selam herkese bendennasılsınız bakalım
ben idare ediyorum şükür dinlenmedeyim
dün doktora gittim çünkü dün hiç hisetmedim bebişi korktum ve doktoruma gittim durumu söyledim
benim sıpam hazır olda doğum kanalın da duruyormuş baş kısmı yukardaymış olması gereken yer boşmuş öyle dedi doktorum yani ben ayağa kalktığım da sıpam tam ayakta duruyor
uzandığımda olması gereken yere geliyor sıpam hissediyorum
ben geçen hafta gittiğimdede bebek aynı sekildeydi ama diğer doktorlar bişey söylemediler
cinsiyetini sordum bu duruşda cinsiyet söylemenin imkanı yok dedi
bakalım gene dedi ama durusu izin vermiyor dedi 16 hafta 3 günlük olmuşuz öyle dedi doktorum
ayrıntılı ultrason için randevu alalım dedi aldık haziran 21 de uzun süre vermişler sen gene arada gel dedi
ha geçen gün ne oldu eşim ve kuzeni ev boyarlarken ben uzanmıştım az karnımıda elimle ısıtayım dedim pıt pıt iki küçük ayak ısınmaktan memnun olduklarını söylediler bana
doktoruma bunuda söyledim normal hissetmen dedi su anki durusundan dolayı hareketini hissetmemen normal diye de ekledi
anaaamm hemşom gelmişşşşsevindim canım iyi olmanızaaa benim kayınvlidemlerden kabak çiceği dolması yaparlar ama bana daha yemek nasip olmadı dün bizde berlin kaplanını izledik pek güzel değildi afiyetler olsun canımm iç tabi ilacını
ya arabamız varken eşim beni baya gezdiriyordu şimdi yok inşAllah en kısa sürede hayırlı bir araba alırsak bizde baslıcaz gezmeyeşimdilik ev-iş modundayız
günaydın yani sanırım gün aydı bütün gece eşimin başını bekledim çok öksürüyor ne o uyudu ne de biz birde bugün sabah 8 akşam 10 a kadar çalışıyor aklım onda inşallah iyi olur dayanabilir canım kocam benim
evet canım beni baya merak etmişsiniz burcuxx dan aldım haberinizi
hoşgeldin canımmay onun duruşunu yesinlerr hazır ol vaziyette hıı bizde merak ettik dün hiç yoktun inşAllah iyisinizdir cinsiyet konusunu bende inanılmazzz merak ediyorumm ama daha bana 4 hafta var
ay hamilelikte oluyor canım yaa yorma kendiniiibende hiç yataktan çıkasım olmuyoorrr sırf bunun için bile işi bırakabilirimm
evet canım unutmuş babamızay canım seninki unuttuysa biizimkilerr şaşar kalır herhaldeay çok heyecanllıııı bende örgü becerisi de yokki birseyler öreyim kuzucuguma
özelde çalışıyor olsam bırakabilirim ama devlette olunca gittinmi geri dönüşü olmuyor
bu arada listenizi bende dolduracağım
benimde kaydımı alırsınız değilmi
:)
canım sen yazdıklarımı cevapla Bulemsu arkadaşımız seni listeye ekler
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son adet tarihin?
Beklenen doğum tarihin?
evet devlette olsam bende bırakmam canımdevletin 2 yıllık izni süper özelde 6 ay sadece o yuzden ben calısmayı dusunmuyorum
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. ben iyiyim. kahvaltımı güzel ettim ama akşam yaptığım yemeği yiyemedim. sonra uyuya kalmışım zaten. sabah baş ağrısıyla uyandım yine.
selam canım. geçmiş olsun. acaba kendini yordun mu da bebek o şekilde duruyor canım? cinsiyet konusunda zaten öteki aceleyle cevap vermişti. sabırlı olmak lazım :))
hayırlısı olur inşallah. özletme kendini canım.
günaydın canım. inşallah gönlünüzdeki arabayı alır, bebişinizle bol bol gezersiniz. :)
geçmiş olsun eşine. Allah güç kuvvet versin canım eşine. bizimkide uzakta stresli işler peşinde. sen yardımcı ol Allahım hepsine.
evet canım beni baya merak etmişsiniz burcuxx dan aldım haberinizi
badana yapılırken pc bişeyler yaptık biz evin şeklinide değiştirdikdeabim geldi pc ve bizi aldı gitti format attı tam düzeldi dedik meğer hata modemin kaplosundaymış akşam ancak geldi net evime yani
ama burdan uzak kalmak benim de hoşuma gitmedi doğrusu özledim ben sizi su an yatak da olmam gerek eşim sakın yataktan çıkma dedi ama sizle azcık konusayım dedim
evet canım unutmuş babamız
gerçi kızlarda babalığı hiç tatmamıştı 18 lik elikanlıydı o zamnlar baba olduğunu bu bebek hissetiriyor ona bu bebek onu yeterince sasırtıyor zaten
2 yıllık izinde çok uzun ben 1 yıl kullanacağım galiba
bizde 6 ay ücretli 2 yıl ücretsiz var
6 ay ücretliden sonra çocuk 1 yaşını bitirene kadar evdeyim
sonrasında annem emekli olacak kreş yaşı gelene kadar onun başına atacağım :)
onlarında canına minnet torun özlemiyle yanıyorlar :)
boy: 160
kilo : 76
ilk çocukmu : Evet
Çalışıyormusun : Evet
Son Adet Tarihi : 26/01/2012
Beklenen Doğum Tarihi : 01/11/2012
canın mesaj düzeltme yok olmuş ben arkadaşları ekleyemem kiBulemsucum
eltanin ve meduase arkadaşlarımızı listeye eklermisindün bir kaç arkadaşımız daha bilgilerini verdi onlarıda ekleyebilir miisn
yemek yemeyen burcuxxxGünaydın kızlar, umarım herkes iyidir. ben iyiyim. kahvaltımı güzel ettim ama akşam yaptığım yemeği yiyemedim. sonra uyuya kalmışım zaten. sabah baş ağrısıyla uyandım yine.
