ben tuza düştüm çk neredeyse ekmeği tuzlayıp yiyeceğim vucudumda kalsiyum ihtiyacı var belkide... bi de çukulata yiyorum çok canım istior sürekli.
bu arada bana demir hapı ve balık yağı verdi. çünkü balık, et, tavuk hiç mi hiç canım istemiyorrrrrr söyledimm
benim bu hafta 4.ayım bitiyor veee tam olarak 2,5 3 kilo almış bulunmaktayımmmgayet sağlıklı sen kaç kilo aldın canım?
ayyy süpermiş yaaa...
şekerim ben kendi tartıma göre 3 kilo doktorunkine göre 600 gram almışım ama benimki doğrudur
YAAA SAPLII o annesiiiiayyy saplı neeee o hakkı değil miydiiiiiii
evet yaaa cidden bünye meselesii...herkesin gönlünee göre versinn RAbbim...evet canım tutmuyor, kimde tuttu ki baksana hepimize erkek dedi doktorlar şaka gibi bir kaç kız var çok ilginçç
göbüşş eklee medusasee..merak ederizz biz top göbüşünüübende hiç tatlı yemezdm hamilelgmde tatlıyla hasır nesirim ve su an erkek bir bebişe hamileym ben daha kilo almadım ama göbegim basket topu gibi cıkmaya basladı bile daha 16 haftalık hamileym
bendee bendeeee..onu yaradana, mucizemi bana verenee kurban olurummöle de diyorlar ben de duyduğumda komiğime gitmiştiiisaplı birde atlı diyorlar diğeri hakkı onu herkes biliyor
biziimkiler saplıonun minikkk sapına kurban olurum bennnnnnnnnn
aha aynıyıs hakkikaten
aynı belirtiler var diye erkek olacak değil ya herkesde farklı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebişin ister SAPLI ister SAPSIZ olsun
ayy hadi bakalım..pipisimi kukusumuu nesi varsaa açsınnn bebeğindee görr annesiiiCanım senin de bulantın oluyordu değil mi? Acaba diyorum bulantı-ekşiye aşerme arasındamı bir ilişki var? Benim de bulantım çok oluyordu ve normalde tatlı canavarıyken ekşi acıya düştüm. Belki de bastırıyor ya ekşi midemizi, vücut kendiliğinden yöneliyor olabilir mi ki?
Bu arada benim de belirtilerim erkek olacak arkadaşlarımızınkiyle aynı.. Babasına paşa mı geliyor ki??? Aaah ahhh umarım cuma gittiğimizde gösterir pipisi mi var, kukusu mu var da, rahatlarızzz
saplıı saplııı saplıı....doktorun tartısına göre 600 gram benimkine göre 3 kilo almışımnapiiimmm yaaaa benim vücudum "ay ne kadar yersem yiyeyim almıyorum" dan değil alıyoruzzzzzz
bende merak ediyorum yavrukuşumm bakalım tutacak mı Saplı mı olacak Sapsız mu
ben tuza düştüm çk neredeyse ekmeği tuzlayıp yiyeceğim vucudumda kalsiyum ihtiyacı var belkide... bi de çukulata yiyorum çok canım istior sürekli.
bu arada bana demir hapı ve balık yağı verdi. çünkü balık, et, tavuk hiç mi hiç canım istemiyorrrrrr söyledimm
kız tefalden 100 liralık tartı aldım sanmam bozuk olsunnölçülü yemek lazım ben yemeği ölçüde yiyorumda tuzu ekşiyi kaçıırıyorum birde maşAllah acayip meyve yiyorum
bende tavuk balık yiyemiyorumbalığın mevsimi geçti aslında buzhaneden de yemek istemiyorum bakalım nolucak
Şaka maka koccaman oldu bebişlerimiz değil miiiii? 4. ayı da bitirmiş olacağız çoğumuz hayırlısıyla
Yok yok tatlım kilo değildir o ödemdirrr
YAAA SAPLII o annesiiiibende burdaa bi arkadaştan duymuştum en başlarda..çok gülmüştüm aklımaa geldii
evet yaaa cidden bünye meselesii...herkesin gönlünee göre versinn RAbbim...
göbüşş eklee medusasee..merak ederizz biz top göbüşünüü
bendee bendeeee..onu yaradana, mucizemi bana verenee kurban olurumm
ayy hadi bakalım..pipisimi kukusumuu nesi varsaa açsınnn bebeğindee görr annesiii
saplıı saplııı saplıı....merakla bekliyoruzz aysuncum
kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkamayı düşünüyorsunuz ?
bir arkadaşım dalin kullanıyor yumuşatıcı, hatta dalin organik yağ felan ?
aaaaaaaa aşkolsunnn valla çok işim vardı anca okuyabildim kaçırmışımdır tatlım ya..
Hayırlı olsun allah nazardan saklasınnanalı babalı büyüsün inşallah
Bizimkide erkek, bizde adını Rüzgar toprak koyucaz (toprak benim soyadım onu illa koyucam) Babamız da rüzgarı sevdi öyle birleştirdik
ben en iyisi akşama ne yemek var topiğini karıştırayımmmhayatbanaguzelll sende geelll şekerim
canım doktora söyledin mi? ben de balık tavuk yiyemiyorum... bana benexol yazdı b vitaminleri... iste mutlaka sen de..çok çok önemli bebeğin gelişimi için.
