2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amin canım Allah kimsenin eşini ayırmasın yanından

günaydınn canlarım..bizde bugunn güne güzel başladık kuzumla...çünkü akşam çok keyifliyfi önce babamız bizi yemeğe götürdü...güzelce karnımızı doyurduk..ordan bağ evimize gidip yeni diktiğimiz fidanlarımızı kontrol ettik (kuzumun kısmetine dikti babası) hepsi tutmuş...
sonra evimize geldik.hava çok güzeldi yürüyüş yapacaktık aslında ama bağa falanda gidince ben kendimi yorgun gibi hissettim..çıkmadık yürüyüşee (buda kocamın işini geldi laf aramızdaaa)

bişeyler izleyelim dedik...aşkımcığım bizim için muzlu süt hazırladı elleriyle...sonrada Wall-e diye bi animasyon film izledik...ilk başta pek sevmedim ama izledikçe o kadar keyif aldımkii..bitirmeden bırakamadım
sonrada vurduk kafayı yattık..ve sabah 40 dakıka fazla uyuyalım diye babamızla geldik..5-10 dakıka geç kaldık işe ama sorun olmadı
sizdee epey kaynatmışınızz...deniz börülcelerinden, köy yumurtlarındann sizi oburr anneler siziii...aman bide hamaratmışkii benimm canlarım...tarifler vermişlerrr bende deniz börülcesinin hayatımda ilk kez 2007 senesinde bodrumda yedim...daha duymamıştım bilee adını...bayıldımm bayıldım...
kabak çiçeği dolmasını bizde yaparız kayseride...kendi bağlarımızda kabak yetiştiriyoruz..onun çiçeğinin sabah erken saatte güneş çıkmadan toplanması gerekiyor..güneş çıktığı zaman çiçek küsüyor ve kapanıyor..annemm elleriyle toplar...biriktirir 2 gün mesela sonra toprak güveçte pişirir..çok severimm kış içi dolabada koyulabiliyorr..mis gibi duruyorr valla taze gibi

kahvaltımızıda yaptık..elevitimizi içicezz şimdi..sizde unutmayın canlarım vitaminlerinizi, kan hapınızı almayı

selam herkese bendennasılsınız bakalım
ben idare ediyorum şükür dinlenmedeyim
dün doktora gittim çünkü dün hiç hisetmedim bebişi korktum ve doktoruma gittim durumu söyledim
benim sıpam hazır olda doğum kanalın da duruyormuş baş kısmı yukardaymış olması gereken yer boşmuş öyle dedi doktorum yani ben ayağa kalktığım da sıpam tam ayakta duruyor
uzandığımda olması gereken yere geliyor sıpam hissediyorum
ben geçen hafta gittiğimdede bebek aynı sekildeydi ama diğer doktorlar bişey söylemediler
cinsiyetini sordum bu duruşda cinsiyet söylemenin imkanı yok dedi
bakalım gene dedi ama durusu izin vermiyor dedi 16 hafta 3 günlük olmuşuz öyle dedi doktorum
ayrıntılı ultrason için randevu alalım dedi aldık haziran 21 de uzun süre vermişler sen gene arada gel dedi
ha geçen gün ne oldu eşim ve kuzeni ev boyarlarken ben uzanmıştım az karnımıda elimle ısıtayım dedim pıt pıt iki küçük ayak ısınmaktan memnun olduklarını söylediler bana
doktoruma bunuda söyledim normal hissetmen dedi su anki durusundan dolayı hareketini hissetmemen normal diye de ekledi

Yineeee kimsecikler yok açayım bari topiğiiii

günaydınnlar efeem nasılsınız bebişleriniz nasıl

günaydınlar
çok güzel bir uykunun ardından
istemeye istemeye işe gelmek zorunda kaldım
insan sıcacık yatağından kalkamıyor sabahları

şimdide işte acayip bir koşturmaca içine girdim
sabah sabah gönderilecek ne çok kargo varmışta dün farkında değilmişim

anaaamm hemşom gelmişşşş sevindim canım iyi olmanızaaa benim kayınvlidemlerden kabak çiceği dolması yaparlar ama bana daha yemek nasip olmadı dün bizde berlin kaplanını izledik pek güzel değildi afiyetler olsun canımm iç tabi ilacını

ya arabamız varken eşim beni baya gezdiriyordu şimdi yok inşAllah en kısa sürede hayırlı bir araba alırsak bizde baslıcaz gezmeye şimdilik ev-iş modundayız

sanırım deglm canm daha yeni girmeye basladım bu topige ekleme konusunda yardımcı olurmusun nasıl yapıyrz ?

canım sen yazdıklarımı cevapla Bulemsu arkadaşımız seni listeye ekler

yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son adet tarihin?
Beklenen doğum tarihin?

oh ne güzel bir gün geçirmişsin canım :) tatlım bir arkadaşım elevitin çok iştah açtığını ve 3 kg aldığını söyledi. doktoru kesmiş ilacı falan. sende iştah açıldı mı?

maşallah senin bebiş erkek gibi hissediyorum canım ben ya:) bu kadar afacan erkeğe yakışır:)

anammm ne çok konuşmussunuz öyle oku oku bitmez avatarlar da değişmiş him kim olmuş şaştım kaldım ben bu işe
beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız
2 gün buraya uğrayamadım ama bebişe kundak yeleği ördüm beneşime akşam gösterdim bu ne bu kadar küçük mü olacak çocuk diyor
unutmuş herhalde bebelerin küçüklüğünü

hoşgeldin canımm ay onun duruşunu yesinlerr hazır ol vaziyette hıı bizde merak ettik dün hiç yoktun inşAllah iyisinizdir cinsiyet konusunu bende inanılmazzz merak ediyorumm ama daha bana 4 hafta var

ay hamilelikte oluyor canım yaa yorma kendiniii bende hiç yataktan çıkasım olmuyoorrr sırf bunun için bile işi bırakabilirimm

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
annemde aynısını dedi canım öbür doktor parayı aldı seni baştan savdı dedi dün hatta
şimdi göstermesede ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur galiba ona doktorum bakmıyacak radyoloji uzmanı bakacak

ay canım seninki unuttuysa biizimkilerr şaşar kalır herhalde ay çok heyecanllıııı bende örgü becerisi de yokki birseyler öreyim kuzucuguma

özelde çalışıyor olsam bırakabilirim ama devlette olunca gittinmi geri dönüşü olmuyor

bu arada listenizi bende dolduracağım
benimde kaydımı alırsınız değilmi
:)

canım senin ufaklık 1 hafta + 1 gün önde sanırım maşAllah ne yiyorsun annesi söyledi bizim kuzuucuklarda büyüsünnnn

radyologlar süper bu konuda hatta hiç bekleme bir tıp merkezine git baktır normal ultrasonda derim. ayrıntılıya sonra girersin:) bu arada 3'lü test için bir şey dedi mi doktorun?

Bulemsucum

eltanin ve meduase arkadaşlarımızı listeye eklermisin dün bir kaç arkadaşımız daha bilgilerini verdi onlarıda ekleyebilir miisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…