benim eşim de tamtersi "ben onu öptükçe onunla ilgilendikçe sen bebişle beni kıskanıcaksın" diyorben de bişi demiyorum.... o kıskanmasın da varsın ben kıskanıyım
ben eşime her gittiğimde mutlaka bir hesiye alırdım, bi tişört parfüm... falan... aşkım hep kenküm ederdi "ne gerek var, alma..." falan diye... çok mutlu olmuyo sanırdım. geçenlerde ne dese beğenirsin "bitanem artık eskisi gibi bana hediye almıyosun"ben şokkk ay dedim bu adam hediyelerden mutlu olmuyodu görünüşte... ama meğersem içine oturmuş adamın o yüzdenn hemen ona hediye almam lazım cuma günü gelicek ya... ne alsammmm???
kızlar hediyelerin kimden geldiğini konustunuz muuuu??????????
biz aynıyız seninle:) oğluşum oluyor benim senin belli mi cinsiyet?
cidden konuşmadınızmı canım ben hediyelerle beraber düzeltme yapayım olmazsaseninn korkundaannn kimse birşeycikler söyleemediiiiii :18::18::18:
canım hani sen kayınvalideni komik bişiler anlatacaktın
hangi devlettesin senay süpersinnn
evet canım boya işi bitti gibi tek kızların odası var ama sonrada olur orası diğer kısımlar bitti ya yavaş yavaş yerleştirirz artık ben iş yapmadım ki boyacımız da temiz boyacıydı eşimde sen iş yapma diye emir verdi bende oturdum yelek ördüm kızları doyurayım eklerim bebek yeleğimi
yok canım bebek hareketi onlar sen bile erken hissetin diyebilirimbebeğini 5. aydan sonra hisseden annale var çünkü
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ndenim canım :)
Benimde 8 hafta önce ve sonra ama ben o kısım bittikten sonra yıl dönümü olduğundan tekrar rapor alıp sonrasında senelik iznimden kullanıp sonrasında ücretsiz izinimi alacağım
bu cuma belli olacak inşallah daha belli değil
benim hamilelik sürecim biraz zor bi şekilde düştü düşüyor gitti gidecek şeklinde başladıda
doktorum o yüzden 16 dan önce söylemeyeceğim dedi
bende sabırla cumayı bekliyorum
ama banada oğlum olacak gibi geliyor :)
tabi şu var biz babamızla kız istiyoruz
benim ailemde kız hiç yok
tek ben varım
anne tarafındada baba tarafındada
o yüzden herkes kız istiyor
cidden konuşmadınızmı canım ben hediyelerle beraber düzeltme yapayım olmazsa
evet kaynanam tuhaf kadun
cidden konuşmadınızmı canım ben hediyelerle beraber düzeltme yapayım olmazsa
evet kaynanam tuhaf kadun
bu cuma belli olacak inşallah daha belli değil
benim hamilelik sürecim biraz zor bi şekilde düştü düşüyor gitti gidecek şeklinde başladıda
doktorum o yüzden 16 dan önce söylemeyeceğim dedi
bende sabırla cumayı bekliyorum
ama banada oğlum olacak gibi geliyor :)
tabi şu var biz babamızla kız istiyoruz
benim ailemde kız hiç yok
tek ben varım
anne tarafındada baba tarafındada
o yüzden herkes kız istiyor
canım bebek sevgisi kucağına aldığında gelişir erkekler için ne kadar sevinçle beklese bile ilk baba olmada onların acabası vardır bunu belli etmezler o ayrı konuayyy nebiliyim 6 ayı duyunca şaşırdımm yaaa
ay canım bi de kalkıp iş mi yapıcaktın?sen kızlarına bebeişine bak yeter tatlım. artık işi falan bırak zaten.yorma kendini...
canım yaa sana bişi sorcam bişi beni çok ama çok mutsuz ediyo... biliyosun eşimle ayrıyız. hamileliğimde yanımda olamıcak... son 2 ay yanımda olucak sadece... sence babalığa zor alışır mı? ne bileyim, telefonda her ayrıntıyı konuşamıyoruz, bebeğin gelşimi hakkında çok yüzeysel şeyler biliyor. az önce konuşurken dedim "aşkım bebek bu haftada nasıl gelişti,neler oldu merak etmiyo musun hiç?" diye oda aşkım bebek büyüyo yani ne biliyim falan kemküm etti... yanımda olsa da bu kadar mı ilgilenirdi yoksa bebiş doğduktan sonra daha mı zor alışır?? ufff içim sıkıldı sabah sabah :44:
hmm anladım canım... ben unutmuştum yıllık iznimi kullanabileceğimi... hatırlattığın iyi oldu... bebeği 5 aylık yaparım nerdeyse ozaman
canım bebek sevgisi kucağına aldığında gelişir erkekler için ne kadar sevinçle beklese bile ilk baba olmada onların acabası vardır bunu belli etmezler o ayrı konu
ama kucaklarına aldıkları an değişiyor hersey yanii
günaydınn canlarım..bizde bugunn güne güzel başladık kuzumla...çünkü akşam çok keyifliyfiönce babamız bizi yemeğe götürdü...güzelce karnımızı doyurduk..ordan bağ evimize gidip yeni diktiğimiz fidanlarımızı kontrol ettik (kuzumun kısmetine dikti babası) hepsi tutmuş...
