2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar yaa benim aşağıdaki açıklamayı okuyun 3. ayı doldurdunuz diyor bende 14 haftalık olunca 4 e böldüm 3,5 aylık hamileyim diye dolanıyordum şimdi aştım kaldım ben kaç aylık hamişim :26:

ya bende u konuyu cok karıstrym valla ay olarak kac aylıgız bılmıyrm tam ben dyrm 3 ayoldu dye ama doldurdukmu gırdıkmı bılmıyrm bunu karıstrym bana gore 3.aya gırdık ama baskaları 3. ay bıttı 4e gırdın ıcındesın dıyolar anlamadım gıttı bu olayı

istanbul çok sıkıccıı bunaltıcııı

burası bir yapıyor bir açıyorrrrrr

kitap kurdundan sipariş verdim bakalım kaç günde gelir

ben buradan tecrübeli bir annenin tavsiyesi il Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler = yazarı Melinda Blau, Tracy Hogg
aldım hatta eşim alıverdi, başladım bakalım iyi gidiyorr

16 haftalık hamişler 3 ayı bitirip 4 aylık olmuş oluyo canlarım ben şuan 4 aydan gün aldım doldurmadım karışık bir hesaplama 12 haftalıkta 3 ay oluyo ama doldurmamış oluyon

kızlar yaa benim aşağıdaki açıklamayı okuyun 3. ayı doldurdunuz diyor bende 14 haftalık olunca 4 e böldüm 3,5 aylık hamileyim diye dolanıyordum şimdi aştım kaldım ben kaç aylık hamişim :26:

3 ayı doldurup 4den gün almışsın canım
3,5 aylık oluyor doğru işte :)

evt kızlar bende 13.haftamdayım dıorum ama bu yazı 14 gosterıo ben kac aylık oldum bılmıyrmmm,benımde ense kalınlığı 1,1 çıkmıstı

ben tam bugün 14+0 ım bence 3,5 aylığım :) hamilelik takvimindede öyle görülüyor

canım kredi kartıyla mı ödeme yapıyorsun yoksa kargo geldğinde elden ödeme yapabiliyormuyuz :26:

Benim kitabım geldi.. K.kartına bloke koyuyor teslimat yapıldığında tahsilat yapıyor tatlım.. Ben yıllardır kitap yurdundan alıyorum kitaplarımı hem daha ucuz hem güvenli.. Hemde 5 güne gelir dedi 2 güne geldi kitap.. Bu arada harika bir kitapmış azcık okudum çok eğlendim

evett kitapyurdundan birde alışveriş yapıyoruz güvenli bir site :)

canımm hamilelik çizelgeni okudun mu erkek olursa " Ali Galip " kız olursa " Safiye Sultan " ay çok tatlıııı

safiye sultan iyimişşş

kızlar ben içten içe cinsiyet merak etmeye başladım napsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…