bebişim sen 3 ayı doldurdun anlamadın heralde :26: hamilelik takvimine tıkla bak oradan
ali k.peder mi???
selam kızlar.. negüzel sizler cinsiyetleri ögrenmiş isimlere karar vermeye başlamışsınız oysa benim daha iki haftam varrr( kasım ayında kızlar az olacak herhalde :):) benim ki bakalım anketin hangi köşesinde yer alacakkkk
kızlar bu nedri ya kasım ayında erkek bebekte bi patlama yaşanacak asanırım 3 yada 4 arkadaşın bebeklerı sanırım kız şaşkınlık verıcı durum cinsiyetı öğrenen tum arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bizlerın başına ay bende bebiş bebiş fenalık geldı ya kızım diyim yada oğlum
sende mi kasım annesisisn canım çizelge yapsana kendine
evet canım 8 kasım inş. :) nasıl yapacagımı bilmiyorum. arada bir takip ediyorum da bu sayfayıı...
evet canım 8 kasım inş. :) nasıl yapacagımı bilmiyorum. arada bir takip ediyorum da bu sayfayıı...
selam kızlar.. negüzel sizler cinsiyetleri ögrenmiş isimlere karar vermeye başlamışsınız oysa benim daha iki haftam varrr( kasım ayında kızlar az olacak herhalde :):) benim ki bakalım anketin hangi köşesinde yer alacakkkk
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
bak canım buradan yapabilirsin eğer benimki gibi olsun istiyorsan Son adet tarihini , beklenen adet tarihini ve yazılması istediğin mesajı bana söyle böyle bir çizelgede sana yapayım
kızlar bu nedri ya kasım ayında erkek bebekte bi patlama yaşanacak asanırım 3 yada 4 arkadaşın bebeklerı sanırım kız şaşkınlık verıcı durum cinsiyetı öğrenen tum arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bizlerın başına ay bende bebiş bebiş fenalık geldı ya kızım diyim yada oğlum
aynn benimde 2 hftam var canım sanki 2 sene varmış gibi geliyor
ilk günden beri oğlan hissettim ama son zamnalarda biraz kız hissediyorum, çevredende etkileniyor olabilirim ama...
ilk çocğum hiç farketmez,sağlıklı olsunlarda:)
15+3de allahın izniylee söyler kuzum merak etmeeAyy eveet arkadaşım da aynısını demişti canım sen ne zaman kullandın tatlım? Hamileyken mi?
Evet tatlımmm, ben de bu cuma gidicem doktora. Söylerim artık ne gerekiyorsa yaparlar. Tabi bebişimi görünce unutmazsammAyy acaba cinsiyetini de söyler mi ki bu doktor? 15+3 olacağız. Çevremdeki herkes benden de sabırsız, ne zaman belli olacak diye sorup duruyorlar. Sanki ben göstertmiyorum daaa
ayy hadi inşallahh % olarak bilee olsa söyler bişilerr kuzucumbenim kendi doktorum emin olmadan konusmuyor sanmıyorum konussun
esramm aslındaa hiç ayrılmadım topikten ama okuyamdım yazamadım...anam nolduysaaa bi andaaa üstümee üstümee geldi tüm işlerrrbulemsuuuuu annesinibirtanesiiiii nerdesiniz kuzularım yaaaa valla tadı çıkmıyor buranın siz eksik olunca, ben de gidicem en sonunda
Yok yokk sen değill bebişin acıktııı
Esraa kuzummmm biz varız yaaaa ama neden öyle diyorsunnnn
Bulemsunun büyük olasılıkla bilgisayarı arızalıydı yaa düzelmemiştir, ondan giremiyordur. Dün akşam da abisininkinden yazmıştı bize. Ama annesininbirtanesi nerde gerçektenn???
aşağıdayımm fiziksel olarak ama beni sizdenn ayırdılarr 2 erkek annesiii güzelkızz...işler bi anda yığıldı..Annesinin birtanesii aşşagıda görünüo ama yazmıyoo yazsana bacım
oyy oyyy kıyamammmm...beysalımmgelemiyorum bu günlerde pek yazamıyorum ama zaten kimse de merak etmiyor ki beni
canımmm...burcum...kıyamadım...sonradan geldim okudum okudum...nasıl bu noktaya gelindi kavrayamadım...sakın haaa canım arkadaşım...bulemsu ile aranızdaki gönül bağını hepimiz biliyoruz...oda duydugunda çok üzülecekk senin agladıgınaa...öncelikle arkadaşım sana çok kırıldığımı ifade etmek isterim. senin az önce yazdığın mesaj yüzünden bebeğime verdiğim sözü bir kez daha tutamadım maalesef. beni burada ağlattın. bulemsu ile aramızdaki sevgiyi bu topikte bilmeyen yoktur. bana keşke hakaret etseydin keşke yanımda olup başka bişi yapsaydın da o kelimeleri yazmasaydın. çünkü ne niyetle yazdığımı anlamak çok zor değil. bir örnek verdim sadece. onunla konuşucam ve eğer kırılmışsa ki adım kadar eminim kırılmadığına burada bin kere özür dileyeceğim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum. hala ağlıyorum ve ellerim titriyor bunları yazarken. keşke keşke öyle yazmasaydın. başka bişi demicem artık.
hepimiz biliyoruzz canım...kaç aydır burdayızz...yüzyüze görüşmesek bilee tanıdık birbirimizi...sefiyoruzzz teyzoşş senii biz yaaateşekkür ederim canım. daha iyiyim. art niyetli kötü bişi yazmadım, kimseyi hedef almadım ama benden daha çok kırılmış, hangi kelimemle kırmışım onu hele hiç anlamadım. ama üzüldüğüm tek nokta bulemsuyu aşağılamışım olarak düşünülmesi. yoksa gerisi vız gelir tırıs gider.
bende seni çok seviyorum, sağol canım.
arkadaşlar başka yazan olmamışşşşşşşşşş hatırlamıo musunuz yoksa aşk olsun :)
kızlar gerçekten ne çok erkek var bu sene! hayır yani kızlar okulda kız arkadaşsız kalıcak
bende hep oglan hissettim rüyalarımda hep oglum oldugunu gördüm. çevremdekiler bak senin kızın olur yazıyorum suraya diye diyeee kızım olacak mış gibi hissetmeye başladımmeraktan çatlamasak bariiii
bende hep oglan hissettim rüyalarımda hep oglum oldugunu gördüm. çevremdekiler bak senin kızın olur yazıyorum suraya diye diyeee kızım olacak mış gibi hissetmeye başladımmeraktan çatlamasak bariiii
neye aşerdin cnm acı tatlı ekşietten tiksindinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?