selam canım. geçmiş olsun. acaba kendini yordun mu da bebek o şekilde duruyor canım? cinsiyet konusunda zaten öteki aceleyle cevap vermişti. sabırlı olmak lazım :))
hayırlısı olur inşallah. özletme kendini canım.
günaydın canım. inşallah gönlünüzdeki arabayı alır, bebişinizle bol bol gezersiniz. :)
geçmiş olsun eşine. Allah güç kuvvet versin canım eşine. bizimkide uzakta stresli işler peşinde. sen yardımcı ol Allahım hepsine.
canım benim çocuklarım 1 ay önde olurlar sata göre ama bu normal gösretiyor şimdilik
canım senin ufaklık 1 hafta + 1 gün önde sanırım maşAllahne yiyorsun annesi söyledi bizim kuzuucuklarda büyüsünnnn
biraz zaman geçsinde öyle gideyim canım 1 haftada 3 ultrasona girdim bebeğime zarar olmasınradyologlar süper bu konuda hatta hiç bekleme bir tıp merkezine git baktır normal ultrasonda derim. ayrıntılıya sonra girersin:) bu arada 3'lü test için bir şey dedi mi doktorun?
Günaydın canım anneler ikili tarama testi sonuçlarımız tertemiz çıktı hatta üçlü tarama testini yapmayacakmış, doktorun notlarında yaklaşık 1 hafta büyükmüşüz yani 15 + 1 haftalık olmuşuzay sonu ultrason girerken mutlaka çikolata ye dedi rahat görelim bakalım ne olcak
beysal geçmiş olsun canım yaaa... o kadar çok mu çalışıyor... direnci kırıldı heralde... üzüldüm cidden.
moonsun senin eşinde mi hastaydı? ayoll bakmıyorsunuz kocişlerinizeeeeeeberlin kaplanını ben sevmedim yaa bi tek kız arabayı hızlı kullanırken karşıdakiler farlarını yakıp söndürüyolar ya orasında çok gülmüştüm
biz beceriksiz yaaa... daha şişi tutmayı bile bilmemdoncak bebişler kışın doncakk
ay ben 2 yıl kullanıcammm... hatta doğumdan önceki 5 haftayı da ileriye atıp 3,5 ay da ücretli izinli olucam. 6 ay ücretli çok iyimiş...devlette benim bildiğim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta... hangi devlettensin sen
evet canım boya işi bitti gibi tek kızların odası var ama sonrada olur orası diğer kısımlar bitti ya yavaş yavaş yerleştirirz artık ben iş yapmadım ki boyacımız da temiz boyacıydı eşimde sen iş yapma diye emir verdi bende oturdum yelek ördüm kızları doyurayım eklerim bebek yeleğimiKızlar günaydınnn... herkes dün akşam bi yerlere gitmiş, filmler izlemişbenim küçük kuzenim bizdeydi 2,5 yaşında... benim karnımda bebek olduğunu söyledi teyzem... ay görseniz gidip gelip karnımı öptü sarıldıı.. içim gitti...
annesininbirtanesi sen güzel gün geçirmişsin maşallahhbabanız kıymetinizi biliyor, Rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip etsin inşallahhh
bulemsu canım bizim bebişler sakin olucak heralde ben de çok çok minik minik hissediyorum... gerçi o bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum henüz..boya işin bitti mi canım? ve o arada yine örgümü yaptın sennn maşallahhhh
yok canım çok şükür değil kızzzhem ben kocişime bebek gibi bakarım
erkeklerde bebek olduğunda psikolojik olarak değişme olabiliyormuş anne bebeğe yoğunlaştıgı için eşini eş olarak değilde çocuklarının annesi olarak göruyormus ve ilgisi azalıyormus
ebru şallı da bu konu üzerine konusmustu
bende o yüzden hep kocama ilgimin bebek olduktan sonrada değişmeyeceğini herşeyden önce o ve sevgisinin geldiğini ve bunun hep böyle kalacağını söyluyorumtabi insanın evladıda başka ama eşleride ihmal etmemeliyiz diye düşünüyorum umarım böylede devam eder
bende annemle kayınvalideme söylıcem artık örsünler
biraz zaman geçsinde öyle gideyim canım 1 haftada 3 ultrasona girdim bebeğime zarar olmasın
üçlü testi yaptı canım bunu ben yapıyorum dedi istemiyorum diyemedim öyle olunca
dün kanı verdim yani 10 sonra sonuç çıkar dedi
geçmiş olsun canım... ben bi sürü çikolata yedim ama benim ki hiç hareket etmedi, bacaklarını topladı oturdu öylece bu hafta tekrar gidicem bakalım inşallah gösterir artık... herkes 12-13.haftadan sonra öğrendi.. biz 16ya girdik hala çıt yokk
ay ben 2 yıl kullanıcammm... hatta doğumdan önceki 5 haftayı da ileriye atıp 3,5 ay da ücretli izinli olucam. 6 ay ücretli çok iyimiş...devlette benim bildiğim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta... hangi devlettensin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?