canım senin söylediğin şey çok farklıydı hatırlatayım " sana göre ilaçlar kilo yapmıyor " ve insanların boğazlarını tutamadıkları için yediklerini savundun burdaki bir çok insanın ilaç kullanıp aldıklarını hiçe sayarak o yüzden o konu başka
inş...oğlum ama erkek kardeş diye dua ediyor
hoşgeldin canımmmmm
Merhaba Rabbim'in izni ile bende Kasım annesi olacağım.
Benide alır mısınız aranıza
Arada bakıyorum yazdıklarınıza ama ilk kez yazıyorum.
Maşallah cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız.
Haftaya kontrolümüz var inşallah bizde hayırlısıyla öğreniriz.
cinsiyeti oglan cnm
evet hala aynı şeyi savunuyorum :) o zaman da üzerine basa basa kalori bazında kilo yapmadığını, ödem, iştah açma gibi özellikleri olduğu için kilo yapacağını söyledim, ayrıca kimseyi de kınayıp hakaret etmedim, boğazını tutamadıkları için dedim ki doğru, zaman zaman herkes gibi ben de boğazımı tutamıyorum, bunlar gayet insani özellikler,
yazdıklarıma özellikle dikkat ettiğim halde birden üzerime gelindi bu nasıl cümleler diye, ben kimseye şahsi olarak birşey dememiştim oysa, neyse dediği gibi insanlar tek boyutuyla sadece yazıyla birşeyler paylaşıyor burada, yanlış anlaşılmalar çok doğal:44:
hoşgeldin canımmmmm
sen kız hissediyordun değil mi öyle işaretlemiştin, oğlan mı çıktı ? hayırlı olsunnn
hoşgeldin canımmmmm
Sen kız hissediyordun değil mi öyle işaretlemiştin, oğlan mı çıktı ? Hayırlı olsunnn
bulemsuuuuu annesinibirtanesiiiii nerdesiniz kuzularım yaaaa valla tadı çıkmıyor buranın siz eksik olunca, ben de gidicem en sonunda
bulemsuuuuu annesinibirtanesiiiii nerdesiniz kuzularım yaaaa valla tadı çıkmıyor buranın siz eksik olunca, ben de gidicem en sonunda
Hoşgeldin aramızakendini tanıt bize o zaman
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
bende çook acıktımmm
ewt cnm kız hissediyordum aşırı erik yedigim için ama oglan çıktı bide kız istedigim içinde olabilir)
bende çook acıktımmm
tabi seve seve yaş 30 boy 1.75 kilo suan 71,9 ilk çoçuk allahın izniyle istanbul avcılardayım çalışıyorum. :)) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
canım
Son adet tarihin
Beklenen doğum tarihini sormayı unutmusummmçok memnun olduk şekerimmm
kızzzz seni bende şu çatallı bıçaklı ifadeyi göünce acıkıyommm
bende çokkkkk erik aşerdim ama erkek artık belirtilere bakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?