gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni
oyyy bugün alınganlık had safhada hamişlerdeeee
ya çok tatlısınız hepinizzz... bebişler doğunca da inşallah görüşmeye devam ederis yinehatta belkim aynı şehirde olanlarla buluşmalar bile gerçekleşir
ay senii merak etmezmiyizzbizz beysalımm neredesin seennnnn
gunaydın hamıslerrrr ben cokk zor kalkıyrum artık yaa uyussam oglene kadar uyucam valla ama esım yemege gelıyr kalkıyorum mecburen ya bu aralar evde acayıp sıkılıyrm ya daralıyrm resmenn yaa
kuşkun varsa gel canım, misafirim ol. herkese allah iyi eşler, iyi evlatlar nasip etsin. allah banada eşim gibi bir damat nasip etsin inş..... seninde yuvan güzel, eşinle sorunların yok, ne güzel, allah devamını getirsin. diyecek başkda bişeyim yok yani... kıymet bilmeyenler elbette vardır.allah o adamlarada hidayet versin.akıl fikir versin...
ama tekrar ediyorum.konuyu ben yazmıştım , şahsi fikrim normal doğuma eşimin girmesini istemem ,o manzara cinsel ve sosyal olarak eşlerin soğumasına neden olur. ama sezeryan zor bi ameliyat, bunu eşler görse anneliğin ne kadar zor bi mertebe olduğunu bir kez daha anlarlar dedim, ilerde nasipse çocuğun olacak, inanıyorum eşinde en az senin kadar iyi bir ebeveyn olacak, ama ateşlendiği zaman, kustuğu zaman onun canı 10 yanarsa senin canın 100 yanacak. o ateşlenince eşin korkuyla bakarken , sen ağlayacaksın... çünkü annelik çok farklı...
bunu sadece dile getirdim.bu kadar masum bi düşünce nerelere geldi...
gunaydın hamıslerrrr ben cokk zor kalkıyrum artık yaa uyussam oglene kadar uyucam valla ama esım yemege gelıyr kalkıyorum mecburen ya bu aralar evde acayıp sıkılıyrm ya daralıyrm resmenn yaa
ayrı şehirdekiler görüşmesinmi yanii aşkolsun belki ben senin yanına gelecem gelmiyimmi yani
ayy ne güzelll..öğlene kadar uyumakkkyıllardır hayalim... ama işe başladığımdan beri haftasonları bile erken uyanıyorum sanki beynimin içinde horoz varmış gibi. canım kitap oku bol bol bebişle ilgili... doğunca okumak zorlaşıcak... biraz spor yap mesela...mmm başka da bişi yapma.. evin keyfini çıkar
ben istemiyorum seni. gelme.
Canımm merak etmezmiyiz seniii,, oyy bugün bizim kasım hamişleri pek bi alıngan anacımmm
Eveettt mesela İstanbul avrupa yakasından bildiğim sen, ben, niltt, kaju
Canım bence orda kıymet bilmek kelimesi yanlış anlaşıldı. Anneliğin ne kadar zor olduğunu anlasınlar eşlerimiz gibisinden kullanılmıştı ama mesaj ortamı olduğu için yanlış anlaşılmalar buraya kadar getirdi. Ben en başından beri okuduğum için iki tarafın da kötü bir niyetini göremedim ama onlar farklı düşündüler. Umarım daha da üzmesinler birbirlerini. Çünkü biz ikisini de çok seviyoruz
günaydın mı tatlımmm tünaydınnnnay daha yeni mi uyandınız evde patlıyor insan işte yoruluyor nolcak böyle
gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni
oyyy bugün alınganlık had safhada hamişlerdeeee
ya çok tatlısınız hepinizzz... bebişler doğunca da inşallah görüşmeye devam ederis yinehatta belkim aynı şehirde olanlarla buluşmalar bile gerçekleşir
Biraz uzak kaldık neler olmuş neler ya:)
arkadaşlar doğuma eşin girmesi kıymetimizi bilsin diye değildir bence bu çok saçma kıymetini bilmeyene zaten doğuma girme gibi bir şeyi teklif dahi etmeyi düşünemezsiniz. Oradaki amaç (en azından benim için öyle) bana destek olması ve bebeğimizin ilk ağlamasını duyması kucağıma verildiğinde onun da yanımda olması. Bu duyguları beraber yaşamak amacımız....
yarın oradayım aa
ayy ne güzelll..öğlene kadar uyumakkkyıllardır hayalim... ama işe başladığımdan beri haftasonları bile erken uyanıyorum sanki beynimin içinde horoz varmış gibi. canım kitap oku bol bol bebişle ilgili... doğunca okumak zorlaşıcak... biraz spor yap mesela...mmm başka da bişi yapma.. evin keyfini çıkar
ben istemiyorum seni. gelme.
öncelikle arkadaşım sana çok kırıldığımı ifade etmek isterim. senin az önce yazdığın mesaj yüzünden bebeğime verdiğim sözü bir kez daha tutamadım maalesef. beni burada ağlattın. bulemsu ile aramızdaki sevgiyi bu topikte bilmeyen yoktur. bana keşke hakaret etseydin keşke yanımda olup başka bişi yapsaydın da o kelimeleri yazmasaydın. çünkü ne niyetle yazdığımı anlamak çok zor değil. bir örnek verdim sadece. onunla konuşucam ve eğer kırılmışsa ki adım kadar eminim kırılmadığına burada bin kere özür dileyeceğim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum. hala ağlıyorum ve ellerim titriyor bunları yazarken. keşke keşke öyle yazmasaydın. başka bişi demicem artık.
ya tabı sımdı uyuyrm yakında hıcuyuyamıycam ya ondan herhalde ya spor yapamıyrm ev ısı bıle yasak bana hala progestron kullanıyrm bebıs dahada buyusun bırakıcaz ınsallah otryrm ıste oyle anca arkadaslarımıda ozledım valla herkes yogun bu aralar kımseden seste yok bı ben evde sıkıntılı otryrm galıba
bende yakınım bende sakaryadayım
Canımm merak etmezmiyiz seniii,, oyy bugün bizim kasım hamişleri pek bi alıngan anacımmm
Eveettt mesela İstanbul avrupa yakasından bildiğim sen, ben, niltt, kaju
Canım bence orda kıymet bilmek kelimesi yanlış anlaşıldı. Anneliğin ne kadar zor olduğunu anlasınlar eşlerimiz gibisinden kullanılmıştı ama mesaj ortamı olduğu için yanlış anlaşılmalar buraya kadar getirdi. Ben en başından beri okuduğum için iki tarafın da kötü bir niyetini göremedim ama onlar farklı düşündüler. Umarım daha da üzmesinler birbirlerini. Çünkü biz ikisini de çok seviyoruz
Canımm çok geçmiş olsun benim de dolgulu bir dişim kanama yapıyor sürekli umarım daha da kötü olmayız. Ama bildiğim kadarıyla 3. ayı atlattıktan sonra diş tedavisi yaptırmak daha kolay oluyormuş. Sonuçta diş bu iltihaplanması bebeğe kadar zarar verebilir Allah korusun. Doktora git bence kuzum daha fazla çekme, ağlama da kıyamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?