2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. ben iyiyim. kahvaltımı güzel ettim ama akşam yaptığım yemeği yiyemedim. sonra uyuya kalmışım zaten. sabah baş ağrısıyla uyandım yine.

selam canım. geçmiş olsun. acaba kendini yordun mu da bebek o şekilde duruyor canım? cinsiyet konusunda zaten öteki aceleyle cevap vermişti. sabırlı olmak lazım :))
hayırlısı olur inşallah. özletme kendini canım.

günaydın canım. inşallah gönlünüzdeki arabayı alır, bebişinizle bol bol gezersiniz. :)

geçmiş olsun eşine. Allah güç kuvvet versin canım eşine. bizimkide uzakta stresli işler peşinde. sen yardımcı ol Allahım hepsine.

evet canım beni baya merak etmişsiniz burcuxx dan aldım haberinizi
badana yapılırken pc bişeyler yaptık biz evin şeklinide değiştirdikde abim geldi pc ve bizi aldı gitti format attı tam düzeldi dedik meğer hata modemin kaplosundaymış akşam ancak geldi net evime yani
ama burdan uzak kalmak benim de hoşuma gitmedi doğrusu özledim ben sizi su an yatak da olmam gerek eşim sakın yataktan çıkma dedi ama sizle azcık konusayım dedim

ay canım seninki unuttuysa biizimkilerr şaşar kalır herhalde ay çok heyecanllıııı bende örgü becerisi de yokki birseyler öreyim kuzucuguma
evet canım unutmuş babamız
gerçi kızlarda babalığı hiç tatmamıştı 18 lik elikanlıydı o zamnlar baba olduğunu bu bebek hissetiriyor ona bu bebek onu yeterince sasırtıyor zaten

özelde çalışıyor olsam bırakabilirim ama devlette olunca gittinmi geri dönüşü olmuyor

bu arada listenizi bende dolduracağım
benimde kaydımı alırsınız değilmi
:)

evet devlette olsam bende bırakmam canım devletin 2 yıllık izni süper özelde 6 ay sadece o yuzden ben calısmayı dusunmuyorum

canım sen yazdıklarımı cevapla Bulemsu arkadaşımız seni listeye ekler

yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son adet tarihin?
Beklenen doğum tarihin?

boy: 160
kilo : 76
ilk çocukmu : Evet
Çalışıyormusun : Evet
Son Adet Tarihi : 26/01/2012
Beklenen Doğum Tarihi : 01/11/2012

Kızlar günaydınnn... herkes dün akşam bi yerlere gitmiş, filmler izlemiş benim küçük kuzenim bizdeydi 2,5 yaşında... benim karnımda bebek olduğunu söyledi teyzem... ay görseniz gidip gelip karnımı öptü sarıldıı.. içim gitti...

annesininbirtanesi sen güzel gün geçirmişsin maşallahh babanız kıymetinizi biliyor, Rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip etsin inşallahhh

bulemsu canım bizim bebişler sakin olucak heralde ben de çok çok minik minik hissediyorum... gerçi o bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum henüz.. boya işin bitti mi canım? ve o arada yine örgümü yaptın sennn maşallahhhh

evet devlette olsam bende bırakmam canım devletin 2 yıllık izni süper özelde 6 ay sadece o yuzden ben calısmayı dusunmuyorum

2 yıllık izinde çok uzun ben 1 yıl kullanacağım galiba
bizde 6 ay ücretli 2 yıl ücretsiz var
6 ay ücretliden sonra çocuk 1 yaşını bitirene kadar evdeyim
sonrasında annem emekli olacak kreş yaşı gelene kadar onun başına atacağım :)
onlarında canına minnet torun özlemiyle yanıyorlar :)

günaydın canım saol inşAllah Allah kaza bela vermesin bizlerede sizlerede hiç kimselere

ay evet seninki tam anlammıyla şimdi yaşayacak desene sen de yapabildiğin kadar nazı yap tadını çıkar canımm
annem benim ufaklıga yelek ördüde eşim ay ne kadar minik bu nasıl içine sığar diyor

bende buraya girmezsem olmuyor canım size öyle bir alışmışım ki Allah dostlugumuzu baki kılsın

beysal geçmiş olsun canım yaaa... o kadar çok mu çalışıyor... direnci kırıldı heralde... üzüldüm cidden.

moonsun senin eşinde mi hastaydı? ayoll bakmıyorsunuz kocişlerinizeeeeee berlin kaplanını ben sevmedim yaa bi tek kız arabayı hızlı kullanırken karşıdakiler farlarını yakıp söndürüyolar ya orasında çok gülmüştüm

biz beceriksiz yaaa... daha şişi tutmayı bile bilmem doncak bebişler kışın doncakk