ayy sorma canım yaa nerdeyse yarısına geldikkk.... çok çok farklı bi duygu
Kızlar o değerlere aldanmayın o milyonda bir tutan değerlerdir. öyle bişeyki vücut aşırı su topluyor -süt olması için- ve sen bunu bi türlü hissedemiyorsun. ben yok ben yağdan kilo alıyorum bacaklarım kollarım kalınlaştı diyordum kendimi mezroyla ölçüp dururdum :). ama inanın doğumdan 1 hafta sonra o kaslar arasındaki tüm suyu atıyorsun. zaten lohusalık dönemi bu işte. normal doğumda yapın benden tavsiye hiçbişeyiniz kalmaz. Kimsenin doğum kilosu kalmaz o bende kaldı diyenler zaten öncesinde de şişman olanlar
canım doktora söyledin mi? ben de balık tavuk yiyemiyorum... bana benexol yazdı b vitaminleri... iste mutlaka sen de..çok çok önemli bebeğin gelişimi için.
ayy sorma canım yaa nerdeyse yarısına geldikkk.... çok çok farklı bi duygu
canım bu mide bulantılarının cinsiyetle alakası var mı çok bulanıyorsa kız bulanmazsa erkek diye benimde acayip bulanıyorrr
YAAA SAPLII o annesiiiibende burdaa bi arkadaştan duymuştum en başlarda..çok gülmüştüm aklımaa geldii
ayy hadi bakalım..pipisimi kukusumuu nesi varsaa açsınnn bebeğindee görr annesiii
bende balık yiyemiyorum bebeğim...çookkk severdim halbukii, etlede aram hiç yok...et yiyemiyorum eskisi kadar...banada verdi doktor balık yağı..adın: marincap omega-3 balık yağı special....sana ne verdi?
hergün tok karna kullanıyorum ben..mide bulantısı yapabilir demişti..elhamdülliiahh olmadı bendee:26:
canımm bu çin takvimi, bu kk daiki ayrı kişi var cinsiyet tahmini yapan biri bayan doktor onlarda hep erkek dedi ama yanıladabilirler kaptırmayayımmm
sabah eşime oğlum sana kızıyor beni tekmeliyor dedim nerden çıkardıysamay çok heyecanlıııııııııııı herhalde ailemden sonra ilk size haber vericem canım arkadaşlarım benimmmmm
Kızlar o değerlere aldanmayın o milyonda bir tutan değerlerdir. öyle bişeyki vücut aşırı su topluyor -süt olması için- ve sen bunu bi türlü hissedemiyorsun. ben yok ben yağdan kilo alıyorum bacaklarım kollarım kalınlaştı diyordum kendimi mezroyla ölçüp dururdum :). ama inanın doğumdan 1 hafta sonra o kaslar arasındaki tüm suyu atıyorsun. zaten lohusalık dönemi bu işte. normal doğumda yapın benden tavsiye hiçbişeyiniz kalmaz. Kimsenin doğum kilosu kalmaz o bende kaldı diyenler zaten öncesinde de şişman olanlar
içinee ne doğuyor pekii?kıyaftelerde elin en çok neye gidiyorr? rabbim gönül muradını versinn kuzucumm inşallahh..canım arkdaşımm...hemşommm sabırsızlıklaa haberini bekliyorr olucazz tüm topikk olarak emin olabilirsinn aysunumm
bu arada kesinlikle marketlerden kasaptan tavuk alıp yemeyin öyle zararlıki anlatamam bildiğiniz kendi yetiştiren kişiler varsa onlardan bulup alın. ben emzirdiğim için bile yemiyorum. tavuk, zeytin ve yoğurttan uzak durun. sütler o kadar zararlı değil en kötü günlük sütle mayalayın kendiniz kızlar. birde tabi radyasyondan lütfen uzak durun. bebeklerde lösemi ve lenfomayı tetiklediği kesin. cep tel.la mümkünse hiç konuşmayın (vallabana o kadar çok küsen olduki umrumda bile değil). saç kurutma makinası ve mikrodalga fırın kullanmayın. Ütüyü çok hızlı yapın ve sık sık ara verin. Fırın çalışırken mutfaktan çıkın. Kafelerde de dışarda oturun. Yazık minicik bebeklere..
benim favorim her zaman olduğu gibi amway bebe deterjanı o olmazsa sabun tozu kullanmayı düşünüyorum:)
ay adını yesinler maşallah pek güzel:)
canımm bu çin takvimi, bu kk daiki ayrı kişi var cinsiyet tahmini yapan biri bayan doktor onlarda hep erkek dedi ama yanıladabilirler kaptırmayayımmm
sabah eşime oğlum sana kızıyor beni tekmeliyor dedim nerden çıkardıysamay çok heyecanlıııııııııııı herhalde ailemden sonra ilk size haber vericem canım arkadaşlarım benimmmmm
bende balık yiyemiyorum bebeğim...çookkk severdim halbukii, etlede aram hiç yok...et yiyemiyorum eskisi kadar...banada verdi doktor balık yağı..adın: marincap omega-3 balık yağı special....sana ne verdi?
hergün tok karna kullanıyorum ben..mide bulantısı yapabilir demişti..elhamdülliiahh olmadı bendee:26:
yıllardır etrafımdaki insanlara tavukların nasıl büyüdüğünü kadınlar meme ve rahim kanseri yaptığını anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor. açıklamaları zararlı olsa bu kadar kişi yer mi? sanki ne biliyorlarsa anlayamadım. anlatamadım kimseye benim 5 yıldır anlatmaya çalıştığım şey bu yıl söylendi. ama de ki insanlar bunlara dikkat ediyor mu hayır... hala devam. yoğurt ve zeytini bende evde yapıyorum. tavuğu da babam köy tavuğu buluyor. sucuk ve pastırmayı kendmiz yapıyoruz. salam sosis zaten alınmaz. yumurtalarda köy yumurtası bulunursa yenmeli ben bazen flotty marka alıyorum organik hakkaten tadı falan farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?