ay canım önceki mesajından alıntı yapmayı unutmuşum alıntı yapmayınca yazmayıda unuttum tabi cevap yazarken. çok aklım havada bu arada. kesinlikle çocuktan yoksa ben bu kadar dikkatsiz değildim.
sana yazmıştım ama olsun tekrar tebrik etmek isterim. inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna. ayrıca anneler gününde eltin bozuldu diye üzülme, sen yapman gerekeni yapmışsın normal olarak, bırak bozulsun. inşallah değerin anlaşılır. çok güzel bir süpriz.
eşinde şakaya vurmuş belli, yoksa biz anne sayılırız. yavrumuz var ama içimizde. çok doğruymuş, babalar çocuk doğunca anlarmış baba olduklarını. birde erkeklerin klasik bir esprisi var anneler gününde. eşlerine sen benim annem değilsin ki sana hediye alayım. ayyy saçmalığa bak.
cinsiyet olayı değişiyor bazen arkadaşım. bizim burda bir arkadaşım eşi hamile. 5 aya kadar oğlan dediler. sonra birden kız dediler. şimdi 7 aylık tekrar oğlan demişler. inşallah kesin sonuç alırız yaa. yoksa ben cinsiyetini etrafıma söylediğim anda alınacak bişiler. doktora dicem %100 eminsen söyle yoksa sus. ben beklerim ne olacak.
geçmiş olsun canım. lavinyanın tarifi güzel bende de benzer bir tarif vardı. sıcak soğuk bişi yiyip içme.
gözün aydın bebeğini görmüşsün. ense kalınlığın güzel çıkmış.hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
merveomer sabah sen aklıma geldin biliyo musun... tek taşımı, söz yüzüğümü kaybettim... sen de kaybetmiştinnn çok çok kötü bi duyguuuu
en güzel anneler günümlden biriydi.ben mutfaktayım.içerden baba-kız fısıldaşmaları geliyor...
-şşşşttt kızım şimdi dışarı çıkalım annene hediye alalım, ama annene çaktırma....
benim 4 yaşındaki kızım mutfağa gelir
-annejiiimmm beni güzel giydir dışarı çıkmam lasımmm...
-neden kızım? nereye gidiyorsun
- şey ... emmm ... emmm... bugün babamın doğum günüde ona hediye alcam...
ay aklı sıra çaktırmıyor .bende sürprizi hiç bozmadım....gittiler baba -kız
sonra kapı çaldı. arkasda bi çiçek boyu kadar sağdan soldan görünüyor....hediyeyi saklamış güyaa...
sonra sarılıp öpüştük....çok mutlu oldum... sonra tamam anne hediyeni gördün yeter dedi.aldı kendi odasına, masasına koydu koca çiçeği.
banamı aldı kendinemi? pek anlamasamda çokk mutlu oldum... iyiki varlar....
a aaaaaya canım bulursun inşallah. bütün ceketlerinin cebine çantalarına bak. haa bi de çantanın astarı yıtılıyo bazen ordan da kaçabiliyo. üzüldüm valla
annesinin birtanesi görmedin sandım tatlımmm. hadi kesinleşsin artık cinsiyetler yaaa cok heyecanlıııı
canlar beni görmediniz sandım ya çok pardon şimdi okudum
cinsiyetleri belli olanlar
aşermelerini( tatlı acı vs) veya
vucuttaki değişiklikleri ( kilo-uyku -cilt problemleri , göbek şekilleri vs) yazsınlar arkadaşlar...
ona göre istatiksel bizde yorum yapalım...bende heyecan yaptımmmmmm.....
ben ekşi istiyorum canım. uyku zaten vardı da biraz arttı sanki. halsizlik var. ayakta kalınca belim ve bacaklarım agrıyo. bazıları popon büyüdü diyo. göbeğim çok sivri değil yayvan diyebiliriz. kilo da ilk 3 ayımı 1 kilo ile bitirdim. cildimde iseee bi süredir sivilce problemi vardı hiç bi değişiklik olmadı arada cıkıyo arada sönüyo. ve doktorumuz kıza benziyo dediiiiama tabi emin değiliz. hatta kıyafet falan alma dedi. böyle işteee
çok kötü bi duygu yaaacanım heryere baktımmm bakmadığım yer kalmadı... yok ümidimi kestim artık... diğer yüzüklerimi de çıkardım takasım gelmiyor hiç tek taşım olmadan
sağoolll burcucummm teşekkür ederimm canım...rabbim inşallahh gönlümee göre verdiiiay canım önceki mesajından alıntı yapmayı unutmuşum alıntı yapmayınca yazmayıda unuttum tabi cevap yazarken. çok aklım havada bu arada. kesinlikle çocuktan yoksa ben bu kadar dikkatsiz değildim.
sana yazmıştım ama olsun tekrar tebrik etmek isterim. inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna. ayrıca anneler gününde eltin bozuldu diye üzülme, sen yapman gerekeni yapmışsın normal olarak, bırak bozulsun. inşallah değerin anlaşılır. çok güzel bir süpriz.
eşinde şakaya vurmuş belli, yoksa biz anne sayılırız. yavrumuz var ama içimizde. çok doğruymuş, babalar çocuk doğunca anlarmış baba olduklarını. birde erkeklerin klasik bir esprisi var anneler gününde. eşlerine sen benim annem değilsin ki sana hediye alayım. ayyy saçmalığa bak.
hödükk diyorum ben kısaca eşimee böylee günlerdeeannesininbirtanesii canımm kayserili erkeklerr böyle sanırım bizimkide daha anne olmadın seneye bebişimle kutlarız diyorburcunun dediği gibi erkekler ancak baba olunca anlarlar
biz babaanneye ve anneanneye hediyeyi verirken üzerine, 'bu gününün annesi geleceğin babaannesine' diye yazdıkkkkPek bir mutlu oldularrrr
merveomer sabah sen aklıma geldin biliyo musun... tek taşımı, söz yüzüğümü kaybettim... sen de kaybetmiştinnn çok çok kötü bi duyguuuu
hadi bakalım şu erkekleri bastıralım canımmmm kızlar azınlıkta vallaabende acı aşeriyorummm tuzlu ve acıııbende de uyku problemi var zaten göbüşüm vardı iyice büyüdüü popom desen oda öyle sanırım kızımızz olucak
vucuttaki değişiklikleri ( kilo-uyku -cilt problemleri , göbek şekilleri vs) yazsınlar arkadaşlar...
esraamm yaa evdekilerr arasaydıı sağı solu...iyicee düşün nerde çıkardığını falan...elektirikli süpürgenin içine falan bakmışındırr gerçi ama
inşallahh bulunurr bebeğim..ama bulunamazsada üzülmee sakın...
esraaaa bi dk yaaa sen sanki rüyanda da mı kaybetmiştin yüzüğünü??
kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
oo canım hayırlı olsun.. ne zaman taşınıyosunuz peki? çok beğenmiştin evi içine çok sinmişti öyle hatırlıyorum.
evet canım yani normalde daha büyük istiyorduk ama nasip olacak sanırım içine girdiğimde içim direk ısındı :) haziran sonu temmuz başı taşınmayı düşünüyoruz tatlım Allah nasip ederse.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?