2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkamayı düşünüyorsunuz ?

bir arkadaşım dalin kullanıyor yumuşatıcı, hatta dalin organik yağ felan ?

kızlar ben içten içe cinsiyet merak etmeye başladım napsak ki

Benimki kendini gösterdi doktor kesin bu erkek cinsel organı oluşmuş net görülüyor dedi. Belki seninki de gösterir tatlım.

bu arada isim düşünen varmı ? veya netleşen ?

canım Allahın izniyle o zamanlara gelebilirsek araştırıcam ben bebek kıyafeti bile bakmıyorum 4 ay daha beklerim sonra bakarım inşAllah

Son düzenleme:

naptın canım yaaaa çok hızlısın doğdular bide kıyafetlerini kirlettiler bizim kuzular ayyyyyyyyy yerim onları ben

bu konuda hiç araştırma yapmadım ama annemin kesin bir fikri vardır
dün akşam haberlerde görmüş konserve balık hamilelere zararlı diye hemen zırt aradı beni "yemedin dimi "diye
Çok araştırmacı çookkk

Benimki kendini gösterdi doktor kesin bu erkek cinsel organı oluşmuş net görülüyor dedi. Belki seninki de gösterir tatlım.

ikili test sonucunu paylaşabilirmisin demiştim mümkünse 3lüye gerek duymayınca dr. ben pimpiriklendim kendi adıma benimde güzeldi Allaha şükür sonuçlar ama dr.3lü için gün verdi

kajum sen ne zaman gitmiştin doktor tahminde bulundu erken bulunmamış mı bende 12 + 1 de gidicem belli olur mu diyip duruyorum ama bizim doktor söylemez yahuuuu

ben yazıyorumda beni gören duyan hayırlı olsun diyen yok allaha şükür benimki net oglanmış adıda ali berkay olcak inşş

canım Allahın izniyle o zamanlara gelebilirsek araştırıcam ben bebek kıyafeti bile bakmıyorum 4 ay daha beklerim sonra bakarım inşAllah

naptın canım yaaaa çok hızlısın doğdular bide kıyafetlerini kirlettiler bizim kuzular ayyyyyyyyy yerim onları ben

ama kızlar şimdiden araştırmak lazım, hem aldığımız kıyafetleri bunlarla yıkayıp sonra ütüleyip bebeğimize öyle giydireceğiz :)
o yüzden detarjanını bari alsam koysam 1-2 ay sonra, aldıklarımı yıkar yıkar koyarım tertemiz :)

ne güzel işte ama ben emin olamam kendim araştırmam lazım :)

ben yazıyorumda beni gören duyan hayırlı olsun diyen yok allaha şükür benimki net oglanmış adıda ali berkay olcak inşş

aaaaaaaa aşkolsunnn valla çok işim vardı anca okuyabildim kaçırmışımdır tatlım ya..

Hayırlı olsun allah nazardan saklasınn analı babalı büyüsün inşallah

Bizimkide erkek, bizde adını Rüzgar toprak koyucaz (toprak benim soyadım onu illa koyucam ) Babamız da rüzgarı sevdi öyle birleştirdik

ikili test sonucunu paylaşabilirmisin demiştim mümkünse 3lüye gerek duymayınca dr. ben pimpiriklendim kendi adıma benimde güzeldi Allaha şükür sonuçlar ama dr.3lü için gün verdi

Ahanda bunu da kaçırmışım bak

benim 2'li testte ense kalınlığı 0.7 mm çıktı
HCG'de 57 küsürdü tatlım. Doktor 3'lü gerek yok bu ay senden kan aldırmıcam rahat ol dedi. Öpesim geldi kadını

güzelmiş canım isimler
benimde soyadım çınardı çınar koymak istiyorum babası istemiyor

canım çok iyi kalplisin... ama erkenden niyetlenmek iyi değil. bizim bir tanıdık vardı hamileydi şimdiden kreşe nereye versem diye düşünüyordu öğretmen kendisi maalesef düşük yaptı o yüzden erkenden birşeyler planlamak bana göre iyi değil hayırlısı Allahtan... Allah nasip ederse o güzel günleride göreceğiz

tabi canım bende araştırıcam ama iyi düşünmüşsün şimdiden alıp koysak iyi olur.. Sonuçta bir kaç ay sonra kullanmaya başlıcaz artık. Hem ne kadar istif o kadar kâr bu devirde.. Akmaz kokmaz.. Araştırırsan paylaşta bende faydalanayım

güzelmiş canım isimler
benimde soyadım çınardı çınar koymak istiyorum babası istemiyor

Çınar güzel isim, sen bastır çınar için... Allah nasip ederde 2. çocuğum olur birde erkek olursa bende çınar koymak istiyordum hatta akşam öyle konuşmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…