Bende hiç almadım.. Alamadım daha doğrusu.. 2 aydır öğürmekten, bulantılardan yemek yiyemedim ki..
Henüz normal yaşamıma dönmedim ben.. Hala yemek yiyemiyorum.. Ve müthiş yoruluyorum..
SAnırım bulantısı fazla olmayanlar, haliyle yiyebildiler ve aldılar kilolarını..
Bizimkininde iyi birşey olduğunu sanmıyorum çünkü şu an beslenme diye birşey yok bende..
Sadece güün geçirme ve şu mide kazınmalarını önleme çelışmaları yapıyorum ben..
Açlıktan midem artık dışarı çıkacak gibi ağrıyor ve kazınıyor ama
birşey yiyeilmek ne mümkün.. Herşey iğrenç geliyor..
Offf.. Zor yaa... Ne zaman geçecek, ne zaman geçecek diye dolaşıyorum artalıklarda..
Kilo alanlar eğer bulantı yaşamıyorlarsa hiiç üzülmesinler bence..
Bizim gibi ikide bir hastanelik olmaktan iyidir..
Şükredin..
köy yumurtası acayipp lezzetlii ay bol tereyağında süper olurdu şimdi yanında lavaşşşoff canımı çektirdin köy yumurtası diye diyee
Allah bu hatun milletine var ya çene vermiş
Anam ne gevezesiniz yaa (şakadır hee)
40 sayfa olmuş akşamdan beri
Bende nikahtan geldim damat beyin şahidi oldum,çok komikti 1,5 saat nikaha geç geldiler nikah memuru girip çıkıyo sinirleniyo söyleniyo,onların yerine 3-4 çifti evlendirdi valla.
Bi de arkadaşların 2.evliliği yani aynı kişiyle,daha önce boşandılar aradan yıllar geçti tekrar evlendiler bugün..
Kaynana çok dertliydi valla kadıncağız içini öyle bi döktü ki bana orda üzüldüm valla...Gelinimiz biraz eli maşalı tiplerden çünkü..
Neyse Allah mesut etsin..
Allahım bize de kuzucuklarımızın mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh..
ayy tatlım Cunda dan geçen yaz bende aldım güzeldi, küçük kuyuda çok güzelbayılırım zeytinyağına
birde Cunda da kabak çiçeği dolması yaparlar offffff, birde bol zeytin yağlı deniz börülcesi
ay aysunnn öldürcen beni aysunnnnnnnn sus aysunnn sussss
aaa deniz börülcesini bana cunda'lı bir abla var o ögretti deli yaparım. zeytinyağlıyı sevmiyoruz ama biz yoğurtlu daha bir lezzetli oluyor. Cacığa benzer bir tadı oluyor ama nefis.. Kendimizi kaptırmasakmı daha fazla
ay sorma konuşacak bu kadar şeyi nasıl buluyoruz anlamıyorum ben doğrusu
neden geç geldiler ki canım? insan kendi nikahına da gecikirse...
ay yazık kadıncağıza... ama birbirlerini çok sevmişler ve ayrılınca da mutlu olamamışlar ki tekrar denemey karar vermişler... Rabbim hayırlı etsin inşallah.
bu arada açık kahve akıntımın rengi düzeldi sarardı yine. benim gibi delilik yapıp 12 saatlik yolculuğa da çıkmayın, çok ayakta kalmayın, çok yürümeyin. uçakta 3 saat çekiliyor makul bir uzaklık.
bu sohbetin sonu iyiye gitmiyooorrr acıkkktımmmmmmm
aaa deniz börülcesini bana cunda'lı bir abla var o ögretti deli yaparım. zeytinyağlıyı sevmiyoruz ama biz yoğurtlu daha bir lezzetli oluyor. Cacığa benzer bir tadı oluyor ama nefis.. Kendimizi kaptırmasakmı daha fazla
Bizde laf tükenmez ki,erkeklere oranla 2000 kelime daha fazla üretiyormuşuz
valla kızın kuaförde işleri uzun sürmüş bi de geç kalkmışlar1,5 saat yaa,şok oldu herkes
Amin canım cümlemizi...
bencede ya:) abarttık:) (bu arada yoğurtlusu nasıl oluyor canım ben hep zeytinyağlı salatasını yaptımda:))
ay canım 12 saat hem de uçakk ben kafayı yerim... ayda 4 kez bazen de 6 kez uçağa biniyorum 1er saatlik... ama ölüyorumm... en çok midemin bulandığı yer uçak oldu hamilelikte...
Çok kısa tarif (kızlar kızmayın bana azcık yazıcam)
Haşlıyosun hafif, Ayıklıyosun kılçıklarından, hafifi kavur yağda, Üzerine hafif sulandırılmış yoğurt dök. Hepisi hafif yani
Çok basit aslında ayıklaması zaman alıyor sadece
Haşlıyosun hafif, Ayıklıyosun kılçıklarından, hafifi kavur yağda, Üzerine hafif sulandırılmış yoğurt dök. Hepisi hafif yani
Çok basit aslında ayıklaması zaman alıyor sadece
canım senin maaş uçak biletine mi gidiyor yoksam4-6 kez maşAllah
ayy ben olsam beklemezdim yaaa yuhh 1,5 saat
geç kalkmışlar ne oluyor yaa
Çok basit aslında ayıklaması zaman alıyor sadece..
Deniz börülcesi yaz aylarında çıkıyor (çıkartılıyor) Ege tarafından ama migroslarda da taze satıyorlar aklınızda bulunsun. Ayvalıktan 1-2 pişirimlik alıyorum ama fazlası dayanmıyor çok nazik bir bitki
Valla kayınvalideyle dedikodu yaptığım için o anlattı,
şaka bi yana dokunsam anlat desem açılacaktı kadıncağız çok severim çok tatlı hoş bi kadındır ama işte nasip...
Sabah erken kalkmamışlar kız karşıda oturuyo bi de anadolu yakasında,gece uyuyamamış uyuması lazımmış
ay bu tariffff çok hafifff oldu kızzz
ama ben çok acıktımmve eve gitmemee 1 saat 15 dakika varr offf
aynen öyle canımmm... hostesler tanıyor artık beni, bilet almadan uçağa gidicem nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?