2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben bu konuyu kaçırmışım... neyse kapansın bu mevzular... alim değiliz hiçbirimiz...çok cahilce fikirler var ortalıkta. hepsini yargılamaya kalkarsak ohooooo

inş...oğlum ama erkek kardeş diye dua ediyor

eee tabiii evi birbirine katacak yandaş arıyor kendineeee benim erkek kardeşim le onun küçüğü kız kardeşimin yaş farkı çok az... görsen varyaaa kızı erkeğe çevirdi resmennn evde futbol mu dersin masadan kendini atmalar mı dersinnn, kıza etek giydiremiyorduk

hoşgeldin canımmmmm

cinsiyeti oglan cnm

sen kız hissediyordun değil mi öyle işaretlemiştin, oğlan mı çıktı ? hayırlı olsunnn

bende hala söyleyiş biçiminin yanlış olduğunu savunuyorumm bir kişinin düşüncesiyle o hipotez gerçek olmaz ok canım

her neyse insanları kırmadan devam edelim sohbetimizee

bulemsuuuuu annesinibirtanesiiiii nerdesiniz kuzularım yaaaa valla tadı çıkmıyor buranın siz eksik olunca, ben de gidicem en sonunda

bende çook acıktımmm

Yok yokk sen değill bebişin acıktııı

Esraa kuzummmm biz varız yaaaa ama neden öyle diyorsunnnn

Bulemsunun büyük olasılıkla bilgisayarı arızalıydı yaa düzelmemiştir, ondan giremiyordur. Dün akşam da abisininkinden yazmıştı bize. Ama annesininbirtanesi nerde gerçektenn???

kızlar selam umarım herkes iyidir ben bayağdır yazamıyorumyanlız 3 gündür inanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum ve dişim apse yapmış..
sanıyorum aramızda daha önce busorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı
kızlar neler yapmıştınız ozaman
ben birtane antibiyotik kullanıyorum birde sadece minoset tabiki minosette ağrımı tam olarak geçirmiyor ama en azından azda olsa hafifletiyor ama kendimi hem ağrıdan dolayı hemde ilaç içtiğim için çok kötü hissediyorum
hiç ağlamadığım kadar ağladım anlıyacağınız..
offf:

Annesinin birtanesii aşşagıda görünüo ama yazmıyoo yazsana bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…