2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canımm çok fazla çikolata ve tuz yeme olur mu? İkisinin de fazlası hem sana hem de bebeğe zarar çünkü

benim bu hafta 4.ayım bitiyor veee tam olarak 2,5 3 kilo almış bulunmaktayımmm gayet sağlıklı sen kaç kilo aldın canım?
ayyy süpermiş yaaa...

Şaka maka koccaman oldu bebişlerimiz değil miiiii? 4. ayı da bitirmiş olacağız çoğumuz hayırlısıyla

şekerim ben kendi tartıma göre 3 kilo doktorunkine göre 600 gram almışım ama benimki doğrudur

Yok yok tatlım kilo değildir o ödemdirrr

ayyy saplı neeee o hakkı değil miydiiiiiii
YAAA SAPLII o annesiiii bende burdaa bi arkadaştan duymuştum en başlarda..çok gülmüştüm aklımaa geldii
evet canım tutmuyor, kimde tuttu ki baksana hepimize erkek dedi doktorlar şaka gibi bir kaç kız var çok ilginçç
evet yaaa cidden bünye meselesii...herkesin gönlünee göre versinn RAbbim...

bende hiç tatlı yemezdm hamilelgmde tatlıyla hasır nesirim ve su an erkek bir bebişe hamileym ben daha kilo almadım ama göbegim basket topu gibi cıkmaya basladı bile daha 16 haftalık hamileym
göbüşş eklee medusasee..merak ederizz biz top göbüşünüü
bendee bendeeee..onu yaradana, mucizemi bana verenee kurban olurumm
ayy hadi bakalım..pipisimi kukusumuu nesi varsaa açsınnn bebeğindee görr annesiii

saplıı saplııı saplıı.... merakla bekliyoruzz aysuncum

bende balık yiyemiyorum bebeğim... çookkk severdim halbukii, etlede aram hiç yok...et yiyemiyorum eskisi kadar...banada verdi doktor balık yağı..adın: marincap omega-3 balık yağı special....sana ne verdi?
hergün tok karna kullanıyorum ben..mide bulantısı yapabilir demişti..elhamdülliiahh olmadı bendee:26:

canım doktora söyledin mi? ben de balık tavuk yiyemiyorum... bana benexol yazdı b vitaminleri... iste mutlaka sen de..çok çok önemli bebeğin gelişimi için.

Şaka maka koccaman oldu bebişlerimiz değil miiiii? 4. ayı da bitirmiş olacağız çoğumuz hayırlısıyla

Yok yok tatlım kilo değildir o ödemdirrr

ayy sorma canım yaa nerdeyse yarısına geldikkk.... çok çok farklı bi duygu

Kızlar o değerlere aldanmayın o milyonda bir tutan değerlerdir. öyle bişeyki vücut aşırı su topluyor -süt olması için- ve sen bunu bi türlü hissedemiyorsun. ben yok ben yağdan kilo alıyorum bacaklarım kollarım kalınlaştı diyordum kendimi mezroyla ölçüp dururdum :). ama inanın doğumdan 1 hafta sonra o kaslar arasındaki tüm suyu atıyorsun. zaten lohusalık dönemi bu işte. normal doğumda yapın benden tavsiye hiçbişeyiniz kalmaz. Kimsenin doğum kilosu kalmaz o bende kaldı diyenler zaten öncesinde de şişman olanlar

canımm bu çin takvimi, bu kk da iki ayrı kişi var cinsiyet tahmini yapan biri bayan doktor onlarda hep erkek dedi ama yanıladabilirler kaptırmayayımmm

sabah eşime oğlum sana kızıyor beni tekmeliyor dedim nerden çıkardıysam ay çok heyecanlıııııııııııı herhalde ailemden sonra ilk size haber vericem canım arkadaşlarım benimmmmm

kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkamayı düşünüyorsunuz ?

bir arkadaşım dalin kullanıyor yumuşatıcı, hatta dalin organik yağ felan ?

benim favorim her zaman olduğu gibi amway bebe deterjanı o olmazsa sabun tozu kullanmayı düşünüyorum:)

ay adını yesinler maşallah pek güzel:)

ben en iyisi akşama ne yemek var topiğini karıştırayımmm hayatbanaguzelll sende geelll şekerim

linki atsana bebişimm geleyimm

canım ben sölemeyi unuttum ( 2 hafta sonra söyliycem, ama zorla yemeye çalışıyorumm

valla bende normal istiyorum inşallah problem olmaz:)

işte benim doktor beni gıcık ediyorrr söyledim sorun değil şimdilik tiskinmen normal dedi

