2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm.
Ne bir Han nede Saray lalalalalalay,
Ye ic eylen cok kisa ömrün.
Sev Cünkü Sevmek en kolay.
Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm.
Ne bir Han nede Saray lalalalalalay,
Ye ic eylen cok kisa ömrün.
Sev Cünkü Sevmek en kolay... şimdi "bu ne dünya kardeşim" şarkısını dinliyorum ne varsa eskilerde varmışş

ben onlara gaz sıkısması dıyrum ya bıde bazen elımı koyuyrm sankı kımıldıyrmus gıbı sonra dıyrumkı gazdır o gazz

bebek içerde oynadıkca gaz sıkışması oluyooo gaz çıkıo içerde çünkü pıt pıt oynayak sevimli yavrucumuz var ben hissediyorum resmen bazen karnım geriliyo maşalah

aaa bak mehmet özün kitabını okuyorum orda diyo ki "bazı anneler gaz varmış gibi hissederler hareketlerini bebeğin" bebektir o bebekkkk

ayyy bende alayım o kıtaptan bazen oyle seyler yasıyrm ama ya okadar acayıpkı tarıf edemıyrm bu hamılelık tarıfsız bısey gercekten benım tek hıssettıgım sey o oluyr baskada bsey yok arda uyku halsızlık ıste ayyy cm yaaa bebısmı sımdı gaz sandıklarım pıt pıt gazmıs gıbı segırır gıbı bsy oluyr arada ama son zamanlarda dahada cogalmıstııı

yok canım ben burcuxx arkadaşımın yanlış anlamda yazmadığından eminim sadece ben kendi fikrimi açıkladım o kadar:) sonuçta mimiklerimiz yok burada, ses tonumuz yok farklı anlaşılabilir, :)

bebek içerde oynadıkca gaz sıkışması oluyooo gaz çıkıo içerde çünkü pıt pıt oynayak sevimli yavrucumuz var ben hissediyorum resmen bazen karnım geriliyo maşalah
ya ben ılk bebıs oldugu ıcın bıde sanırım umudumun artıkk bıttıgı anda bebısımız surprızle geldıgı ıcın hala hamıle olduguma ınanmıs bıle degılım gaz dye adlandırdım ıste ben onu ne bıleym allahım zaten nasıl hareket etmıstı en son gordugumuzde esım demıstıkı doktora nye ıc hareket etmıyr dye sankı duydu esımı bır basladı elnı kolunu oynatmaya sonra bıde sırtını dondu bızee ya coookkk guzeldı butun gun 32 diş meydanda sırıtarak gezdım valla aklıma gelmesı bıle benı mutlu etmeye yetıyrrr rabbım tum ısteyenlere nasıp et tez zamanda inşalllahhh onlarada nasıp etsn bu guzellıklerı

benim kızımda ikili test yaptırdı sonucunu bugün dr a gösterecekler bakalım inş iyi çıkar üçlü testev gerek kalmaz hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inş

benim kızımda ikili test yaptırdı sonucunu bugün dr a gösterecekler bakalım inş iyi çıkar üçlü testev gerek kalmaz hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inş

kızlar yaa benim aşağıdaki açıklamayı okuyun 3. ayı doldurdunuz diyor bende 14 haftalık olunca 4 e böldüm 3,5 aylık hamileyim diye dolanıyordum şimdi aştım kaldım ben kaç aylık hamişim :26:

Aminn, çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz içinn Ben de yaptırdım ikili test, sonuçları da iyi çıktı çok şükür ama üçlü yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Bir kesim doktor yaptırın gerekli diyor, bir kesim de gerek yok yaptırmanıza diyor. Artık ruh halime göre davranacağım herhalde :44:

valla buyur gel çok da eğleniriz :)) Beklerim yani yazda geliyor ohh mis gibi gezeris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…