ayyy noluyor bu yüzüklere yaaaaaay inşallah bulur canım yaaa. benim umudum kalmadııı ama çok çok kötü bi hisssss inşallah bulursunuzz
ayyy noluyor bu yüzüklere yaaaaaay inşallah bulur canım yaaa. benim umudum kalmadııı ama çok çok kötü bi hisssss inşallah bulursunuzz
o zamn burda konusmayalım hediyeleşme başlığına buyrunnnnn
canım alışmazsa benim eşim alışmazdı ilk baba olduğunda 21 yaşındaydı ama çocuk doğduktan sonra benim çocuğumun bişeyi eksik kalmayacak dedi cebinde parası yokken gitti dayımınoğlu sarrafdı veresiye çeyrek altın alıp geldi
yani bebek doğsun o duygu başka beklerken olan duygu başka
evet canım yaa aklıma direk sen geldin hayırdır inş. dedim, yaa hiçte hatırlamıyor çıkarmadım diyor çıkarmaz yanii normalde bir tek katı sabun varsa gittiği yerde yıkarken arala dolmasın diye çıkarıyordu
oda çok üzüldü, senin ki de çıkmadı mıinş. buluruz canım, inş. sen de bulursunn
bu ne demek canım neden zor düştü inşAllah hersey yolundadır :18:
canımm çok güzeller güle güle giy sen hamile bandı ile o tişörtü mü aldın sadece hamile bandı mı
geliyorummmmmm
ayy çok güzeller.. ben de şimdi açıyodum unnadoyu
minimoyda da çok tatlı hamiş pijamaları varrrr
sabah telefon elimdeydi çantama koyarım normalde ama kahvaltılık vs vardı sıcaktı cantam o yuzden elimde tutuyordum serviste koltugun üzerine koydum cantamın yanına çantamı aldım indim servisten odama geldim telefon yok acayip panik oldum ucuz da değil ki iphone 4s hadi fiyatınıda geçtim kocişim hediye almıstı 2 ay önce deli gibi koştum Allahtan kimse görmemiş alırlardı valla kimsede anlamazdıönemli eşyalarda çok dikkatli olmak gerekiyor ama bizim akıllar bir karış havada
tatlım çok güzeller güle güle kullan ama elbise ayrı bir güzel:)
şimdi herşey yolunda
benim bundan önce 2 tane düşüğüm olduda
bundada bebek rahme yerleşene kadar baya bi sıkıntı yaşadım
çok ağızdaydı
yani doktorumun dediği azıcık kendini zorlasan düşecek şekilde diye
onun için ilk aylar biraz zor geçti benim için
ama şimdi allaha şükür herşey yolunda
doktorum ne olur ne olmaz diye 4 ay dolunca söyleyecem dedi cinsiyetini
ayy aman yavrum dikkat et.. hediye ya da özel anlamı olan bişey olunca insan daha kötü oluyorrr
sabah telefon elimdeydi çantama koyarım normalde ama kahvaltılık vs vardı sıcaktı cantam o yuzden elimde tutuyordum serviste koltugun üzerine koydum cantamın yanına çantamı aldım indim servisten odama geldim telefon yok acayip panik oldum ucuz da değil ki iphone 4s hadi fiyatınıda geçtim kocişim hediye almıstı 2 ay önce deli gibi koştum Allahtan kimse görmemiş alırlardı valla kimsede anlamazdıönemli eşyalarda çok dikkatli olmak gerekiyor ama bizim akıllar bir karış havada
günaydın kızlar sünnetle alakalı bır arkadas bişi sormuştu ama malum mınık bebegım var hean cıkabılıyorum kusura bakmayın
teşekkür ederim canım unnoda var sabah aldım bir göz atın
elbise tam böyle yeni anne olmuş elbisesi gibi
ay canım dikkat et benimde iphone var kaybetsem çok üzülürümm içinde 2000 tane fotom felan var v.s. çok şeyim var yanee benimde eşim almıştı
evet canım Allah koruusn
ben sormuştum cnm nasıl oldu, hangi aylarda yapılıyor felan
anammm ne çok konuşmussunuz öyle oku oku bitmez avatarlar da değişmiş him kim olmuş şaştım kaldım ben bu işe
beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederim hepinizeiyi ki varsınız
2 gün buraya uğrayamadım ama bebişe kundak yeleği ördüm beneşime akşam gösterdim bu ne bu kadar küçük mü olacak çocuk diyor
unutmuş herhalde bebelerin küçüklüğünü
Kızlar günaydınnn... herkes dün akşam bi yerlere gitmiş, filmler izlemişbenim küçük kuzenim bizdeydi 2,5 yaşında... benim karnımda bebek olduğunu söyledi teyzem... ay görseniz gidip gelip karnımı öptü sarıldıı.. içim gitti...
Ya çocukların tepkileri beni öldürüyor
annesininbirtanesi sen güzel gün geçirmişsin maşallahhbabanız kıymetinizi biliyor, Rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip etsin inşallahhh
bulemsu canım bizim bebişler sakin olucak heralde ben de çok çok minik minik hissediyorum... gerçi o bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum henüz..boya işin bitti mi canım? ve o arada yine örgümü yaptın sennn maşallahhhh
Günaydın canım anneler ikili tarama testi sonuçlarımız tertemiz çıktı hatta üçlü tarama testini yapmayacakmış, doktorun notlarında yaklaşık 1 hafta büyükmüşüz yani 15 + 1 haftalık olmuşuzay sonu ultrason girerken mutlaka çikolata ye dedi rahat görelim bakalım ne olcak
kızlar hediyelerin kimden geldiğini konustunuz muuuu??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?