2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa %90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)

benımde goguslerım ve kalcam popom falan buyudu ayda 1 kılo alıyorum ama hala cok zayıfım 45 kıloyu ılk defa goruyrum sukurkı ınsallah dogumdan sonrada bu kılonun altına dusmem

Kızlar yüzüm töbe bismillah bi tuhaf oldu böyle dışarı çıkınca sakni tüm sokağın tozu kiri yüzümde gibi bi gerginlik var,bir de kırmızı olmayan sivilceler var ne kullanacağımı da bilmiyorum ... insan içine çıkmasam mı

anam kımse kalmamıs benım bebıs pıt pıt basladı ama cıdden gaz sıkısması gıbı ya acaba bızemı oyle gelıyr ben hep gaz derdım buna ayırd edemıyr ınsan yaa

resmi birde büyükçe ekliyim dedim kızlar:)

By er_ca at 2012-05-14

By er_ca at 2012-05-14
oyy yerim ben onu meleğim benim ne de güzel yatıyor Allahım sen nelere kadirsin, nasılda özenle yaratıyor Rabbim.Er_ca cım çok mutlu oldum , ne güzel bir mutluluk değilmi Allah isteyen herkese yaşatsın.Erkeğe benzettim ben ama .sanki pipi mi gördüm ne yada o çıkıntılar göbek bağı eşide olabilir hayırlısı olsun tatlım.

kızlar 2 li test sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba??????????
canım benimki 1 hafta sonra çıktı.

Hadi ya.. Bende 15 saatlik yolculuğa hazırlanıyorum güya..
Gerçi 1 ay sonra ama, yinede aklıma galmiyor değil..
Kendi arabamızla daha rahat gideceğiz ama, gitmesek mi yaa..

Hadi ya.. Bende 15 saatlik yolculuğa hazırlanıyorum güya..
Gerçi 1 ay sonra ama, yinede aklıma galmiyor değil..
Kendi arabamızla daha rahat gideceğiz ama, gitmesek mi yaa..

canım benimde kanama problemim oluyor haftada 3-5 günde kan görüyorum neredeyse dün dr.a acil gittik yine sürekli istirahat öneriyor 10 haziran için tatil planımız vardı sanırım değişecek bu prlan da bebeğimden daha önemli değil tabi ama inş. düzelir sağlıklı gebelikler yaşarız annemler 9-10 saat uzaklıkta k.validemler 2 biz sanırım k.validemlerde geçiricez tatili

iyi akşamlar arkadaşlar
En sonunda guzel evime gelebildim
Yorucu bir is gününden sonra
Is cikisi zorunlu yapılan bir alışveriş eve gec gelmeme sebep oldu ama olsun
Ben hemen attim kendimi yataga
Eşimde nöbetteyken azıcık dinleneyim dedimdi :)
Telefon elimde neler yazılmış onlari okuyorum bir yandanda

iyi geceler annişler:))
nasılız bakalım biz iiyiyiz çok şükür..yarın kızımın gösterisi var kreşinden mezun olacakmış benim cadım yılsonnu gösterisi var yani:)herşeyi hazır tokalar,kostüm vs:)ayakkabılarını bugün aldım yeni..onları aldı odasına koştura koştura anne ayakkabılarımı da alabilir miyim deyip fırladı yatağına Rabbim hepinize yaşatsın inş. evlat sevgisini:))sonra geldi tekrar anneee seni öpmeyi unutmuşum dedi:)öpüştük koklaştk uyuttu babası..
acaba 2.yi bu kadar sevebilecek miyim diye düşünüyorum bazen?malum 2.nin hamileliği 1. kadar itinalı geçemiyor insan pek anlamıyor:)severiz herhalde dimi
bu arada dün müdür yardımcısının odasında işim vardı..hoca hanım size bişey soracaktım..hamile misiniz dedi eve dedim 4 aylık olacaz inş. karnımdan anlamış..4 aylık deyince çok şaşırdı hiç çaktırmadınız bravo performansda düşüklük olmadı dedi adam bana

teşekkür ederim tatlım. evet biraz erkeğimsi hele şu cdsini becerip yükleseydim. orada bir kaç sn bacaklarını açtığında birşey belirmiş arada:)

sağlıklı olsun da Rabbim isterse 10 kız yada 10 erkek evlat nasip etsin yeterki hayırlı evlat olsunlar. cuma arayıp 2li testimi de öğrenicem çok merak ediyorum. inşallah hepimiz mutlu haberler alırız bebeklerimizden hep.

kızlar birşey sorucam

akşam yemeğinden sonra ellerim komple ve yüzüm özellikle yanaklarım çok uyuşuyor. gözlerim kararıyor çok tuhaflaşıyordum. dr.a gidince söyledim o da magnezyum verdi suda eritiliyor. birde folbiolü bırakıp decavite geçtik. ve progestanı da bıraktık.
hala progestana devam eden var mı?
:44:

bu arada ne kadar çok kişi cinsiyetleri öğrendi ne güzel yaa:) böyle haberleri gördükçe hamileliğimizin bayaca ilerlediğini fakedip daha çok seviniyorum:)
malum bir çoğunuz kasım başı. benimki sonu olduğu için sizlerden alıyorum önce haberi:)

bu arada bulemsu canım sen çekilişle ilgili birşey anlatıcaktın bekliyoorum:)

Ooo.. Bende 20 sinde kontrole gideceğim bakalım benim dr. ne diyecek?
Ama benim kanamam yok hiç.. Belki izin verir bana..
Yaa zaten senede 1 kere gidiyorum annemin yanına..
Çok özledim memleketimi ben, çok gitmek istiyorum yaa..

günaydın yani sanırım gün aydı bütün gece eşimin başını bekledim çok öksürüyor ne o uyudu ne de biz birde bugün sabah 8 akşam 10 a kadar çalışıyor aklım onda inşallah iyi olur dayanabilir canım kocam benim

günaydın canım:) bomba gibiyiz akşam 9 yattık sabah 7de kalktık süper uyuduk :) siz nasılsınız??

hamd olsun iyiyiz canımm bizde 22.30 da yattık 06.45 de kalktık pek yetmedi gibi yarın çok yoğun olucam eğitim var bugün aslında biraz hazırlık yapmalıyım ama içimden birşey yapmak gelmiyor

ay canım benim geçmiş olsun hepinize birden eşinin de Allah yardımcısı olsun, vitamin falan alsın ayakta kalabilmek için

hamd olsun iyiyiz canımm bizde 22.30 da yattık 06.45 de kalktık pek yetmedi gibi yarın çok yoğun olucam eğitim var bugün aslında biraz hazırlık yapmalıyım ama içimden birşey yapmak gelmiyor

kolay gelsin tatlım, biraz dinlen kafanı oyala sonra başlarsın:)

canım çook geçmiş olsun Allahım şifa veersin bende eşim hasta olsa uyuyamam çok kötü olurum onun eline diken batsa ben daha çok hissediyorum sende öyle Allah eşlerimizi başlarımızdan eksik etmesin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…