bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa%90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)
bendede görünmüyordu çık gir canım
12+ 1 likken gorunur mu kiii
kızlar 2 li test sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba??????????
kızlar 2 li test sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba??????????
oyy yerim ben onu meleğim benim ne de güzel yatıyor
canım benimki 1 hafta sonra çıktı.kızlar 2 li test sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba??????????
bu arada açık kahve akıntımın rengi düzeldi sarardı yine. benim gibi delilik yapıp 12 saatlik yolculuğa da çıkmayın, çok ayakta kalmayın, çok yürümeyin. uçakta 3 saat çekiliyor makul bir uzaklık.
Hadi ya.. Bende 15 saatlik yolculuğa hazırlanıyorum güya..
Gerçi 1 ay sonra ama, yinede aklıma galmiyor değil..
Kendi arabamızla daha rahat gideceğiz ama, gitmesek mi yaa..
oyy yerim ben onu meleğim benim ne de güzel yatıyorAllahım sen nelere kadirsin, nasılda özenle yaratıyor Rabbim.Er_ca cım çok mutlu oldum , ne güzel bir mutluluk değilmi Allah isteyen herkese yaşatsın.Erkeğe benzettim ben ama .sanki pipi mi gördüm ne yada o çıkıntılar göbek bağı eşide olabilir hayırlısı olsun tatlım.
canım benimki 1 hafta sonra çıktı.
canım benimde kanama problemim oluyor haftada 3-5 günde kan görüyorum neredeyse dün dr.a acil gittik yine sürekli istirahat öneriyor 10 haziran için tatil planımız vardı sanırım değişecek bu prlan da bebeğimden daha önemli değil tabi ama inş. düzelir sağlıklı gebelikler yaşarız annemler 9-10 saat uzaklıkta k.validemler 2 biz sanırım k.validemlerde geçiricez tatili
Yineeee kimsecikler yok açayım bari topiğiiii
günaydınnlar efeem nasılsınız bebişleriniz nasıl
günaydın canım:) bomba gibiyiz akşam 9 yattık sabah 7de kalktık süper uyuduk :) siz nasılsınız??
günaydın yani sanırım gün aydı bütün gece eşimin başını bekledim çok öksürüyor ne o uyudu ne de biz birde bugün sabah 8 akşam 10 a kadar çalışıyor aklım onda inşallah iyi olur dayanabilir canım kocam benim
hamd olsun iyiyiz canımm bizde 22.30 da yattık 06.45 de kalktık pek yetmedi gibiyarın çok yoğun olucam eğitim var bugün aslında biraz hazırlık yapmalıyım ama içimden birşey yapmak gelmiyor
günaydın yani sanırım gün aydı bütün gece eşimin başını bekledim çok öksürüyor ne o uyudu ne de biz birde bugün sabah 8 akşam 10 a kadar çalışıyor aklım onda inşallah iyi olur dayanabilir canım kocam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?