2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canım aynen onlar kıskanmasında .... yaa benimkide öyleee alışmışlar şekerim hep almamızaa

canım iş ortamında giyebileceği güzel bir şık gömlek alabilirsin kravat vs sihirli kupalar var biilirmsiin romantik olsun diyorsan sen kociişin ve bebişinizin ultrason resimden olusan bir kupa yaptırabilirsin

biz aynıyız seninle:) oğluşum oluyor benim senin belli mi cinsiyet?

bu cuma belli olacak inşallah daha belli değil
benim hamilelik sürecim biraz zor bi şekilde düştü düşüyor gitti gidecek şeklinde başladıda
doktorum o yüzden 16 dan önce söylemeyeceğim dedi
bende sabırla cumayı bekliyorum

ama banada oğlum olacak gibi geliyor :)
tabi şu var biz babamızla kız istiyoruz
benim ailemde kız hiç yok
tek ben varım
anne tarafındada baba tarafındada
o yüzden herkes kız istiyor

hangi devlettesin sen ay süpersinnn

ayyy nebiliyim 6 ayı duyunca şaşırdımm yaaa

ay canım bi de kalkıp iş mi yapıcaktın? sen kızlarına bebeişine bak yeter tatlım. artık işi falan bırak zaten.yorma kendini...
canım yaa sana bişi sorcam bişi beni çok ama çok mutsuz ediyo... biliyosun eşimle ayrıyız. hamileliğimde yanımda olamıcak... son 2 ay yanımda olucak sadece... sence babalığa zor alışır mı? ne bileyim, telefonda her ayrıntıyı konuşamıyoruz, bebeğin gelşimi hakkında çok yüzeysel şeyler biliyor. az önce konuşurken dedim "aşkım bebek bu haftada nasıl gelişti,neler oldu merak etmiyo musun hiç?" diye oda aşkım bebek büyüyo yani ne biliyim falan kemküm etti... yanımda olsa da bu kadar mı ilgilenirdi yoksa bebiş doğduktan sonra daha mı zor alışır?? ufff içim sıkıldı sabah sabah :44:

hmm anladım canım... ben unutmuştum yıllık iznimi kullanabileceğimi... hatırlattığın iyi oldu... bebeği 5 aylık yaparım nerdeyse ozaman

bu ne demek canım neden zor düştü inşAllah hersey yolundadır :18:

kızlar hediyelerin kimden geldiğini konustunuz muuuu??????????

hayır konuşalım hadi:)

bizde hep kız istedik ya ama erkek geldi:) küçük erkeğim benim:)

bende dogumdan öncki ilk bes haftayı dogumdan sonraya atmayı düşünüyrm kızlar sizin iyimiş bizim 16 hafta 4 ay sadece ücretli izin sonra istersen 6 ayda ücretsz var

canım bebek sevgisi kucağına aldığında gelişir erkekler için ne kadar sevinçle beklese bile ilk baba olmada onların acabası vardır bunu belli etmezler o ayrı konu
ama kucaklarına aldıkları an değişiyor hersey yanii

ay canım bebekleri çocukları çok ama çok sever eşim... hatta haddinden fazla sever ama ne bileyim hamileiğimde yanımda olamadığı için o da çok üzgün ama benim ayrıca üzüldüğüm nokta hamileilği benimle yaşayamamış olması babalığa adapte olmasını daha mı zorlaştırır?

sen olmaz diyosun dimi...:26: inşallah dediğin gibi olur benim bu vesveselerim de boşuna olmuş olur..

ohhhh deymeyin keyfinize ne güzel, o flm çok güzel tatlım bayılıyorumm 3 kez felan izledimm wall-e aşkımm benım çok tatlı
biz eşimle flm manyağıyız, sürekli yabancı flm her gün bir yabancı dizimiz var :)

evettt börülceler kabak çiçekleri ımmm kaynattık cnm, sizin oralarda taze taze bayılıyorum kendim yapmadım hiç ama bulduğum yerde kaçırmam

slm cnm merak ettik seni hoşgeldinn, senin bebiş ayaklanmışş desene :) maşallahh

esraaaaaaaaaaaaaa
benim eşimde alyansını kaybetti
dün bir baktık parmağında yok çok üzüldü ara tara bulamadıkk iş yerinede bakacak genelde ellerini yıkarken çıkarıyordu hiç kaybetmemişti daha yaaa

ayyy noluyor bu yüzüklere yaaaaa ay inşallah bulur canım yaaa. benim umudum kalmadııı ama çok çok kötü bi hisssss inşallah bulursunuzz

canım alışmazsa benim eşim alışmazdı ilk baba olduğunda 21 yaşındaydı ama çocuk doğduktan sonra benim çocuğumun bişeyi eksik kalmayacak dedi cebinde parası yokken gitti dayımınoğlu sarrafdı veresiye çeyrek altın alıp geldi
yani bebek doğsun o duygu başka beklerken olan duygu başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…