Bu arada bulemsu nerde arkadaşlar ?
Bilen varmı ?
Ara ara giriyorum ama hiç göremedim onu
ay canımmm çok olmuş kıyamam sana bennn :2: bu arada rapor izin işide süper iyi ne guzel veriyorlarbizde olsa ikinci gün kapıyı gosterrirler eşin konyadaydı dimi siz orda mı oturuyordunuz eşin ne iş yapıyor istanbula gelemez mi o
kızlar kızlar aslında kimse "eşim kıymet bilmiyor doğuma girsin kıymet bilsin " gibi bir cümle sarf etmedi burcu yanlış anlamış olabilir sonucta burda yazısıyoruz kimse kimsenin yuuzunu görmuyor yazılarında baska anlamlar cıkarılması normal. Yanlış anlaşılma olabilir tartışmayalım huzurumuz bozulmasın
Merhaba Rabbim'in izni ile bende Kasım annesi olacağım.
Benide alır mısınız aranıza
Arada bakıyorum yazdıklarınıza ama ilk kez yazıyorum.
Maşallah cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız.
Haftaya kontrolümüz var inşallah bizde hayırlısıyla öğreniriz.
yahuu sadece nacizane fikrimi söyledim. biri bunu demiş demedim ki. neden bu kadar sorun oldu anlamadım. demediğiniz bir cümle için neden savunmaya geçiliyor??? bir şeyide yanlış anlamış değilim ayrıca.
ayyy birde alıntı yapsaydım kıyamet kopacaktı.
maşallah canım gözün aydıncinsiyet tahmini yokmu???
Eki Görüntüle 416396
canım bu benim oğluşum suan 8 yasında 2. sınfa gidiyor..dr daha hiç cinsiyet içintahminde bulunmadı
yahuu sadece nacizane fikrimi söyledim. biri bunu demiş demedim ki. neden bu kadar sorun oldu anlamadım. demediğiniz bir cümle için neden savunmaya geçiliyor??? bir şeyide yanlış anlamış değilim ayrıca.
ayyy birde alıntı yapsaydım kıyamet kopacaktı.
hoşgeldin canımm çok sevindimseninkiler ikiz sanırım doğal yolla mı tup bebek filan mı kendini tanıt bize listeye ekleyelim senide
yaş?
boy?
kilo?
çalısıyormusun?
şehir?
Son adet tarihin?
Beklenen doğum tarihi
ilk çocuk mu
herkesin huyu,karakteri, insanlarla ilişkisi farklı, forum ortamında olunca işler iyice karışıyor, burası kalabalık bir forum, en ufak bir şeyde insanlar hemen yanlış anlayıp ciddi savunmalara giriyor, defalarca şahit oldum burda, hem kendimde, hem de topiği takip ederken, kimsenin kötü niyetli olmadığına inanmak istiyorum, çok da takmamak lazım
bence detaylı ultrasonu olan birine çık canım
hakkaten yaaatopikte kız yok ama benim yaşadığım yerde kız bol, seninkinede burdan buluruzzzzz
burcunun ki kız olacaksa ben ona talip olmuştum daha önce
inş...oğlum ama erkek kardeş diye dua ediyor
canım o konusulan konunun üzerine sen kıymet konusunu konusunca tam üstüne geldi sanki o konu üzerine konusmus oldun o yüzden yanlıs anladın dedimortamı germeye gerek yok sakince devam edelim kimse kimseye kızmasın kırılmasın lütfen
cok farklı bır duyguymus sankı ılk hamılelıgımmıs gıbı heyecanlandım...sag tarafımda bır yumak gıbı toplanmıs ellerımı ayaklarımı bılmıyorum ama hanı bır balık kuyrugunu saga sola carpar ya aynı oyle her vurusunu resmen hissettım kendı kendıme daha cok erken olmaz felan dedım ama resmen hissetım tabı cok siddetli olmadı ama o minicik ellerıyle yada ayklarıyla sankı bana birseyler anlatmaya calısıyordu ...biz hemen hemen hergun bu saatlerde farıd farjadın fikrimin ince gülünü dinliyorduk oglum laberaber bugun dınlemedım acaba dedım müzikmi dinlemek ıstıyo:))))simdi actım oglumla dınlıyoruz......
canım o konusulan konunun üzerine sen kıymet konusunu konusunca tam üstüne geldi sanki o konu üzerine konusmus oldun o yüzden yanlıs anladın dedimortamı germeye gerek yok sakince devam edelim kimse kimseye kızmasın kırılmasın lütfen
Aaaa peki ben ne yapıcam tatlımm etrafım hep erkek bebişş. Hatta çoğu eşime kız çocuk yap da beşik kertmesi yapalım diye takılıyor. Ayy bir de benim hamile olduğumu duyan eşimin arkadaşlarının hepsi de senin kızın olur diyorlar, psikolojisini bozuyorlar kocacığımınn. En son isyan etti geçenlerde; "yaa bir kişi de senin kızın olur demesin oğlun olur desin" diyeBen tabi kötü oldum bu kadar alındığını görünce, teselli etmek de bana düştü, sana oğluş yapıcam, bu olmasa da ikincisi olur inşallah diye Yazık garibim benden gazı alınca "sağlıklı olsun yeter bana dedi" hi hi
canım senin söylediğin şey çok farklıydı hatırlatayım " sana göre ilaçlar kilo yapmıyor " ve insanların boğazlarını tutamadıkları için yediklerini savundun burdaki bir çok insanın ilaç kullanıp aldıklarını hiçe sayarak o yüzden o konu başka
o şarkıyı bende çok severimmmmmmmm ve dinlerim bol bol
aaaaaaaaaaa ben burcunun msj hiç o şekilde anlamadım bilmiyorum o şekilde söylemediğini ifade etti zaten,
ben hiçççççç tavır olarak algılamadığım için katılıyorum dedim, eşimin o görüntülüleri izlemesini istemedğime katılıyorum dedimm
bir baktım neler neler denmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?