ben onlara gaz sıkısması dıyrum ya bıde bazen elımı koyuyrm sankı kımıldıyrmus gıbı sonra dıyrumkı gazdır o gazz
aaa bak mehmet özün kitabını okuyorum orda diyo ki "bazı anneler gaz varmış gibi hissederler hareketlerini bebeğin" bebektir o bebekkkk
aaa bak mehmet özün kitabını okuyorum orda diyo ki "bazı anneler gaz varmış gibi hissederler hareketlerini bebeğin" bebektir o bebekkkk
canım kitabın adı ne bende alayım da okuyayım bebeğime azcık
ne yağmurrrrrr ne yağmurrrrrrrrrr seller aktı
Canım bence orda kıymet bilmek kelimesi yanlış anlaşıldı. Anneliğin ne kadar zor olduğunu anlasınlar eşlerimiz gibisinden kullanılmıştı ama mesaj ortamı olduğu için yanlış anlaşılmalar buraya kadar getirdi. Ben en başından beri okuduğum için iki tarafın da kötü bir niyetini göremedim ama onlar farklı düşündüler. Umarım daha da üzmesinler birbirlerini. Çünkü biz ikisini de çok seviyoruz
ya ben ılk bebıs oldugu ıcın bıde sanırım umudumun artıkk bıttıgı anda bebısımız surprızle geldıgı ıcın hala hamıle olduguma ınanmıs bıle degılım gaz dye adlandırdım ıste ben onu ne bıleym allahım zaten nasıl hareket etmıstı en son gordugumuzde esım demıstıkı doktora nye ıc hareket etmıyr dye sankı duydu esımı bır basladı elnı kolunu oynatmaya sonra bıde sırtını dondu bızee ya coookkk guzeldı butun gun 32 diş meydanda sırıtarak gezdım valla aklıma gelmesı bıle benı mutlu etmeye yetıyrrr rabbım tum ısteyenlere nasıp et tez zamanda inşalllahhh onlarada nasıp etsn bu guzellıklerıbebek içerde oynadıkca gaz sıkışması oluyooo gaz çıkıo içerde çünkü pıt pıt oynayak sevimli yavrucumuz var ben hissediyorum resmen bazen karnım geriliyo maşalah
benim kızımda ikili test yaptırdı sonucunu bugün dr a gösterecekler bakalım inş iyi çıkar üçlü testev gerek kalmaz hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inş
Benim bebişin 0,7'ydi. 12+1 ken ölçülmüştü, 3 mm'e kadar çok iyi diyor doktorlar tatlım.
benim bebişin ense kalınlığı 1.42 idi bizede normal dediler...
benim kızımda ikili test yaptırdı sonucunu bugün dr a gösterecekler bakalım inş iyi çıkar üçlü testev gerek kalmaz hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inş
kitap kurdundan sipariş verdim bakalım kaç günde gelir
Burcuuuuuu sakın böyle şeyler yüzünden üzme kendinii ve bebeğinii,, boşverin
ben art niyetli olmadığını biliyorum
kaju milona
bizinden hediye aldım, birinize hediye aldm ikinizde İstanbuldasınızzşansıma öyle denk geldi
istanbula geldiğimde sizi görmeyi çok isterimmmmmmm
tatlım böyle birley yapmana gerek yokk
böyle anlaşmazlıklar çıkabilir bişi olmaz gitme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?