amann Allah hayırlı etsin... kayınvalidesine üzüldüm gerçi biraz.
kızlar biz çıkıyoruz... bu kadar yemek muhabbetinizden sonra eve kadar nasıl dayanıcam bilmiyorummmm:18::18::18:
öpüyorussssssss cocamannnnnn
ankarada tazesini bulmak çok zor konserveden yapıyorum ben. (buzdolabına attıklarım tükeniyo bu vakte:)) bu arada teşekkür ederim tarif için yapacam bende :)
o bitkinin canı ne ki :) hemen bırakıyor kendini :)
Kraker ye bende acıktım öyle yapıcam şimdi
Tatlım ben deniz börülcesini dolaba koymadım hiç, yani hiç denemedim çok nazik bir bitki olduğu için.... Ama ayvalık dönüşü sana gönderirim ben tazesini birde böyle denersin :)
esracımm afiyetler olsunnnnnöpüldünn çok
yaa ben senden bu akşam ne pişirsem topiğinin linkini istemiştimmm :44:
ya canım bakıyorum bakıyorum bulamıyorummm offff
hem davet ediyon hem bulamıyonn
tatile gidince dönüşte bolca alıyorum mecbur dolaba atıyorum fena değil güzel oluyor kuzum:) valla çok mabule geçer ya süper olur hatta:)
bulucam kızz deniyorum halaaaa
valla varsa taktiği bana da söyle bende bol alayım bundan sonra hiç migros felan uğraşmayayım zira çok güzel oluyor ve çok faydalı.ben söner buzdan çözülünce diye mantık yürütüp koymadım ne yalan söliyim :26::26:
ooo sen bulana kadrben eniyisi dünden kalan bezelyemi yiyim
Ya kızlar dün akşam bi konu okudum burda okudunuz mu bilmiyorum"bebeğim şehit oldu"başlıklı..
O kadar kötü etkilendim ki,aklımdan çıkmadı.Allahım kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın inşallahh...
valla varsa taktiği bana da söyle bende bol alayım bundan sonra hiç migros felan uğraşmayayım zira çok güzel oluyor ve çok faydalı.ben söner buzdan çözülünce diye mantık yürütüp koymadım ne yalan söliyim :26::26:
Başka bi konusuna baktım süt emerken,biberon emerken,yattığı yerde bile tükürüğü boğazına kaçıp öksürüp arada morardığı oluyormuş..amin canımmm evet okudum Rabbim yardımcısı olsun inşAllahbebeğim boğuldu yazmış ne olduda öyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?