Günaydın canım anneler ikili tarama testi sonuçlarımız tertemiz çıktı hatta üçlü tarama testini yapmayacakmış, doktorun notlarında yaklaşık 1 hafta büyükmüşüz yani 15 + 1 haftalık olmuşuz ay sonu ultrason girerken mutlaka çikolata ye dedi rahat görelim bakalım ne olcak

benim eşimde böyle küçük küçük örüp durmayın sığmayacak bebek içine deyip duruyor :)
bizde annemle sadece gülüyoruz

ay ben 2 yıl kullanıcammm... hatta doğumdan önceki 5 haftayı da ileriye atıp 3,5 ay da ücretli izinli olucam. 6 ay ücretli çok iyimiş...devlette benim bildiğim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta... hangi devlettensin sen

Bulemsucum

eltanin ve meduase arkadaşlarımızı listeye eklermisin dün bir kaç arkadaşımız daha bilgilerini verdi onlarıda ekleyebilir miisn
canın mesaj düzeltme yok olmuş ben arkadaşları ekleyemem ki
bu konuda mod olan arkadaşlardan yardım istesin bu arkadaşlar düzeltme için

yemek yemeyen burcuxxxama kahvaltısını yapmış bu yeter diyelim ve dikkat et kendine diyelim
baş ağrın mı var canım bitmedimi işlerin yorgunluktan stresden ağrıyor başın senin dikkat et kendine
evet canım aceleci davranmıştı annemin dediği gibi baştan savmıştı galiba
hayırlısı bakalım ya nasip
inşşş özletmem kendimi canım teknolojik sorunlar sona erdi bende sizleri özlüyorum zaten inşş ayrı kalmayız

canım senin ufaklık 1 hafta + 1 gün önde sanırım maşAllah ne yiyorsun annesi söyledi bizim kuzuucuklarda büyüsünnnn
canım benim çocuklarım 1 ay önde olurlar sata göre ama bu normal gösretiyor şimdilik

radyologlar süper bu konuda hatta hiç bekleme bir tıp merkezine git baktır normal ultrasonda derim. ayrıntılıya sonra girersin:) bu arada 3'lü test için bir şey dedi mi doktorun?
biraz zaman geçsinde öyle gideyim canım 1 haftada 3 ultrasona girdim bebeğime zarar olmasın
üçlü testi yaptı canım bunu ben yapıyorum dedi istemiyorum diyemedim öyle olunca
dün kanı verdim yani 10 sonra sonuç çıkar dedi

geçmiş olsun canım... ben bi sürü çikolata yedim ama benim ki hiç hareket etmedi, bacaklarını topladı oturdu öylece bu hafta tekrar gidicem bakalım inşallah gösterir artık... herkes 12-13.haftadan sonra öğrendi.. biz 16ya girdik hala çıt yokk

Son düzenleme:

yok canım çok şükür değil kızzz hem ben kocişime bebek gibi bakarım

erkeklerde bebek olduğunda psikolojik olarak değişme olabiliyormuş anne bebeğe yoğunlaştıgı için eşini eş olarak değilde çocuklarının annesi olarak göruyormus ve ilgisi azalıyormus
ebru şallı da bu konu üzerine konusmustu

bende o yüzden hep kocama ilgimin bebek olduktan sonrada değişmeyeceğini herşeyden önce o ve sevgisinin geldiğini ve bunun hep böyle kalacağını söyluyorum tabi insanın evladıda başka ama eşleride ihmal etmemeliyiz diye düşünüyorum umarım böylede devam eder

bende annemle kayınvalideme söylıcem artık örsünler

evet canım boya işi bitti gibi tek kızların odası var ama sonrada olur orası diğer kısımlar bitti ya yavaş yavaş yerleştirirz artık ben iş yapmadım ki boyacımız da temiz boyacıydı eşimde sen iş yapma diye emir verdi bende oturdum yelek ördüm kızları doyurayım eklerim bebek yeleğimi
yok canım bebek hareketi onlar sen bile erken hissetin diyebilirim bebeğini 5. aydan sonra hisseden annale var çünkü

benim eşim de tamtersi "ben onu öptükçe onunla ilgilendikçe sen bebişle beni kıskanıcaksın" diyor ben de bişi demiyorum.... o kıskanmasın da varsın ben kıskanıyım
ben eşime her gittiğimde mutlaka bir hesiye alırdım, bi tişört parfüm... falan... aşkım hep kenküm ederdi "ne gerek var, alma..." falan diye... çok mutlu olmuyo sanırdım. geçenlerde ne dese beğenirsin "bitanem artık eskisi gibi bana hediye almıyosun" ben şokkk ay dedim bu adam hediyelerden mutlu olmuyodu görünüşte... ama meğersem içine oturmuş adamın o yüzdenn hemen ona hediye almam lazım cuma günü gelicek ya... ne alsammmm???

hadi bakalım hayırlısı... benimki ne diyecek ben de çok merak ediyorum pazartesi gideceğim doktora..

seninki kız sanırım nazlandı :) sen adına nazlı da ekle

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ndenim canım :)
Benimde 8 hafta önce ve sonra ama ben o kısım bittikten sonra yıl dönümü olduğundan tekrar rapor alıp sonrasında senelik iznimden kullanıp sonrasında ücretsiz izinimi alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…