sonra evimize geldik.hava çok güzeldi yürüyüş yapacaktık aslında ama bağa falanda gidince ben kendimi yorgun gibi hissettim..çıkmadık yürüyüşee (buda kocamın işini geldi laf aramızdaaa)
bişeyler izleyelim dedik...aşkımcığım bizim için muzlu süt hazırladı elleriyle...sonrada Wall-e diye bi animasyon film izledik...ilk başta pek sevmedim ama izledikçe o kadar keyif aldımkii..bitirmeden bırakamadım
sonrada vurduk kafayı yattık..ve sabah 40 dakıka fazla uyuyalım diye babamızla geldik..5-10 dakıka geç kaldık işe ama sorun olmadı
sizdee epey kaynatmışınızz...deniz börülcelerinden, köy yumurtlarındannsizi oburr anneler siziii...aman bide hamaratmışkii benimm canlarım...tarifler vermişlerrr bende deniz börülcesinin hayatımda ilk kez 2007 senesinde bodrumda yedim...daha duymamıştım bilee adını...bayıldımm bayıldım...
kabak çiçeği dolmasını bizde yaparız kayseride...kendi bağlarımızda kabak yetiştiriyoruz..onun çiçeğinin sabah erken saatte güneş çıkmadan toplanması gerekiyor..güneş çıktığı zaman çiçek küsüyor ve kapanıyor..annemm elleriyle toplar...biriktirir 2 gün mesela sonra toprak güveçte pişirir..çok severimmkış içi dolabada koyulabiliyorr..mis gibi duruyorr valla taze gibi
kahvaltımızıda yaptık..elevitimizi içicezz şimdi..sizde unutmayın canlarım vitaminlerinizi, kan hapınızı almayı
selam herkese bendennasılsınız bakalım
ben idare ediyorum şükür dinlenmedeyim
dün doktora gittim çünkü dün hiç hisetmedim bebişi korktum ve doktoruma gittim durumu söyledim
benim sıpam hazır olda doğum kanalın da duruyormuş baş kısmı yukardaymış olması gereken yer boşmuş öyle dedi doktorum yani ben ayağa kalktığım da sıpam tam ayakta duruyor
uzandığımda olması gereken yere geliyor sıpam hissediyorum
ben geçen hafta gittiğimdede bebek aynı sekildeydi ama diğer doktorlar bişey söylemediler
cinsiyetini sordum bu duruşda cinsiyet söylemenin imkanı yok dedi
bakalım gene dedi ama durusu izin vermiyor dedi 16 hafta 3 günlük olmuşuz öyle dedi doktorum
ayrıntılı ultrason için randevu alalım dedi aldık haziran 21 de uzun süre vermişler sen gene arada gel dedi
ha geçen gün ne oldu eşim ve kuzeni ev boyarlarken ben uzanmıştım az karnımıda elimle ısıtayım dedim pıt pıt iki küçük ayak ısınmaktan memnun olduklarını söylediler bana
doktoruma bunuda söyledim normal hissetmen dedi su anki durusundan dolayı hareketini hissetmemen normal diye de ekledi
Kızlar günaydınnn... herkes dün akşam bi yerlere gitmiş, filmler izlemişbenim küçük kuzenim bizdeydi 2,5 yaşında... benim karnımda bebek olduğunu söyledi teyzem... ay görseniz gidip gelip karnımı öptü sarıldıı.. içim gitti...
annesininbirtanesi sen güzel gün geçirmişsin maşallahhbabanız kıymetinizi biliyor, Rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip etsin inşallahhh
bulemsu canım bizim bebişler sakin olucak heralde ben de çok çok minik minik hissediyorum... gerçi o bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum henüz..boya işin bitti mi canım? ve o arada yine örgümü yaptın sennn maşallahhhh
o zamn burda konusmayalım hediyeleşme başlığına buyrunnnnnhayır konuşalım hadi:)
bizde hep kız istedik ya ama erkek geldi:) küçük erkeğim benim:)
esraaaaaaaaaaaaaa
benim eşimde alyansını kaybetti
dün bir baktık parmağında yok çok üzüldü ara tara bulamadıkk iş yerinede bakacak genelde ellerini yıkarken çıkarıyordu hiç kaybetmemişti daha yaaa
o zamn burda konusmayalım hediyeleşme başlığına buyrunnnnn
ay canım bebekleri çocukları çok ama çok sever eşim... hatta haddinden fazla sever ama ne bileyim hamileiğimde yanımda olamadığı için o da çok üzgün ama benim ayrıca üzüldüğüm nokta hamileilği benimle yaşayamamış olması babalığa adapte olmasını daha mı zorlaştırır?
sen olmaz diyosun dimi...:26: inşallah dediğin gibi olur benim bu vesveselerim de boşuna olmuş olur..
o zamn burda konusmayalım hediyeleşme başlığına buyrunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?