2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy noluyor bu yüzüklere yaaaaa ay inşallah bulur canım yaaa. benim umudum kalmadııı ama çok çok kötü bi hisssss inşallah bulursunuzz

evet canım yaa aklıma direk sen geldin hayırdır inş. dedim, yaa hiçte hatırlamıyor çıkarmadım diyor çıkarmaz yanii normalde bir tek katı sabun varsa gittiği yerde yıkarken arala dolmasın diye çıkarıyordu
oda çok üzüldü, senin ki de çıkmadı mı inş. buluruz canım, inş. sen de bulursunn

ayyy noluyor bu yüzüklere yaaaaa ay inşallah bulur canım yaaa. benim umudum kalmadııı ama çok çok kötü bi hisssss inşallah bulursunuzz

evet canım yaa aklıma direk sen geldin hayırdır inş. dedim, yaa hiçte hatırlamıyor çıkarmadım diyor çıkarmaz yanii normalde bir tek katı sabun varsa gittiği yerde yıkarken arala dolmasın diye çıkarıyordu
oda çok üzüldü, senin ki de çıkmadı mı inş. buluruz canım, inş. sen de bulursunn

o zamn burda konusmayalım hediyeleşme başlığına buyrunnnnn

geliyorummmmmm

ayy çok güzeller.. ben de şimdi açıyodum unnadoyu

minimoyda da çok tatlı hamiş pijamaları varrrr.

ay canım sağol içimi ferahlattın... diyolar ya annelik bebek karnına düşünce babalık bebek doğunca olur diye... umarım bizim de öyle olur.

yok çıkmadı canım malesef. normalde koyduğu yerden başka bir yere koymuşsa unutur... kimse almamış olsunda bulunur inşallah yaaa...

sabah telefon elimdeydi çantama koyarım normalde ama kahvaltılık vs vardı sıcaktı cantam o yuzden elimde tutuyordum serviste koltugun üzerine koydum cantamın yanına çantamı aldım indim servisten odama geldim telefon yok acayip panik oldum ucuz da değil ki iphone 4s hadi fiyatınıda geçtim kocişim hediye almıstı 2 ay önce deli gibi koştum Allahtan kimse görmemiş alırlardı valla kimsede anlamazdı önemli eşyalarda çok dikkatli olmak gerekiyor ama bizim akıllar bir karış havada

bu ne demek canım neden zor düştü inşAllah hersey yolundadır :18:

şimdi herşey yolunda
benim bundan önce 2 tane düşüğüm olduda
bundada bebek rahme yerleşene kadar baya bi sıkıntı yaşadım
çok ağızdaydı
yani doktorumun dediği azıcık kendini zorlasan düşecek şekilde diye
onun için ilk aylar biraz zor geçti benim için
ama şimdi allaha şükür herşey yolunda
doktorum ne olur ne olmaz diye 4 ay dolunca söyleyecem dedi cinsiyetini

canımm çok güzeller güle güle giy sen hamile bandı ile o tişörtü mü aldın sadece hamile bandı mı

çok sağol tatlımm
orada hamile bandı karın için ve saç bandı var cnım, beyaz tşörtüm ve beyaz pantolonum evde var üstüne giyicem aynen böyleeee

geliyorummmmmm

ayy çok güzeller.. ben de şimdi açıyodum unnadoyu

minimoyda da çok tatlı hamiş pijamaları varrrr

sağol cnm, elbisenin gizli emzirme yerleri de var, hamişlikten sonra da giyerim :)
pijamalara bakimmm

ayy aman yavrum dikkat et.. hediye ya da özel anlamı olan bişey olunca insan daha kötü oluyorrr

geçmiş olsun canım Allahım korusun bebeklerimizi

günaydın kızlar sünnetle alakalı bır arkadas bişi sormuştu ama malum mınık bebegım var hean cıkabılıyorum kusura bakmayın

ay canım dikkat et benimde iphone var kaybetsem çok üzülürümm içinde 2000 tane fotom felan var v.s. çok şeyim var yanee benimde eşim almıştı

günaydın kızlar sünnetle alakalı bır arkadas bişi sormuştu ama malum mınık bebegım var hean cıkabılıyorum kusura bakmayın

ben sormuştum cnm nasıl oldu, hangi aylarda yapılıyor felan

günaydın anneler

bişi sorcam bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?

kaçıncı haftadan sonra hissetmeye başlanıyor?

dün ben bi hareketlilik hissettim ama gaz sancısı mı bebk hareketi mi emin olamadım.....

canımmmm yirimm senin erkeğini daha çocuk doğmadan sunnetini de arastırıyorsun yaa ne diyeyimmm oldu olacak kız da bulda başlarını bağlaaa

Hoşgeldinnn ... Badananızda bitmiş valla en ağır işi bitirdiniz gibi. Darısı başımıza :) Biz bebek ebadını haftasonu teyit ettik el kadar oluyorlar Arkadaşım doğum yaptı onun sıpasını görmeye gittik.. Beyaz tenli mavi gözlü çok tatlıydı maşallah

Canım gözün aydın benimde aynı şekilde 3'lü istemedi bu ay rahatız kan vermek yokk

kızlar hediyelerin kimden geldiğini konustunuz muuuu??????????

Yok anacım valla konuşmadık seni bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…