Yok yokk sen değill bebişin acıktııı
Esraa kuzummmm biz varız yaaaa ama neden öyle diyorsunnnn
Bulemsunun büyük olasılıkla bilgisayarı arızalıydı yaa düzelmemiştir, ondan giremiyordur. Dün akşam da abisininkinden yazmıştı bize. Ama annesininbirtanesi nerde gerçektenn???
canım
Son adet tarihin
Beklenen doğum tarihini sormayı unutmusummmçok memnun olduk şekerimmm
Bulemsunun büyük olasılıkla bilgisayarı arızalıydı yaa düzelmemiştir, ondan giremiyordur. Dün akşam da abisininkinden yazmıştı bize. Ama annesininbirtanesi nerde gerçektenn???
canım
Son adet tarihin
canım
Son adet tarihin
canım
Son adet tarihin
sana kesinlikle katılıyorum...burda kimse eşim kıymetimi bilmiyor,aman doğuma girsinde kıymetimi bilsin gibi bir laf söylemedi. Bu söylemi burcu nerden çıkardı anlayabilmiş değilim... Doğuma eşinin girmesini isteyen arkadaşların bazıları, eşim bebeğimiz için ne sıkıntı çektiğimi biraz görsün diye düşünerek doğuma eşinin girmesini istiyor. haklı ya da haksız... kendi düşünceleri... ama burda kimse "ay eşim kıymetimi bilmiyor,doğuma girsin de kıymetimi bilsin" demedi...
sanırım burcu söylemek istediklerini yanlış kelimelerle ifade etti...ben öyle olduğunu düşünüyorum.
ayy alınmış benimmm tatlı hamişşşimmmm
annesinibirtanesi aktif görünüyor ama yokgerçi o genelde toplu bir şekilde yanıtlıyor sürekli giremiyor heralde..
meraklııı aysunnn meraklıııı
bu arada bulemsu hala hediyelerin kimden kime gittiğini söylemedi.. bi de anlatacağı komik şeyler vardı merak ediyorummm
canım benim birde bi arkadaşın kardeşi doğumdayken eşi aldatmış onu burda günyüzüne çıkarıp aşağıklamaya çalışıyor.o arkadaşımız içini döktü dua edin dedi. iyi niyetiyle kadın içini döktü.onu bile ne kötü niyetle yorumlamış yaaaa.... böyle kötü olayları kendine zevk edinen kişileri görünce şok oluyorum.... hangi erkek ne kadar iyi olursa olsun, anneliğin a sını bilemezzzzzz....... bu böylece bilinsin... babalık çok güzel bi mertebe, çoğu kişide iyi bir babadır kuşkusuz. ama annelikle kıyaslanamaz....
şahsen diğer arkadaşın kardeşiyle olan olayın bu şekil gündeme gelmesi içimi acıttı .o arkadaştan suçum olmadığı halde burda konu yenilendiği için özür dilerim....
şekerim bulemsuya yardımcı oluyorum hemde arkadaşlarımızı tanıyoruz fena mııı
kızlar selam umarım herkes iyidir ben bayağdır yazamıyorumyanlız 3 gündür inanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum ve dişim apse yapmış..
sanıyorum aramızda daha önce busorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı
kızlar neler yapmıştınız ozaman
ben birtane antibiyotik kullanıyorum birde sadece minoset tabiki minosette ağrımı tam olarak geçirmiyor ama en azından azda olsa hafifletiyor ama kendimi hem ağrıdan dolayı hemde ilaç içtiğim için çok kötü hissediyorum
hiç ağlamadığım kadar ağladım anlıyacağınız..
offf:
canım benim birde bi arkadaşın kardeşi doğumdayken eşi aldatmış onu burda günyüzüne çıkarıp aşağıklamaya çalışıyor.o arkadaşımız içini döktü dua edin dedi. iyi niyetiyle kadın içini döktü.onu bile ne kötü niyetle yorumlamış yaaaa.... böyle kötü olayları kendine zevk edinen kişileri görünce şok oluyorum.... hangi erkek ne kadar iyi olursa olsun, anneliğin a sını bilemezzzzzz....... bu böylece bilinsin... babalık çok güzel bi mertebe, çoğu kişide iyi bir babadır kuşkusuz. ama annelikle kıyaslanamaz....
şahsen diğer arkadaşın kardeşiyle olan olayın bu şekil gündeme gelmesi içimi acıttı .o arkadaştan suçum olmadığı halde burda konu yenilendiği için özür dilerim....
ben arkadaşımı aşağılamaya çalışmışım ben öyle mi? bunu neden yapayım? bunu sen böyle yazmaya nasıl cesaret edersin asıl? konuyu nasıl böyle saptırabilirsin. o arkadaş gelecek nasılsa ve ben ona yazdığımı söyleyeceğim. bakalım aşağılamış mıyım onu. çok ayıp ya.
senin kocan senin kıymetini biliyor olabilir, sana bilmiyor diyen var mı? bu kadar savunma neden? yarası olan gocunur ona göre.
iyi yapıyosun şekerimmm. bir de şu cinsiyeti kesinleşenleri ilk sayfadaki listeye koysakkk
ben arkadaşımı aşağılamaya çalışmışım ben öyle mi? bunu neden yapayım? bunu sen böyle yazmaya nasıl cesaret edersin asıl? konuyu nasıl böyle saptırabilirsin. o arkadaş gelecek nasılsa ve ben ona yazdığımı söyleyeceğim. bakalım aşağılamış mıyım onu. çok ayıp ya.
senin kocan senin kıymetini biliyor olabilir, sana bilmiyor diyen var mı? bu kadar savunma neden? yarası olan gocunur ona göre.
gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?