2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ne güzel bolca iştahlıca beslersin bebişini,bizde sizi öpüyoruzz

ankarada tazesini bulmak çok zor konserveden yapıyorum ben. (buzdolabına attıklarım tükeniyo bu vakte:)) bu arada teşekkür ederim tarif için yapacam bende :)

Tatlım ben deniz börülcesini dolaba koymadım hiç, yani hiç denemedim çok nazik bir bitki olduğu için.... Ama ayvalık dönüşü sana gönderirim ben tazesini birde böyle denersin :)

o bitkinin canı ne ki :) hemen bırakıyor kendini :)

Kraker ye bende acıktım öyle yapıcam şimdi

çok güzel anlattın hafiff hafiff güldürdün beni gııı
şaka maka canım cekti :26: nerden bulacağım hinci ? migrosta yok haziran başında biyerlere gitmeyi düşünüyoruz oralardan bulurum artıkk

Tatlım ben deniz börülcesini dolaba koymadım hiç, yani hiç denemedim çok nazik bir bitki olduğu için.... Ama ayvalık dönüşü sana gönderirim ben tazesini birde böyle denersin :)

tatile gidince dönüşte bolca alıyorum mecbur dolaba atıyorum fena değil güzel oluyor kuzum:) valla çok mabule geçer ya süper olur hatta:)

tatile gidince dönüşte bolca alıyorum mecbur dolaba atıyorum fena değil güzel oluyor kuzum:) valla çok mabule geçer ya süper olur hatta:)

valla varsa taktiği bana da söyle bende bol alayım bundan sonra hiç migros felan uğraşmayayım zira çok güzel oluyor ve çok faydalı.ben söner buzdan çözülünce diye mantık yürütüp koymadım ne yalan söliyim :26::26:

evet yaa bende bu yaz o tarafa gittiğimde alayım dondurucuya koyayım nasıl muhafaza edeceğizzz

Ya kızlar dün akşam bi konu okudum burda okudunuz mu bilmiyorum"bebeğim şehit oldu"başlıklı..

O kadar kötü etkilendim ki,aklımdan çıkmadı.Allahım kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın inşallahh...

nette şöyle bişi buldumm
[FONT=verdana,geneva]Dondurucuda saklamak için: Haşlayıp ayıkladığınız börülceleri bir süzgeçte 2-3 saat süzülmeye bırakın. Bütün suyunu iyice süzdürün. Daha sonra, buzdolabı poşetlerinde derin dondurucuya kaldırın. kullanmak istediğinizde oda sıcaklığında çözdürün. [/FONT]

amin canımmm evet okudum Rabbim yardımcısı olsun inşAllah bebeğim boğuldu yazmış ne olduda öyle oldu acaba

tatlım haşla ama hafif diri olsun. soğut buzdolabı poşetine al ve dolaba at. kullanacağın zamanda çıkar ve hemen sıcak suya at buzu açılana kadar içinde kalın sonra tekrar soğuk sudan geçir nasıl kullanacaksan kullan. güzel oluyor:)

amin canımmm evet okudum Rabbim yardımcısı olsun inşAllah bebeğim boğuldu yazmış ne olduda öyle oldu acaba
Başka bi konusuna baktım süt emerken,biberon emerken,yattığı yerde bile tükürüğü boğazına kaçıp öksürüp arada morardığı oluyormuş..

Çok üzücü yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…