2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy canım çok iyi anlıyorum seni.. ben bi iki gün yaşadım o bulantıyı... Rabbim nasıl bir şey o... yesen yiyemiyosun yemesen olmuyo. İnşallah tez zamanda geçer tatlım senin de... dediğin gibi kilo almayı hiç takmamak lazım.bulantıyla başetmek kadar zor bişi yok

köy yumurtası acayipp lezzetlii ay bol tereyağında süper olurdu şimdi yanında lavaşşş off canımı çektirdin köy yumurtası diye diyee

ay aysunnn öldürcen beni aysunnnnnnnn sus aysunnn sussss

ay sorma konuşacak bu kadar şeyi nasıl buluyoruz anlamıyorum ben doğrusu

neden geç geldiler ki canım? insan kendi nikahına da gecikirse...

ay yazık kadıncağıza... ama birbirlerini çok sevmişler ve ayrılınca da mutlu olamamışlar ki tekrar denemey karar vermişler... Rabbim hayırlı etsin inşallah.

Son düzenleme:
bu arada açık kahve akıntımın rengi düzeldi sarardı yine. benim gibi delilik yapıp 12 saatlik yolculuğa da çıkmayın, çok ayakta kalmayın, çok yürümeyin. uçakta 3 saat çekiliyor makul bir uzaklık.

aaa deniz börülcesini bana cunda'lı bir abla var o ögretti deli yaparım. zeytinyağlıyı sevmiyoruz ama biz yoğurtlu daha bir lezzetli oluyor. Cacığa benzer bir tadı oluyor ama nefis.. Kendimizi kaptırmasakmı daha fazla

bencede ya:) abarttık:) (bu arada yoğurtlusu nasıl oluyor canım ben hep zeytinyağlı salatasını yaptımda:))

Bizde laf tükenmez ki,erkeklere oranla 2000 kelime daha fazla üretiyormuşuz

valla kızın kuaförde işleri uzun sürmüş bi de geç kalkmışlar 1,5 saat yaa,şok oldu herkes
Amin canım cümlemizi...

ay canım 12 saat hem de uçakk ben kafayı yerim... ayda 4 kez bazen de 6 kez uçağa biniyorum 1er saatlik... ama ölüyorumm... en çok midemin bulandığı yer uçak oldu hamilelikte...

bu sohbetin sonu iyiye gitmiyooorrr acıkkktımmmmmmm

sustummmmmmm

canım yaa bu hangi mesimler çıkıyor, birde nasıl yapılıyor bana özel msjdan atarmısın tarifini

Bizde laf tükenmez ki,erkeklere oranla 2000 kelime daha fazla üretiyormuşuz

valla kızın kuaförde işleri uzun sürmüş bi de geç kalkmışlar 1,5 saat yaa,şok oldu herkes
Amin canım cümlemizi...

ayy ben olsam beklemezdim yaaa yuhh 1,5 saat

geç kalkmışlar ne oluyor yaa

bencede ya:) abarttık:) (bu arada yoğurtlusu nasıl oluyor canım ben hep zeytinyağlı salatasını yaptımda:))

Çok kısa tarif (kızlar kızmayın bana azcık yazıcam )

Haşlıyosun hafif, Ayıklıyosun kılçıklarından, hafifi kavur yağda, Üzerine hafif sulandırılmış yoğurt dök. Hepisi hafif yani

Çok basit aslında ayıklaması zaman alıyor sadece..
Deniz börülcesi yaz aylarında çıkıyor (çıkartılıyor) Ege tarafından ama migroslarda da taze satıyorlar aklınızda bulunsun. Ayvalıktan 1-2 pişirimlik alıyorum ama fazlası dayanmıyor çok nazik bir bitki

Son düzenleme:

ama ben çok acıktımm ve eve gitmemee 1 saat 15 dakika varr offf

ayy ben olsam beklemezdim yaaa yuhh 1,5 saat

geç kalkmışlar ne oluyor yaa

Valla kayınvalideyle dedikodu yaptığım için o anlattı,
şaka bi yana dokunsam anlat desem açılacaktı kadıncağız çok severim çok tatlı hoş bi kadındır ama işte nasip...

Sabah erken kalkmamışlar kız karşıda oturuyo bi de anadolu yakasında,gece uyuyamamış uyuması lazımmış

ankarada tazesini bulmak çok zor konserveden yapıyorum ben. (buzdolabına attıklarım tükeniyo bu vakte:)) bu arada teşekkür ederim tarif için yapacam bende :)

Son düzenleme:

amann Allah hayırlı etsin... kayınvalidesine üzüldüm gerçi biraz.

kızlar biz çıkıyoruz... bu kadar yemek muhabbetinizden sonra eve kadar nasıl dayanıcam bilmiyorummmm:18::18::18:

öpüyorussssssss cocamannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…