2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy alınmış benimmm tatlı hamişşşimmmm
annesinibirtanesi aktif görünüyor ama yok gerçi o genelde toplu bir şekilde yanıtlıyor sürekli giremiyor heralde..

canım

Son adet tarihin
Beklenen doğum tarihini sormayı unutmusummm çok memnun olduk şekerimmm

meraklııı aysunnn meraklıııı

bu arada bulemsu hala hediyelerin kimden kime gittiğini söylemedi.. bi de anlatacağı komik şeyler vardı merak ediyorummm

annesinibirtanesi aktif görünüyor ama yok gerçi o genelde toplu bir şekilde yanıtlıyor sürekli giremiyor heralde..

canım

Son adet tarihin

bu arada bulemsu hala hediyelerin kimden kime gittiğini söylemedi.. bi de anlatacağı komik şeyler vardı merak ediyorummm

canım

Son adet tarihin

canım

Son adet tarihin

canım benim birde bi arkadaşın kardeşi doğumdayken eşi aldatmış onu burda günyüzüne çıkarıp aşağıklamaya çalışıyor.o arkadaşımız içini döktü dua edin dedi. iyi niyetiyle kadın içini döktü.onu bile ne kötü niyetle yorumlamış yaaaa.... böyle kötü olayları kendine zevk edinen kişileri görünce şok oluyorum.... hangi erkek ne kadar iyi olursa olsun, anneliğin a sını bilemezzzzzz....... bu böylece bilinsin... babalık çok güzel bi mertebe, çoğu kişide iyi bir babadır kuşkusuz. ama annelikle kıyaslanamaz....
şahsen diğer arkadaşın kardeşiyle olan olayın bu şekil gündeme gelmesi içimi acıttı .o arkadaştan suçum olmadığı halde burda konu yenilendiği için özür dilerim....

ben çok merak ediyorum kızmı erkekmi hatta çatlayacam o derece deli gibi ekşi yiyorum tatlı canavarı olan ben tatlı yiyemiyorum. ama genede bilmiyorum kalbimden geçen kız ama allah taktiri sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda

Annesinin birtanesii aşşagıda görünüo ama yazmıyoo yazsana bacım

şekerim bulemsuya yardımcı oluyorum hemde arkadaşlarımızı tanıyoruz fena mııı

ben arkadaşımı aşağılamaya çalışmışım ben öyle mi? bunu neden yapayım? bunu sen böyle yazmaya nasıl cesaret edersin asıl? konuyu nasıl böyle saptırabilirsin. o arkadaş gelecek nasılsa ve ben ona yazdığımı söyleyeceğim. bakalım aşağılamış mıyım onu. çok ayıp ya.

senin kocan senin kıymetini biliyor olabilir, sana bilmiyor diyen var mı? bu kadar savunma neden? yarası olan gocunur ona göre.

Canımm çok geçmiş olsun benim de dolgulu bir dişim kanama yapıyor sürekli umarım daha da kötü olmayız. Ama bildiğim kadarıyla 3. ayı atlattıktan sonra diş tedavisi yaptırmak daha kolay oluyormuş. Sonuçta diş bu iltihaplanması bebeğe kadar zarar verebilir Allah korusun. Doktora git bence kuzum daha fazla çekme, ağlama da kıyamamm

artık uzatmasanızz polypoly neden bu kadar taktın burda kaç kişi var bak herkesin keyfi kaçacakk
özel msj atın bir probleminiz varsa ?

gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni

kuşkun varsa gel canım, misafirim ol. herkese allah iyi eşler, iyi evlatlar nasip etsin. allah banada eşim gibi bir damat nasip etsin inş..... seninde yuvan güzel, eşinle sorunların yok, ne güzel, allah devamını getirsin. diyecek başkda bişeyim yok yani... kıymet bilmeyenler elbette vardır.allah o adamlarada hidayet versin.akıl fikir versin...
ama tekrar ediyorum.konuyu ben yazmıştım , şahsi fikrim normal doğuma eşimin girmesini istemem ,o manzara cinsel ve sosyal olarak eşlerin soğumasına neden olur. ama sezeryan zor bi ameliyat, bunu eşler görse anneliğin ne kadar zor bi mertebe olduğunu bir kez daha anlarlar dedim, ilerde nasipse çocuğun olacak, inanıyorum eşinde en az senin kadar iyi bir ebeveyn olacak, ama ateşlendiği zaman, kustuğu zaman onun canı 10 yanarsa senin canın 100 yanacak. o ateşlenince eşin korkuyla bakarken , sen ağlayacaksın... çünkü annelik çok farklı...
bunu sadece dile getirdim.bu kadar masum bi düşünce nerelere geldi...

Kızlar iyi misiniz siz lütfen büyütmeyin daha da Burada hepimiz bir şeyleri paylaşmak için bulunuyoruz ve hiçbirimizin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Sonuçta tanımıyoruz birbirimizi, ama unutmayalım ki hepimiz birer bebek taşıyoruz ve çok hassasız, alınmalar yanlış anlaşılmalar oluyor. Böyle gerginlikler de direk suçsuz günahsız bebeklerimizi etkiliyor. Lütfen olayları büyütmeyelim burada kapansın. Bebeklerimiz için.....

gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni

oyyy bugün alınganlık had safhada hamişlerdeeee
ya çok tatlısınız hepinizzz... bebişler doğunca da inşallah görüşmeye devam ederis yine hatta belkim aynı şehirde olanlarla buluşmalar bile gerçekleşir

Biraz uzak kaldık neler olmuş neler ya:)

arkadaşlar doğuma eşin girmesi kıymetimizi bilsin diye değildir bence bu çok saçma kıymetini bilmeyene zaten doğuma girme gibi bir şeyi teklif dahi etmeyi düşünemezsiniz. Oradaki amaç (en azından benim için öyle) bana destek olması ve bebeğimizin ilk ağlamasını duyması kucağıma verildiğinde onun da yanımda olması. Bu duyguları beraber yaşamak amacımız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…