2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar.. negüzel sizler cinsiyetleri ögrenmiş isimlere karar vermeye başlamışsınız oysa benim daha iki haftam varrr ( kasım ayında kızlar az olacak herhalde :):) benim ki bakalım anketin hangi köşesinde yer alacakkkk

kızlar bu nedri ya kasım ayında erkek bebekte bi patlama yaşanacak asanırım 3 yada 4 arkadaşın bebeklerı sanırım kız şaşkınlık verıcı durum cinsiyetı öğrenen tum arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bizlerın başına ay bende bebiş bebiş fenalık geldı ya kızım diyim yada oğlum

evet canım yaa bir an önce öğrensek keşkem erkekse " Paşam" kızsa " Presesim" diyecem

evet canım 8 kasım inş. :) nasıl yapacagımı bilmiyorum. arada bir takip ediyorum da bu sayfayıı...

1. sayfadaki ilk mesajı oku tatlım o yönergeyi takip et çizelgeni yaparsın. Takviminide profilinden muhtemel doğum tarihini yaz bebeğin oda otomatik çıkar.

Son düzenleme:

aynn benimde 2 hftam var canım sanki 2 sene varmış gibi geliyor
ilk günden beri oğlan hissettim ama son zamnalarda biraz kız hissediyorum, çevredende etkileniyor olabilirim ama...
ilk çocğum hiç farketmez,sağlıklı olsunlarda:)

ahh çok iyi anlıyorum seni... :) bi kızım diyorum bi oğlum diyorum bazen alındımı acaba diye düşünüyorum ne tuhaf bi durum :)
aslında keyfini çıkarmak lazım bu duyguyu kaç kere yaşıcaz diyede teselli olmuyor değilim. hayırlısı:)

bende hep oglan hissettim rüyalarımda hep oglum oldugunu gördüm. çevremdekiler bak senin kızın olur yazıyorum suraya diye diyeee kızım olacak mış gibi hissetmeye başladım meraktan çatlamasak bariiii

15+3de allahın izniylee söyler kuzum merak etmee rabbim gönlüne göre versin inşallahhh:26:

benim kendi doktorum emin olmadan konusmuyor sanmıyorum konussun
ayy hadi inşallahh % olarak bilee olsa söyler bişilerr kuzucum

bulemsuuuuu annesinibirtanesiiiii nerdesiniz kuzularım yaaaa valla tadı çıkmıyor buranın siz eksik olunca, ben de gidicem en sonunda
esramm aslındaa hiç ayrılmadım topikten ama okuyamdım yazamadım...anam nolduysaaa bi andaaa üstümee üstümee geldi tüm işlerrr

canımmm geldimm..kalabildiğim kadar sizinleyimm inşallahh...durur durur öğleden sonra iş bastırır yaa öyle oldu tam olarak bitmedi ama en azından yazdıklarınızı okuyabildim ve sonundaa ben burdayımm diye cevap bildimm

Annesinin birtanesii aşşagıda görünüo ama yazmıyoo yazsana bacım
aşağıdayımm fiziksel olarak ama beni sizdenn ayırdılarr 2 erkek annesiii güzelkızz...işler bi anda yığıldı.. şimdilikk burdayımm

gelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni
oyy oyyy kıyamammmm...beysalımm
canımmm...burcum...kıyamadım...sonradan geldim okudum okudum...nasıl bu noktaya gelindi kavrayamadım...sakın haaa canım arkadaşım...bulemsu ile aranızdaki gönül bağını hepimiz biliyoruz...oda duydugunda çok üzülecekk senin agladıgınaa...

hepimiz biliyoruzz canım...kaç aydır burdayızz...yüzyüze görüşmesek bilee tanıdık birbirimizi...sefiyoruzzz teyzoşş senii biz yaaa

arkadaşlar başka yazan olmamışşşşşşşşşş hatırlamıo musunuz yoksa aşk olsun :)

canımm 1.6 çıkmıştı bizimkisi

kızlar gerçekten ne çok erkek var bu sene! hayır yani kızlar okulda kız arkadaşsız kalıcak

:)) bencede... çevremde 5 kişi doğum yaptı bu sene sadece biri kız.

bende hep oglan hissettim rüyalarımda hep oglum oldugunu gördüm. çevremdekiler bak senin kızın olur yazıyorum suraya diye diyeee kızım olacak mış gibi hissetmeye başladım meraktan çatlamasak bariiii

bende oğlan gördüm bide kedi falan görmştüm oda kız demekmiş, terse çıkma durumuda var tabi:)

neye aşerdin cnm acı tatlı ekşi etten tiksindinmi

annesininbirtanesi

kuzum amma çok iş veriyolar sana... başını bi kaldıramıyosun.

bu arada yeni göbiş koyan kimse yok yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…