon file file limon yedim tuzlayıp tuzlayıp:) karnım yayılmıştı, 2 haftadır sivri büyüyor. uyku problemim bazen oluyor. mide ağrısı çok çektim halada çekiyorum ilaç kullanıyorum. buantım olmadı denebilir. cildimde ilk başlarda sivilce çıktı, çok yağlandı şimdiyese inanılmaz güzel pürüzsüz oldu ve yağlanmıyor. belirtilerim bunlar, oğluşum olacak:)

yok canım yaa evdekilerde heryere bakıyolar... yok... üzüldüm üzüldüm yine kramplar girdi zaten... şimdi takmıyorum hiç... bebeğimden kıymetli değil... söz yüzüğümdü değerliydi ama çok şükür benim aşık olduğum eşim ve bebeğim var.. bunlar daha önemli...

esraaaa bi dk yaaa sen sanki rüyanda da mı kaybetmiştin yüzüğünü??

yok canım yaaa... hatta bu gece rüyamda bi düğüne gidiyoruz, orda kimse bana bakmasın diye elimi hep karnımda taşıyorum yüzüğüm görünsün diye... sabahında da yüzük yok işte...

kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...

oo canım hayırlı olsun.. ne zaman taşınıyosunuz peki? çok beğenmiştin evi içine çok sinmişti öyle hatırlıyorum.

evet canım yani normalde daha büyük istiyorduk ama nasip olacak sanırım içine girdiğimde içim direk ısındı :) haziran sonu temmuz başı taşınmayı düşünüyoruz tatlım Allah nasip ederse.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah

mrb benim kızımda kasımda ikinci bebeğini doğuracak allah hepinize hayırlı dğumlar versin inş bizim cinsiyeti belli değil ilk oğlu olduğu için biz kız istiyoruz hayırlısıyla

amin canım...

neden hemen taşınmıyorsunuz peki? tadilat falan mı yapılıcak... ben olsam bir haftada toplardım tası tarağı

Canım ben de tatlıdan tiksindim, normalde çikolataya dayanamazdım her gün illa ki yerdim ama artık görmek bile istemiyorum. Bir tek tatlı kaşığıyla bal yiyorum günlük, o kadar. Cildim acayip sivilcelendi, yüzümde çok az ama omuzlarımla sırtımda küçük küçük bir sürü sivilce çıktı. En başından beri acayip derecede bulantı ve kusmalarım var. Uykuyu zaten severdim ama şimdilerde daha erken yatıp daha erken kalkıyorum pek bir değişiklik olmadı. Vücudumun hiç bir yeri kilo almamasına, hatta vermeme rağmen sanki basketbol topu yutmuş gibi hafif yanlara yayılan ama daha çok öne sivrilen bir karnım var Herkes artık hamile olduğumu anlayabiliyor, kaç aylık hamilesin diye soruyorlar, ama ben çok utanıyorum daha bu hafta olacak 4 aylık ve karnım sanki 5 aylıklar gibi

Doktor da kızın olabilir büyük ihtimalle demişti. Bakalım cuma günü farklı bir hastaneden randevu aldım,çok iyi bir doktor demişlerdi bana. İnşallah cinsiyetini de söyler ve umarım bu sefer doktordan yana yüzüm güler de yenisini aramaktan kurtulurum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…