bu arada kesinlikle marketlerden kasaptan tavuk alıp yemeyin öyle zararlıki anlatamam bildiğiniz kendi yetiştiren kişiler varsa onlardan bulup alın. ben emzirdiğim için bile yemiyorum. tavuk, zeytin ve yoğurttan uzak durun. sütler o kadar zararlı değil en kötü günlük sütle mayalayın kendiniz kızlar. birde tabi radyasyondan lütfen uzak durun. bebeklerde lösemi ve lenfomayı tetiklediği kesin. cep tel.la mümkünse hiç konuşmayın (vallabana o kadar çok küsen olduki umrumda bile değil). saç kurutma makinası ve mikrodalga fırın kullanmayın. Ütüyü çok hızlı yapın ve sık sık ara verin. Fırın çalışırken mutfaktan çıkın. Kafelerde de dışarda oturun. Yazık minicik bebeklere..

Kızlar bir şey sorcam size, en son ikili test için gittiğimde doktorum vitamin ve demir hapı verdi. Ama ben sadece vitamini içiyorum çünkü demire sabah akşam aç karnına yazmış. Bu da benim gözümü korkuttu.
Çünkü demir hapını ne zaman içsem aşırı şişlik yapıyor bende. Bir de burada bazı arkadaşlara vermemiş demir hapı doktorları, bazılarına da bir gün vitamin bir gün demir hapı al demiş. Kan düzeyim yüksek değil, kabul edilebilir alt düzeyde ama günde iki kez kullanmak çok geldi bana.

Bir de zaten bulantım var demir hapı daha da tetikler diye korkuyorum. Sizler vitamin ve demir haplarınızı hangi aralıklarla alıyorsunuz? Ona göre tekrardan doktora danışıp başlıyacağım

ya canım balık yağı bende sıkıntı yaratmadı da demir hapı bulantıyı tetikliyor gibi geldi gerçi ilk kullandığım gün bugün ama vucudum kırık ona bağladım

balık yağı bana bişi yazdı ama ben onu almadım, amerikaya gitmiştim ben 1 sene önce, ordan 4 tane 500 lük balık yağı almıştım anneme vermiştim, gün geldi o balık yağının 1 şişesi bana kısmet oldu ona başladım dün doktorunkini almadım onun verdiği danimarkadan geliyormuş....

içinee ne doğuyor pekii? kıyaftelerde elin en çok neye gidiyorr? rabbim gönül muradını versinn kuzucumm inşallahh..canım arkdaşımm...hemşommm sabırsızlıklaa haberini bekliyorr olucazz tüm topikk olarak emin olabilirsinn aysunumm

inşallahh normal yaparım ben de bi aksilik çıkmazsa... dayanırım heralde inşallah. valla önemli olan formda tutmak kendini... çok zayıf arkadaşım var eski kilolarına döndüler nerdeyse ama karınları sarktı :18::18: öyle olmak istemiyorum ben... :18::18::18::18:

içime sorma bir kız bir erkek diyor karar verememişşş kendisiiii ay canımmm çok saol aminnn hayırlı sağlıklı evlat olsunlar her iki cinsiyetten de güzel hayrlı sağlıklı evlatlarımız olsunn iyiki varsınızz ne diyeyimmm kiiii

yıllardır etrafımdaki insanlara tavukların nasıl büyüdüğünü kadınlar meme ve rahim kanseri yaptığını anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor. açıklamaları zararlı olsa bu kadar kişi yer mi? sanki ne biliyorlarsa anlayamadım. anlatamadım kimseye benim 5 yıldır anlatmaya çalıştığım şey bu yıl söylendi. ama de ki insanlar bunlara dikkat ediyor mu hayır... hala devam. yoğurt ve zeytini bende evde yapıyorum. tavuğu da babam köy tavuğu buluyor. sucuk ve pastırmayı kendmiz yapıyoruz. salam sosis zaten alınmaz. yumurtalarda köy yumurtası bulunursa yenmeli ben bazen flotty marka alıyorum organik hakkaten tadı falan farklı.

benim favorim her zaman olduğu gibi amway bebe deterjanı o olmazsa sabun tozu kullanmayı düşünüyorum:)

ay adını yesinler maşallah pek güzel:)

amway mi hmm araştırmaya başladım bende canım sağol bilgi içinn

canımm haklısın ama bu ülkemizin ayıbı eğer benn yoğurdu, yumurtayı, tavugu hatta ekmeği sağlıklı yiyemiyorsam yazıklar olsun yöneticilere, orada çalısan mühendislere ve denetçilere

ben yogurt yapamıyorum mesela hazır alıyoruz hep tavuk desen yemiyorum bugday ekmeğinden soğudum ne olucak böyle halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…